ALBA Graduate Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ALBA Graduate Business School American College of Greece -yrityksessä perustettiin vuonna 1992 ja toimii kauppayhtymän, yhdistysten ja institutionaalisten järjestöjen, nykyisin yli 90 jäsentä.

Alba pyrkii huippuosaamiseen, laatuun ja jatkuvaan innovaatioon tutkimuksessa ja opetuksessa. Alba tarjoaa jatko-opintoja, joista suurin osa on AMBA: n tai EFMD: n kansainvälisesti hyväksymä . Se on johtava kauppakorkeakoulu Kreikassa, joka perustuu uraohjaukseen, yrittäjyyskasvatukseen, huippuyritysten sisäisiin ohjelmiin ja alumnien erinomaiseen sijoitteluun.

115520_CF110834.jpg

Alban professorit tulevat maailman parhaista yliopistoista kuten Yale, London Business School, IMD jne. Noin 20% kokoaikaisista opiskelijoista tulee maista, kuten Ranskasta, Intiasta, Venäjältä, Serbiasta, Nigeriasta jne. Lisäksi jatkuvasti kasvava verkosto kumppaneiden kautta maailman kautta vaihto-ohjelmien kautta opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa kansainvälisiä verkostoja ammatillisten ja sosiaalisten yhteyksien ja hyötyä tiedon, kokemuksen ja kulttuuristen näkemysten vaihtoa.

Joka vuosi Alba tarjoaa useita apurahoja hakijoille, jotka osoittavat vahvan akateemisen suorituskyvyn ja / tai erinomaisen ammatillisen radan. Alba Career Office tarjoaa maailmanluokan tukea opiskelijoille ja alumnille. Henkilökohtaisen valmennuksen, yli 10 keskittyneen työpajan, urapaneelin, työvarjostuksen, harjoittelun ja lukemattomien yritysvierailujen kautta opiskelijat valmistautuvat etsimään parhaita työpaikkoja kansainvälisesti. Vuotuinen Career Forum houkuttelee yli 100 rekrytoijaa ja on pohja yli 1500 haastattelulle alle viikossa. Alba tilaa ja tarjoaa opiskelijoille ja alumnille kaikki tärkeimmät kansainväliset rekrytointi- / harjoittelupalvelut.

Apurahat ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille. Jos haluat nähdä, oletko tukikelpoinen, täytä tämän lomakkeen verkkosivusto.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgAkateemisten ohjelmiensa lisäksi Alba tarjoaa korkealaatuista johtajakoulutusta suurten kotimaisten ja kansainvälisten yritysasiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Nämä ohjelmat vaihtelevat avoinna olevista ilmoitusseminaareista mukautettuihin ratkaisuihin. Yli 11000 johtajaa on osallistunut kansainvälisten opiskelijoiden apurahojen johtamisohjelmiin. Jos haluat nähdä, oletko oikeutettu täyttämään tämän lomakkeen verkkosivuston ..

958_img3.jpgAlban alumni-elin koostuu noin 3 000 yksilöstä, jotka muodostavat joukon nuoria ja dynaamisia johtajia haastavan uran rakentamisessa ja samalla parantavat Alban mainetta kreikkalaisissa ja kansainvälisissä liike-elämän yhteisöissä.

Sijainnit

Ateena

Alba Graduate Business School

Osoite
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 21 0896 4737

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit