Olympus Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen lentokenttä Olympus Aviation Academy vuotiaana opiskelijana sinut koulutetaan Kreikan toiseksi suurimmalla lentokentällä (ei pienillä tai sotilaslentoasemilla, joilla on monia rajoituksia, mikä voi johtaa koulutuksen viivästymiseen).

23326_photo_3.jpg

Upea koulutuskokemus: Yli 34 vuoden kokemus ilmavoimien lentäjänä, siviililentäjänä, lento-ohjaajana, lento-ohjaaja-ohjaajana, lentotutkijana, yhteensä 13300 tunnin lentoaikana, joka koostuu 3800 ilmavoimasta, 9250 siviili- ja 250 vesilento tuntia, pidetään yhtenä parhaimmista lennonopettajista Kreikassa. Esimerkkinä vakaa opetus- ja ohjauskyky erittäin vaativissa ilmavoimissa ja kaupallisessa ympäristössä suorittamalla koulutusohjelman suunnittelu, hallinta ja tarkistaminen lähtötason lentäjille tarjoamalla samalla tehokkaita PPL-kursseja nollasta ATPL: ään (ilmakuljetuslupa) , MCC, valvonta ja arviointi neljässä lentokoulutusorganisaatiossa (FTO / ATO) JAA / EASA: n määräysten mukaisesti. Yli 280 yksityistä ja ammattimaista lentäjää on onnistuneesti koulutettu.

Erinomainen sää: Thessalonikin erinomaiset sääolosuhteet antavat meille mahdollisuuden tarjota keskeytymätöntä koulutusta ympäri vuoden kuluttamatta aikaa ja rahaa. Kesällä korkeat lämpötilat ovat täällä yleensä välillä 27–33 celsiusastetta, vaikka ne joskus nousevat korkeammalle. Syksyllä ja talvikuukausina yöt ovat huomattavasti viileämpiä, ja normaalit päivälämpötilat ovat välillä 21-25 astetta.

Sijainnit

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Osoite
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Kreikka
Puhelin
+30 231 047 5111

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: