IMS International Management Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Strathclyden yliopisto Business School Kreikassa Strathclyde Business School kolminkertainen akkreditointi tila ja kansainvälisissä vertailuissa aseta se alkuun johtoporras globaalin liiketoiminnan kouluissa. Viimeaikaiset huomionosoituksia ovat:

Triple akkreditoitu AMBA / EQUIS ja AACSB Ekonomisti debyytti maailmanlaajuinen rankingissa Executive MBA (heinäkuu 2013). Strathclyde Business School MBA sijoittui Britannian kauppakorkeakoulujen top 5 ja Euroopan top 10. Kaiken Strathclyde sijoitettiin 28 ulos 62 kansainvälisen liiketoiminnan kouluissa.

  1. Isossa-Britanniassa, 25 Euroopassa ja 87. maailmassa (FT Global MBA Ranking tammikuu 2013)
  2. Britanniassa, 16. Euroopassa ja 54. maailmassa (Economist Mitkä MBA lokakuu 2012) Top 10 Isossa-Britanniassa, top 35 Euroopassa (European Business Schools Ranking, Financial Times, Mar 2010 ja 2011 ja 2012) Financial Times Masters in Management ranking -Strathclyde n lihaluujauhon ohjelma on sijalla 33. Ulos vain 12 UK koulujen paremmuusjärjestykseen, me sijoitettiin neljäs, ja myös sijoitus 3. kannalta uran etenemistä. (FT MiM Ranking syyskuu 2013) No.6 maailmassa vuonna Corporate Strategy (FT Global MBA Survey 2013)

Strathclyde MBA Kreikassa Strathclyde MBA Kreikassa, hallinnoi International Management Services (IMS) on joustava tyyli toimitus sisältää osa-aika ja avoin oppiminen elementtejä 180 luotto-muodossa. Opiskelijat voivat pysyä työssä ja ottaa koko kurssin vain kahdessa vuodessa. Tämä tekee meidän ohjelma kannattava vaihtoehto sekä sinulle, yksittäisiä, ja oman yrityksen.

Sijainnit

Ateena

Osoite
International Management Studies
Kifissias 290 & Navarinou
Halandria


15232 Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: