Read the Official Description

Aiemmin ja nykyisin

Externado de Colombia syntyi 15. helmikuuta 1886 vasteena uudistumisdiktatuurin asettamalle absoluuttisuudelle ja koulutuksen vapauden tukahduttamiselle.

Yliopisto on perustanut nuori juristi ja opettaja Nicolás Pinzón Warlosten, joka on perustettu instituutioon, joka on toiminut radikaalin liberaaliprofessorin ryhmän tuella, joka on mahdollistanut ideoiden tutkimuksen ja ilmaisen ilmaisun. Yliopisto on toivonut oppilaita eri puolilta maata, harjoittaa uskonnollisten uskontojen ja poliittisten ideologioiden kunnioittamista ja edistänyt suvaitsevaisuutta keinona saada aikaan rauhallinen rinnakkaiselo heterogeenisyyteen.

Sitä kutsuttiin "Externado" (päiväkoulu), koska uudessa laitoksessa vaikutti moderni eurooppalainen koulutusjärjestelmä, joka tuolloin vastusti keskiaikaista koulukoulujärjestelmää. Katechisointiin suunnattu järjestelmä ei sovi itsenäisen persoonallisuuden kehittämiseen. Externado merkitsee siis avoimuutta, vapautta opiskella ja opettaa.

Koko historiansa ajan Externado on tunnustanut perustajiensa periaatteet ja arvot. Sen rehtorit ovat olleet Nicolás Pinzón Warlosten, Diego Mendoza Pérez, Ricardo Hinestrosa Daza, Fernando Hinestrosa ja Juan Carlos Henao.

Yliopiston tehtävä

Yliopisto Externado de Colombia University edistää ja harjoittaa opetusta ja yhteiskuntatieteellistä tutkimusta humanistisella käsitteellä.

Externadon pyrkimys kehitetän moniarvoisessa filosofiassa, joka on avoin kaikille ajattelevalle ajattelulle, vieraalle dogmatismille ja kunnioittaen kaikkia uskonnollisia uskontoja ja poliittisia ideologioita. Yliopisto edistää suvaitsevaisuutta kaavana rauhan saavuttamiseksi ja heterogeenisuuden edistämiseksi, suhtautuu myönteisesti opiskelijoihin kaikista maan alueista ja pitää monimuotoisuuden yhtenä suurimmista omaisuuksistaan.

Externado de Colombia uskoo ja on optimistinen Kolumbian elinkelpoisuudesta kansakunnaksi ja työskentelee kansallisen identiteetin vahvistamiseksi. Se tukee integraatiota Latinalaisen Amerikan maiden kanssa takaa merkittävän läsnäolon kansainvälisellä näyttämöllä ja edistää yhteistyötä yliopistojen kanssa kaikkialla maailmassa, jotta ne pysyvät yhteydessä yleismaailmalliseen ja päivitettyyn kulttuuriin.

Externado de Colombia -yliopisto pyrkii liberalismiin, joka luonnehtii sitä ihanteelliseksi luovuttamattomaksi ihmisoikeukseksi; sillä on uskoa demokratiaan; taistelee yhteiskunnallisen oikeusvaltion parantamiseksi; sosiaalisen ja taloudellisen tasa-arvon toteuttaminen sekä perusoikeuksien kunnioittaminen.

Lisäksi yliopisto on aina pyrkinyt opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen muodostumiseen; pyrkimys muokata aitoja kansalaisia ​​tietoisiksi sitoutumisestaan ​​kansaan; kokonaisia ​​yksilöitä, itsenäisiä, harjoittelijoita, joilla on valheellista julkista ja yksityistä kansalaisetiikkaa; tukevat, aidot, austerit ammattilaiset, erottuvat, pystyvät vastustamaan pelottelua, kohtaamaan korruptiota ja edistämään kotimaisen arvokkuuden pelastamista.

yhdistykset

Externado de Colombia University kuuluu seuraaviin yhdistyksiin:

Kolumbian korkeakoulujärjestö, ASCUN

Yliopisto oli yhdistyksen perustaja. Sen rehtori oli presidentti vuosina 1957-1963 ja 1971-1977.

Latinalaisen Amerikan yliopistojen unioni, UDUAL

Externado de Colombia rehtori oli UDUAL: n puheenjohtaja vuosina 1976 ja 1986.

Kansainvälinen korkeakoulujen yhdistys, AIU

Yliopiston rehtori oli hallituksen päävastuullinen jäsen vuodesta 1985 vuoteen 1995.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Location address
Calle 12 No. 1-17 Este. Bogotá
Bogotá, Bogota, CO
Social Media