Beijing Institute Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pekingin teknillinen instituutti (BIT) on tällä hetkellä kotimaassa yli 2 200 kansainvälistä opiskelijaa 137 eri maasta. Suurin opiskelijajoukko tulee Etelä-Koreasta, Venäjältä, Puolasta, Pakistanista, Saksasta, Ranskasta, Kazakstanista, Indonesiasta ja Thaimaasta. Vuoden 2013 tutkimuksen "BIT" -aloitteen käynnistämisen jälkeen viimeiset viisi vuotta ovat todenneet, että BIT teki suuria edistysaskelia kansainvälisten opiskelijoiden ilmoittautumisen ja hallinnoinnin suhteen, kun rekisteröityneiden opiskelijoiden määrä kasvoi eksponentiaalisesti sadoista yli 2 200: een. yliopistot, joiden keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on 20 prosenttia.

Yliopisto on sitoutunut viljelemään korkean tason globaaleja johtajia kansainvälisellä visio, kilpailu ja yhteistyö kyky globaalissa poliittisessa taloudessa, kulttuurikasvatuksessa sekä tieteen ja teknologian alalla. Pekingin teknillisen korkeakoulun hallussa oleva tieteellinen ja kattava koulutusjärjestelmä on nyt yksi Kiinassa opiskelevien kansainvälisten opiskelijoiden parhaista kohteista. Se on yleisesti tunnustettu korkeasta laadusta, onnistuneista tutkinnon suorittaneista, laaja-alaisista työmahdollisuuksista tutkituille opiskelijoille , täysi apurahaohjelmat, tehokas päivittäinen hallinnointi, asianmukainen opiskelijaelämän tuki sekä värikäs opiskelutoiminta.

Kansainvälisten opiskelijoiden virasto, BIT: n koulutus- ja hallintotoimisto, vastaa kielten rekrytoinnista, johtamisesta ja opettamisesta vieraana kielenä kaikille kansainvälisille opiskelijoille, joilla on eri taustoja ympäri maailmaa. Toimiston koordinoidun työn lisäksi hallinnointi-, elämänhallinta-, sosiaali- ja esityslogistiikkapalvelut toimivat myös tarjoamalla kansainvälisille opiskelijoille kiinalaisia ​​kieliä ja kiinalaisia ​​kulttuurikursseja tarjoten samalla erilaisia ​​kiina- ja englanninkielisiä ohjelmia sekä räätälöityjä lyhyitä aikavälin ohjelmat. Täällä meillä on asiantunteva johtoryhmä, jossa on runsaat työkokemukset ja kattavat kyvyt, jotka toimivat siltana auttaakseen kansainvälisiä opiskelijoita ymmärtämään paremmin BIT: tä, Pekingä pääkaupungina ja Kiinassa. Toivomme vilpittömästi, että johtoryhmän omistautumisen ja sitoutumisen myötä kaikki kansainväliset opiskelijat tulevat rakastumaan tähän kaupunkiin ja elävät mukavasti BIT: ssä.

Tervetuloa liittymään Pekingin teknilliseen instituuttiin!

Sijainnit

Peking

Osoite
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Peking, Peking, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin