Aristotle University Thessaloniki

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Thessalonikin Aristoteles-yliopisto

Thessalonikin Aristoteles-yliopisto Thessalonikin Aristoteles-yliopiston perustettiin vuonna 1925 ja se on suurin kattava yliopisto Kreikassa. Tärkein kampuksella sijaitsee keskellä kaupunkia Thessalonikin, ja pinta-ala on noin 33,4 hehtaaria. Se sisältää 10 tiedekuntaa, jotka koostuvat 40 koulujen ja 1 yhden koulun tiedekunnan. Joitakin koulutus- ja hallinnolliset tilat sijaitsevat kampuksen käytännön ja toiminnallisista syistä. Useat näistä sijaitsevat kaupungin ulkopuolelle Thessalonikin tai jopa muissa kaupungeissa. Aristoteles-yliopiston yhteisö kuuluu noin 75,000 opiskelijaa (65,000 opiskelijaa ja 9.000 jatko-opiskelijoille ja tohtorintutkinto), 2,024 tiedekunnan jäsenet, yli 800 tutkimusta ja laboratorion henkilökunta ja lähes 900 hallintohenkilöstöä.

School of Journalism ja Mass Communications

School of Journalism ja Mass Communications (http://www.jour.auth.gr/en/) ja Thessalonikin Aristoteles-yliopiston perustettiin vuonna 1991, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännön koulutus journalismin, edistää tutkimusta journalismin ja joukkoviestinnän sekä niiden oikeuksia ja velvollisuuksia Kreikan toimittajia. Se sijaitsee kuusikerroksinen uusklassinen rakennus sijaitsee osoitteessa 46 Egnatias Street, keskellä Thessalonikin. Sihteeristö sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Koulu median ja tietotekniikan laboratoriot sijaitsevat toisessa rakennuksessa, lähellä Keski kampuksella. School of Journalism ja Mass Communications tarjoaa neljän vuoden BA Honours astetta (vastaa 240 ECTS)) journalismin, ja b) Mass Communications. Liiketoiminnan täysivaltainen ja rahoittama työharjoitteluohjelma, opiskelijat sekä erikoisalojen on mahdollisuus hankkia arvokkaita taitoja in situ aikana lukukauden pitkä sijoitus eri tiedotusvälineissä organisaatioiden (TV- ja radioasemat, sanoma- ja aikakauslehdet, verkkomedian, mainonnan ja Suhdetoimintaedustajat), sekä lehdistössä / viestinnän tehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Koulu n jatko-ohjelma vihittiin vuonna 2008, ja tällä hetkellä se sisältää MA journalismin ja New Media sekä MA Viestintä ja kulttuuri (molemmat 2 vuotta kestäneessä ja vastaa 120 op), sekä jatko-ohjelma (3 vuotta / 180 op). Koulu n oppilasmäärän sisältää lähes 700 opiskelijaa, 64 jatko ja 57 tohtorintutkinto. Lisäksi joka vuosi School saa keskimäärin 15 Erasmus-opiskelijoiden samalla, samalla se kouluttaa tulokset puolivälissä uransa ammattilaisten monenlaisia ​​suunniteltu erityisesti elinikäisen oppimisen ohjelmat.

Thessaloniki Historiallisesti yksi Euroopan vanhimmista ja monikulttuuriset kaupungit, Thessaloniki asukasluku on noin miljoona ihmistä, ja, kun otetaan huomioon sen neljästä yliopistojen ja monien muiden korkeakoulujen, tarjoaa opiskelija-vahva väestöstä yli 150.000. Jolla on sen tuhansien-vuotiaan monikulttuurinen perintö, sidottu sen kreikkalainen, roomalainen, bysanttilainen, ottomaanien ja Sephardic Juutalainen historia, Thessalonikin on keskellä vilkas kulttuuri-luova liike, joka sisältää joitakin maan ylistetyn bändejä, kuvataiteilijoita ja suunnittelijoita sekä kansainvälisesti arvostettu festivaaleilla kuten talvella International Film Festival ja jousi Thessalonikin dokumenttielokuvafestivaali.

Täytyykö ottaa IELTS / TOEFL / Cambridge etc tentti minun hakemuksen? Sinun on toimitettava Englanti kielitutkinnon tuloksen, jos joko sinä ensimmäinen kieli ei ole Englanti koko perustutkintoa astetta ei opetettu Englanti Lisätietoja löytyy Englanti Kieli Vaatimukset. Huomaa, että sinun ei tarvitse toimittaa kielen testi kanssa hakemuksen valitsimet ei ota tätä huomioon päätettäessä vai ei suositella tarjouksen maahanpääsyn. Jos saat tarjouksen maahanpääsyn, sopiva kieli ehto lisätään. Sinun on annettava todiste kielitaidosta ennen kuin on määrä rekisteröityä ohjelmaa.

Tarvitseeko minun lähettää muita asiakirjoja?

Administration pyytää sinua lähettää kokeen tuloksia, jotka eivät olleet mukana hakulomakkeen sekä muita lisätietoja, jotka voi katsoa olevan tarpeen.

Mitä tarvitsen rekisteröinti?

Kun olet hyväksytty olemme kosketuksissa sinulle asiakirjat sinun täytyy lähettää teidän rekisteröinnin. Nämä sisältävät tyypillisesti varmennettu kopioita asteen ja Englanti koetulokset valokopio henkilöllisyyden sivun passista kaksi identiteetin kortin koon värivalokuvia

En ole peräisin Euroopan unionin maassa. Tarvitsenko viisumia? Kaikki opiskelijat, jotka eivät ole peräisin EU-maiden täytyy tarkistaa Kreikan suurlähetystö maidensa määräyksiä opiskelija viisumeita Kreikka. Niitä on haettava opiskelijaviisumin kotimaassa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, koska käsittelyaika Nämä viisumit voi olla varsin pitkä.

Mitä minun pitäisi tehdä valmistautua ohjelman?

Kun olet hyväksytty olemme kosketuksissa sinulle ohjelman yksityiskohdat ja vaatimukset. Se on hyvä idea tehdä joitakin prep työtä ennen ohjelman käynnistämistä eli piristyä teidän Englanti taitoja tai erikoistermistöä tietoa lukemalla kirjaa merkitystä reitin olet valinnut (ks esim. bibliografia ydin tietenkin).

Voiko käydä School of Journalism ja Mass Communications?

Kyllä voit. Ota yhteyttä ohjelman hallinnon johtajalle (katso edellä) ja järjestää vierailun tahansa loppuun asti kesän tarkastelujakson aikana (30 kesäkuu), tai alkamisen jälkeen Fall tarkastelujaksolla (1 syyskuu).

Sijainnit

Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni

Osoite
egnatias 46
54625 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Puhelin
+30 231 099 6000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin