Pontificia Universidad Javeriana

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jeesuksen yhteiskunnan perustama vuonna 1623 on Kolumbian hallituksen tunnustama katolinen yliopisto, jonka tavoitteena on palvella ihmisyhteisöä, erityisesti Kolumbiaa, pyrkimällä luomaan sivistyneempi, koulutetumpi ja oikeudenmukaisempi yhteiskunta, joka on innoittanut evankeliumin arvoista.

Se edistää ihmisten kattavaa koulutusta, inhimillisiä arvoja, kehitystä ja tieteen ja kulttuurin välittämistä sekä edistää yhteiskunnan kehittämistä, ohjausta, rakentavaa kritiikkiä ja muutosta.

Kolumbian ensimmäinen yliopisto, jossa on institutionaalinen akkreditointi

Opetusministeriö hyväksyi Pontificia Universidad Javeriana 12. kesäkuuta 2003 antaman päätöslauselman nro 1320 kahdeksan vuoden ajan.

Päätöslauselmassa korostetaan, että yliopisto "on saavuttanut riittävät laatutasot siten, että asiaa koskevien sääntöjen mukaisesti tämä asia julkistetaan julkisesti virallisen institutionaalisen akkreditoinnin avulla".

Tehtävä

Javerianan yliopisto on katolinen korkeakoulu, jonka perustaa ja hoitaa Jeesuksen yhteiskunta, joka on sitoutunut perustajayhteisön koulutusperiaatteisiin ja -ohjeisiin.

Asiantuntijat opettavat, tutkivat ja palvelevat huippuosaamista maan integroiduina alueina, maailmanlaajuisesti ja monitieteisenä näkökulmana.

  • ihmisten, jotka erottuvat korkealaatuisesta ihmis-, eettisestä, akateemisesta, ammatillisesta ja sosiaalisesta vastuustaan, yhtenäinen muodostuminen;
  • tietämyksen ja kulttuurin luominen ja kehittäminen kriittisellä ja innovatiivisella näkökulmalla oikeudenmukaisen, kestävän, osallistavan, demokraattisen, myötätuntoisen ja ihmisarvon kunnioittavan yhteiskunnan saavuttamiseksi.

    576 Yliopiston hallitus, 26.4.2013 Sopimus ( Lataa sopimus )

Sijainnit

Bogota

Osoite
Carrera 7 No. 40 - 62
111321 Bogota, Bogota, Kolumbia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin