Lue virallinen kuvaus

Wenzhou yliopisto (WZU) on dynaaminen ja kattava alueellinen yliopisto kasvaa kanssa uudistus ja avautuminen vauhtia Kiinan. Se sijoittuu top 10% kaikkien korkeakoulujen Kiinassa ja sijoittuu 10. Zhejiangin maakunnassa. Yliopisto on perustettu vuonna 1933 lahjoituksena Huang Suchu, tunnettu teollisuusmies Wenzhou. Kuusi muuta koulua yhdistettiin historiansa nykyiseksi Wenzhou yliopiston, joka esittelee rikas kulttuuri-ilmapiiri ja hieno koulutus perinne. Yliopisto on yksi ensimmäisen erän valtion hyväksymän Kiinan kielen ja kulttuurin koulutus Base; se on nimeämä Kiinan opetusministeriö (MOE) hyväksymään Kiinan hallitus Scholarship opiskelijoille; se on myös valtuutettu hyväksymään ulkomailla asuvien kiinalaisten opiskelijoiden ja opiskelijoita Hongkongin, Macaon ja Taiwanin. Sen lisäksi, että Kiinan hallitus Scholarship, kansainväliset hakijat voivat hakea myös Konfutse-instituutti Scholarship, Zhejiang maakuntahallitus Scholarship, ja Wenzhou University Scholarship International Students.

Kattava yliopisto

Sen akateemiset ohjelmat kattavat 9 kurinalaisuutta alueilla kuten kirjallisuuden, tieteen, tekniikan, lainsäädännön, koulutuksen, talouden, historian, hallinta ja taidetta. Se tarjoaa 45 jatko-ohjelmia ja 55 perustutkintoa ohjelmia. Se on lähes 30000 opiskelijaa, 1000 jatko, 300 kansainvälistä opiskelijaa, ja noin 13000 osa-aikaisten opiskelijoiden vuosittain täydennyskoulutusta.

Avoin yliopisto

Wenzhou yliopisto toteuttaa aktiivisesti strategiaa koulutuksen kansainvälistymisen ja voimakkaasti harjoittavat eri kansainvälistä vaihtoa ja yhteistyötä. Joulukuusta 2014 yliopisto on perustettu vaihtoa ja yhteistyötä suhteet yli 60 yliopistojen ja tutkimuslaitosten noin 20 maissa ja alueilla, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia, Australia, Alankomaat, Japani ja Korea. Tällä hetkellä olemme laatineet Kiinan ja Yhdysvaltojen yhteistoiminnallisesti ylläpitämä koulu Wenzhou-Kean University, Kiina-Tanska yhteinen perustutkintoa ohjelma Kansainvälinen myynti ja markkinointi, Manner-Kiinan ja Taiwanin rajat salmi yhteistyötä perustutkintoa ohjelma Electronic Information Engineering, Konfutse-instituutti, jossa Burapha University, Thaimaa ja Kiina-Thaimaa 3 + 1 dual kandidaatin tutkinnot ohjelman Kiinan kielen ja kirjallisuuden kanssa Burapha yliopisto (3 vuotta Thaimaassa ja 4. vuosi Kiinassa).

Superior Sijainti

Wenzhou on moderni merenrantakaupungissa edullisesti lähellä Itä-Kiinan meren ja puolivälin Kiinan mantereen rantaviivaa. Puolivälissä subtrooppinen monsuuni-ilmasto Wenzhou on esillä neljä erottuva vuodenaikaa, kohtalainen lämpötila ja miellyttävä sää. Se on kätevästi yhdistetty muihin kaupungeissa Kiinassa, vain 1 tunnin Shanghai, 2 tuntia Pekingissä, Guangzhoussa tai Hong Kong ilmateitse. Sen tärkeimmät kampuksilla sijaitsevat Wenzhou Chashan University Town jota ympäröivät vihreät vuoret ja viehättävä vesi näkemyksiä. Yliopisto on vain puolen tunnin päässä sekä rautatieasemalta ja lentokentältä. Nopeasti kasvava vientikauppa ja energinen oma talous tuo Wenzhou yliopiston suuria mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä oppilaitosten ja yritysten sekä kotimaassa ja ulkomailla.

Ulospäinsuuntautunut ohjelmat

Yliopisto on aina pitänyt erittäin tärkeänä kansainvälisten opiskelijoiden koulutukseen ja kaikki 55 perustutkintoa ohjelmia ja 45 jatko-ohjelmat ovat avoimia kansainvälisiä opiskelijoita. Rajallisten kiinan kielen taito joidenkin kansainvälisten hakijoiden WZU erityisesti tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille 4 Englanti-opetti kandidaatin tutkinto-ohjelmia konetekniikan, kemian, kemiantekniikan, kansainvälinen talous ja kauppa; 1 "ensimmäinen kiinalainen, sitten erikoisuus" 2 + 2-tilassa kandidaatin tutkinto-ohjelman kansainvälisen kaupan (Kiina-suuntautunut); ja 1 Englanti-opetti Master koulutusohjelman kemian. Nämä erityiset ohjelmat ovat suuria mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille oppia erikoisuus tietoa ja sillä välin saada parempi käsitys kiinan kieltä, kulttuuria, historiaa ja sen kehitystä.

Tietoja College Kemian ja materiaalitekniikka

College Kemian ja materiaalitekniikka (CCME) Wenzhou University (WZU) perustettiin vuonna 1958. CCME nyt 110 päätoiminen, mukaan lukien 26 professoria ja 35 dosentin. Suurin osa tiedekunnan jäsenet ovat ulkomailla opiskelua ja tutkimusta kokemuksia. College tarjoaa 4 perustutkintoa ohjelmia (Kemia, Soveltavan kemian, Materials Science and Engineering, kemiantekniikan) ja Master-ohjelma (kemia).

College on saavuttanut merkittävää edistystä sekä opetuksen ja tutkimuksen. Viime 5 vuotta, College on hankkinut yli RMB 100 miljoonaa rahasto, mukaan lukien 64 kansallisen tason hankkeita, kuten Valtakunnallinen Vuoden Youth rahastojen projekti, National Science and Technology Support projekti, useimmat "863" projekti, ja NSFC hankkeita. Olemme myös hankkineet RMB 140 arvoinen state-of-the-art välineitä, kuten SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, jne Meidän tiedekunnan jäsenet ovat julkaisseet lukuisia korkealaatuisia tieteellisiä julkaisuja, kuten ilmestyvää Nature, Adv. Mater. JACS, Angew. Chem. Int. Toim., AlChE. J., jne. CCME on saanut 65 valtion lupa patentteja, ja lukuisat maakunta- ja palkintoja tieteen ja teknologian. Mukaan keskeisiä tieteen indikaattori julkaistiin marraskuussa 2013 CCME on sisällä top 1% yliopistoissa ja tutkimuslaitosta ympäri maailmaa. Mukaan Luonto Index Kiina taulukot julkaistiin joulukuussa 2014 WZU sijoittuu 81. parhaan joukkoon 200 kiinalaista korkeakoulujen korkealaatuista tiede (tilaamat painotettu murto Tulostaulu WFC, 2013). Yli 40 prosenttia valmistuneista ovat jatkaneet tutkimus korkeampi astetta.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Wenzhou University

Kemia (International) tarjoaman College Kemian ja materiaalitieteiden Engineering (CCME) on omistettu viljellä kansainvälisen rajalla tutkijoiden ja ammattitaitoisen tekn ... [+]

Kemia (International) -ohjelma tarjoamia College of kemian ja materiaalitekniikka (CCME) on omistettu viljellä kansainvälisen rajalla tutkijoita ja asiantuntijoita, jotka ovat innokkaita kansainvälistä tieteellistä ja teknologista viestintää ja yhteistyötä.

tutkimus

Opiskelija ohjaa maailmanluokan johtava professorit kemiallisten tutkimusta CCME vuonna kemian, materiaalitieteiden ja ENG-, kemian tekniikan ja teknologian, polymeeri tiede, jne Olet kannustetaan myös yhteyttä kiinnostuneille valvojien suoraan.

Kurssit

Kiinan opiskelijat toimivat mentoreina auttaa kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään asettui Wenzhou.

Kaikki kurssit toimitetaan Englanti käyttäen alkuperäinen Englanti oppikirjat, luennolla ja / tai lab käsikirjat. Ydin kurssit ovat Advanced epäorgaanisen kemian, Advanced analyyttinen kemia, Advanced Organic Chemistry, Advanced Physical Chemistry, Fysikaalinen kemia materiaalien, Crystallochemistry, Solid State kemian, Modern Separation Science & Technology, Comprehensive Chemical Experiment, Modern Advanced Organic Synthesis, Modern Spectral Analyysi orgaaniset yhdisteet, Modern Technology Epäorgaanisen Synthesis, sähkökemialliset menetelmät ja sovellukset, Chemistry & fysiikka - Polymers, Fine Chemical Production & Technology, Principles of Green Chemistry & Technology, Basic katalyysia Organometallic & Organoelemental Kemia, Heterosykli & Medicinal Chemistry, Nano Materiaalit ja Nano Rakenteet, jne... [-]

Kiina Wenzhou
Syyskuu 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Wenzhou