Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Ajamme tietämyksen siirtoa yliopiston La Sabana, jonka tarkoituksena on edistää kasvua ja kehitystä tuotantoalojen Kolumbian yhteiskunnan saavuttaminen sosiaalisia vaikutuksia siihen.

VISION

Otri on virasto, joka tehtävänä on edistää ja välittää eri koulutusyhteisöjä, instituutioiden ja yritysten, tutkimuksen tuloksista yliopistossa La Sabana; toimivan asiamiehen tietoa, joka edistää suhde yliopiston ja yritys. Tämä laite pyritään tehokkaasti ja oikea-osallistuminen yliopistoyhteisön eri kehityshankkeissa.

Toimimme strateginen kumppani, joka tarjoaa vankka ohjaus mahdollistaa yritysten ja laitosten jatkaa toimintaansa, täytäntöönpanostrategioina optimoimalla politiikkaa, vahvistamisprosesseja, innovaatioita ja luomaan tuotteita ja palveluja, jotka ovat eturintamassa talouden.

Universidad de La Sabana

Civil korkeakoulun. Jossa oikeudellinen luonne säätiö yksityinen Corporate Työ apostolaattien Opus Dei. Aatteellisen tai voittoa Kanssa teoreettiselta college

MISSION:

Etsi, löydä, kommunikoida ja säilyttää totuutta panos yhteiskunnan kehityksestä. Edistää kokonaisvaltaista kehitystä kaikkien jäsenten yliopistoyhteisön. Christian käsitys ihmisen ja maailman. Kunnioittamisen edistäminen ylimaallisen ihmisarvon henkilö. Edistää työtehoa, palvelu ja asui keinona rakentaa oikeudenmukaisempaa, rauhallinen ja myötätuntoinen yhteiskunta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso Maisteri » Katso Kurssit »

Videot

Universidad de la Sabana Vívela

Ota yhteyttä
Postiosoite
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Cundinamarca, 53753 CO
Asiointiosoite
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chía, Cundinamarca, 53753 CO