Read the Official Description

Ateenan yliopiston kauppakorkeakoulu (AUEB) perustettiin vuonna 1920 ja on nykyään pidetään yhtenä maailman kilpailukykyisin yliopistojen, Euroopan tasolla, aloilla Economics, Business Administration, tietotekniikan, tilastot, markkinointi, laskentatoimi. Lähes vuosisadan jälkeen sen perustamisesta, AUEB edelleen välittää tietoa tieteenalojen se edistää, edistää tehokasta ja innovatiivisia johtamiskäytäntöjä, ja edistää Kreikan ja kansainvälisen yhteisön kanssa, jotta kohti tasapaino huippuosaamisen ja sosiaaliturvamaksujen. Joka vuosi yli tuhat opiskelijaa yliopistosta.

AUEB on yhteensä yli 26000 tutkinnon, jotka muodostavat liikkeellepaneva voima paitsi Kreikan lisäksi myös kansainvälisen talouden ja hallinta. Lisäksi AUEB joukossa korkeimpia mieltymysten mahdollisten opiskelijoiden vuosittain tieteenalojen se käsittelee. Tavoitteena AUEB on paitsi tarjota opiskelijoille teoreettista tietoa yhdessä moderni analyyttisiä välineitä, mutta myös antaa heille mahdollisuus kehittää henkilökohtaisia ​​taitoja, kuten kriittistä ajattelua ja omatoimisuutta. Perinteitä innovaatioiden ja tutkimuksen kanssa sovellus, joka keskittyy laatuun ja ulospäin, ja joka reagoi yhteiskunnan tarpeisiin, AUEB nauttii erinomainen maine johtuvat korkeatasoisen opetuksen se tarjoaa ja säännös nykyaikaisten opetusohjelmia, jotka sisältävät uusimmat kansainväliset kehitys, joka perustuu vaatimuksiin nykypäivän työmarkkinoilla.

"... Päämäärä yliopisto on toimia keskus koulutuksen ja tieteellisen huippuosaamisen, demokratia, meritokratiaa ulospäin, avoimuus ja sosiaalisen vastuun, ja lähteenä henkisen vaurauden maamme, erityisesti näinä vaikeina aikoina, että Kreikka on menossa kautta. Haluamme opiskelijat voivat hankkia paras tieteellistä koulutusta mahdollinen, jonka avulla ne menestyvät ammattilaiset Euroopassa ja maailmassa. Samanaikaisesti, vaikka rajalliset taloudelliset valmiudet, AUEB tarjoaa opiskelijoilleen lukuisia kulttuuri-, urheilu- ja muita toimintoja ja palveluja, edistää mahdollisimman suuressa määrin niiden monipuoliseen henkilökohtaiseen kehitykseen. Pyrimme kehittämään käynnissä suhde opiskelijoille. Ylläpitämällä ja kehittämällä pitkän aikavälin ja läheisessä yhteistyössä Kreikan yritysmaailman, AUEB helpottaa ja tukee kautta palvelut, ura sijoittamalla sen tutkinnon. Kanssa vahvaa vastuuntuntoa, AUEB vaikuttaa ratkaisevasti luomisen tärkein voimavara maa voi olla: sen inhimillinen pääoma ... "

Professori Konstantine Gatsios, rehtori

Ote Rehtorin tervehdys

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Athens University of Economics & Business

Kansainvälisen merenkulun, rahoituksen ja hallinnon (ISFM) välinen maisteriohjelma käsittää ainutlaatuisen yhdistelmän otsikossa olevista kolmesta osaamisalueesta, jotka ... [+]

Tervetulotoivotusviesti johtajaan

Kansainvälisen merenkulun, rahoituksen ja hallinnon (ISFM) välinen maisteriohjelma käsittää ainutlaatuisen yhdistelmän otsikossa olevista kolmesta osaamisalueesta, jotka ovat välttämättömiä niille, jotka työskentelevät tai ovat kiinnostuneita löytämään työtä kansainvälisessä merenkulkualalla. Tämä saavutetaan uudenaikaisella, hyvin jäsennellyllä ohjelmalla, jossa yhdistyvät kansainvälisen kirjallisuuden, laboratorioryhmien, tapaustutkimusten, työpajojen, opetuksen, yritysten käyntien ja akateemisen tutkielman lukeminen. Ohjelmaan osallistuvat henkilökunnan akateemiset jäsenet tuottavat erittäin uraauurtavaa tutkimusta omilla koulutusaloillaan. Yrityksen avainhenkilöt kutsutaan myös keynote puhujat ohjelmaan. Kaikki edellä mainitut on levitetty opintojaksojen opetussuunnitelmissa erillisen koulutusohjelman muodostamiseksi.... [-]

Kreikka Athens
September 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

Athens, Central Athens, GR10434 GR