Olympus Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

OLYMPUS ilmailuopisto on perustettu ja ylläpitää veteraani ilmavoimat ja siviili-ilmailun lennonopettajia jälkeen korkein eurooppalaisten Ilmailuhallinnon / EASA standardeja. Olympus ilmailuopisto tarjoaa ammatillista lentäjäkoulutusta, kaikilla tasoilla, 0 ATPL (Air Transport Pilot Licence). Akatemia ylläpitää suurta kurinalaisuutta, välttämättömiä tulevaisuuden rakentamista ilmailijat taitoja ja luonne.

Pay as you Fly - Ei riskiä

Vaikka monet mainostaa "pay as you lentää" idea, Olympus ilmailuopistolle se on aivan totta!

High Quality Training

Kaikki koululennot henkilökohtaisesti valvoo koulutuspäällikkö varmistaakseen laadukasta koulutusta.

E-Learning

Koko tutkimuksen aineisto saatavilla verkossa sekä yksityis etäopiskelijat. Voit opiskella kotoa, jopa ennen saapumista!

Kansainvälinen lentokenttä

Koska opiskelija Olympus Aviation Academy, olet koulutettu toiseksi suurin lentokenttä Kreikka (ei pienissä tai sotilaslentokentät, monia rajoituksia, jotka saattavat viivästyä koulutus).

Tule Professional Pilot vain 12 kuukautta

Aikasi on arvokasta, joten älä tuhlaa sitä lennon kouluissa hidas koulutusta.

Kansainvälinen Hour Building

Jatkokoulutus ohjaajaoppilaille ja Hour rakentajat on mahdollisuus vierailla ja koulutetaan yli 50 lentokentillä ja lentokenttien ympärillä Kreikan mantereen ja saarten (esim. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreeta, Rodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene ja monissa muissa Euroopan lentoasemilla, joko VFR tai IFR lähestymistapoja.

Free Aerobatic Training

Ainoa sertifioitu lento akatemian taitolento koulutusta Etelä-Euroopassa. Aikana tunti rakennuksen, sinun koulutetaan toteuttamaan aerobatic sotaharjoitukset!

Kokenut henkilökunta

Olet opettanut erittäin pätevä ohjaajien kanssa monen vuoden lento ja koulutus kokemus, (ilmavoimat ja lentoyhtiöt) tekevät kurssin nautittavaa ja palkitsevaa.

takuuhinta

Olympus ilmailuopisto ymmärrämme, että ohjaajan koulutus on kallista. Piilotettuja maksuja johtaa opiskelijan ulos hänen budjetti. Takaamme, että ei ole piilotettuja maksuja.

Certified Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range Säiliöt Seneca III / PA-34

Kaikissa lentokoneissa on sertifioitu IFR koulutusta ja tietenkin laivaston laajenee, vastaamaan opiskelijoiden tarpeita.

Miksi OAA?

Oikean Flight School:

Valinta oikean koulutuksen koulu on ensimmäinen askel matkalla tulla toimivaltaiselle yksityinen tai Professional Pilot ja tärkein päätös teette. Ei ole rento lähestymistapa oppimisen lentää. Onnistunut lentävä ura on mahdollista vain hankkimalla paras koulutus aikana varhaisina tunnin ilmailun koulutusta. Keskeisenä tavoitteena OAA on tarjota paras mahdollinen perusta ohjaajaoppilaille päivästä lähtien. Me emme anna mitään oikoteitä emmekä jätä mitään sattuman varaan.

"Flying on taidetta ja taiteen lentämisen opetetaan ja opitaan oikea henkilöstö."

Suuri Opetus Kokemus:

Yli 34 vuotta kokemus ilmavoimien lentäjä, siviili- pilotti, Lennonopettajakelpuutus, Lennonopettajakelpuutus n opettaja, Flight tutkijan, joissa on yhteensä 13300 tuntia lentoaikaa, joka koostuu 3800 ilmavoimien tuntia, 9250 siviili- tuntia ja 250 meri kone tuntia, pidetään yhtenä parhaista lennonopettajista Kreikassa.

Esimerkkinä vankka opetus ja neuvonta kykyjä erittäin vaativa ilmavoimat ja kaupallisessa ympäristössä, kautta toteuttamista oppimäärän suunnitteluun, hallintaan, ja tarkistus lähtötasona lentäjät, samalla vaikuttavaa koulutusta, PPL, 0 ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, valvonta ja arviointi neljällä Flight Training Organizations (lentokoulutusorganisaatioiden / hyväksytyt koulutusorganisaatiot) mukaan JAA / EASA määräyksiä. Onnistuneesti koulutettu yli 280 yksityisen ja ammatillisen lentäjät.

Lentoturvallisuus:

OAA päätavoitteena on tarjota Professional Training osan mukaan FCL / EASA määräykset lentoturvallisuuden ja standardien ylläpidon. OAA kehittyneintä vain täysin sertifioitu EASA ja HCAA Kreikan lentokoneiden.

Training Kokemus:

Olympus ilmailuopisto on Hyväksytty JAA / EASA koulutusorganisaation ATO GR 123, Thessalonikissa / Kreikassa valtuutuksen nojalla Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus ilmailuopisto on perustettu Professional lentäjien ilmavoimien ja Ilmailulaitos teollisuudelle tuhansia lentotuntia ja paljon kokemusta koulutuksen prosessi. Ground Ohjaajina ovat osoittautuneet erikoistaitoja ja pitkä kokemus ilmailun.

Erinomainen Sää:

Erinomainen sääolosuhteet Thessalonikissa pystymme toimittamaan keskeytyksettä koulutusta ympäri vuoden, tuhlaamatta arvokasta aikaa ja rahaa. Kesällä korkeat lämpötilat tässä ovat yleensä välillä 27 ja 33 astetta, vaikka ne joskus kiivetä korkeammalle. Syksyllä ja talvikuukausina, yöt ovat huomattavasti viileämpi, ja normaali päivällä korkeat lämpötilat ovat välillä 21 ja 25 astetta.

Vain 12 kuukauteen:

Olympus ilmailuopisto keskimääräinen aika täytettävä Nollasta ATPL kurssi on 12-14 kuukausi, mukaan lukien kaikki koulutus ja kokeet.

Hospitality:

Klo OAA sinua henkilökohtaisesti opastetaan kunkin vaiheen harjoitteluohjelmaasi, käytettäessä vieraanvarainen ympäristössä ensimmäisestä johdanto lento kaikki läpi sen päivän saat loppuun todistus suhteellisesta lisenssin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä

Olympus Aviation Academy

Osoite, 1. rivi 14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Verkkosivu http://www.olympusacademy.gr/
Puhelin +30 231 047 5111