Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa TEI Itä-Makedonia ja Traakia (ΤΕΙ ΑΜΘ)

TEI Itä-Makedonia ja Traakia (ΤΕΙ ΑΜΘ) perustettiin vuonna 1976 nimellä TEI Kavala. Esillä muoto on seurausta institutionaalisten uudistuksia ja muutoksia. Ensin avataan keskus tekninen koulutus (KATE), vuoden kuluttua sen Center for Technical Training (Katee) ja vuonna 1983 teknillisestä oppilaitoksesta (TEI). Vuoden 2001 teknillisestä oppilaitoksesta (TEI) ja vuodesta 2007 korkeakoululaitos (HEI).

Alussa (1976-1983), Kate / Katee oli kuusi osastoa, tunnetaan nykyään antiikin osastot TEI. Vuonna 1985 perusti ensimmäisen liitteen TEI Drama, jossa hän asettui metsäosasto ja Luontoympäristöosasto Management, mutta joka aloitettiin vuonna 1986. Samana vuonna perustettiin and Business Administration, joka liittyi Taloustieteen School (GFS).

Aikana 1999-2007 4 enemmän osastoja lisättiin TEI AMTH, tunnetaan laajentuminen osastot. Toiminnan kanssa toisen osaston Drama, että maisema-arkkitehtuurin (2003), perustettiin ja kolmas tiedekunnan TEI AMTH nimeltään School of Agricultural Technologyn (STEG).

Vuonna 2009 se perustettiin kolmannen Drama osasto, Enology osasto, joka ei kuulu STEG vaan toimii itsenäisenä osasto kunnes vakiinnuttaa School of Agricultural Technologyn ja elintarviketeknologian ja ravitsemus jossa tiede kuuluu.

Nykyinen rakennus TEI Itä-Makedonia ja Traakia on cardioid rakennus vertaansa vailla näkymät kentän lahden Kavala. Sen rakentaminen alkoi vuonna 1983 ja lopulta antautui vuonna 1995. Kompleksi (kampus) pinta-ala on 132000 m2, kansi 36.000 m2, josta 11.000 m2 on luokkahuoneita, 11.000 m2 työpajoja (TOL ja korjaus), 11.000 m2 kolme asuntoloita kapasiteetti 450 vuodepaikkaa ja 3000 m2 ovat rakentaminen Kirjasto.

ΤΕΙ ΑΜΘ liikennöi kuusi erillistä Jatko ohjelmat (PSP). Lukuun ottamatta uusin osastojen TEI Itä-Makedonia ja Traakia, viinitieteen ja maisema-arkkitehtuuri, joille välitön liikkeeseen presidentin asetuksilla (PD) kaikki muut yksiköt ovat lakisääteisen oikeudet.

ΤΕΙ ΑΜΘ on kymmenen joukossa 16 TEI ja 28. keskuudessa 82 yliopistojen ja korkeakoulujen maassa. Maailmassa ranking on ensimmäisellä puoliskolla (asema 5264) 12000 parhaiden yliopistojen maailmassa. Mittaus (metodologia) on linjassa Cybermetrics Lab indikaattoreita, erityisesti niitä, jotka liittyvät tuotantoon ja akateemisen julkaisemisen tieteellisen tiedon.

Koulutusprosessi at ΤΕΙ ΑΜΘ suorittaman opetus tiedekunnan jäsenet (pysyvä), jotka hierarkkisesti jaettu 4 ryhmään: a) professori b) apulaisprofessori, c) apulaisprofessori ja d) lehtori. Jäsenet OP avustetaan työssään Scientific and Laboratory Associates (väliaikainen), lab teknikot ja ylläpitäjät.

ΤΕΙ ΑΜΘ antaa erityisen suuri merkitys tutkimuksen ja innovoinnin. Sen tavoitteena on luoda tiukkoja menettelyjä huippututkimuksen kaikilla akateemisen toiminnan. Tätä varten TEI AMTH julkaisee kahta lehteä Englanti.

Tärkeä institutionaalinen väline, joka yhdistää akateemisen henkilöstön ΤΕΙ ΑΜΘ tutkimus- ja innovaatio on Itä-Makedonia ja Traakia Tekniikan tutkimuskeskus (TRC-AMG). Keskus perustettiin vuonna 2004 ja on yksityinen yksikkö (yksityiset yhteisöt), ja se toimii seitsemällä aloilla: a) Säteily b) Polttoaineen, c) marmori, d) uusi tuote suunnittelu, e) Marketing f) Tietokone ja g) Ympäristö.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kreikkalainen

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In öljy Ja Kaasu Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 14 kuukautta September 2018 Kreikka Greece Online

Tämä kurssi yhdistää tekniikan ja liiketoiminnan tutkimuksia ja tarjoavat Department of Petroleum ja Natural Gas Technology, mutta sisältää osuudet osastot of Business Administration ja kirjanpito klo EMaTTech. [+]

Ohjelmasta

MSc Oil and Gas Technology on erittäin akateeminen ja ammatillinen kurssi tarjoaa tietoja ja taitoja niille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymistä tekniikan johtotehtäviin ja niille, jotka huomaavat, että monimutkaisia ​​johdon tilanteet vaativat hieman syvemmällä teknistä ymmärrystä. Jälleen on ihanteellinen uusien tulokkaiden öljy- ja kaasuteollisuudessa liikaa. Kurssi on täysin tunnustetaan Kreikan valtion.

KESTO JA OV

Kesto ohjelma on 14 kuukautta. Ohjelma tarjoaa yhteensä 90 op.

AVOIN pääsy korkea-TECH LAB TILAT

MSc Oil and Gas Technology on ohjelma luentoja, projekteja, tutkielma, ja tutkimus avoin lab ware. Jälkimmäinen on suurta arvoa täällä EMaTTech. Koska itse asiassa ohjelma tarjoaa pääsyn (24/7) ja meidän opiskelijoiden hyvin kalliita korkean teknologian laitteita, jotka säännöllisesti ei ole mahdollisuutta nähdä ne kaikki kerralla ja avoimesti käsitellä niitä missä tahansa maailmassa. Se sisältää: Small / laajakulma röntgensädesiroamista (SAXS / WAXS), röntgendiffraktion (XRD), erilaisia ​​mikroskooppeja kuten siirto, skannaus energiaa dispersiojärjestelmän, ja atomivoima (TEM, SEM / EDX, AFM ), kaasukromatografia poltosta isotooppisuhde massaspektrometrian (GC / C / IRMS), DSC-menetelmällä ja thermo gravimetriset analysaattori (DSC / TGA), maatutkaluotaus (GPR) ja monet muut pinnan ja polttoaineen tieteen välineitä. ... [-]


Ota yhteyttä

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Osoite, 1. rivi St. Lucas, Kavala
654 04 Greece Online, Kreikka
Verkkosivu http://msc.petrotech.teiemt.gr/
Puhelin +30 251 046 2148