Zhejiang University International Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ideoiden yhdistäminen, tulevaisuuden muotoilu

Zhejiang University International Business School (ZIBS) perustettiin ZJU: n kansainväliselle kampukselle Hainingissa marraskuussa 2018 helpottamaan akateemista ja yritysvaihtoa lännen ja idän välillä.

Äskettäin perustettu yrityskoulumme on kiihdyttänyt ZJU: n globaaleja aloitteita ja siitä on tarkoitus tulla johtava globaali liiketalouskoulu uuden talouden aikakaudella. ZIBS: n pääkonttori sijaitsee Jangtse-joen suistossa, innovaatiokeskuksessa ja yhdellä maailman dynaamisimmista alueista. Visiomme on tulla johtavaksi maailmanlaajuiseksi ekosysteemiksi, jonka liiketoiminnan koulutus on yksi sen peruspilareista ja jossa keskitytään erityisesti uuteen tekniikkaan, uuteen talouteen ja uuteen rahoitukseen. Uskomme, että suorittamalla menestyksekkäästi vastuumme globaalina kouluttajana, uudet yritysjohtajien ja yrittäjien sukupolvet puolestaan täyttävät sosiaaliset vastuunsa ja edistävät koko yrityksen ja koko yhteiskunnan hyvinvointia.

Yhteistyössä Internet Finance Akatemian ja Kiinan tutkimuksen instituutin kanssa ZIBS tarjoaa tällä hetkellä kansainvälistä kauppatieteiden maisterin (iMBA) ohjelmaa, jolla on kaksi muotoa: osa-aikainen ja kokopäiväinen, sekä maisteri Kiinan kielitutkimuksesta, joka on suunniteltu erityisesti kansainväliset opiskelijat. Executive Education Center tarjoaa ohjelmia laajalle aihealueelle, niin avoimeen ilmoittautumiseen kuin räätälöityihin yritystarpeisiin Kiinassa ja Kiinan ulkopuolella.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

Syyskuussa 2020 ZIBS on käynnistänyt kolme uutta tutkinto-ohjelmaa vastaamaan oppijoiden ja yritysrekrytoijien tarpeita. Kansainvälinen rahoituksen maisteri (iMF), kansainvälinen viestinnän ja liiketoiminnan maisteri (iMCB) ja kandidaatti globaalista viestinnästä ja johtamisesta (GCM). Jokainen näistä ohjelmista on avoin sekä kiinalaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Kiinan akateemisen huippuosaamisen, innovaatioiden ja yrittäjyyden perinnöllä ZIBS omaksuu ja ilmentää tulevaisuutta. Kauppakorkeakoulu valmistelee vastuullisia ja pyrkiviä johtajia ja palvelemaa ekosysteemiä vastaamaan entistä monimutkaisemman globaalin yritysympäristön haasteisiin. Yhdistämällä ihmisiä ja ideoita, ZIBS muotoilee liiketoiminnan tulevaisuutta uudella globaalilla talouden aikakaudella.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

virstanpylväät

11.15. 2018

  • Kansainvälisen kauppakorkeakoulun avajaiset
  • Yhteistyö Cambridge University Judge Business Schoolin kanssa allekirjoitettu

01.16. 2019

  • ZIBS: n toimitusjohtajaohjelmasarja avataan - Fintech

01. 20. 2019

  • ZIBS Shanghai -foorumi
  • ZIBS Shanghain toimisto avattiin

03. 2019

  • ZIBS iMBA -ohjelma käynnistettiin

05. 07. 2019

  • ZIBS: n toimitusjohtajaluokka: UK-moduuli

09. 2019

  • IMBA: n ja Kiinan liiketalouden avajaiskurssi

12. 2019

  • ZIBS GCM / imcb / iMF -ohjelma käynnistettiin

04. 2020

  • ZIBS: n toimitusjohtajaluokka: Yhdysvaltain moduuli

134963_pic3.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134963_pic3.jpg" />

Kampustamme

Zhejiangin yliopiston kansainvälinen kampus sijaitsee Hainingin Juanhu-puistosta pohjoiseen, ja se kattaa 200 hehtaaria. Se on poikkeuksellinen kansainvälinen yhteisö, joka on täynnä luovuutta, energiaa ja yrittäjyyttä. Opiskelijat nauttivat paitsi kansainvälisen vapaiden taiteiden ja ammatillisen koulutuksen lisäksi myös mahdollisuudesta työskennellä kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa, rikkaassa ja värikkäässä elinympäristössä.

Ruokapalvelut

Kampuksellamme on kolme ruokalaa: iso ruokasali, Halal-ravintola ja Fusion Café. Ruokalassa on tarjolla laaja valikoima länsimaisia ja kiinalaisia ruokia, jotka tarjoillaan päivittäin. Halal-ravintola tarjoaa erilaisia halal-ruokia, ja sen aukioloajat ovat myöhässä. Opiskelijat, opettajat ja henkilökunta kokoontuvat nauttimaan sekä idän että lännen kulinaarisista tarjouksista.

majoitus

Kaikki kampuksen opiskelijat asuvat yhdessä neljästä asuinkokoelmassamme. Yksiköt on varustettu yksityisellä, yhden hengen huoneella, jossa on säilytystila, kirjoituspöytä ja sänky sekä jaettu kylpyhuone ja keittiö. Asuinoppilaitokset tarjoavat asukkailleen myös runsaasti opiskelu- ja yhteisötiloja.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Kirjasto

ZIBS: n opiskelijoilla on pääsy monenlaisiin kirjastoresursseihin kirjoista ja lehdistä sähköisiin tietokantoihin ja artikkeleihin. Kellotornin vieressä kirjasto on yksi kansainvälisen kampuksen maamerkeistä. Keski-järven koillispuolella se on tyylikäs kolmikerroksinen kahdeksankulmainen rakennus, jonka pinta-ala on 9606 neliömetriä, ja siinä on kuusisataa paikkaa ja tuhansia kirjoja.

Kuntosali

Kuntosali tarjoaa erilaisia laadukkaita laitteita ja se on avoinna joka päivä klo 9–21. Olympiakokoinen uima-allas on avoinna joka vuosi toukokuusta syyskuuhun. Kampuksella on suuri joukko urheilumahdollisuuksia, kuten sulkapallo, tennis, squash, koripallo, jalkapallo ja paljon muuta. Tilat ovat avoinna henkilökohtaiseen käyttöön milloin tahansa.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Elämä Hainingissa

Kansainvälinen kampus sijaitsee Hainingissa, Zhejiangin maakunnassa, Jiaxingin lainkäyttövallassa. Se on vain 35 minuutin nopean junamatkan päässä vilkkaalta Shanghailta ja 20 minuutin päässä kauniista Hangzhousta. Kaupungissa on yli 800 000 asukasta, ja se tunnetaan pääasiassa nahkateollisuudestaan, tiedepuistosta, värikkäistä lyhtyistä ja mahtavasta boreaalisesta vuorovesistä Qiantang-joella.

Haining äänestettiin Manbes-Kiinan suosituimmissa maakunnallisissa kaupungeissa tehdyn Forbes-tutkimuksen kymmenen parhaan joukossa ja oli 18. sijalla Kiinan 100 suurimman kaupungin luettelossa. Se on nopeasti kasvava kaupunki, ja uusia kauppoja ja hotelleja rakennetaan päivittäin. Uudet huippuluokan kaupat, kuten Prada ja Gucci, ovat matkalla kaupunkiin kasvavan kansainvälisen yhteisön kanssa. Hangzhou-metroa laajennetaan Hainingiin. Pysäkki sijaitsee kansainvälisen kampuksen vieressä, mikä tekee pääsystä Hangzhouhin ja ZJU-pääkampukseen entistä helpompaa.

Kauniin vanhankaupungin ohella Hainingilla on myös erilaisia turistikohteita, kuten suuria ostoskeskuksia, nahkamarkkinoita, elokuvateattereita, museoita, upeita puistoja ja erilaisia baareja ja yökerhoja.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Sijainnit

Jiaxing

Osoite
718 East Haizhou Road, Haining
314400 Jiaxing, Zhejiang, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin