Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) on kansainvälinen yhteisyritys, jonka perustivat Kiinan Xi'an Jiaotong University ja Ison-Britannian Liverpool University vuonna 2006.

Yliopisto tarjoaa tällä hetkellä noin 90 tutkinto-ohjelmaa tieteen, tekniikan, liiketoiminnan, rahoituksen, arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, kielen, kulttuurin aloilta ja kaikkia opetetaan englanniksi, lukuun ottamatta yleisiä ja peruskursseja.

Opiskelijat ansaitsevat kaksi astetta: XJTLU tutkinnon Kiinan opetusministeriöltä ja maailmanlaajuisesti tunnustetun tutkinnon Liverpoolin yliopistosta. Jatko-opiskelijat saavat opetusministeriön tunnustaman Liverpoolin yliopiston tutkinnon.

XJTLU sijaitsee kohteessa Suzhoun teollisuuspuisto (SIP), Suzhou. Se on yksi Kiinan kehittyneimmistä kaupungeista. Suzhoun teollisuuspuistossa, joka on Kiinan Piilaakson vastine ja globaalin innovoinnin keskus, sijaitsee suuri klusteri Fortune 500 -yrityksiä, kansainvälisiä yrityksiä ja tutkimus- ja kehityskeskuksia, jotka tarjoavat paitsi suotuisat olosuhteet XJTLU : n jatkuvalle kehitykselle myös lukuisat harjoittelu- ja työmahdollisuudet XJTLU opiskelijat.

laitteisto

Silmiinpistävä, arkkitehtonisesti vaikuttava kampuksemme tarjoaa modernit, huipputekniset opetus-, laboratorio-, tutkimus- ja konferenssitilat, joista monet ovat vuokrattavissa ulkoisesti.

Kampus sijaitsee Suzhoun teollisuuspuistossa, itään Suzhoun historiallisesta keskustasta , ja sinne pääsee helposti lentokoneella, junalla ja bussilla. Se on vain 24 minuutin päässä Shanghaista länteen nopeimmalla suurnopeusjunalla, ja helpon matkan päässä monille kansainvälisille lentokentille, joten se on täydellinen paikka tapahtumiin.

tutkimus

XJTLU pyrkii yhdistämään XJTLU , Xi'an Jiaotong -yliopiston ja Liverpoolin yliopiston parhaat käytännöt ja pyrkii olemaan johtava tutkimuksen johtama yliopisto, jossa yhdistyvät vahva kansainvälinen profiili ja vankkumaton sitoutuminen yliopistojen taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen. Suzhou, Jiangsun maakunta ja Kiina.

XJTLU suuntautuu soveltavaan tutkimukseen tavoitteenaan parantaa Suzhoun teollisuuspuiston tutkimusinfrastruktuuria ja saada paikallishallinnon kriittistä tukea. Yliopisto on myös hyvissä asemissa sillana Kiinan ja Ison-Britannian tutkimusyhteistyöhön. Se toimii sekä portaalina Kiinaan tuleville tutkijoille että näyttelynä paikalliselle tutkimuspotentiaalille koko maailmalle.

Kampustamme

Sekä North Campus että South Campus ovat täynnä silmiinpistäviä, arkkitehtonisesti vaikuttavia rakennuksia, ja ne tarjoavat huipputekniset opetus-, laboratorio-, tutkimus- ja tukitilat. Tähän sisältyy palkittu ja ikoninen keskusrakennus, jossa on kirjastomme.

Molemmilla kampuksilla on urheilutilat, maailmanluokan täysin varustetut tiede- ja tekniikkalaboratoriot ja suunnittelustudiot, samoin kuin erilaisia ?? ruokailumahdollisuuksia, kuten Subway, Hungry Burger , Café Mersey ja monia ruokalat-tyyppisiä pikaruokavaihtoehtoja.

Maisemapuutarhat täydentävät modernia taidetta ja luovat kampusympäristön, josta on tullut yksi Suzhoun teollisuuspuiston silmiinpistäviä piirteitä.

Miksi opiskella XJTLU ?

XJTLU löydät kansainvälisen opiskelijoiden yhteisön Kiinan meneillään olevan taloudellisen menestystarinan ja mistään muualta maailmassa löydettyjen mahdollisuuksien sydämestä.

Yli 13 000 perus- ja jatko-opiskelijaamme (joista 2000 on rekisteröity Liverpoolin yliopistossa) ja 450 akateemista henkilökuntaa 50 maasta globaalissa yhteisössämme kasvaa jatkuvasti, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteyksiä ihmisiin ympäri maailmaa.

Kaikkien tutkinto-ohjelmiemme opetetaan sataprosenttisesti englanniksi, keskittyen kriittiseen ajatteluun ja itsenäiseen oppimiseen - työpaikalla tarvittaviin avaintaidoihin. XJTLU sinulle opetetaan, kuinka hankkia ja luoda uutta tietoa ja soveltaa sitä reaalimaailman skenaarioihin.

Löydä lisää osoitteesta http: // www. XJTLU .edu.cn / fi / opiskele kanssamme / miksi - XJTLU / miksi-opiskele - XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profiili & utm_campaign = opiskelija% 20 rekrytointi

Elämä XJTLU

Opiskelu XJTLU voi olla kustannustehokas tapa saavuttaa UK-tutkinto Kiinassa. Toivomme sinun nauttivan tutustumisesta kampuksellemme, ympäröivään alueemme ja kauniiseen Suzhoun kaupunkiin, joka on jatkuvasti äänestänyt yhdeksi Kiinan elinkelpoisimmista kaupungeista.

Kaunien turistikohteiden lisäksi Suzhoussa on monia erinomaisia oppimisresursseja ja urheilumahdollisuuksia, suuri valikoima ostoskeskuksia, elokuvateattereita ja ravintoloita sekä erilaisia baareja ja yökerhoja.

Suzhoussa liikkuminen on helppoa tehokkaalla julkisella liikennejärjestelmällä, joka sisältää busseja, takseja, polkupyörien vuokrausta ja metroa. Kiinan suurnopeusjunaverkko antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tähän valtavaan ja kiehtovaan maahan helpommin kuin koskaan.

Löydä lisää osoitteesta http: // www. XJTLU .edu.cn / fi / life-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profiili & utm_campaign = opiskelija% 20 rekrytointi

Ota meihin yhteyttä

Osoite: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Xi'an Jiaotong-Liverpool University , Suzhoun teollisuuspuisto
215123 Suzhou, Jiangsu, Kiina

Sähköposti: kansainvälinen @ XJTLU .edu.cn

Sijainnit

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Osoite
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, jiangsu, Kiina
Puhelin
+86 512 8816 1000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat