International Hellenic University (IHU)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kreikan kansainvälinen yliopisto (IHU) perustettiin lailla nro 3391 lokakuussa 2005 ja se perustuu Thessalonikissa Kreikassa. IHU on Kreikan ensimmäinen State University, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti.

Filosofiamme perustuu seuraaviin kolmeen käsitteet:

 • akateemista huippuosaamista
 • käytännön merkitys
 • Kansainvälinen Outlook

Kanssa Tausta Kreikan valtion ja alueellisen liike yhteisöä, IHU tavoitteena on kehittää yhtenä Euroopan johtavista tutkimuslaitokset ja akateemiset laitokset.

Se jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden eurooppalaisten ja Mustanmeren maissa.

Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista ovat hyväksymiä hallituksen ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

IHU tarjoaa kysytty jatkotutkintoja kolmessa koulussa:

Kauppakorkeakoulu, Business Administration & Legal Studies

 • Johdon MBA
 • MSc in Management
 • MSc Banking & Finance
 • MSc Environmental Management ja kestävän kehityksen tutkimuslaitos (erikoistuminen Streams: Environmental Management, Sustainable Tourism Management)
 • MSc Strateginen Product Design (erikoistuminen Streams: tuotekehitys, operatiivinen suunnittelu)
 • MSc International Accounting, Tilintarkastus, ja taloushallinto
 • LLM Kansainvälinen ja eurooppalainen Commercial Law, sovittelu, välimiesmenettely ja energia laki
 • MA in Art, laki ja talous
 • MSc in Hospitality ja Matkailun liikkeenjohdon

School of Humanities

 • MA Mustanmeren Studies
 • MA Klassillinen arkeologia ja antiikin historia Makedonian

School of Science and Technology

 • MSc Information & Communication Technology Systems
 • MSc e-Business, innovointia ja yrittäjyyttä
 • MSc Mobile ja Web Computing
 • MSc Viestintä ja Tietoverkkojen
 • MSc in Energy Systems
 • MSc Energy Management
 • MSc Energia Rakennussuunnittelu


Tiedekunta

Kreikan kansainvälinen yliopisto on vahva tiedekunnan koostuu tutkijoita omistettu tutkimukseen ja opetuksen huippuosaamista. Ne toimivat läheisessä yhteistyössä vaikuttava vierailevat tiedekunta kansainvälisesti erottaa tutkijat. Ohjelmat on kehitetty asiantuntijoiden kanssa kokemus kehittää opintoina sekä Kreikan yliopistoissa ja huippukunnossa kansainvälisten yliopistojen ja jatko-ohjelmia.

Monikulttuurinen ympäristö Kreikan kansainvälinen yliopisto on tae ajatustenvaihtoa ja yhteistyötä opiskelijoiden keskuudessa eri kulttuuritaustoista.

Älä missaa mahdollisuutta laadun opintoja yliopistossa rahoitetaan Euroopan unionin, joka toimii mukaan korkeimpia yliopistollisia vaatimuksia.

Hakeminen jatko-ohjelma

Jotka on otettava huomioon jatko-ohjelma on IHU, ehdokkaat vaaditaan:

 • Hyvä korkeakoulututkinto keskeisillä tunnustettu University
 • todiste Englanti pätevyys (Kielitaito tai äskettäin hankittu IELTS tai TOEFL)
 • kaksi akateemista viitteet

Henkilökohtainen haastattelu voidaan vaatia.

Jotka on otettava huomioon EMBA-ohjelma, ehdokkaat vaaditaan lisäksi edellä mainitut vaatimukset, vähintään kahden vuoden kokopäiväinen työkokemus saatu valmistumisen jälkeen.

Sovellukset ovat avoinna kaikki käytettävissä paikat ovat täynnä. Siksi sinun pitäisi hakea mahdollisimman aikaisin varmistaa paikka saatavuus. Kurssit alkavat aina lokakuussa, paitsi EMBA joka alkaa aina tammikuussa.

Hae nyt!

Lisätietoja voit ladata "IHU esite 2013" at www.ihu.edu.gr.


IHU sosiaalisen median!

Oletko sosiaalinen verkostoituminen fani?
Haluatko olla ajan tasalla IHU n uusimmat uutiset?
Liity fanpages, lähettää kommentteja, tutustu videoita ja olla osa kansainvälistä opiskelija yhteisö!

Mistä löydät meidät:

University Campus

Kreikan kansainvälinen yliopisto

14. km Thessaloniki - Nea Moudania

57001 Thermi, Thessaloniki

Kreikka

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Law OTK » Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Klassillinen arkeologia ja antiikin historia Makedonian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Ohjelma pitää historian ja arkeologian antiikin Makedonian, joka kattaa alueen Makedonian ja makedonialaiset alkaen mykeneläisen saakka Rooman aikakaudella. [+]

MA Klassillinen arkeologia ja antiikin historia Makedonian Yliopisto

Kansainvälinen Kreikan yliopisto on Kreikan ensimmäinen State University, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja maksamatta opiskelijat Kaakkois ja muiden eurooppalaisten ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkintotodistukset ovat hyväksymiä hallituksen ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Ohjelma

Ohjelma pitää historia ja arkeologia antiikin Makedonian, Joka kattaa alueen Makedonian ja makedonialaiset alkaen mykeneläisen saakka Rooman aikakaudella.

Ohjelman rakenne

Core moduulit: Historiallisista lähteistä (kirjallisia lähteitä, kirjoituksia, kolikot) | Ancient History (arkaainen ja Klassinen kaudet) | toimielimet Makedonian kuningaskunnan | Kielet ja murteet Makedonia | Ancient Art (monumentaalinen taide) | Itä ennen ja jälkeen Aleksanteri Suuri... [-]


Ma Mustanmeren ja itäisen Välimeren tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa kriittisen ja moninaiset tutkimuksen Mustanmeren alueen, antiikin historia ja arkeologia nykytaiteeseen ja nykyaikaisen talouden. Mustanmeren alue on erityisen tärkeää Euraasian alueen, koska sen strateginen sijainti ja runsaus luonnonvaroja. [+]

YLIOPISTO

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi MA Mustanmeren Studies tarjoaa erikoissairaanhoidon opetusta vaativissa kiinnostavilla aloilla, kuten arkeologia, historia, etnografia, historiallinen maantiede, taide, uskonto, mytologia, Politiikka, diplomatia ja elinkeinoministeriö. Tavoitteena on lisätä uskontojen ja kulttuurien väliset suhteet eri yhteiskuntien Kaakkois-Euroopan. Ohjelma on suunnattu tutkinnon:... [-]


Ma taiteen, laki ja talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

MA in Art, laki ja talous tavoitteena on tutkia ja tuoda esiin toiminnallisen keskinäinen riippuvuus taiteen, laki ja talous. Erityistä huomiota kiinnitetään päälle oikeudellisia, taloudellisia ja poliittisia näkökohtia ja vastaavat sääntelymenettelyjen täytäntöön Euroopassa ja muualla perustamista koskevat taideteosten, taidekauppa, toiminta kyseisillä markkinoilla, tehtävä henkisen omaisuuden oikeuden EU ja kansainvälisellä tasolla, kulttuuriperinnön suojeluun ja suojaa lainvastaisesti hankittu taideteoksia. [+]

YLIOPISTO

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

MA in Art, laki ja talous hyväksyy monialaista lähestymistapaa ja osoitetaan tutkinnon eri akateemisen, kuten oikeus-, talous- ja valtiotieteiden, taidehistoria, filosofia, jne., Jotka haluavat erikoistua keskinäinen yhteys taiteen , laki ja talous.

Pyrimme tarjoamaan ehdokkaita:... [-]


MSc

MSc energia oikeudessa, liike, sääntely ja politiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 26 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

IHU "Master of Science in Energy Law, Business, sääntely ja" sen tarkoituksena tarjoaminen jatko opintojen, erikoistumista ja kokemus [+]

"Suunniteltu tutkinnon Law & valtiotieteitä, Economics, Business Studies & Engineering, jolla on vahva motivaatio jatkaa uraansa energiaan liittyvien verkkotunnukset"

IHU "Master of Science in Energy Law, Business, sääntely ja" sen tarkoituksena tarjoaminen jatko opintojen, erikoistumista ja kokemusta energia laki, Βusiness, energiapolitiikka, ja Geostrategy sekä yleistä sääntelyä vuonna alueen energia-alan kokonaisuudessaan. Se tarjoaa erittäin joustava pätevyys sopii monenlaisia ​​uramahdollisuuksia monilla aloilla.

Painotetaan oikeudelliset, taloudelliset, geopoliittiset, liiketoiminta ja ympäristöongelmat syntyvät ja poliittisia, oikeudellisia ja lainsäädännöllisiä ratkaisuja tarjotaan enemmän Euroopan ja kansainvälisen energia-alan suhteessa Energialähteet ja infrastruktuuri, kansainvälinen energia liiketoimia, kuljetus ja varastointi Energia, oikeudelliset, kaupalliset - liike, sääntely, geopoliittiset, talous- ja rahoitusasiat ja erimielisyydet, joita syntyy energia-alalla, varten kokonaisvaltainen, all-around poikkitieteellinen lähestymistapa energia-asioissa.... [-]


MSc energia rakennussuunnittelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 14 kuukautta September 2019 Kreikka Thessaloniki

Tämä ohjelma on suunniteltu yliopisto valmistuneiden tekniikan sekä valmistuneet muiden koulutusohjelmien kanssa asianmukainen pätevyyttä, jotka haluavat syventää ja laajentaa tietojaan Energy suunnittelu rakennusten, kuten Engineering, geotekninen ja luonnontieteet yksiköt. [+]

ENERGIA ja sen kestävyys tulee aina olemaan keskeinen maailmanlaajuinen kysymys moderni yhteiskunnissa. Kuten maailman väestöstä urbanizes, suunnittelua ja joustavien, resurssitehokkaan, terve kaupunki- ja suurkaupunkialueiden on äärimmäisen tärkeää. Rakennukset ovat vastuussa suuresta osasta maailmanlaajuisen energiankäytön. Energian käyttö on itse asiassa tärkein tekijä rakennuksen maailmanlaajuista ekologista jalanjälkeä, ottaen huomioon sen koko elinkaari. Jotta oikeastaan ​​erotu, nuorten ammattilaisten tarve koulutus, joka on monitieteinen: tekninen sekä taloustiede / johto / lakia liittyviä.

Kreikan kansainvälinen yliopisto tarjoaa juuri tällaisen monimuotoisen MSc in Energy Rakennussuunnittelu ohjelma joka on avoin hakijoille eri tieteenalojen. Johtavat tutkijat arvostetun korkeakoulut Kreikasta ja ulkomailta sekä ohjaajien viranomaisilta ja avaintoimijat energiaan liittyvien organisaatioiden, opettaa tässä ohjelmassa.... [-]


MSc Energy Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 14 kuukautta September 2019 Kreikka Thessaloniki

Kansainvälinen Hellenic University tarjoaa juuri tällaisen monipuolinen MSc in Energy Management-ohjelma, joka on avoin hakijoille eri tieteenalojen (Business / Economics, Engineering, geotekninen sekä luonnontieteiden). Johtavat tutkijat arvostetun korkeakoulut Kreikasta ja ulkomailta sekä ohjaajien viranomaisilta ja avaintoimijat energiaan liittyvien organisaatioiden, opettaa ohjelmassa. [+]

Energia ja sen kestävyys tulee aina olemaan keskeinen maailmanlaajuinen kysymys moderni yhteiskunnissa. Jotta oikeastaan ​​erotu, nuorten ammattilaisten energia-alan tarvitsee koulutusta, joka on monitieteinen.

Kreikan kansainvälinen yliopisto tarjoaa juuri tällaisen monimuotoisen MSc in Energy Management-ohjelma joka on avoin hakijoille eri tieteenalojen (Business / Economics, Engineering, geotekninen sekä luonnontieteiden). Johtavat tutkijat arvostetun korkeakoulut Kreikasta ja ulkomailta sekä ohjaajien viranomaisilta ja avaintoimijat energiaan liittyvien organisaatioiden, opettaa ohjelmassa.

Rakenne MSc Energy Management on kehitetty varustaa tutkinnon syvällistä ymmärrystä energian hallinta liittyviä kysymyksiä rahoitus- ja taloudellisesta näkökulmasta. Se tarjoaa ajantasaista teoreettinen ja soveltava tuntemus sekä kaikkia näitä taitoja, joita tarvitaan menestyksekkään uran kasvavista energia-alalla.... [-]


MSc in Energy Systems

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

MSc in Energy Systems on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää suuri vaikutus uran kasvussa energiasektorilla. [+]

YLIOPISTO

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

MSc in Energy Systems tarjoaa tällä hetkellä kaksi erikoistuminen purojen:

Energian hallinta Uusiutuva energia

Core moduulit

Intro energiateknologian järjestelmät Intro Energiatalouden ja määrällisiä menetelmiä Energia hanke arvostus ja rahoitus Energia Law Euroopassa ... [-]

MSc in Hospitality ja Matkailun liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 2 vuotta November 2019 Kreikka Thessaloniki

MSc Hospitality ja Matkailun liikkeenjohdon ohjelma tarjoaa asiantuntemusta matkailun käytännönläheisyys liittyvä johdon ja strategisia kysymyksiä nopeasti kehittyvässä matkailualan kansallisella ja kansainvälisellä [+]

MSc Hospitality ja Matkailun liikkeenjohdon ohjelma tarjoaa asiantuntemusta matkailun käytännönläheisyys liittyvä johdon ja strategisia kysymyksiä nopeasti kehittyvässä matkailualan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kreikka tarjoaa ihanteellinen paikka opiskella Hospitality ja Matkailun ja erityisesti, Thessaloniki, joka on ollut risteyksessä monet eri kulttuurit ja opiskelija metropoli.

Ohjelma

IHU MSc in Hospitality ja Matkailun Management on suunniteltu: jotta opiskelijat voivat hankkia asiantuntemusta ja kehittää taitoja hankinta ja soveltaminen integroituja ratkaisuja tehokkaaseen hallintaan matkailuyrittäjät erittäin kilpailukykyinen kansainvälisessä ympäristössä, jossa korostetaan johdon ja taloudellinen toiminta matkailualan sekä ympäristökysymyksiin liittyvät matkailualaan.... [-]


MSc in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Tämä ohjelma perustuu MBA opetussuunnitelma mutta tarkoitettu vastavalmistuneille mistä erilaiset taustat, joilla ei ole työkokemusta. Se on erittäin käytännöllinen ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää tietoja ja taitoja keskeisillä aloilla nykyaikaisen johtamisen. [+]

Yliopisto

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

MSc in Management palvelee tarpeita Vastavalmistuneiden etsii optimaalinen yhdistelmä teoriaa sekä käytännön käytännön lähestymistapaa Management. Ohjelma on erittäin joustava tutkinnon tarjoaa pääsyn monenlaisia ​​uran liiketoimintaa.

Core Moduulit... [-]


MSc in Strategic Product Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

[+]

Materiaalitekniikka ja valinta Ergonomia / inhimilliset tekijät Design Morfologia & Estetiikka Kehittyneet tuotantotekniikat Valinnaisia ​​kursseja Operations Management yrittäjyys [-]

MSc in Sustainable Agriculture and Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta September 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

[+]

Maatalouspolitiikka Väitöskirja

Väitöskirja on yksittäisen hankkeen alkuperäisen tieteellisen työn. Aihetta valitaan listan aiheista ehdotti henkilökunnan jäsen, joka toimii ohjaaja. Vaihtoehtoisesti opiskelija voi valita tutkimukseen perustuva väitöskirja 12 kuukauden ajan. Tällöin vähentäminen lukukausimaksujen voidaan myöntää.

Aikataulu - kesto Ohjelman

Kun kyseessä standardin väitöskirja, kesto on 1,5 vuotta kokopäiväistä tai 2,5 vuotta osa-aikaisesti.

[-]

MSc pankki-ja rahoitusalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

IHU MSc pankki-ja rahoitus palvelee tarpeita Vastavalmistuneiden etsii optimaalinen yhdistelmä teoriaa sekä käytännön käytännön lähestymistapaa erittäin tiettyä rahamäärää kysymyksiä liike tai rahoituslaitos. [+]

YLIOPISTO

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

MSc Banking & Finance palvelee tarpeita Vastavalmistuneiden etsii optimaalinen yhdistelmä teoriaa sekä käytännön käytännön lähestymistapaa erittäin tiettyä rahamäärää kysymyksiä liike tai rahoituslaitos.

Lisäksi on suunniteltu helpottamaan oppimista erilaisia ​​opetusmenetelmiä, teknologiaa ja ympäristöissä.... [-]


Msc tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan järjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

MSc ICT Systems tarjoaa perusteellista tietoa uusimpia teknologioita ja trendejä tieto ja viestintäjärjestelmät. [+]

Yliopisto

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

Intensiivinen opetussuunnitelman opetetaan korkean profiilin tutkijoiden kansainvälistä kokemusta, kohdistaminen valmistuneiden ICT liittyviä taustoja. Opiskelijat saavat kehittynyt käytännön osaamista, vahva teoreettisen tiedon ja tutkimuksen taitoja jatkaa palkitsevan uran teollisuuden tai tiedemaailman.... [-]


MSc ympäristön ja kestävän kehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille haastava, poikkitieteellisiä moduulit, jotka on erityisesti suunniteltu antamaan monipuolinen koulutusta monia kysymyksiä kestävän kehityksen. [+]

YLIOPISTO

Kansainvälinen Hellenic University on Kreikan ensimmäinen valtio yliopisto, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se on jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden Euroopan ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkinnoista on akkreditoitu hallitus ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Kurssi

IHU MSc Environmental Management ja kestävän kehityksen keskittyy ymmärtämään nykytilaa ja tulevaisuuden suuntauksia kestävän kehityksen ja yritysvastuun. Ohjelma tarjoaa tarvittavat teoreettisen taustan ymmärtämiseen kestävän kehityksen käsite suhteessa yritysten toiminnan ja organisaatioiden ja Applied välineitä ja tekniikoita siihen, että kestävä käytäntöjä niiden hallintaa. Ohjelma tarjoaa kaksi purojen erikoistuminen: - Environmental Management - Sustainable Tourism Management ... [-]


Maisteri

MSc Kansainvälisen Laskentatoimen, tilintarkastus-, ja taloushallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Kansainvälinen Kreikan yliopisto on Kreikan ensimmäinen State University, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta [+]

Kansainvälinen Kreikan yliopisto on Kreikan ensimmäinen State University, jossa ohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Se jo houkuttelee vahva kansainvälinen akateeminen tiedekunta ja erinomainen opiskelijoita Kaakkois ja muiden eurooppalaisten ja Mustanmeren maissa. Koska valtion yliopisto, kaikki tutkintotodistukset ovat hyväksymiä hallituksen ja kirjataan Euroopan unionissa ja kansainvälisesti.

Ohjelma

MSc International Accounting, Tilintarkastus, ja Financial Management on kehitetty asiantuntijoiden kanssa kokemusta kansainvälisestä kirjanpito, tilintarkastus ja rahoitus sekä tiedemaailman ja teollisuuden. MSc yhdistää kirjanpidon ja tilintarkastuksen tietämystä asiantuntemusta rahoitus, joka auttaa opiskelijoita saamaan tarvittavat tiedot kansainvälisten tilinpäätösstandardien ja rahoituksen ympäristössä. ... [-]


MSc Mobile ja Web Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 26 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Koska sen keksintöä vuonna 1989, World Wide Web on pitkään ollut tärkein kehitystä ja edistystä, paitsi ICT-alan lisäksi myös, ja mikä tärkeintä, lähes kaikilla inhimillisen elämän. Seisoo olkapäät [+]

Koska sen keksintöä vuonna 1989, World Wide Web on pitkään ollut tärkein kehitystä ja edistystä, paitsi ICT-alan lisäksi myös, ja mikä tärkeintä, lähes kaikilla inhimillisen elämän. Seisoo olkapäillä WWW menestys, käyttöönotto älypuhelimet tuonut uutta teknologinen vallankumous, jota monet olivat ennakoida kuin välttämätön ensi askel. Nykyään nämä kaksi teknologian aloilla ovat lähentyneet yhteiseen radalla, jossa sovellukset ja infrastruktuuri etenevät käsi kädessä kohti visiota Jokapaikan tietotekniikka ja Web 3.0. Meidän pyri korjaamaan tätä suuntausta esittelemme "MSc Mobile ja Web Computing" ohjelma. Se on suunniteltu tarjoamaan sekoitus state-of-the-art tietoa asiaan tietojenkäsittelytiede, viestintä, web-ja mobiili teknologioita, sekoitettu keskeisiä liiketoiminnan taitoja. Luentosarja johtavien akateemisten ohjaajien Kreikasta ja ulkomailla, sekä hankkeiden ja opinnäytetöihin, tarkoita sitä, että opiskelijat valmistuvat hyvin varusteltu ja erittäin kilpailukykyinen kansainvälisellä tasolla.... [-]


MSc sähköisen liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 26 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Yrittäjäntaitoa yhdistettynä syvällistä teknistä tietämystä, voi johtaa tuottaa innovatiivisia ideoita maailmanlaajuisen kilpailun e-Business ympäristössä. Tämä uusi jatko kurssi pyrkii tarjoamaan tasapainoisen ja hyvin suunniteltu koulutus [+]

Yrittäjäntaitoa yhdistettynä syvällistä teknistä tietämystä, voi johtaa tuottaa innovatiivisia ideoita maailmanlaajuisen kilpailun e-Business ympäristössä. Tämä uusi jatko kurssi pyrkii tarjoamaan tasapainoisen ja hyvin suunniteltu koulutus sekä periaatteet ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien soveltaa sähköiseen liiketoiminnan käytäntöihin sekä olennaiset johto-, markkinointi ja rahoitus taitoja käynnistys- ja menestyksekkäästi ajaa e- Business. 14 kuukauden kurssi valittaa tutkinnon jatkaa uraansa erilaisia ​​yrittäjyyteen, johto- ja markkinointitehtävissä ICT tai muita vastaavia IT-suuntautunut domain uudeksi luovan talouden. Oppimäärän tarjoaa yhdistelmän teoreettinen tietämys ja käytännön taitoja, keskittyen e-Business / e-Commerce sovelluksia ja teknologiasta:... [-]


MSc viestinnän ja tietoverkkojen turvallisuudesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 26 kuukautta October 2019 Kreikka Thessaloniki + 1 lisää

Jokainen moderni organisaatio kohtaa turvallisuutta uhkaavat riskit arvokasta omaisuutta; Siksi on välttämätöntä suunnitella turvallisen tieto- ja viestintäjärjestelmien suojaamiseksi näitä uhkia. Mitä enemmän, turvallisuus ja uhat [+]

Jokainen moderni organisaatio kohtaa turvallisuutta uhkaavat riskit arvokasta omaisuutta; Siksi on välttämätöntä suunnitella turvallisen tieto- ja viestintäjärjestelmien suojaamiseksi näitä uhkia. Mitä enemmän, turvallisuus ja uhat ovat kehittyneet käsi kädessä, mikä taakka turvallisuuden ja tiedon varmuus jatkuva haaste, että vain korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​pystyy käsittelemään.

Tämä ohjelma tarjoaa runsaasti opetussuunnitelma, joka korostaa viestinnän verkkojen ja teknologiasta ja haavoittuvuuksia, vaikka samaan aikaan kattavat kriittisiä aiheita, kuten tietoturvaa, rikosteknisen, oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä jne Luentosarja johtavien tutkijoiden Kreikasta ja ulkomailla, sekä hankkeiden ja opinnäytetöihin, varmistaa, että opiskelijat valmistuvat varustettu state-of-the-art tieteellisen tiedon ja moderni käytännön taitoja, matkalla tullut erittäin kilpailukykyinen kansainvälisellä tasolla.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
International Hellenic University
14th km Thessaloniki - Moudania

Thessaloniki, Thessaloniki, 57001 GR