Lue virallinen kuvaus

Jeesuksen yhteiskunnan perustama vuonna 1623 on Kolumbian hallituksen tunnustama katolinen yliopisto, jonka tavoitteena on palvella ihmisyhteisöä, erityisesti Kolumbiaa, pyrkimällä luomaan sivistyneempi, koulutetumpi ja oikeudenmukaisempi yhteiskunta, joka on innoittanut evankeliumin arvoista.

Se edistää ihmisten kattavaa koulutusta, inhimillisiä arvoja, kehitystä ja tieteen ja kulttuurin välittämistä sekä edistää yhteiskunnan kehittämistä, ohjausta, rakentavaa kritiikkiä ja muutosta.

Kolumbian ensimmäinen yliopisto, jossa on institutionaalinen akkreditointi

Opetusministeriö hyväksyi Pontificia Universidad Javeriana 12. kesäkuuta 2003 antaman päätöslauselman nro 1320 kahdeksan vuoden ajan.

Päätöslauselmassa korostetaan, että yliopisto "on saavuttanut riittävät laatutasot siten, että asiaa koskevien sääntöjen mukaisesti tämä asia julkistetaan julkisesti virallisen institutionaalisen akkreditoinnin avulla".

Tehtävä

Javerianan yliopisto on katolinen korkeakoulu, jonka perustaa ja hoitaa Jeesuksen yhteiskunta, joka on sitoutunut perustajayhteisön koulutusperiaatteisiin ja -ohjeisiin.

Asiantuntijat opettavat, tutkivat ja palvelevat huippuosaamista maan integroiduina alueina, maailmanlaajuisesti ja monitieteisenä näkökulmana.

  • ihmisten, jotka erottuvat korkealaatuisesta ihmis-, eettisestä, akateemisesta, ammatillisesta ja sosiaalisesta vastuustaan, yhtenäinen muodostuminen;
  • tietämyksen ja kulttuurin luominen ja kehittäminen kriittisellä ja innovatiivisella näkökulmalla oikeudenmukaisen, kestävän, osallistavan, demokraattisen, myötätuntoisen ja ihmisarvon kunnioittavan yhteiskunnan saavuttamiseksi.

    576 Yliopiston hallitus, 26.4.2013 Sopimus ( Lataa sopimus )

Ohjelmien opetuskielet:
Spanish (Colombia)
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Pontificia Universidad Javeriana

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnitt ... [+]

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnittelun tiedekunnan yksikkö, joka on suunnattu tutkimukseen ja ammattilaisten laaja-alaiseen ja monitieteelliseen koulutukseen analysoinnissa, tutkimuksessa ja interventiossa kaupunkien ja alueiden suunnittelussa, maankäytön suunnittelussa ja Kolumbian kaupunkien ja alueiden suunnittelussa. , jotta voisimme auttaa löytämään ratkaisuja yhteiskuntamme nykyisiin ongelmiin Pontificia Universidad Javeriana operaation ohjeiden mukaisesti.

Yleistä tietoaKonferenssi: perjantai klo 14.00-20.00 ja lauantaisin klo 7.00–13.00Tutkimuksen tila:Myönnetty tutkinto: Maisteri kaupunki- ja aluesuunnittelussaArvioitu kesto: Neljä lukukauttaAloitusvuosi: 1975SNIES: 1033Pätevän rekisterin resoluutio: 4647, 7. toukokuuta 2012, voimassa 7. toukokuuta 2019 saakka.Päällikön arvo: 11 172 000 / lukukausi *Koulutuksen tyyppi: Jatko-opintoPaikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá... [-]
Kolumbia Bogotá
Tammikuu 2020
Part-time
4 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi