Peking University School of Transnational Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja STL

Pekingin yliopiston School of Transnational Law ("STL") on ainutlaatuinen Kiinassa ja ainutlaatuinen maailmassa, joka tarjoaa amerikkalaistyylinen JD tutkinnon täysin Englanti, rinnalla kiinalainen JM tutkinto. Molemmat opetussuunnitelmien ovat runsaasti kursseja korostaa valtioiden lainsäädännön ja käytännön, Kiinan lakia ja oikeudellisia perinteitä, ja muut huippuluokan kursseja suunniteltu varustamaan STL valmistuneiden kaikista kansallisuuksista johtajuutta 21. vuosisadalla.

Pekingin yliopiston

Pekingin yliopiston ("PKU") on yksi arvostetuimpia tutkimusta yliopistoissa maailmassa. Times Higher Education on nimetty PKU numero 1 yliopiston Kiinassa, numero 1 yliopiston kaikissa BRIC kansat, numero 4 yliopiston kaikissa Aasiassa, ja 46. eniten akateemisesti tunnettu yliopisto maailmassa.

Opiskelijat, tiedekunta ja Ura

Johtava opiskelijoita ympäri maailmaa kilpailevat ottamista STL. Laki koulun monikansallinen tiedekunnan sisältää maailmankuuluja tutkijoita ja toimijoita Kiinassa, Yhdysvalloissa, EU: ssa ja muualla. STL valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä positioiden johtavien monikansallisten asianajotoimistot ja yritykset, Kiinan johtava asianajotoimistot ja yritykset, suuret valtionyhtiöt ja johtavien kansainvälisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

Huippuluokan Opetussuunnitelma

STL allekirjoitus JD / JM dual Koulutusohjelma on neljä vuotta pitkä. JD opetussuunnitelma, joka on opettanut kokonaan Englanti, on samanlainen sisällöltään JD opetussuunnitelmien parhaista Yhdysvaltain oikeustieteellisten tiedekuntien, ylimääräisiä syvyys Kiinan oikeusjärjestelmän historiassa ja laki. JM opetussuunnitelma tarjoaa ydin Kiinan lakia kursseja ja opetetaan pääosin Kiinan. Useimmat kiinalaiset opiskelijat ilmoittautua STL: n kaksoistutkinto JD / JM ohjelma; useimmat kansainväliset opiskelijat ilmoittautua STL kolmivuotisen JD ohjelma. Molemmat opetussuunnitelmia korostavat lawyering ja taitoja 21. vuosisadalla: (i) kansainväliset lainsäädännön ja käytännön (ii) kulttuurien osaamista, ja (iii) ammatilliset vastuualueensa asianajajien näissä yhteyksissä. Mikään laki koulun missään paremmin varustaa tutkinnon yksityisen sektorin, julkisen sektorin tai julkisen edun laillista työtä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, tai Brittiläisen kansakuntia.

Kansainvälinen koulutusmahdollisuuksien

STL kokemus on luonnostaan ​​monikansallinen ja kulttuurien, poistumatta PKU kaunis Shenzhen Graduate School Campus. Samalla, STL opiskelijoiden nauttia useita mahdollisuuksia opiskella ulkomailla johtava oikeustieteellisten tiedekuntien kaikkialla maailmassa joka PKU ja STL nauttia vaihto suhteita.

Global Leaders

STL valmistuneet syntyä niiden vuoden opinnot asianajajien ainutlaatuisen varustettu johtajuutta nykypäivän verkottuneiden maailma, jossa syvä tuntemus ja ymmärrys Kiinan ja Länsi lakia ja oikeudellisia perinteitä ja käytännön taitoja, joita tarvitaan kulttuurien menestys.

Pekingin yliopiston School of Transnational Law (STL) tarjoaa Oikeustieteen tohtori (JD) tutkinto, nojalla kolmen vuoden kokopäiväinen ohjelma perustuu JD opetussuunnitelman verrattavissa tarjotaan Yhdysvallat. Opetuskielenä on Englanti. Ohjelmaan sisältyy myös valinnaisia ​​neljäntenä tietenkin omistettu tutkimuksen Kiinan lakia, jossa opetusta mandariinikiinaa. Kurssit Kiinan lain pääasiassa avoinna opiskelijoille Manner-Kiinasta tai joiden äidinkieli ei kiinalainen.

Molemmat opetussuunnitelmia korostavat lawyering ja taitoja 21. vuosisadalla: (i) kansainväliset lainsäädännön ja käytännön (ii) kulttuurien osaamista, ja (iii) ammatilliset vastuualueensa asianajajien näissä yhteyksissä. Mikään laki koulun missään paremmin varustaa tutkinnon yksityisen sektorin, julkisen sektorin tai julkisen edun laillista työtä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, tai Brittiläisen kansakuntia.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita aikana Kiinan lakia, tutustu koulun koskeva politiikka International Students Taking JM Kiinan lain kursseja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Oikeustieteen tohtori » Katso OTK »

Ota yhteyttä

Peking University School of Transnational Law

Osoite, 1. rivi Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District
518055 Shenzhen, Kiina
Verkkosivu http://stl.pku.edu.cn/
Puhelin 86 (755) 2603 2287