Central South University School of Software

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja CSU

Keski Etelä yliopisto (CSU) on kattava ja kansallisen avain yliopiston välittömässä hallinnon opetusministeriön Kiinassa. Yliopisto on ensimmäisten joukossa päästää molemmat Hanke 211, Projekti rakentaa kansallisten keskeisten yliopistojen ja korkeakoulujen 21. vuosisadalla, ja Projekti 985, Yhteinen rakentava hanke rakentaa maailmanluokan yliopistoja järjestävät yhdessä Kiinan keskushallinnon ja paikallishallinnon.

CSU on perustettu huhtikuussa 2000 perusteella sulautuminen kolmen entisen yksittäisten yliopistojen, nimittäin Keski-Etelä teknillinen yliopisto (perustettu 1952), Hunan Medical University (perustettu 1914, nykyiseltä nimeltään Xiangya School of Medicine) ja Changsha Railway yliopisto (perustettu vuonna 1953).

CSU on nyt päättämässä Presidentti Yaoxue Zhang, Joka on keksijä ensimmäinen reitti KiinassaSekä akateemikko Kiinan Engineering Academy. CSU pinta-ala on 3.810.000 neliömetriä ja on kokonaispinta-ala on 2.330.000 neliömetriä. CSU on 33800 kokopäiväistä opiskelijaa, 15796 jatko-opiskelijoille, ja noin 1000 ulkomailla opiskelijoille. CSU kattaa 11 koulutusaloilla, kuten tekniikan, tieteen, lääketieteen, hallinta, kirjallisuus, oikeustiede, taloustiede, filosofia, koulutus, historia ja maatalous, ja tarjoaa sotatieteellisiin samoin.

CSU on monia erottaa tieteenaloilla. CSU on kuuluisa ylin toimielin rautametalliteollisuudella.the Xiangya sairaala CSU eturivin paikkansa lääketieteessä ja maailmankuulu mainetta "Pohjois Xiehe, Etelä Xiangya". CSU on myös yksi syntysijoille huippunopean rautatien kuljetus, Jossa kansallinen laboratorio High Speed ​​Railway Construction sijaitsee.

Miksi me

  1. Puhdas Englanti Program

Olemme kansainvälisiä luokkia jatko-ohjelma. Kaikki kurssit luennoidaan Englanti, ja kiinan kielen testi-HSK ei tarvita. Joten vaikka et tiedä mitään kiinan kieltä, sinulla ei ole vaikeuksia oppimisen erikoiskursseja.

  1. Korkea opetuksenkehittämishankkeita

CSU on yksi alkuun yliopistojen Kiinassa. Se on myös yksi "211" ja "985" yliopistoissa. On 37 koulua Kiina myönsi olevan kansallisen pilotti ohjelmistotuotannon kouluissa opetusministeriön Kiinassa. Olemme yksi top 10 niistä. Meidän lehtoria tulevat eri puolilta maailmaa ja yli puolet meidän luennoitsijat ovat vahvasti ohjelmistoalan tai ulkomailla tausta.

  1. Advanced Koulutus filosofia

Meidän karrieerityyppinen koulutus filosofia perustuu pisimmällä insinöörikoulutuksen periaate - CDIO. Meidän koulutus tähtää teollisuuden vaatimukset ja opiskelijoiden uran, viljellä kattavan ja käytännöllisen lahjakas henkilöstö haluamasi toimialoittain, jotka voivat tarjota opiskelijoille erinomaisen heidän uransa alkuvaiheessa.

  1. Low Cost

Kustannukset Tutkimus Kiinassa on paljon vähemmän kuin länsimaissa. Lukukausimaksu kansainvälistä perus-tai jatko-opiskelija opiskelee CSU on noin ¥ 25000 (noin US 4166 dollaria) vuodessa. Ja lukukausimaksun kansainvälistä Ph.D. opiskelija opiskelee CSU on noin ¥ 30000 (noin 5000 dollaria) vuodessa, vastaavasti.

  1. Erinomainen mahdollisuuksia työharjoitteluun

Meillä on paljon kumppaneita huipputason IT yritykset kuten IBM, Microsoft, jne Kansainväliset opiskelijat ovat ennen suositella näille yrityksille yhden vuoden harjoittelujakson palkka. Työharjoittelu vahvistaa käytännön taito ja teknisiä taitoja, parantaa tiimityön henki, ja kokemus yrityskulttuuria, joka luo vankan perustan heidän tulevalla urallaan.

  1. Vapaa oppiminen kiinan kielen ja kulttuurin

Siirrämme kiinalainen opiskelija kumppanina ja avustaja kullekin kansainvälistä opiskelijavaihtoa. Kansainvälisiä opiskelijoita autetaan sekä tutkimuksessa ja jokapäiväisessä elämässä. He voivat myös oppia kiinan kielen ja kulttuurin Kiinan avustaja ilmaiseksi.

  1. Kätevä Kuljetus

Hunan sijaitsee Etelä-ja Keski-Kiinassa, ja kuljetus on erittäin kätevä nykyään. Pääset Useimmissa kaupungeissa Kiinassa Hunanin 2 tunnin lentäen. Huippunopean rautatien liikenne on hyvin kehittynyt samoin. Se kestää vain noin 6 tuntia mennä Pekingiin ja Shanghaihin, noin 2-3 tuntia mennä Guangzhoussa ja Shenzhenissä mukaan huippunopean rautatien.

Koulun profiili

School of Software Keski-Etelä-yliopisto perustettiin marraskuussa 2002 ja hyväksytty kansallinen malli Software Koulu tammikuussa 2004 opetusministeriön Kiinassa.

Koulu tarjoaa yksi ensimmäisen tason maisterin ja tohtorin kurinalaisuutta ohjelmistojen suunnittelu, yksi kokopäiväinen ammatillinen maisterin tutkinto ja yhden insinöörin maisterin tutkinnon ohjelmistotuotannossa. Kandidaatin Ohjelma sisältää 3 Professional oksat, jotka ovat laajamittaisia ​​ohjelmistokehityksen ja hallinta, digitaalisen median ja sulautetut järjestelmät.

Koulun tavoitteena on kouluttaa opiskelijat voivat tulla korkean tason, kattavaa, käytännönläheistä ja kansainvälistynyt kykyjä tietokoneohjelmistojen suunnittelu. Niiden pitäisi olla erinomainen kokonaisvaltaisen laadun, ammatti etiikka, vankka ohjelmistotuotannon perusta ja kyky ratkaista ongelmia. Meidän opiskelijat ovat saavuttaneet paljon palkintoja erilaisissa kilpailuissa, kuten ACM ohjelmointi kilpailu, Kansainvälinen matemaattinen mallinnus kilpailuun, Englanti Contest ja ohjelmistojen suunnittelukilpailun. Työllisyysaste tärkeimpien valmistuneista on 100%, ja 60% heistä työskentelee tunnettujen IT-yritysten Kiinassa.

Apurahat

School of Software Keski Etelä yliopisto Scholarship (SSCSU Scholarship)

School Software Keski Etelä yliopisto on ilmoittanut Fuksit stipendin hakijat vuodelle 2015

Scholarship luokat ja määrät

First Class Scholarship: RMB10000 yuania

Second Class Scholarship: RMB8000 yuania

Kolmas luokka Scholarship: RMB5000 yuania

Hakemus Vaatimukset

Hae Englanti keskipitkän koulutusohjelmien School Software Keski Etelä yliopisto. Hakijan tulee olla: Ei ole rikosrekisteriä Hyvä Englanti taitoja Hyvä terveys

Hakuaika: 1.6.-31.07.2015

Pakollinen Materiaalit Scholarship:

Hakulomake on SSCSU Scholarship Opiskele CSU hakulomake Valokopio passista Tutkintotodistus Tekstitystiedostojen Tutkintotodistukset Kaksi suosituksen kirjeitä Opintosuunnitelma SSCSU (vähintään 800 sanaa)

Huomautus : Lomakkeet voi ladata kansainvälinen sivusto School Software, Keski Etelä yliopisto http://software.csu.edu.cn/ssip/.

Vaatimukset kullekin apuraha luokan

Scholarship arviointi komitea School Software Keski Etelä yliopisto on-maksun Overseas Fuksit Scholarship arviointi.

Ensimmäisen luokan stipendi vaatimukset A. Levitä Englanti keskipitkän koulutusohjelmassa School Software Keski Etelä yliopisto B. Lähetä kaikki tarvittavat materiaalit C. keskiarvo olisi enemmän kuin B + D. Yksi tai useampi akateeminen julkaistussa hyvämaineinen lehdissä E. Yksi tai useampi kuin yksi kansallinen tai kansainvälinen ohjelmistotuoteyritys tai laskennallisen palkinto F. TOEFL vähintään 85 tai IEITS bändit vähintään 6,5 G. HSK 4 (PO vaatii vähintään yhden) Toisen luokan stipendi vaatimus A. Levitä Englanti keskipitkän koulutusohjelmassa School Software Keski Etelä yliopisto B. Lähetä kaikki tarvittava materiaali C. keskiarvo pitäisi olla parempi kuin B + Kolmannen luokan stipendi vaatimus A. Levitä Englanti keskipitkän koulutusohjelmassa School Software Keski Etelä yliopisto B. Lähetä kaikki tarvittava materiaali

Huom:

Overseas Freshmen Scholarship ei ole rajaa hakemuksen numero. Rahaa apuraha käytetään maksaa lukukausimaksuja, ja ei luovuteta opiskelijalle suoraan. Muut kulut (palkkiot VISA, vakuutus, lääkärintarkastus, asukas lupaa, majoitus jne.) Ovat opiskelijan omalla kustannuksellaan. Tämä apuraha voidaan hakea Hakijoita, jotka jättävät tarvittavat käyttäjätiedot ennen määräaikaa (eli 31 heinäkuu 2015)

Osoite: Overseas opiskelijoiden toimisto, koulu ohjelmistot Keski Etelä yliopisto, Changsha, Hunan, PRChina 410075

Puh: + 86-731-882656702

Faksi: + 86-731-882656702

E-mail: ssipt@csu.edu.cn

Kotisivu: www.software.csu.edu.cn/ssip/

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

0 +2 Jatko-ohjelmia Ohjelmistojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kiina Changsha

Ohjelma korostaa parhaita ohjelmistojen suunnittelu käytäntöjä, nykyinen menetelmiä, uusiin teknologioihin ja niiden sovelluksia. [+]

0 +2 jatko-ohjelmia Software Jatko-ohjelmia Software tyytyväinen opiskelijoita eri kulttuureista ja ammatillinen tausta. Ohjelma korostaa parhaita ohjelmistojen suunnittelu käytäntöjä, nykyinen menetelmiä, uusiin teknologioihin ja niiden sovelluksia. Se korostaa myös kehityksen viestintä-ja esiintymistaidot tiimissä-pohjainen ohjelmisto kehitysympäristö. Ohjelma on suunniteltu niin, että osallistuja voi valmistuu diplomi lopussa kaksi vuotta. Tietenkin työ saadaan päätökseen 1 vuoden kuluessa ja ohjelmistotuotanto käytännössä aika on 1 vuosi. Kansainväliset opiskelijat voivat joko liittyä tavallisten luokkien opetetaan Kiinan kanssa kiinalaisia ​​opiskelijoita, tai liittyä erilliset luokat opetetaan Englanti. Software Engineering opetussuunnitelma kattaa kaikki tärkeitä näkökohtia ohjelmistojen suunnittelu, mukaan lukien: Ohjelmistotuotanto prosessit Vaatimusmäärittelyn Ohjelmiston arkkitehtuuri ja muotoilu Ohjelmiston rakentaminen, ohjelmistojen testaus Ohjelmiston ylläpito Tampereen teknillisen Projektihallinnan Ohjelmistojen laadunvarmistus Meidän alumnit ovat jatkaneet uran heidän koulutustaan ​​tietotekniikan useilla eri aloilla. Seuraavat ovat vain muutamia esimerkkejä. Analyytikko Dosentti Toimitusjohtaja Tietohallintopäällikkö Vastuullinen ohjelmistosuunnittelija Laadunvarmistus lyijyä Web-kehittäjä [-]

1 +1 Kansainvälisen Maisteriohjelman Ohjelmistotuotannossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kiina Changsha

"1 +1" kansainvälisen maisteriohjelman Software Engineering tavoitteena on antaa opiskelijalle kehittynyt ohjelmistotekniikka ja johtamistaitoja. [+]

1 +1 International maisteriohjelma Software Engineering "1 +1" kansainvälisen maisteriohjelman Software Engineering tavoitteena on antaa opiskelijalle kehittynyt ohjelmistotekniikka ja johtamistaitoja sekä erityisosaamista kahdella tärkeällä sovellusaloilla: yritys ja sulautetut järjestelmät. Ohjelma on yhdessä toimitetaan kaksi julkisia yliopistoja Keski Etelä yliopisto ja kuuluisa yliopisto ulkomailla. Suoriutuneelle ohjelman opiskelijat saavat kaksi astetta tai yhteinen tutkinto allekirjoittaa sekä yliopistot. Kansainväliset opiskelijat voivat joko liittyä tavallisten luokkien opetetaan Kiinan kanssa kiinalaisia ​​opiskelijoita, tai liittyä erilliset luokat opetetaan Englanti. Kurssit ohjelman kannessa aiheet vaihtelevat tietokoneen ja tietojärjestelmien ohjelmistojen suunnittelu menetelmiä, ohjelmistojen ylläpidon ja reaaliaikaisia ​​järjestelmiä. Kurssin aiheet tyypillisiä tietokoneen insinöörin tutkinto sisällyttää nämä: Ohjelmistotuotanto Ohjelmointikielet Ohjelmistojen testaus Ohjelmiston mallintaminen Käyttöjärjestelmät Sulautettujen järjestelmien ohjelmointi Real-Time ja sulautetut järjestelmät [-]