Zhejiang Wanli University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), joka sijaitsee ZWU , kattaa 95 hehtaarin kokonaispinta-alan ja koostuu Qianhu Campuksesta, Huilong Campuksesta ja Zhashan Base -alueesta. ZWU on kauneimmat ja hyvin varustetut ZWU kampukset, jotka ovat laajalti tunnettuja kouluissa. ZWU tarjoaa 47 4-vuotista perustutkinto-ohjelmaa, jotka käsittävät niin laajasti kuin talous, laki, kirjallisuus, tiede, tekniikka, maatalous ja hallinto.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


Tällä hetkellä ZWU on yli 20 000 kokopäiväistä opiskelijaa, joiden palveluksessa on yli 1000 henkilöä. ZWU lla on monia maakuntien ja kuntien erikoisaloja ja erikoisaloja. Yliopiston kirjastossa on yli 1 200 000 kirjaa; noin 2 500 lehtiä sekä kiina- että vieraskielisinä; ja se on varustettu ”suljetulla peilipaikalla China Academic Journal Netille”, ”Wanfang-tietopalvelukeskukselle”, ja lisäksi 6 000 digitaalista aikakauslehteä, jotka ovat saatavilla yliopiston verkossa.


470_zhejiang2.jpg


Viime vuosina yliopisto on osallistunut aktiivisesti kansainvälisiin vaihtotoimiin ja yhteistyöhön muiden yliopistojen kanssa, perustamalla peräkkäin suhteita yli 20 yliopistoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Japanissa, Koreassa, Ukrainassa, Ukrainassa. toiset. Lisäksi ZWU on luonut tiiviin kumppanuuden Nottinghamin yliopiston kanssa. Yhteisten ponnistelujen ansiosta on perustettu uusi osuuskunta, Nottinghamin yliopisto, Ningbo, Kiina (UNNC), joka seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan Nottinghamin yliopiston koulutusjärjestelmää.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Yliopistomme johtamisen periaatteen mukaisesti: ”Opiskelijoiden asettaminen ensin; Korkealaatuisen koulutuksen varmistaminen; Kansainvälistymiseen sitoutuminen ”, opetuksen laatu on aina keskitymme. Valmistuneiden työllisyysaste on erittäin positiivinen, ja työnantajat arvostavat korkeakoulututkinnon suorittaneita laajasti.

Sijainnit

Ningbo

Osoite
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

315100 Ningbo, Zhejiang, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin