Southwestern University of Finance and Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1925, Sijaitsee Chengdu

Vain liiketoimintalähtöistä yliopisto Länsi-Kiinassa luettelossa sekä "Hanke 211"&"Featured Project 985".

Ainoa yliopisto aiemmin hallinnoima Ihmisten Bank of China

Johtava Brand Business Education Länsi-Kiina

Yli 24000 opiskelijaa

Sisältää 2 kampuksilla joiden kokonaisala on noin 380 hehtaaria, 27 osastojen ja koulut

Tarjoukset 56 Tohtorikoulutus, 79 maisteriohjelmat, 32 kandidaatin tutkinto-ohjelmia ja kiinan kielen koulutusohjelma

Tarjoaa myös 6 kandidaatin tutkinto-ohjelmia, 5 maisteriohjelmien ja 4 PHD ohjelmat toimitetaan kokonaan Englanti

Neljä kansallista keskeisten tieteenalojen:

  • Teoreettinen Taloustiede - Applied Economics - Tilastot - Kirjanpito

Valtuutetaan tai tunnustetaan kansallisten tai kansainvälisten toimistojen

  • Jäsen Euroopan elin for Management Development (2010) - opetusministeriö (YM) 's "Valtakunnallinen Vuoden Opetus Team Business Administration" (2010) - Sijalla nro 7 Applied Economics Moe kansallisen sijoitusta ja No.1 Länsi-Kiinassa (2009) - Sijalla nro 7 kirjanpidossa Moen kansallista sijoitusta ja No.1 West China (2010) - Sijalla nro 1 Rahoitus Moen kansallinen ranking (2003) - Tunnustettu yhdeksi "Kiinan Top Ten Kilpailukykyinen Business Schools MBA-ohjelmat" Kiinan MBA Association (2010)

  • Palkitut "20 Years" MBA Koulutus-Best Business School "Kiinan MBA Association (2011)

Tietoja Chengdu

Yksi tärkeimmistä talouden, liikenne-ja viestintä-keskukset West Kiinassa. Vuonna 2006 se nimettiin Kiinan neljäs-asuinkaupungiksi Kiinan Daily.

Kansainvälinen metropoli erittäin maineikkain sen vauras liike-, kulttuuri / historiallinen olemus, upea kauniista maisemista ja suotuisan elinympäristön.

Chengdu on paikannus olevansa taloudellisena keskuksena West Kiinassa ja on onnistuneesti houkutellut suurten kansainvälisten rahoituslaitosten

eli Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase ja Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank jne.

Yli 250 Fortune 500-yrityksistä oli perustaa sivuliikkeitä Chengdu, sijoitus ensin mitattuna määrä Fortune 500 yrityksistä Keski-ja Länsi-Kiinassa:

eli JP Morgan Chase, Henkel, ja GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson ja Microsoft jne.

Kotikaupungissaan Panda: Jalostus-ja tutkimuskeskus Giant Panda on perustettu vuonna pohjoisessa lähiössä Chengdu. Se on ainoa laatuaan maailmassa, joka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joka houkuttelee lähes 100000 kävijää vuodessa.

Chengdu lentokenttä sijaitsee 20 km ulkopuolella Chengdu ja se on yksi tärkeimmistä ilman solmukohdat Kiinassa, sijoittui äskettäin neljäs matkustajamäärät. Se palvelee lennot / useimmissa suurissa kaupungeissa Kiinassa ja joissakin kansainvälisiin kohteisiin kuten Amsterdam, Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Soul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurtissa, Lontoossa, San Franciscossa ja Singaporessa jne.

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kandidaatti Kiinan Liike

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 vuotta September 2018 Kiina Chengdu, Sichuan Saksa Berlin + 2 lisää

3 vuotta jatkotutkinto-ohjelma, joka alkaa joka helmikuun lopulla tai syyskuun alussa. [+]

Ohjelman kesto: 3 vuotta jatkotutkinto-ohjelma, joka alkaa joka helmikuun lopulla tai syyskuun alussa. Ensimmäinen vuosi, kiinan kielen tutkimus; Toinen vuosi, Kiinan liike-elämän lait tutkimuksessa; Kolmas vuosi: Practice ja tutkielma.

Opetuskieli Englanti

MAKSUT Lukukausimaksut: Tämän edistämiseksi uudella kansainvälisellä ohjelmalla, jossa kunto soveltaa ennen vuotta 2015, lukukausimaksua Master of Laws Kiinan Business-ohjelma on luopunut SWUFE.

Elinkustannukset: Kaiken henkilökohtaiset elinkustannukset vaihdella henkilökohtaisia ​​valintoja. Arvio 1200 RMB kuukaudessa yleistä elinkustannukset on realistinen laskelma Chengdu kaupungin.

Majoitus Palkkiot: Kampuksella majoitus maksu on 500 RMB kuukaudessa. ... [-]


Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kiina Chengdu, Sichuan Saksa Berlin + 2 lisää

Koko ohjelman ajan, opiskelijat on otettava 7 pakollista ja vähintään 4 valikoiva kursseja. Viime lukukauden opiskelijat on tehtävä työharjoittelun ja lopettaa niiden väitöskirjoja valmistua. [+]

Ohjelman keston ajaksi: 2 vuotta. Koko ohjelman ajan, opiskelijat on otettava 7 pakollista ja vähintään 4 valikoiva kursseja. Viime lukukauden opiskelijat on tehtävä työharjoittelun ja lopettaa niiden väitöskirjoja valmistua.

Kantajien olisi saaneet kandidaatin tutkinto tai saavat kandidaatin tutkinnon heinäkuuhun. Hakemusmaksu: RMB 400. Hakumenettely vaadittavat tiedot ja asiakirjat: - lähettämällä sähköisen hakemuksen.

Todistus poikamies (kopio) - Virallinen yliopisto transkriptio - Kaksi suosituksen kirjeitä professoreista tai dosentin - Kopio passista photo page - Tutkimussuunnitelmalla Kiinassa - kopio todistus Englanti kielitaito: IELTS 6 tai TOEFL79 tai muita vastaavia todistuksia (non -Englanti äidinkielenään vain) [-]

Master Of International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kiina Chengdu, Sichuan Saksa Berlin + 2 lisää

Tämän maisteriohjelman on antaa tutkinnon kanssa kokonaisvaltainen ja kriittinen ymmärrys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen sekä arvokkaita näkökulmia Kiinan talouksien ja monikansallisten. [+]

Ohjelma Lähtökohdat & Tavoitteet

- Tavoitteena Maisteriohjelma on tarjota tutkinnon kanssa kokonaisvaltainen ja kriittinen ymmärrys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen sekä arvokkaita näkökulmia Kiinan talouksien ja monikansallisten. - Ohjelma on suunniteltu varustamaan tutkinnon yhdistelmä analyyttinen ja ongelmanratkaisun yritystoimintaan liittyvät taidot kanssa erittäin vahva painotetaan asianomaisten kansainvälisten haasteita ja esiin nousevien kysymysten kansainvälisessä liiketoiminnassa. - Se tarjoaa myös pohjan niille, jotka haluavat suorittaa jatko-tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja kehittämiseen.

Ohjelman kuvaus ... [-]

Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kiina Chengdu, Sichuan Saksa Berlin + 2 lisää

Koko ohjelman ajan, opiskelijat on otettava 7 pakollista ja vähintään 4 valikoiva kursseja. Viime lukukauden opiskelijat on tehtävä työharjoittelun ja lopettaa niiden väitöskirjoja valmistua. [+]

Ohjelman keston ajaksi: 2 vuotta. Koko ohjelman ajan, opiskelijat on otettava 7 pakollista ja vähintään 4 valikoiva kursseja. Viime lukukauden opiskelijat on tehtävä työharjoittelun ja lopettaa niiden väitöskirjoja valmistua.

Kantajien olisi saaneet kandidaatin tutkinto tai saavat kandidaatin tutkinnon heinäkuuhun.

Hakemusmaksu: RMB 400. Hakumenettely vaadittavat tiedot ja asiakirjat: - lähettämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa http://admission.swufe.edu.cn - Todistus poikamies (kopio) - Virallinen yliopisto transkriptio - Kaksi suosituksen kirjeitä professoreista tai dosentin - Kopio passista photo page - Study suunnitelma Kiinassa - kopio todistus Englanti kielitaito: IELTS 6 tai TOEFL79 tai muuta vastaavaa todistusta (ei-Englanti äidinkielenään vain)... [-]


Mestari Kiinan Ja Euroopan Talous-ja Liiketalous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Kiina Chengdu, Sichuan Saksa Berlin + 2 lisää

Dual Tutkinnot: Saksan Master of Arts (MA CEEBS) plus Kiinan Master of Management, majuri International Business
[+]

Dual Tutkinnot: Saksan Master of Arts (MA CEEBS) plus Kiinan Master of Management, pääaineena kansainvälinen liiketoiminta Paikat tutkimus: Berliini, Saksa (1., 2. termi), Chengdu, Kiina (3rd aikavälillä); 4. termi voidaan joko vietti Berliinissä tai Chengdu (riippuu sijainnista ja henkilö gradu ohjaus) Opetuskieli: Englanti

Kurssit rakenne:

- Global Governance (ensimmäinen termi) - Taloudellinen analyysi ja Corporate Finance (ensimmäinen termi) - Strateginen johtaminen Kiinassa ja Euroopassa (2nd termi) - Human Resource Management Kiinassa ja Euroopassa (2nd termi) - Markkinointi Kiinassa ja Euroopassa (3rd termi) - Capital Markets Kiinassa ja Euroopassa (3rd termi) - Economics Kiinassa ja Euroopassa (3rd termi) - kulttuurinen ja poliittinen historia Kiinassa ja Euroopassa (kaikki ehdot) - Kiinalainen / saksan kielen oppiminen (kaikki ehdot) - Vapaaehtoinen valinta (kaikki ehdot ) - Loppukoe: gradu (4th termi) + Suullinen arviointi (4th termi) ... [-]