Peking University School of Transnational Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa STL: stä

Pekingin kansainvälisen oikeuden koulu ("STL") on ainutlaatuinen Kiinassa ja ainutlaatuinen maailmassa tarjoamalla amerikkalaistyylisen JD-tutkinnon täysin englanniksi yhdessä Kiinan JM-tutkinnon kanssa. Molemmissa opetussuunnitelmissa on runsaasti kursseja, jotka korostavat valtioiden rajat ylittävää lakia ja käytäntöä, kiinalaista lainsäädäntöä ja oikeusperinteitä sekä muita huippututkintoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan kaikkien kansallisuuksien STL-tutkinnon suorittaneita johtajia 2000-luvulla.

Pekingin yliopisto

Pekingin yliopisto ("PKU") on yksi maailman tunnetuimmista tutkimusyliopistoista. Korkeakoulututkinnon Times on nimennyt PKU: n Kiinan 1. yliopistolle, numeron 1 yliopistona kaikissa BRIC-maissa, numerossa 2 yliopistossa koko Aasiassa ja 27. maailman tunnetuimmassa yliopistossa.

Opiskelijat, tiedekunta ja ura

Johtavat opiskelijat ympäri maailmaa kilpailevat pääsystä STL: ään. Lakikoulun monikansallinen tiedekunta sisältää maailmankuuluja tutkijoita ja harjoittajia Kiinasta, Yhdysvalloista, EU: sta ja muualta. STL-tutkinnon suorittaneet ovat erittäin kiinnostuneita johtavien monikansallisten lakimiesyhtiöiden ja yritysten johtamisesta, johtaen kiinalaisia ​​asianajotoimistoja ja yrityksiä, suuria yrityksiä ja johtavia kansainvälisiä kansalaisjärjestöjä.

Leikkaus-Edge-opetussuunnitelma

STL: n allekirjoitus JD / JM kaksoismerkkiohjelma on neljä vuotta. JD: n opetussuunnitelma, joka opetetaan kokonaan englanniksi, on sisällöltään samankaltainen kuin parhaiden Yhdysvaltojen oikeuskoulujen JD-opetusohjelmat, joiden syvyys on Kiinan oikeushistorian ja lain mukaan. JM: n opetussuunnitelma tarjoaa kiinan kielen keskeisiä opintojaksoja ja opetetaan suurelta osin kiinaa. Suurin osa kiinalaisista opiskelijoista ilmoittautuu STL: n kaksitahoiseen JD / JM -ohjelmaan; useimmat kansainväliset opiskelijat ilmoittautuvat STL: n kolmivuotiseen JD-ohjelmaan. Molemmat opetussuunnitelmat korostavat lakiasiaintoimintaa ja tietämystä 2000-luvulla: i) kansainvälinen lainsäädäntö ja käytäntö, ii) kulttuurienvälinen osaaminen ja (iii) asianajajien ammatillinen vastuu näissä yhteyksissä. Ei lainopillista mitään parempaa varustaa valmistuneet yksityisen sektorin, julkisen sektorin tai yleisen edun laillista työtä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Britannian Commonwealth valtioiden.

Ohjelma koostuu vähintään kolmesta neljäsosasta kokopäiväiseen opiskeluun asuinpaikassa ja toisen vuoden harjoittelupaikoista, jatko-opinnoista tai tutkimushankkeista opiskelijan harkinnan mukaan. Vaikka tutkinto on annettu kahden vuoden päästä, on mahdollista, että asuinpaikka päättyy yhden.

Kansainväliset koulutusmahdollisuudet

STL-kokemus on luonteeltaan monikansallinen ja ristikkäin kulttuurinen, eikä koskaan jätä PKU: n kaunista Shenzhen Graduate School -kampusta. Samaan aikaan STL-opiskelijat nauttivat monista mahdollisuuksista opiskella ulkomailla johtavissa oikeustieteellisissä kouluissa ympäri maailmaa, joilla PKU: lla ja STL: llä on mahdollisuus vaihtaa suhdetta.

Globaalit johtajat

STL-tutkinnon suorittaneet opiskelijat tekevät yliopisto-opiskelijoilta ainutlaatuista johtajuutta nykypäivän yhteenliitetyssä maailmassa, jossa on syvää tietoa ja ymmärrystä kiinalaisesta ja länsimaisesta lainsäädännöstä sekä oikeusperinteistä ja käytännön taidoista, jotka ovat tarpeen kulttuurienvälisen menestyksen kannalta. Pekingin Yliopisto-oikeustieteiden korkeakoulu tarjoaa JUR-tutkintoa kolmivuotisen kokopäiväisen ohjelman perusteella, joka perustuu JD: n opetussuunnitelmaan, joka on verrattavissa Yhdysvalloissa tarjottuun opetussuunnitelmaan. Opetuskieli on englanti. Ohjelma sisältää myös valitettavan neljännen vuoden kurssin, jossa on kiinalaista lakia koskeva selvitys Mandarin kiinalainen opetus. Kiinalaisen lain kurssit ovat pääsääntöisesti avoimia opiskelijoille Manner-Kiinasta tai niillä, joilla on tarvittava mandariinikyky. Molemmat opetussuunnitelmat korostavat lakiasiaintoimintaa ja tietämystä 2000-luvulla: i) kansainvälinen lainsäädäntö ja käytäntö, ii) kulttuurienvälinen osaaminen ja (iii) asianajajien ammatillinen vastuu näissä yhteyksissä. Ei lainopillista mitään parempaa varustaa valmistuneet yksityisen sektorin, julkisen sektorin tai yleisen edun laillista työtä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Britannian Commonwealth valtioiden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Oikeustieteen tohtori » Katso OTK »

Ota yhteyttä

Peking University School of Transnational Law

Osoite, 1. rivi Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District
518055 Shenzhen, Guangdong, Kiina
Verkkosivu http://stl.pku.edu.cn/
Puhelin 86 (755) 2603 2287