Liaoning Medical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liaoningin Medical College of International Education on vastuussa rekrytointiin ja hallintaan kouluja koulutuksen ulkomaisten opiskelijoiden ja kieltenopetukseen, alla toimiston opiskelijamäärien Division, kansainväliseen ryhmään, Management Division opiskelijoita, akateemisen divisioonan opiskelija-asunnossa osastolta, vieraan kielen osasto .

Vuodesta 1997 alkoi rekrytoida opiskelijoiden, perustettiin vuoden 2004 alussa ICES, 2007 virallisesti muuttanut nimensä kansainvälistä kulttuurivaihtoa School of International Education, perustaminen International Institute of Education, koulumme oppilaat saavat koulutuksen voimakas symboli harppauksin. Tänään koulumme on tullut yksi opetusministeriön opettaa perustutkintoa kliinisen lääketieteen (Englanti) opiskelemaan Kiina Top 50 Medical korkeakouluissa. Viime vuosina laajuus korkeakoulutuksen Opiskelija Koulutus maakunnassa. International Institute of Education on nyt kehittynyt kansainvälisen koulutuskeskuksessa hyväksyä perustutkintoa, maisterin ja muilla tasoilla opiskelijoita, on saanut Etelä-Korea, Japani, Venäjä, Intia, Nepal, Pakistan, Belgia, Botswana, Tansania, Afganistan, Uganda Ulkomaalaisten opiskelijoiden Kongo, Bangladesh, Kazakstan, Sambia, Myanmar, Mauritius, Nigeriasta, Ghanasta ja muissa maissa yli 1000 ihmistä, opiskelijat kattavat yli 40 maassa viidellä mantereella.

Koulut tarttua kansainvälinen koulutusmahdollisuuksia, ja pyrkiä parantamaan yhteistyön tasoa ja kansainvälistä sisältöä, etsimään keinoja ja yhteistyömuotoja, laajentaa ulkomaisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten lääketieteen ja terveydenhuollon henkilöresurssien koulutukseen, lääketieteeseen ja koulutusta, ja aktiivisesti Siinä käsitellään työtä ulkomaisten hoitotyön koulu, saavuttaa lisäämään kansainvälistä vaihtoa ja yhteistyötä laadun. Samaan aikaan meidän koulu kannustaa ja tukea järjestämällä kansainvälisen akateemisen konferenssin, osa-aika laajentaa ulkomaille, vieraileva professori kutsui joukkueen luennoimaan, käyttää laadukkaita opetusresurssien ja akateemisen hyvinvoinnin akateeminen ilmapiiri. Lisäksi aktiiviset pelata silta ja linkki opiskella ja työskennellä ulkomailla alumni, tasoja ja laajentaa vaihtoa ja yhteistyötä kansainvälisen avaruusaseman.

Koulu ja yliopisto Yhdysvalloissa, Britanniassa, Venäjällä, Australiassa, Japanissa, Espanjassa ja muissa maissa luoda pitkäaikaisia ​​yhteistyösuhteita. Yhteistyötä, johon osallistuu ammattiapua, ravitsemus ja elintarvikkeiden tiede, julkisten laitosten johto ja kliinisen lääketieteen. Yhteistyöalueita ovat vaihto-opiskelijoiden ja tutkijoiden tehdä yhteistyötä opetuksen ja opettajavaihtoa, tieteellinen tutkimus, kielikoulutusta ja muita näkökohtia.

Meidän opiskelijat voivat mennä opiskelemaan ulkomaille kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin, työtä. Tällä hetkellä yli opiskelijaa Britanniassa, Australiassa oppiminen, paitsi pääsyä runsaasti opetusresurssien tulevaisuus enemmän oppimista ja työtä luoda vankka perusta.

Koulussa on kolme sidoksissa sairaalat, 27 laitokset ja ei-välitöntä kliinisen opetuksen perusta. Samalla kliinisen lääketieteen (Englanti), suun lääketieteen, hoitotyön, apteekki, julkisten laitosten johdon, kuten ammatti perustutkintoa ja maisterin tutkinto useita tieteenalojen, samaan aikaan, tarjoaa akupunktio koulutus ja kehitys kansallisen kulttuurin ja perinteisen lääketieteen.

Koulumme on ensimmäinen Länsi-Liaoning Kiinan kielitesti (HSK) testi verkkoon, perustaa testi keskus merentakaisten opiskelijoiden Länsi-Liaoning n Jinzhou ja HSK tarjoaa kätevän. International Students kaikilla tasoilla tutkimisaikaa alkuun korko.

Liaoningin Lääketieteen laajentaa opiskelijoiden kulttuurivaihtoa kuin läpimurto, edistää osallistumista ja integroitumista kiinalaisten ja ulkomaisten opiskelijoiden kaikessa kulttuurin, taiteen ja urheilun. Kansainväliset opiskelijat osallistuvat aktiivisesti maakuntien, kuntien ja eri järjestämään toimintaan koulussa, Institute of International Education "Valaise nuoriso" Gala, kiinalaisen kulttuurin kilpailu, koulun "nuorten purjehtii, Liaoningin Medical laulaa" Choral Kilpailu, Liaoningin ensimmäinen Sports Festival ja School of Medicine 2013 kevätjuhla Gala Jinzhoun ja muiden laajamittaisten esitykset ovat saaneet kiitosta. Rikastuttaa opiskelijoiden koulun jälkeen kulttuuria, mutta myös parantaa tasoa monipuolistaminen ja kansainvälistymisen kampuksen kulttuurin.

Viime vuosina koulun palkkasi ulkomaisia ​​asiantuntijoita Yhdysvalloista, Kanadasta ja muissa maissa 10, lukuisia ulkomaisia ​​asiantuntijoita pääsyn ulkomaisten asiantuntijoiden ja Liaoningin Friendship Award kunniamaininnan. Vuonna 2012 ulkomaiset asiantuntijat ovat rikkaita kuin Ike Chris Li Xian voitti ensimmäinen nainen on minun koulu voitti "Liaoningin Friendship Award" ulkomaisia ​​asiantuntijoita, ulkomaiset asiantuntijat merkintä koulun johto on tehnyt uusia edistystä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Katso BScs » Katso Kandidaatti »

Ota yhteyttä
Postiosoite
Liaoning Medical University
NO.40,Section 3 Songpo Rd.Linghe Dist.Jinzhou

Jinzhou/Liaoning, 121001 CN
Asiointiosoite
Liaoning Medical University
NO.40,Section 3 Songpo Rd.Linghe Dist.Jinzhou

Jinzhou, Liaoning, 121001 CN