Central Asian Studies Institute (AUCA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keski-Aasian tutkimuksen instituutti on tutkimus ja akateeminen yksikkö amerikkalainen yliopisto Keski-Aasian, perustettu tehtävänä on edistää tutkimuksen Keski-Aasian paikallisesti ja kansainvälisesti. Instituutti pyrkii tähän päämäärään edistämällä ja tukemalla yksilön ja ryhmän tutkimushankkeet, järjestämällä seminaareja ja konferensseja, julkaisemalla tieteellistä lehden ja kehittämällä opetusohjelmia keskitytään Keski-Aasiaan.

Vuosisatojen Keski-Aasia on ollut risteys liikkeen kansojen, tavaroiden ja ajatusten välillä Euroopassa, Länsi-Aasiassa, Etelä-Aasiassa, ja Itä-Aasiassa. Kanssa loppuun Neuvostoliiton sääntö, alue on saanut takaisin sen poliittista, taloudellista ja kulttuurista monimuotoisuutta ja seisoo jälleen avainasemassa tiiviin maailmanlaajuinen yhteisö. Tuomalla yhteen paikallisia ja kansainvälisiä tutkijoita, edistää synergiaa opiskelijoita, tiedekunnan jäseniä ja vierailevien tutkijoiden sekä etusijalle monitieteinen ja vertaileva tutkimushankkeita, Keski-Aasian instituutin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja vastuullisia tietoa käynnissä olevista prosesseista viisi Keski-Aasian tasavaltojen ( Kazakstan, Kirgisia, Tadžikistan, Turkmenistan ja Uzbekistan).

Perustettu vuonna 2011, Keski-Aasian instituutin on voittoa akateeminen tutkimusyksikkö vastuussa presidentille amerikkalainen yliopisto Keski-Aasiassa. Instituutin johtaja toimii tiiviissä yhteistyössä jäsenten International Advisory Board kehittää akateemisen kumppanuuksia kaikilla koulutusaloilla liittyvien Keski-Aasian ja jäsenten kanssa johtoryhmä, jotta voidaan kannustaa ja helpottaa akateemista tutkimusta American University Keski-Aasian.

Täältä näet CASI: n Facebook Page uutisia ja päivityksiä!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts Keski-Aasian Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Kirgisia Bishkek

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijalle kriittinen ymmärrys entiset ja nykyiset sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset ja kulttuuriset prosessit Keski-Aasiassa ja katsaus eri tieteenalojen, jotka ovat muokanneet tiedon tuottamiseen alueesta. Tutkinnon Ohjelma valmistellaan ilmoittautua yhteiskuntatieteissä PhD ohjelmia keskitytään Keski-Aasiaan tai siirtyä saumattomasti uran hallitus, diplomatia, kansainvälisten organisaatioiden, kehitystä, journalismi, tai muuksi kentän, joka vaatii vankkaa alueen asiantuntemusta ja tietoa paikallisen kielen. [+]

Tutkimus Keski-Aasia Keski-Aasiassa CASIKeski-Aasian tutkimus Institute (casi) amerikkalaisessa yliopistossa on tällä hetkellä vastaan ​​hakemuksia Master of Arts Keski-Aasian tutkimus (Macasissa) Bishkekissä, Kirgisia. Master of Arts Keski Asian Studies Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijalle kriittinen ymmärrys entiset ja nykyiset sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset ja kulttuuriset prosessit Keski-Aasiassa ja katsaus eri tieteenalojen, jotka ovat muokanneet tiedon tuottamiseen alueesta. Tutkinnon Ohjelma valmistellaan ilmoittautua yhteiskuntatieteissä PhD ohjelmia keskitytään Keski-Aasiaan tai siirtyä saumattomasti uran hallitus, diplomatia, kansainvälisten organisaatioiden, kehitystä, journalismi, tai muuksi kentän, joka vaatii vankkaa alueen asiantuntemusta ja tietoa paikallisen kielen. Ohjelma Master of Arts Keski-Aasian tutkimus tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia tutkinnon, joka vastaa länsimaisia ​​vaatimuksia koulutuksen poistumatta Keski-Aasiassa. Opinnot toteutetaan kokonaan Englanti ja valvoo Länsi tiedekunta. Ne, jotka läpäistyään ohjelma on vankan pohjan Länsi tieteelliseen kirjoittamiseen, tutkimuksen ja kriittistä ajattelua, taitoja, jotka ovat erittäin arvostettuja missään yhteydessä. Ota seuraava askel rakennettaessa tulevaisuuden tänään soveltamalla ohjelmaan. Keski-Aasian tutkimuksen instituutti Ohjelman juontaa Keski-Aasian tutkimus-instituutti (casi) American University of Central Asia (AUCA) Bishkek, Kirgisia. AUCA on kansainvälinen, monialaista oppimista yhteisö American taiteet perinne. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1993, yliopisto on osoittanut sen erottamiskykyä edistämällä ja ylläpitämällä henkistä vapautta ja kriittistä ajattelua. Hyödyntää sen sijainti ja sen kansainvälisten tiedekunnan ja oppilaskunnat, AUCA on päättänyt tulla paras opetuksen ja tutkimuksen yliopiston alueella ja osaamiskeskus tutkimus Keski-Aasiassa kasvavan läsnäolon kansainvälisiä tutkijoita ja jatko-opiskelijoille. Tämän päämäärän AUCA perustettu Keski-Aasian tutkimuksen instituutin vuonna 2011. Tuomalla yhteen paikallisia ja kansainvälisiä tutkijoita, synergiaan; opiskelijat, opettajat ja vierailevat tutkijat ja suosimatta monitieteistä ja vertailevan tutkimuksen hankkeita, Keski-Aasian tutkimuksen instituutin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja vastuullista... [-]