Lue virallinen kuvaus

Olemme erinomaisia, koska…

Olemme johtava korkea-asteen koulutuksen tarjoaja vuodesta 1977 lähtien. Olemme ensimmäinen yksityinen korkeakoulu, joka perustettiin Kreikassa jo vuonna 1977, ja olemme ylpeitä uraauurtavista aloitteistamme, jotka ovat muodostaneet yksityisen korkeakoulutuksen Kreikassa.

Kumppanimme hyvämaineisten Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa Säilytämme strategisia kumppanuuksia arvostettujen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa, jotka tarjoavat kilpailuetua tutkinnon suorittaneille urakehityksessään.

Meille jokainen opiskelija on ainutlaatuinen Olemme kehittäneet opiskelijakeskeisiä järjestelmiä ja palveluita, joiden tavoitteena on yksilöllinen opiskelija-tuki ja jotka johtavat korkeakoulututkimukseen.

Panostamme henkilökuntaamme. Käytämme kehittynyttä henkilöstön valintaa ja arviointia sekä jäsenneltyä vuosittaista henkilöstön kehittämissuunnitelmaa, jotta voimme antaa lupauksemme ”erinomaisesta koulutuksesta”.

Keskitymme opiskelijoiden työllistettävyyteen ”MC-työllistettävyysohjelmamme” antaa oppilaille paremman aseman urakehityksessä.

Tarjoamme useita mahdollisuuksia kehitykseen Monipuolisten akateemisten, kulttuuristen, urheilu- ja yhteiskunnallisten toimintojen avulla edistämme opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä.

Lupaamme runsaasti opiskelijaelämää Opiskelijakuntamme ylimääräiset toiminnot ja opiskelijaklubit

Historia

Mediterranean College on ensimmäinen riippumaton Anglophone College, joka löytyy Kreikasta vuonna 1977. Sen jälkeen se on toiminut jatkuvasti sellaisten maiden standardien mukaisesti, joilla on pitkä perinne korkeakoulutuksessa, kuten Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Välimeren alue oli Kreikassa ensimmäinen korkeakoulu (vuonna 1992) Britannian valtionyliopiston tutkinto-ohjelmaan.

Tänään, yhteistyössä maineikkaiden Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja palkintoelinten kanssa, Mediterranean College tarjoaa laajan valikoiman franchising-perusopintoja, jatko- ja jatkokoulutusta. Opiskelijalla on mahdollisuus rekisteröityä ohjelmiin, jotka toimitetaan kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti / joustavasti ja joita opetetaan joko englanniksi tai kreikaksi.

Kun kurssit on suoritettu onnistuneesti, opiskelijoille myönnetään tutkintoja ja tutkintoja, jotka myöntävät yhteistyöhön osallistuvat yliopistot. Välimeren alue on Kreikan opetusministeriön lisensoitu ja hyväksymä korkeakoulu, jonka tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja ammattimaisesti vastaavat Kreikan valtionyliopistojen myöntämiä. Yhdistyneen kuningaskunnan NARIC tunnustaa myös tutkinnot.

Kollegio noudattaa useita laatuvaatimuksia: se on akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditointineuvostossa (BAC) korkeakoulutusta tarjoavana laitoksena, ja sitä tarkastelee Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto (QAA), joka seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen laatustandardeja. Tällä hetkellä Välimeren korkeakoulu toimii kahdessa kampuksessa Ateenassa ja Thessalonikissa, jotka sijaitsevat kaupunkien keskustassa, joten ne ovat helposti saatavilla kaikilla julkisilla liikennevälineillä.

Nykyaikaisessa oppimisympäristössä korkeakoulu tarjoaa kursseja 7 akateemiseen kouluun: Business School, Tourism School

Kollegio on myös ryhtynyt johtaviin aloitteisiin, muun muassa kehittämään kokonaisvaltaista työllistettävyysohjelmaa, joka parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä yhteistyössä laajan teollisuuskumppaniverkoston kanssa.

Opiskelijakeskeisenä korkeakouluna Välimeren yritys pyrkii kehittämään jokaisen opiskelijan vahvuuksia ja valmiuksia tarjoamalla tukipalveluja, kuten henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa, oppimista ja urapalveluja, apurahoja

Tehtävämme

2000-luvulla Välimeren korkeakoulu - yhteistyössä maineikkaiden ulkomaisten yliopistojen kanssa - on kehittynyt korkeakouluksi, jolla on johtava asema Kreikassa, taloustieteen, liike-elämän, tietojenkäsittelyn, yhteiskuntatieteiden, matkailun, terveydenhuollon ammattien ja tekniikan aloilla. Korkeakoulun laadukkaita akateemisia ohjelmia tarjotaan oppimisympäristössä, jossa laatu vastaa aina opiskelijoiden tarpeita.

Yliopisto työskentelee akateemista huippuosaamista, opiskelijan menestystä, akateemista ja teknologista innovaatiota sekä sosiaaliturvaa koskevan tehtävänsä toteuttamiseksi korkean tason ammattilaisten ja akateemisen henkilöstön kanssa.

Välimeren korkeakoulu pyrkii vakaan perustan ja periaatteiden pohjalta toteuttamaan tehtävänsä ja tulla tunnetuksi kansainväliseksi oppimiskeskukseksi Kreikassa . Erityiset tavoitteenamme ovat:

 • Tarjoa opiskelijoille perusteellinen valmistelu valituilla aloilla, jotta he voivat tukea menestyksekkäästi työmarkkinoille tuloa.
 • Ole tukeva opiskelijoillemme ja luo oppimisympäristö, joka ”haastaa” ja kurittaa heitä, mikä edistää eettisyyttä, vastuullisuutta ja rehellisyyttä.
 • Auta opiskelijoita kehittämään siirrettäviä taitoja, kuten kriittistä ajattelua, luovuutta, analysointia ja synteesikykyä, kommunikointitaitoja, joita he voivat soveltaa kaikissa ammatillisissa, akateemisissa tai sosiaalisissa olosuhteissa.
 • Parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä kaikin mahdollisin keinoin ja osallistumalla aktiivisesti alan kokemusten ja työllisyyden saavuttamiseen.
 • Valmistele oppilaitamme johtaviin asemiin kansallisissa ja kansainvälisissä talouksissa tarjoamalla heille laaja ja monipuolinen akateeminen kokemus.
 • Tarjota akateemista henkilökuntaa kehitysmahdollisuuksilla rikastamalla heidän tietopohjaansa ja opettamalla osaamistamme opiskelijoiden hyväksi.
 • Arvioi ja kehittää jatkuvasti ohjelmiamme ja palveluitamme, jotta voimme taata näkemyksemme toteutumisen.
 • Tee kollegio kaikille opiskelijoille, joilla on asianmukainen akateeminen pätevyys, tarjoamalla joustavia toimitusmalleja ja akateemisia / sosiaalisia apurahoja.
 • Paranna kansainvälistä asemaa houkuttelemalla kansainvälisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa.
 • Laajennetaan akateemisia ja tutkimustoimintamme suhteita kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuslaitoksiin ja kansainvälisen maineen tutkijoihin.
 • Osallistu yhteisön sosiaaliseen elämään edistämällä kulttuuri- ja tieteellistä toimintaa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Mediterranean College, Athens

Tämä ohjelma on validoitu Derbyn yliopistossa, ja sen tavoitteena on tarjota opiskelijoille vankka tausta konepajateollisuudessa ja tarjota samalla mahdollisuus erikoistu ... [+]

Mediterranean College oli ensimmäinen korkeakoulu, joka tarjosi akateemista perustutkintoa konetekniikan alalla Kreikassa.Derbyn yliopisto on Yhdistyneen kuningaskunnan huipputekniikan laitos (189. vuonna 2019 Guardian University Guide).Kurssi voi johtaa ammattipätevyyden tunnustamiseen ja harjoitteluun Yhdistyneen kuningaskunnan teknisen neuvoston vaatimusten mukaisesti ja jatkotutkimukset saattavat johtaa myös täysiin ammatillisiin oikeuksiin Kreikassa (charterinsinööriasema).Kurssi kattaa kolme mekaanisen perusrakentamisen aluetta: energia-, valmistus- ja teollisuushallinto, joka on yhteensopiva kreikkalaisen konepajateollisuuden kanssa (lainsäädäntöasiat jne.).Se sisältää tietokoneavusteisen suunnittelun ja mallinnuksen käyttämällä huippuluokan ohjelmistoa ja keskittyy dynamiikkaan, valmistusprosesseihin ja materiaaleihin , mikä johtaa korkeasti koulutettuihin tutkintoihin.Opiskelijalla on käytössään moderneja tiloja sekä yliopiston sisäisissä työpajoissa että kumppaniorganisaatioissa, joissa he tekevät käytännön koulutusta, projekteja ja harjoittelupaikkoja .... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Tämä ohjelma on validoitu Derbyn yliopistossa ja sen tavoitteena on valmistaa opiskelijoita jatko-insinööreiksi menestyksekkään uran rakentamiseen. Valmistuneet voivat sa ... [+]

Vuonna 2005 perustettu Mediterranean College -yliopiston insinööritieteiden korkeakoulututkinnon edelläkävijä on Kreikassa .Kurssi voi johtaa ammatilliseen tunnustamiseen ja käytäntöön Yhdistyneen kuningaskunnan Engineering Councilin vaatimusten mukaisesti, ja se voi myös johtaa täysiin ammatillisiin oikeuksiin Kreikassa (vuokrattu insinööri).Kurssi kattaa neljä perusrakentamisen aluetta : rakennus-, geotekniikka-, hydrauli- ja infrastruktuuri-alueet, jotka on otettu huomioon kreikkalaisessa konepajateollisuudessa (lainsäädäntöasiat jne.).Kurssi sisältää tietokoneavusteisen suunnittelun , suunnittelun ja projektinhallinnan , ja siinä keskitytään myös dynamiikkaan, rakenteelliseen analyysiin, betonirakenteisiin ja teräsrakenteisiin .Opiskelijalla on käytössään moderneja tiloja sekä yliopiston sisäisissä työpajoissa että kumppaniorganisaatioissa, joissa he tekevät käytännön koulutusta, projekteja ja harjoittelupaikkoja .... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

Mediterranean College, Athens

2-vuotinen osa-aikainen MA-koulutusohjelma (TESOL) on suunnattu viime aikoina valmistuneille tai opettajille ja tutoreille, jotka haluavat työskennellä erittäin pätevinä ... [+]

MA koulutus (TESOL) -ohjelma on suunniteltu ajantasaiseksi kansainvälisen ja kansallisen tutkimuksen ja käytännön kanssa englannin kielen opetuksessa muiden kielten puhujille.Sijoitusmahdollisuudet yhteistyöelimissä, kuten kansainvälisissä kesäkouluissa, kansalaisjärjestöissä, valmistelevissa kielten kursseissa Britannian yliopistoissa, aoBy Derbyn yliopisto sijoittuu Britannian yliopistojen koulutusopintojen TOP-20: een (Guardian 2019).Innovatiiviset moduulit, joilla pyritään kehittämään osallistuvien opiskelijoiden opetuskäytäntöä ja tarjoamaan asiantuntemusta TESOLin tieteellisestä alasta.Erittäin vuorovaikutteinen ohjelma, jossa opetusstrategiat on mukautettu kypsille opiskelijoille ja ammattilaisille (lohkojen toimitus lauantaisin ja 1 arkipäivä, laaja sähköinen resurssi ja kirjallinen kurssi).... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Aikana, jolloin kasvaa maailmanlaajuinen kiinnostus tasa-arvoon ja koulutukseen osallistumiseen, uusi yhden vuoden (tai kahden vuoden osa-aikainen) MA ISEND -ohjelma Derb ... [+]

Derbyn yliopisto on Britannian yliopistojen opetustieteiden TOP-18: ssa (Guardian, 2018).Innovatiivinen ohjelma MA ISEND on suunniteltu ajantasaiseksi kansainvälisten ja kansallisten tutkimusten ja käytäntöjen kanssa, jotka koskevat osallistumista ja erityisopetusta ja vammaisuutta.250 tuntia harjoittelua työkokemuksessa yhteistyöhön erikoistuneista oppilaitoksista, joka on täysin integroitu opinto-ohjelmaan.Uusi MA ISEND täyttää Kreikan koulutuspolitiikan instituutin vaatimukset 7-tason (Master) tutkinnon tunnustamisessa SEND: lle.Erittäin vuorovaikutteinen ja kokemuksellinen opetus- ja oppimismenetelmä, jossa opiskelijat-ammattilaiset eri koulutusaloilta ja korkeakoulututkijat.... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa eri tieteenalan tutkinnon suorittaneita opiskelemaan uraa koulutuksessa, johtajuuden ja johtamisen painopisteenä samalla, kun hän tar ... [+]

Ainutlaatuinen maisteriohjelma Kreikassa johtajuudestaDerbyn yliopisto on No.16 Yhdistyneessä kuningaskunnassa koulutustutkimuksissa (Guardian 2017).Tarjoaa tunnustetuksi opettajankoulutukseksi muille kuin koulutuksen suorittaneille (esim. Matemaatikot, fyysikot jne.).Ammattikorkeakoulututkinto vastaa Kreikan valtion yliopistojen maisterin tutkintoja (hyväksytty ASEP: ssä).opetusSisältö, joka soveltuu opiskelijoiden ammatillisiin etuihin. Vaihtoehtoisen sijoittelun mahdollisuudet Koulutushallinta-asetuksissa.Suuri vuorovaikutteinen ja kokemuksellinen oppiminen opiskelijoina tulee eri koulutusaloilta.Erityisopetuksen tuki opettajille.

Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa eri tieteenalan tutkinnon suorittaneita opiskelemaan uraa koulutuksessa, johtajuuden ja johtamisen painopisteenä samalla, kun hän tarjoaa akkreditoitua maisterin tutkintoa. Samalla tämä kurssi on merkityksellinen niille, joilla on johtoasema koulutuksessa, ilman asiaankuuluvaa pätevyyttä. Sen joustava rakenne yhdistettynä korttelin, viikonloppukuljetuksen ansiosta MA-koulutus on ihanteellinen valinta Thessalonikin ja laajemman alueen työskenteleville ammattilaisille.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Mediterranean College, Athens

MSc Graafinen suunnittelu ja rakentaminen on ainutlaatuinen ja erityisesti nykyaikainen opintojakso, joka kattaa tietämyksen kaikista alueista, jotka liittyvät siviili-in ... [+]

Kurssi, joka on suunniteltu johtavien yritysten kanssa neuvottelemaan paikallisten ja kansainvälisten teollisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi.Sisältää erityisesti innovatiiviset ja erilliset moduulit rakennustekniikan ( rakennelma, hydrauliikka, infrastruktuuri, rakennushallinta ) kaikilla osa-alueilla.Akateeminen henkilöstö on aktiivisia ammattilaisia ​​ja tutkijoita , jotka välittävät opiskelijoilleen alan nykyaikaista kehitystä.Opiskelija yhdistää akateemisen tiedon todellisiin teollisiin sovelluksiin, osallistumalla rakennushankkeisiin osana opintojaan.Opiskelijat tuottavat yksilöllistä tutkimusta, joka voi johtaa julkaisuihin kansainvälisissä konferensseissa ja lehdissä.... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

MSc Kognitiivinen käyttäytymisprosessia (Adult) on innovatiivinen jatko-ohjelma, joka on ainutlaatuinen Kreikassa ja tarjoaa ammatillista koulutusta kognitiivisessa / käy ... [+]

Ainoa psykoterapeuttinen CBT-ohjelma Kreikassa päällikön tasolla .Valmistuneet voivat hakea rekisteröintiä British Association of Cognitive -yritykseltäTäyttää akateemiset standardit rekisteröinnille Hellenic Counselling Society ja European Association for Counseling (EAC)Sisältää 320 tuntia kliinistä käytäntöä ja sisäistä valvontaa .Sisältää nykyaikaisimmat CBP-menetelmät (Mindfulness-Based CBP, Schema Therapy, Compassion-Focused Therapy).

MSc Kognitiivinen käyttäytymisprosessia (Adult) on innovatiivinen jatko-ohjelma, joka on ainutlaatuinen Kreikassa ja tarjoaa ammatillista koulutusta kognitiivisessa / käyttäytymishäiriössä. Monien opetus- ja arviointimenetelmien avulla se valmistaa oppilaita itsenäisiksi kognitiivisten käyttäytymisprosessien psykologeiksi.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Ohjauksen maisteri ... [+]

Ainutlaatuinen ohjelma, jossa keskitytään psykologian sovelluksiin koulutuksessa ja samalla rikastetaan opiskelijoiden neuvontapalveluja.Syvällistä tietoa kahden tutkimusalueen yhdistelmästä: koulutuspsykologia ja neuvonta, jossa korostetaan systeemistä hoitoaLaadukas opetus kokeneilta tutkijoilta ja aktiivisilta ammattilaisiltaPääsy täysin varustetulle tarkkailupaketille (jossa on yksisuuntainen peili ja audiovisuaalinen tallennus), joka soveltuu tarkennusryhmille, haastatteluille, roolileikkeille ja tarkkailututkimuksilleKäytännössä juurtunut käytännön esimerkkien, tapaustutkimusten ja sijoittelun avulla

Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua opetus- / koululaitoksissa sovellettavaan psykologiaan. Ohjauksen maisteri... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Verkostojen kommunikointi yhdistää tietotekniikan ja tietoliikenteen maailmaan, ja tietokoneverkot, internet ja mobiiliviestintä ovat laskentateollisuuden nykypäivän kaik ... [+]

Välimeri on erittäin erikoistunut verkkoakatemiaOhjelma erottuu painottaen verkonhallintaa, verkkoturvallisuutta ja langattomia verkkoja .Kurssi noudattaa alan tunnustettua CISCO-sertifioitua verkon ammattilaista (CCNP) reititystä ja vaihtoa.Opiskelijan käytännön taidot kehittyvät entisestään käyttämällä Ciscon sertifioituja verkostoitumislaboratorioita .Tämä kurssi opettaa kokeneet tietokoneverkko-asiantuntijat ja aktiiviset alan ammattilaiset .Opiskelijat tuottavat korkeatasoista tutkimusta, joka voi johtaa julkaisuihin kansainvälisissä konferensseissa ja lehdissä.

Verkostojen kommunikointi yhdistää tietotekniikan ja tietoliikenteen maailmaan, ja tietokoneverkot, internet ja mobiiliviestintä ovat laskentateollisuuden nykypäivän kaikkein halutuimmista osaamista.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

MSc in Applied Psychology: Kliininen psykologia ja neuvonta on suunniteltu auttamaan opiskelijoita työskentelemään tehokkaasti kliinisenä psykologina kliinisten henkilöid ... [+]

Ainutlaatuinen ohjelma, jossa keskitytään kliinisen psykologian sovelluksiin ja samalla rikastetaan opiskelijoiden neuvontapalveluja .Syvällistä tietoa, jossa yhdistyvät kaksi tutkimusaluetta : kliininen psykologia ja neuvonta, painottaen kognitiivista käyttäytymishoitoa .Laadukas opetus kokeneilta tutkijoilta ja aktiivisilta ammattilaisilta.Pääsy täysin varustetulle tarkkailupaketille (jossa on yksisuuntainen peili ja audiovisuaalinen tallennus), joka sopii tarkennusryhmille, haastatteluille, roolipeleille ja tarkkailututkimuksille.Käytännössä juurtunut käytännön esimerkkien, tapaustutkimusten ja sijoittelun avulla.

MSc in Applied Psychology: Kliininen psykologia ja neuvonta on suunniteltu auttamaan opiskelijoita työskentelemään tehokkaasti kliinisenä psykologina kliinisten henkilöiden ja muiden ammattilaisten kanssa hankkimalla keskeiset teoreettiset ja empiiriset tiedot sekä keskeiset terapeuttiset neuvontapätevyydet korostamalla kognitiivista käyttäytymisterveyttä (CBT), vastaamaan ammatin vaatimuksiin. Ohjelma kattaa mielenterveyttä, häiriöitä ja psykopatologiaa, neuropsykologiaa ja psykofarmakologiaa koskevat teoriat ja empiiriset todisteet. Ohjelmassa korostetaan psyykkisen toiminnan ymmärtämistä sekä tapoja käsitellä psykologista toimintahäiriötä ja häiriöitä jokapäiväisessä toiminnassa.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Soveltavan psykologian maisteri: Terveyspsykologia ja neuvonta on suunniteltu auttamaan opiskelijoita työskentelemään tehokkaasti terveyspsykologina potilaiden (ja niiden ... [+]

Ainutlaatuinen ohjelma, jossa keskitytään terveyspsykologian sovelluksiin ja samalla rikastetaan opiskelijoiden neuvontaosaamista .Syvällistä tietoa, jossa yhdistyvät kaksi tutkimusalaa : terveyspsykologia ja neuvonta, korostetaan kognitiivisia .Laadukas opetus kokeneilta tutkijoilta ja aktiivisilta ammattilaisilta.Pääsy täysin varustetulle tarkkailupaketille (jossa on yksisuuntainen peili ja audiovisuaalinen tallennus), joka sopii tarkennusryhmille, haastatteluille, roolipeleille ja tarkkailututkimuksille.Käytännössä juurtunut käytännön esimerkkien, tapaustutkimusten ja sijoittelun avulla.

Soveltavan psykologian maisteri: Terveyspsykologia ja neuvonta on suunniteltu auttamaan opiskelijoita työskentelemään tehokkaasti terveyspsykologina potilaiden (ja niiden merkittävien muiden ja hoitajien) ja muiden ammattilaisten kanssa hankkimalla keskeiset teoreettiset ja empiiriset tiedot sekä keskeiset terapeuttiset neuvot taitoja, jotka korostavat kognitiivisen käyttäytymisen terapiaa (CBT) ammatin vaatimusten täyttämiseksi. Ohjelma kattaa terveyttä ja sairautta koskevat psykologiset teoriat, joissa korostetaan terveyden edistämisen, riskien ehkäisyn ja käyttäytymisen muutosten merkitystä. Ohjelmassa korostetaan myös empiiristen todisteiden, lainsäädännön, etiikan ja siihen liittyvien yhteyksien (esim. Sosiaalinen, poliittinen) ja terveyteen liittyvän politiikan merkitystä.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

MSc Big Data Analytics on täysin jäsennelty ohjelma, joka antaa opiskelijoille sekä teoreettisen perustan että käytännön taidot, jotka liittyvät laajaan valikoimaan Big D ... [+]

Välimeren korkeakoulu on Kreikan tietojenkäsittelytieteen opetus .MSc Big Data Analytics on täysin jäsennelty ohjelma, joka antaa opiskelijoille sekä teoreettisen perustan että käytännön taidot, jotka koskevat laajaa tietoa, joka liittyy suurista tiedoista saatavien tietojen keräämiseen, analysointiin, hyödyntämiseen ja hallintaan .Yksi kurssin keskeisistä vahvuuksista on se, että se on suunniteltu yhteistyössä SAS Analyticsin kanssa , joka on maailmanlaajuinen tietojenkäsittelyn johtaja, jonka tietojenkäsittely- ja liiketoimintatietopohjaa käytetään laajasti akateemisessa ympäristössä ja teollisuudessa.Kurssimoduulit antavat opiskelijoille tarvittavaa teoreettista taustaa ja tarvittavia käytännön taitoja erilaisilla tieteellisillä tekniikoilla ja ohjelmistotyökaluilla.Kurssin opettavat tietojenkäsittelytieteen huippututkijat , asiantuntijat ja aktiiviset alan ammattilaiset .Opiskelija tuottaa korkeatasoista tutkimusta, joka voi johtaa julkaisuihin kansainvälisissä konferenssijulkaisuissa ja tieteellisissä lehdissä.Opiskelijat käyttävät uutta ”High-Performance Computing (HPC) -laboratoriamme” , joka on perustettu suurelle tietojenkäsittelylle... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

ΜSc Integrative Counselling ... [+]

Ainoa maisteriohjelma Kreikassa integroivassa neuvonnassa ja psykoterapiassa .Opiskelijat tulevat British Association of Counseling and Psychotherapy (BACP) opiskelijoiden jäseniksi ja valmistumisen jälkeen voivat hakea rekisteröintiä BACP: n psykoterapeuttien rekisteriin.Täyttää akateemiset standardit rekisteröinnille Hellenic Counselling Society ja European Association for Counseling (EAC) .Sisältää 300 tuntia kliinistä käytäntöä ja sisäistä valvontaa .Opettaa kolme keskeisintä psykoterapeuttista lähestymistapaa (humanistinen, psykodynaaminen ja kognitiivinen käyttäytymismalli).Kokeneiden akateemisten tutkijoiden ja aktiivisten ammattilaisten käyttämät kokemukselliset opetusmenetelmät.... [-]
Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Tämä kurssi on ihanteellinen sinulle, jos olet ammattilainen, joka etsii urakehitystä vieraanvaraisuuden hallinnassa tai ammattilaisen toisesta kurinalaisuudesta, joka et ... [+]

Voimakas jatkotutkinto erittäin kehittyvässä teollisuudessa .Kansainvälisesti tunnustettu Master-tutkinto Derbyn yliopistosta, TOP-6 UK -yliopisto matkailu- ja ravitsemustieteellisistä opinnoista (Guardian University Guide 2017).Hyväksytty Institute of Hospitality .Hyvät työllisyysnäkymät suurissa kreikkalaisissa ja monikansallisissa yrityksissä ja taidot kansainvälisen uran harjoittamiseen.Opetushenkilöstö on yksi alan arvostetuimmista ammattilaisista .

Tämä erittäin arvostettu MSc International Hospitality Management maisterin tutkinto on akkreditoitu Institute of Hospitality. Se parantaa johtajuutta ja hallintopotentiaalia vieraanvaraisuuden alalla.

Tämä kurssi on ihanteellinen sinulle, jos olet ammattilainen, joka etsii urakehitystä vieraanvaraisuuden hallinnassa tai ammattilaisen toisesta kurinalaisuudesta, joka etsii urakehitystä. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään johtamis- ja johtamismahdollisuuksiaan. Kehität ymmärrystä kulttuurisen monimuotoisuuden hallinnoinnista, alan kansainvälistymisestä, markkinoinnista, rahoituksesta ja strategiasta monissa eri konteksteissa, kuten hotelleissa, näyttelyissä, festivaaleissa, tuotteiden lanseerauksissa, messuilla ja urheilutapahtumissa.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Tämä erittäin arvostettu MSc Marketing Management lisää ymmärrystäsi siitä, mitä markkinointi on - ja ei ole - ja miten sitä voidaan soveltaa tehokkaasti ja luovasti reaa ... [+]

GMAT-arvosanat 600 ja yli ovat oikeutettuja 65 prosentin apurahaan

Ainoa maisteriohjelma Kreikassa, joka keskittyy markkinoinnin hallintaan ja antaa opiskelijoille strategisen ymmärryksen markkinoinnista .Derbyn yliopisto on No1 UK -yliopisto Kreikassa markkinointitutkimuksissa (Guardian University Guide 2016) ja yleisesti TOP-50 UK -yliopistojen joukossa .Äskettäin päivitetty sisältö, jossa painotetaan luovuutta ja globalisaatiota.Integroitu tuki jatko-opiskelijoille (virtuaalinen oppimisympäristö, e-kirjasto, seminaarit ja henkilökohtainen tuki).

Tämä erittäin arvostettu MSc Marketing Management lisää ymmärrystäsi siitä, mitä markkinointi on - ja ei ole - ja miten sitä voidaan soveltaa tehokkaasti ja luovasti reaalimaailman tilanteissa. Johtavat työnantajat ympäri maailmaa odottavat yhä enemmän markkinointihenkilöstöään - kokeneita ammattilaisia ​​ja uusia rekrytointeja - saamaan erikoistumiskoulutuksen, kuten MSc. Kurssi on suunniteltu antamaan sinulle perusteellisen ymmärryksen markkinoinnin keskeisistä käsitteistä ja käyttämään näitä turvallisissa mutta realistisissa liiketoiminta- ja markkinointitilanteissa.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

MSc-koneenrakennus ja -muotoilu on ainutlaatuinen ja erityisesti nykyaikainen opintojakso, joka kattaa kaikki mekaanisen insinöörin ammattiin liittyvät alat ja sisältää m ... [+]

Kurssi, joka on suunniteltu johtavien yritysten kanssa neuvottelemaan paikallisten ja kansainvälisten teollisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi.Sisältää erityisesti innovatiiviset ja erottuvat moduulit kaikista koneenrakennustekniikan aloista (rakentaminen, energia, tuotannonohjaus).Akateeminen henkilöstö on aktiivisia ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka välittävät opiskelijoilleen alan nykyaikaista kehitystä.Opiskelijat yhdistävät akateemisen tiedon todellisten teollisten sovellusten kanssa tekemällä live-projekteja osana opintojaan.Opiskelijat tuottavat yksilöllistä tutkimusta, joka voi johtaa julkaisuihin kansainvälisissä konferensseissa ja lehdissä.

MSc-koneenrakennus ja -muotoilu on ainutlaatuinen ja erityisesti nykyaikainen opintojakso, joka kattaa kaikki mekaanisen insinöörin ammattiin liittyvät alat ja sisältää moduuleja, jotka opettavat viimeisintä alan kehitystä ja niiden soveltamista todellisiin teknisiin ongelmiin. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat tekniset taidot ja teoreettinen tausta konetekniikkahankkeiden kehittämiselle rakentamisen tai energian alalla.... [-]

Kreikka Thessaloniki Athens
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Osoite
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Osoite
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athens, Central Athens, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 210 8899600