Lanzhou University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus

Lanzhou yliopisto on yksi huippuyliopistojen Kiinassa on ollut yli sata vuotta.

Yliopiston sijaitsee Lanzhou, graafinen Keski-Kiinassa, yksi loistava kaupunki ”hihnan yksi tie”.

Käyttöönotto

 • Kaupunki Lanzhou
 • Vakinaistamispäivänään 1909
 • Koulu School of kansainvälistä kulttuurivaihtoa, Lanzhou yliopisto
 • Opiskelijanumero 449 hetkellä
 • Apuraha Kiinan hallitus Scholarship Confucius instituutti Scholarship presidentti Scholarship (odottaa virallista vastausta yliopistossa)
 • Kuljetus Rautatieasemalta: bussilla nro 1 / No.110 / 3No.131 päässä rautatieasemalta Lanzhou yliopiston pysäkki, sitten kävellä takaisin (etelä) noin 50 metriä. Lentokentältä: toteutettava lentoaseman bussikuljetus terminaaliin ja yliopistolta portti sijaitsee vastapäätä terminaalin
 • Osoite, 1. rivi No.222 South Tianshui Road

Kuinka hakea

 • isäntämaaosapuoli Opintotoimistoon School of kansainvälistä kulttuurivaihtoa
 • Hakemuksen viimeinen jättöpäivä Kevätlukukausi: Marraskuu ~ tammikuuta vuosittain (ei myönnä opiskelijat); Syyslukukauden: May ~ vuosittain heinäkuun (self-tuki) / tammikuu ~ vuosittain maaliskuussa (stipendiaatit)
 • Katso ohjelmatiedot

Tietoja SICE

School of kansainvälistä kulttuurivaihtoa perustettiin vuonna 2002, alun perin jakoi saman toimiston kanssa ulkoasiainministeriö Office of Lanzhou yliopisto, sitten kun se osti itsenäisen ottamista pätevyys kansainvälisille opiskelijoille vuonna 2008, se alkoi perustaa omaa toimistoa.

Vuonna 2009 Kansainvälinen opintotoimistosta perustettiin, jotta voitaisiin hallita opetusta ja hallinnon asioihin ulkomaisten opiskelijoiden Lanzhou yliopisto; vuonna 2012, Confucius-instituutti toimisto perustettiin, jotta voitaisiin hallita ja koordinoida niihin liittyviä asioita 3 Confucius Institutes ulkomailla; vuonna 2014, Silk Road Economic Belt tutkimuskeskus perustettiin siten, että helpotetaan vaihtoa ja yhteistyötä yliopistojen ja tieteellisten tutkimuslaitosten Silkkitien varrelle talous Belt, ja sitoutumaan rakentaa uusia erikoistuneita "aivoriihi" tarvitaan maamme edistää silkkitien taloudellisen vyö.

Kansainvälinen opintotoimistosta, Confucius instituutti Office ja Silk Road Economic Belt tutkimuskeskuksen kaikki kuuluvat School of kansainvälistä kulttuurivaihtoa.

Vuonna 2015, Lanzhou yliopisto jolla koulumme uusi toiminnallinen tarkoitus --- kehittämään yhteistyösuhteita koulutuksen ulkomaisten yliopistojen. Tällä hetkellä koulu on tullut toiminnallinen osasto, joka ottaa vastuun kansainvälisten opiskelijoiden koulutukseen, co-rakentaminen Confucius Institutes, uusien "think tank" One Belt ja yksi tie ja yhteistyön edistäminen ulkomaiden kanssa.

Koulutus ulkomaisten opiskelijoiden Lanzhou yliopisto aloitti vuonna 1983, ja itsekantava käynnistetyn ilmoittautua ulkomaisten opiskelijoiden vuonna 1989. Mukaisesti koulutus historia Lanzhou yliopiston yli 100 vuotta, ja perustuu syvän koulunkäyntiin valmiudet, koulumme hartaasti toteutti valtakunnallinen ohjeistus kansainvälisten opiskelijoiden koulutukseen ja suorittaa innovatiivisiin etsintä, nyt olemme edistyneet paljon laajeneva mittakaavassa, optimoimalla rakenne, laadun takaaminen ja hallinnan parantamisessa. Kuluneiden 30 vuoden yliopistomme on rekrytoinut yli 4000 kansainvälistä opiskelijaa, nykyään; on noin 500 rekisteröityjen kansainvälisten opiskelijoiden kampuksella 64 maissa ja alueilla 5 mantereella.

Kun otetaan huomioon valtakunnallinen ohjeistus "laajeneva mittakaavassa, optimoimalla rakenne, laadun takaaminen ja hallinnan parantamisessa" alalla opiskelijoiden kansainvälisen koulutus, kansainvälisten opiskelijoiden määrä ja kansallisuuksien on kasvanut vuosi vuodelta, opiskelija aihe on siirtynyt Chinese kielen oppijoita opiskelijoista, jatko maisterin tutkinto ja tohtorin tutkinto.

Nyt meillä on tiedekunnan 28 opettajaa, joista määrä kiinan kielen opettajien on 17 ja ylempiä toimihenkilöitä on 11. Olemme perustaneet mekanismi kansainvälistä opiskelijan koulutusta, jolla on samanlaiset painotetaan opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja hallintaan, ja muodostivat suotuisa ympäristö, jossa jaamme saman toive ja tuoda oman panoksemme koulumme, tällä tavalla, meillä on myös perustanut foorumin vaihtoa ja yhteistyötä Lanzhou yliopiston kanssa ulkopuolella.

Koulumme painottaa aina kulttuurista viljelyn kansainvälisten opiskelijoiden ja käyttöönottoa ja leviämistä kiinalaista kulttuuria. Sen lisäksi eri tasoilla kiinan kielen opetusta, Avasimme myös monipuolisia kursseja vaihtelevat kiinalaista kulttuuria, kamppailulajeja, kalligrafiaa ja maalausta, kiinalaisen klassisen runoja arvostusta, keraaminen kokemus, Peking Opera käyttöönotto ja paperin leikattu taiteen, sillä välin, olemme organisoitu ja käynnisti erilaisia ​​aktiviteetteja kansainvälisille opiskelijoille, esimerkiksi Kiinan Bridge Contest, Stay Kiinassa Koe Kiina, kulttuuritapahtumat kansainvälisten opiskelijoiden ja niin edelleen. Tällä hetkellä meillä on viljelty paljon erinomaisia ​​kansainvälisiä opiskelijoita.

Vastaan ​​uusi aika vuorovesi, strategisten käsitys yksi hihna ja yksi tie, meidän koulu jatkaa vastuulla edistää koulutuksen avaamista kuuliaisina koulumme motto "imemään ja monimuotoisuutta, Exchange and Integration", jotta edistämään tyypillinen Confucius instituutti Rakentaminen ja koulutusalan yhteistyötä ulkomaille ja muodostaa alustan Konfutse-instituutti kehitystä ja kansainvälistä opiskelijavaihtoa koulutusta. Tulemme jatkossakin tekemään isompi panos parantaa kansainvälistymisen tasoa yliopistomme ja ulkomaisten viestintää ja yhteistyötä Länsi-Kiinan. (Huom: Kaikki tiedot heinäkuu 2016)

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Chemistry

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 vuotta September 2018 Kiina Lanzhou

Lanzhou yliopisto on rankattu Kiinan johtavien yliopistojen sekä määrää ja laatua maisteriohjelmaa. Morethan kaksisataa akateemista suuret yhtiöt ovat sijoittautuneet 28 korkeakouluissa. Kanssa ohjelman pituus 2-3 lukuvuotta, maisteriohjelmien ovat offeredin kiinalaisia ​​yleensä, kun taas jotkut Englanti-opetti ohjelmat ovat myös available.Graduates täyttävät kaikki tutkintovaatimukset tehdään maisterin tutkinto. [+]

Maisteriohjelmat Lanzhou yliopisto on rankattu Kiinan johtavien yliopistojen sekä määrää ja laatua maisteriohjelmaa. Morethan kaksisataa akateemista suuret yhtiöt ovat sijoittautuneet 28 korkeakouluissa. Kanssa ohjelman pituus 2-3 lukuvuotta, maisteriohjelmien ovat offeredin kiinalaisia ​​yleensä, kun taas jotkut Englanti-opetti ohjelmat ovat myös available.Graduates täyttävät kaikki tutkintovaatimukset tehdään maisterin tutkinto.

Klikkaa tästä löytää maisteriohjelmat List 2017. Hakijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä mahdollisille valvojia ennen käyttöä. (Klikkaa tästä löytää sivustoja korkeakoulujen / osastojen) ja odotetaan liittää niiden hakemuksessa lomakkeella hyväksymiseksi väliaikaisesti International Student mukaan LZU professori (klikkaa tästä verkkosivuilla). ... [-]