Peking University HSBC Business School (PHBS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pekingin yliopisto on yli 100 vuoden ajan ollut eliitin oppimislaitos, joka on tunnustettu kansainvälisesti yhdeksi Kiinan johtavista akateemisen huippuosaamisen keskuksista. Perustettiin vuonna 2004 Pekingin yliopiston Shenzhenin kauppakorkeakouluksi, ja koulu nimettiin uudelleen Peking University HSBC Business School (PHBS) elokuussa 2008.

PHBS pyrkii paitsi rakentamaan Pekingin yliopiston innostavia perinteitä ja tuomaan historiallisen läsnäolonsa maan etelä- ja ulkomaille, mutta myös kehittämään omaa mainettaan kansainvälisenä johtajana liiketalouden koulutuksessa.

PHBS-20190918-25" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135857_SEEN-PHBS-20190918-25.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-25" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

kampuksilla

Kauppakorkeakoulun pääkampus sijaitsee menestyvässä yrittäjäkaupungissa Shenzhenissä, Kiinassa ja sijaitsee välittömästi Hongkongin talouskeskuksen vieressä. Yliopisto sijaitsee keskellä yhtä maailman lupaavimmista pääkaupunkiseuduista. Harvat muut Kiinan alueet tarjoavat sopivampia puitteita laitokselle, josta on tarkoitus tulla tämän maan tärkein jatko-opiskelijakoulu. Lisäksi, tavoitteenaan kansainvälistyminen, PHBS on ottanut rohkean askeleen avaamalla uuden kampuksen Boar's Hillissä, Englannissa , kolme mailia etelään Oxford Citystä.

ohjelmat

Tällä hetkellä PHBS tarjoaa 3 maisteriohjelmaa (johtaminen, rahoitus ja talous) Shenzhenin kampuksella ja 2 ma UK-Kiina -ohjelmaa (talous ja hallinto), joissa opiskelijat viettävät ensimmäisen maisterintutkintonsa vuoden UK-kampuksella ja toinen vuosi Kiinan Shenzhenin kampuksella, kiinalaisten vertaisten kanssa ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun ympäristössä.

PHBS-20190918-30" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135858_SEEN-PHBS-20190918-30.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-30" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

tutkinnonalansa

Ohjelman opetussuunnitelmat kaikki opetetaan englanniksi ja keskittyvät syvälliseen aineoppimiseen, ja kurssit sisältävät sekä globaalin painopisteen että kiinan näkökulman. Opiskelijoiden ei vain ymmärretä kiinalaista kulttuuria, vaan heillä on myös syvempi käsitys liiketoiminnasta Kiinassa, kilpailukyvyn lisäämisestä työmarkkinoilla ja mahdollisuuksien löytämisestä liiketoiminnan avaamiseksi tässä dynaamisessa maassa. Lisäksi PHBS UK: n ja Kiinan rajat ylittävät ohjelmat ovat loistava tilaisuus opiskelijoille, joilla ei ole vain erikoiskoulutusta ja poikkitieteellistä kurssityötä, vaan myös monen maan kokemus ja syvällinen kulttuurienvälinen altistuminen.

Tiedekunta ja tutkimuskeskukset

Yli 80 kansainvälisen tiedekunnan jäsentä, joilla on tohtorintutkinto parhaista yliopistoista ympäri maailmaa ja jotka kaikki ovat sitoutuneet kouluttamaan PHBS : n opiskelijoita olemaan alansa johtajia, PHBS edelleen mainetta yliopistojen huippuosaamisen ja vapauden laitoksena. Lisäksi PHBS tällä hetkellä 10 tutkimuskeskusta , kuten markkinointiteoria, johtaminen, yrittäjyys, liiketoimintamallit, riskienhallinta ja taloudellinen tutkimus. Lisäksi Nobelin taloustieteellisen palkinnon voittaja, professori Thomas Sargent, on liittynyt PHBS : iin suorittamaan tutkimusta Sargentin kvantitatiivisen talouden ja rahoituksen instituutin johtajana. Tunnettu kiinalainen taloustieteilijä, professori Fan Hän liittyi PHBS : ään myös "Marine Silk Road Research Institute" PHBS , ja tutkimus keskittyi Kiinan uusimpaan aloitteeseen "One Belt One Road".

PKU HSBC Business School on uskomatonta sitoutumistaan huippuosaamiseen ja on ainutlaatuinen vertaistuottajiensa keskuudessa sitoutuessaan kehittämään tutkinnon suorittaneita, jotka ovat erinomaisesti koulutettuja, kaksikielisiä ja kulttuurisesti tietoisia. Lyhyesti sanottuna, tehtävämme on tarjota tutkinnon suorittaneille tyyppistä koulutusta, joka valmistaa heitä ottamaan paikkansa alansa johtajina Kiinassa ja kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja saat täältä

PHBS-20190918-26" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135856_SEEN-PHBS-20190918-26.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-26" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Sijainnit

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Osoite
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited