AAS College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AAS on franchising-kumppani College of the Sunderland University Iso-Britanniassa. Tämä tarkoittaa, että AAS tarjoamme korkealaatuista brittiläistä koulutusta. Seuraamme samaa opetussuunnitelmaa ja tarjoamme samat BA- ja maisterintutkinnot kuin UoS: lle suunnittelualueella.

AAS ymmärrämme, että täysi potentiaalisi saavuttamiseksi tarvitaan moderni, ystävällinen ja innostava ympäristö. Tästä syystä investoimme jatkuvasti tiloihimme ja resursseihimme. Huipputekniikan tietokoneet, kirjasto, VLE ja kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä opiskeluasi varten. Opiskelet ja harjoittelet täysin varustetuissa tietokonestudioissa, luentosalissa, Design Studiossa samalla kun voit nauttia ja rentoutua College ' n kahvilassa.

Kolmen vuoden ohjelmassasi voit nauttia myös kulttuurimatkoista, todellisista hankkeista, työharjoitteluista, näyttelyistä ja opintomatkoista Eurooppaan.

AAS on erinomainen valinta niille, jotka haluavat muuttaa asioita suunnittelun ja viestinnän aloilla.

Seuraat samaa opetussuunnitelmaa, samaa ohjelmaa ja saat samat kandidaatin ja maisterin tutkinnot kuin UoS: n opiskelijoilla. Saat saman korkealaatuisen brittiläisen koulutuksen. Pidät ajan tasalla kaikista muotoilun ja grafiikan kansainvälisistä suuntauksista.

Sijainnit

Thessaloniki

Osoite
AAS College
108 Thessalonikis street
Oraiokastro

ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin