AAS College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AAS College perustettiin vuonna 1990, ja se on nykyään yksi Thessalonikin suurimmista korkeakouluista. Se on tunnettu korkeasta taiteen koulutuksestaan

AAS on franchising-kumppani College of the Sunderland University Iso-Britanniassa. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme AAS: lla korkealaatuista brittiläistä koulutusta. Seuraamme samaa opetussuunnitelmaa ja tarjoamme samat BA- ja maisterintutkinnot kuin UoS: lle suunnittelualueella.

Ymmärrämme AAS: llä, että saavuttaaksesi kaikki potentiaalisi, tarvitset modernin, ystävällisen ja innostavan ympäristön. Tästä syystä investoimme jatkuvasti tiloihimme ja resursseihimme. Huipputekniikan tietokoneet, kirjasto, VLE ja kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä opiskeluasi varten. Opiskelet ja harjoittelet täysin varustetuissa tietokonestudioissa, luentotiloissa, Design Studiossa samalla kun voit nauttia ja rentoutua yliopiston kahvilassa.

Kirjasto on yksi kaupungin suurimmista ja on täysin päivitetty. Lisäksi, koska yhteistyö Sunderlandin yliopiston kanssa on vapaa, voit käyttää e-kirjastojasi ilmaiseksi koko opintojen ajan.

Osallistut lukuisiin kilpailuihin opintosi aikana. Suuri palkintojen lukumäärä, jonka opiskelijamme saavat kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa, tekee meistä todella ylpeitä.

Kolmen vuoden ohjelmassasi voit nauttia myös kulttuurimatkoista, todellisista hankkeista, työharjoitteluista, näyttelyistä ja opintomatkoista Eurooppaan.

128194_P6130971.png

AAS on erinomainen valinta sinulle, joka haluaa tehdä muutoksia suunnittelun ja viestinnän aloilla.

Olet koulutettu brittiläisen koulutusjärjestelmän mukaisesti ja olet valmis vastaamaan kaikkiin kansainvälisten markkinoiden haasteisiin.

Noudat samaa opetussuunnitelmaa, samaa ohjelmaa ja saat saman kandidaatin ja maisterin tutkinnon kuin UoS: n opiskelijat. Saat saman laadukkaan brittiläisen koulutuksen. Pidät ajan tasalla kaikista kansainvälisistä suunnittelun ja grafiikan suuntauksista.

Oppimisen yhteydessä tehdä älykäs valinta!

Tutustu Sunderlandin yliopiston Välimeren alueelle valitsemalla korkealaatuinen brittiläinen koulutus huippulaatuisessa Välimeren ympäristössä alhaisemmilla lukukausimaksuilla kuin Ison-Britannian yliopistoissa!

Liity meihin AAS College Thessalonikissa - Kreikassa!128205_UndergradProspectus_enviro48copy.jpg

Sijainnit

Thessaloniki

Osoite
AAS College
108 Thessalonikis street
Oraiokastro

ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka