Read the Official Description

EAFIT

EAFIT 50-vuotisjuhlassa vuonna 2010 oli mahdollisuus pohtia jälleen symbioottinen suhde meidän laitoksen ja ulkopuolella yhteisöä.

Reaalimaailman merkitystä yliopistomme ohjelmia, yhdistettynä läheiset siteet tuotantoalan ja tiedekunnan ja henkilökunta, joka on koulutettu alla korkeimmat laatuvaatimukset, tehdä yliopistomme tila, joka tarjoaa suoran pääsyn ulkomaailmaan, samalla aika varustaminen opiskelijoille tietoja että legitimoi ihmisen / eettinen komponentti ja tukee uusia teknologioita.

Nykyisiä opetusohjelmia tuolloin ei täysin täytä odotuksia Antioquian elinkeinoelämää ja että tyytymättömyys oli katalysaattorina allekirjoittamisesta peruskirjan Escuela de Administración y Finanzas (School of Hallinto ja talous, tai EAF) on 04 toukokuu 1960 . Kolme kuukautta myöhemmin, elokuu 17, amerikkalainen professori Bernard J.
Hargadon Jr. alkoi opettaa luokassa Tilinpäätöksen laadintaperiaatteet, osa Business Administration opetussuunnitelman luokkahuoneessa keskustassa Medellín.

Näistä vaatimattomista oloista, eri kehitys myöhemmin tapahtunut, että muuttaisi laitoksen yhdeksi Kolumbian johtava akateeminen keskuksia. Ensimmäinen muutos tapahtui vuonna 1962, kun Instituto Tecnológico (Institute of Technology) avasi ovensa ja alkoivat tarjota koulutusohjelmien tekstiili-, teollisuus- ja mekaaniset teknologioiden ja tietokoneiden ohjelmointi. Että oli hetki whentwo enemmän kirjaimia (I ja T), lisättiin EAF-nimen.

Vuonna 1963, EAFIT siirrettiin nykyiselle kampuksella, joka sijaitsee La Aguacatala naapuruston Medellín eteläpuolella. On olemassa, että laitoksen tärkein muutoksia on tapahtunut, myös sen tunnustamista vuonna 1971 yliopisto ja peruutus.
teknologisen ohjelmien tieltä uusia koulutusalat. EAFIT lopulta käsitti neljä koulua: Management (1979), Engineering (1979), ja humanistiset tieteet (1997) ja laki (1999). Yliopiston viides koulu avattiin vuonna 2012: Economics and Finance.

Toisessa merkittävä kehitys, National Opetusministeriö myönsi yliopiston akkreditointi laadukas laitos ensimmäisen kerran vuonna 2003 ja vuonna 2010 laajennettu, että tunnustus kahdeksan vuoden ajan.

Tänään, EAFIT on huippuluokan yliopisto, joka tarjoaa 19 perustutkintoa ohjelmia, 3 tohtoria, 21 maisterin tutkinto-ohjelmia ja yli 60 jatko todistus ohjelmia, sekä jatkuvan koulutuksen ohjelmia, kielikursseja ja enemmän. Laitos on myös satelliitti kampuksilla Bogotassa, Pereira ja Llanogrande (Rionegro).

Kolumbia hyppää merentakaisten - Aasian ja Tyynenmeren edellä. Lisätietoja tästä: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Aasian viikolla 2017 - Lue lisää Aasian viikon 11. numerosta EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Programs taught in:
Spanish (Colombia)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Universidad EAFIT

MIB Universidad EAFIT tarjoaa ainutlaatuisen kansainvälisen ja monikulttuurisen kokemuksen opiskelijoille eri elämänaloilta. ... [+]

Miksi meidän MIB?

MIB Universidad EAFIT tarjoaa ainutlaatuisen kansainvälisen ja monikulttuurisen kokemuksen opiskelijoille eri elämänaloilta.

opetussuunnitelma

MIB: n integroidut perusopetussuunnitelmat kattavat useita kansainvälisen liiketoiminnan avainalueita: tutkimusrahastoja ja tilastoja, johdon ja globaalin taloustieteen, strategian, toiminnan ja viestinnän. Kurssimme rakentuvat ja täydentävät toisiaan.

Opettajamme käyttää erilaisia ​​opetusmenetelmiä kehittämään keskeisiä valmiuksia, joita tarvitaan globaalin talouden ja kansainvälisten markkinoiden yhä kasvavassa monimutkaisuudessa, kuten aktiivinen oppiminen, ryhmäprojektit ja simulaatiot.

Osa-aikainen MIB (4 lukukautta)... [-]

Kolumbia Medellín
January 2020
Full-time
Part-time
2 - 4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO