Oppilaitokset ja yliopistot Kirgisiassa

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Kirgisiassa 2018/2019

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Kirgisiassa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Kirgisiassa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Kirgisiassa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Kirgisiassa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Kirgisiassa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Kirgisia

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Kirgisia Bishkek September 2018

Keski-Aasian tutkimuksen instituutti on tutkimus ja akateeminen yksikkö amerikkalainen yliopisto Keski-Aasian, perustettu tehtävänä on edistää tutkimuksen Keski-Aasian paikallisesti ja kansainvälisesti. Instituutti pyrkii tähän päämäärään edistämällä ja tukemalla yksilön ja ryhmän tutkimushankkeet, järjestämällä seminaareja ja konferensseja, julkaisemalla tieteellistä lehden ja kehittämällä opetusohjelmia keskitytään Keski-Aasiaan. Vuosisatojen Keski-Aasia on ollut risteys … [+] liikkeen kansojen, tavaroiden ja ajatusten välillä Euroopassa, Länsi-Aasiassa, Etelä-Aasiassa, ja Itä-Aasiassa. Kanssa loppuun Neuvostoliiton sääntö, alue on saanut takaisin sen poliittista, taloudellista ja kulttuurista monimuotoisuutta ja seisoo jälleen avainasemassa tiiviin maailmanlaajuinen yhteisö. Tuomalla yhteen paikallisia ja kansainvälisiä tutkijoita, edistää synergiaa opiskelijoita, tiedekunnan jäseniä ja vierailevien tutkijoiden sekä etusijalle monitieteinen ja vertaileva tutkimushankkeita, Keski-Aasian instituutin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja vastuullisia tietoa käynnissä olevista prosesseista viisi Keski-Aasian tasavaltojen ( Kazakstan, Kirgisia, Tadžikistan, Turkmenistan ja Uzbekistan). Perustettu vuonna 2011, Keski-Aasian instituutin on voittoa akateeminen tutkimusyksikkö vastuussa presidentille amerikkalainen yliopisto Keski-Aasiassa. Instituutin johtaja toimii tiiviissä yhteistyössä jäsenten International Advisory Board kehittää akateemisen kumppanuuksia kaikilla koulutusaloilla liittyvien Keski-Aasian ja jäsenten kanssa johtoryhmä, jotta voidaan kannustaa ja helpottaa akateemista tutkimusta American University Keski-Aasian. Täältä näet CASI: n Facebook Page uutisia ja päivityksiä! [-]