Technical University of Crete

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Pian päätyttyä Saksan miehityksen Kreikka, kysymys perustaa yliopiston Kreetassa oli tuonut esille ja saavutti huippunsa 1960-luvulla. Vaikka julkinen kysyntä perustamista yliopiston Kreetalla oli yksimielinen, oli myös voimakas välinen kilpailu kaksi suurta kaupunkia saaren, joista yksi tulisi istuin että yliopistossa. Lopuksi ratkaisu annettiin vuonna 1977 silloisen pääministeri Konstantinos Karamanlis, joka teki tasapainoisen hyväksymispäätöksen molemmat perustamista yliopiston tiedekuntien Heraklion ja Rethymnon ja perustamalla Technical University Hania. Technical University of Crete perustettiin lailla 545/77 on "perustaminen Teknologinen toimielimen otsikolla Technical University of Crete ja muita määräyksiä".

  1. heinäkuuta 1977 ensimmäinen toimeenpanevan komitean toimielimen koolle toimiessa puheenjohtajana Professori Perikles Theoharis ja kun läsnä on sitten Opetusministeri G. Rallis, Joka koostuu kaupunginjohtajan Hanian ja puheenjohtaja Länsi Kreetalla osasto Kreikan tekninen kamari, joka edustaa paikallisen erän, joka oli osoittanut suurta kiinnostusta perustamista yliopiston.

Päätehtävänä tämän ensimmäisen Työvaliokunta vuonna 1977 oli löytää maata pystytys pysyvä yliopistorakennuksia aloittamalla pakkolunastus menettely 350 hehtaaria maata. On syytä mainita, tässä vaiheessa, valtava tuki paikallisen yhteisön tästä asiasta. Samalla, johtoryhmä käsitteli myös organisaation ja rekrytointi yliopiston palveluja, mutta enimmäkseen oikeudelliset puitteet sen toimintaa. Seurauksena toimeenpanevan komitean työstään, suuri määrä asetuksia annettiin, joista tärkein on presidentin asetuksen 1140/80 on "korkea-asteen oppilaitoksessa koulut, laitokset ja tutkimuslaitokset sekä kirjoitukset Professorit Technical University of Crete ", joka säädettiin kolmen Schools: a) teknisten tieteiden, b) ammattikorkeakoulun ja c) Arkkitehtuuri ja Spatial Planning. Jokainen School käsittäisi neljä osastot.

Sen lisäksi työn oikeudellisista puitteista toimielimen, ensimmäinen johtoryhmä vastasi hankinta kolmen historialliset rakennukset (Old Vankilat, Vanha kaupungintalo, tai Arsenal ja Venetsialainen loggia), laatiminen tutkimusten niiden saneerauksessa sekä laatiminen tutkimusten Initial yliopiston palvelut. Komitea eteni ostavat tietokoneita, kirjoja ja 479 lehden otsikot Keski yliopiston kirjasto sekä perustamalla vaalien elimiä päätellen ehdokkuuteen tarjouspyyntöjen suhteen Educational & Research Henkilökunta kantoja.

Vuoden 1981 jälkeen, uusi johtoryhmä perustettiin puheenjohtajavaltion professori Thales Argyropoulos (1982-1988) alkaen Thessalonikin Aristoteles-yliopisto ja myöhemmin, toimiessa puheenjohtajana professori Theodore Lianos (1988-1989), joka oli tiedekunnan jäsen Higher School of Economic and Commercial Studies (ASOEE).

Uusi johtoryhmä suoritettu tai muutetuista päätöksistä entisen hallinnon viitaten peruskysymykset, kuten asunto-ongelma ja opetusohjelmia. Sikäli kuin asunto-ongelma tulee, se antoi etusijan kehittämiseen yliopiston kaupungin sisällä kunnostamalla Vanha venetsialainen Vankilat ja kasarmi, hankkiminen ja uudistamiseen Ranskan entinen School, hankkimalla Military Division rakennuskokonaisuus ministeriön National Defence turvaaminen käyttö Hatzidakis leirin Halepan ja esittää tutkimuksia varten pystyttäminen rakennusten sitä. Samalla, hanke pystyttämistä yliopiston tiloihin Akrotiri esitettiin samalla pakkolunastaa maata tähän tarkoitukseen oli kaadettu 60 hehtaaria verrattuna alkuperäiseen pintaan. Perusta seremonia yliopiston tiloihin Akrotiri tapahtui joulukuussa 1988 lähtien.

Sikäli kuin opetusohjelmia koski, tapahtui merkittäviä muutoksia, jotka perustuvat tietenkin on uusi oikeudellinen kehys, joka oli alkanut muodostua välin mutta oli ehdottomasti käänteinen ohjelmointi toimeenpanevan komitean vuoden 1977. Huippukivi filosofian toimeenpanevan komitean 1981 viitaten opetusohjelmia, oli antaminen presidentin Decree52 / 83 "rakenteeseen Technical University of Crete osaksi Osastot ja toimialat, menettely valittaessa pysyvän tiedekunnan jäsentä ja edellytykset riippumatonta toimintaa Technical University of Crete kanssa valittiin hallintoelimet ". Sen sijaan, että kolme koulujen ja 12 osastot, jotka oli määritelty PD 1140/80, uusi PD 52/83 säädettiin 6 osastolla: tuotantotekniikka ja hallinta, Mineral Resources Engineering, Electronic Engineering, Chemical Engineering, Mechanical Engineering ja laitos.

Vuonna 1984 ensimmäinen tiedekunnan jäsenet nimitettiin. Lukuvuonna 1984-85, Production Engineering and Management Department alkoivat juosta koulutusohjelmaa ja myönsi ensimmäiset 120 opiskelijaa yhdessä laitos. Mineral Resources Engineering Department seurasi 1987-88 ja elektroniikka-ja tietotekniikan osasto 1990-91. Myöhemmin, ja sen jälkeen yliopisto oli tullut itsenäinen, Chemical Engineering Department tuli Environmental Engineering Department ja myönsi ensimmäiset opiskelijat vuonna 1997. Lopuksi, vuonna 2004 Architectural Engineering osasto perustettiin ja oli tyytyväinen sen ensimmäiset opiskelijat.

Syyskuussa 1989 uusi johtoryhmä, jonka puheenjohtajana jonka professori National Technical University of Athens Mr. Ioannis Tegopoulos yhdessä professorit Technical University of Crete Mr. Antonis Foskolos ja Joachim Gryspolakis kuin varapuheenjohtajien, päätti muuttaa aluesuunnittelua suunta laajentamiseen yliopistossa. He hylkäsivät ajatuksen laajentaa edelleen yliopiston sisällä Hanian kaupunkiin ja nopeasti edistänyt tilat yliopiston Akrotiri. Yliopisto osoitettu tilat, kuten Hatzidakis leirin ja Venetian Loggia kunnalle Hanian muihin käyttötarkoituksiin. Rakennukset pidettiin voidakseen käyttää yliopiston itse myös Venetian Complex Vanhan Vankilat ja kasarmi, joka nyt talon -osaste toimistoja sekä toimistoja hallinto- ja rahoituspalveluja, kun taas tilat Ranskan entinen School in Halepan nyt majoittaa Department of Architectural Engineering. Tällä tavoin yliopiston säilyttää tarpeen koheesion Hanian kaupunkiin ja sen yhteiskuntaan. Mutta mikä tärkeintä, tämän politiikan ansiosta kotelon muuhun osastolla yliopiston sisällä kampuksella Akrotiri, joka tarjosi mahdollisuuden pystytys sopivien luentosalit, laboratoriot ja infrastruktuuriin että nykyajan vaatimukset sanelevat for Technical University .

Vuonna 1993 kaikki tarvittavat oikeudelliset vaatimukset täyttyivät ja siten kaikki osastot yliopiston itsenäistyi ja on toiminut vuodesta sitten valittiin hallintoelimiä. Heti kun nämä vaatimukset täyttyivät, menettely vaaleissa -osaste aloitettiin, jolloin syntyy itsenäinen toiminta Technical University of Crete. Professori Yannis Phillis tuli ensimmäinen rehtori Technical University of Crete apuna hänen toimintoja vararehtorit Professorit Ioannis Siskos ja Theodore Markopoulos, jotka ottivat heidän virkaansa 12.8.1993.

Sittemmin Technical University of Crete on valmistanut jatkuvaa ja merkittävää edistystä. Korkea laatu tiedekunnan henkilökunnan, tieteellisten kumppanien ja hallinnollisen ja teknisen henkilöstön takaavat yliopiston tulevaa kasvua. Kampus on varmasti yksi parhaista Kreikassa, modernit luentosalit ja tutkimuslaitokset, kirjasto, opiskelija-asuntojen, ravintola ja virkistysalueet. Uusia Osastot ajoitetaan tulevaisuudessa ja samalla, osuus Technical University of Crete tutkimukseen on yleisesti arvostettu, koska laitos on nyt tunnustettu yhdeksi arvostetuimmista tutkimuslaitokset Kreikassa satoja tutkimusohjelmien käynnissä . Technical University of Crete on nyt tunnustettu sekä koulutus- ja tutkimuslaitoksen Kreikassa ja kansainvälisesti ja voivat siten kuvitella hyvin optimistinen sen tulevaisuuden.

tulevaisuuden tavoitteet

Painopiste tarjoaa laadukkaan koulutuksen (TUC jatko työttömyysasteen välistä 3 & 4%, ensimmäistä kertaa työtä 1-6 kuukautta valmistumisen jälkeen) Suoritetaan innovatiivista tutkimusta (Technical University of Crete on toinen kahdesta aktiivisin yliopistoissa maassa, jolla on eniten tutkimustuloksia) Creation of Regional Innovation Pole ja teknologiapuisto Ponnistus innovoinnin tukemisessa (kautta yrityshautomot) Seminaarien järjestäminen leviämisen teknologian ja innovaation Yhteistyössä paikallisviranomaisten kanssa ratkaisemaan ympäristö- ja organisointiongelmia jne

Kampus

Kampus on epäilemättä sydän TUC: opiskelijat, professorit, lab teknikot, hallinnolliset työntekijät, kaikki täyttävät kampuksella päivittäin.

Yhteinen viitearvoja kaikkien opiskelijat ovat kirjaston, IT & Communications Centre, Hall of Residences, Yliopiston ravintola ja kahvilat sekä Liikuntamahdollisuudet.

Ja koska aika opiskelija ei saa ostaa vain kirjojen ja opiskeluun, varmista, että löytää elämän ulkopuolella luokkahuoneissa ja luentosaleissa, entistä mielenkiintoista ja jännittävää, osallistumalla johonkin opiskelijan ja järjestöjen (kulttuurinen ja poliittinen) , joka sävyn kampuksella!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kreikkalainen

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc öljytuotteiden Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2017 Kreikka Kreeta

Petroleum Engineering jatko-ohjelma teknillisen yliopiston Kreetan on yksivuotinen, kokopäiväinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tieteellinen tausta hiilivetyjen etsintään ja taitoja käytännön näkökohtiin öljy engineering. Ohjelma alkaa lokakuussa, ja johtaa Master of Science (FM) tutkinto. Ohjelma ajetaan School of Mineral Resources Engineering. [+]

Mestarin of Science (FM) tutkinnon Petroleum Engineering Vuonna 2017/2018, opiskelijat Kreikasta, Kyproksesta, Bulgaria, Serbia, Montenegro ja FYROM hyväksytään ilman lukukausimaksuja.

Call for Applications varten 2017-2018 lukuvuosi

Jatkona toiminnan jatko Program "Petroleum Engineering" viimeisten 3 vuotta, School of Mineral Resources Engineering teknillisen yliopiston Kreetan (Kreikka) kutsuu sovelluksia Program lukuvuonna 2017-2018. Ohjelman tavoitteena on tarjota jatko-opiskelijoille, joilla on tieteellinen tausta ja soveltavan osaamisen aloilla öljyn ja maakaasun etsintä ja tuotanto, ja se johtaa 12 kuukauden maisterin of Science (MSc) tutkinto Petroleum Engineering. Kurssit opetetaan Englanti. Opetussuunnitelma koostuu kahdesta lukukautta kokopäiväistä opinnoissa, joiden osuus on yhteensä 45 opintopistettä (op). Se tarjoaa valmistuneista kaikki teoreettiset ja käytännön tietoa, kuten HandsOn kokemuksiin teollisuuden ohjelmisto, jonka avulla ne voivat toimia tehokkaasti alati vaativissa öljy--alan työympäristö. Sen jälkeen läpäisemisen kursseja, opiskelijat sitoutuvat tutkielman arvoinen 15 opintopistettä, joka olisi täytettävä viimeistään kolmen (3) kuukauden. Palkkiot Ohjelman ovat 3000 €. Erityisesti maksut tuleville opiskelijoille Kreikassa, Kyproksella, Serbia, Bulgaria, Montenegro ja EJTM kuuluvat apurahat tarjoama "Hellenic Petroleum". Ehdokas valinta Jopa 20 opiskelijaa voidaan käydä Petroleum Engineering jatko-ohjelma (mukaan lukien vähintään 5 EU: n ulkopuolisista maista), joilla on Higher Education insinööriksi tai asiaa alan Science. Onnistunut hakijat valitaan johtoryhmä Ohjelman ottaen huomioon hakijoiden pätevyyden merkitystä tutkintonsa Program opetussuunnitelmaa, samoin kuin kantajien motivaatio ja koulutus / ammatillinen tausta. Haastattelu voidaan järjestää valituille hakijoille. Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen mukaan arvioinnin ohjausryhmän. Hakeminen Seuraavat asiakirjat on toimitettava jokaisen hakemuksen: 1. Hakemuslomake (saatavilla Ohjelman kotisivuilta) 2. Jäljennökset astetta ja asiaa koskevat asiakirjat (asianmukainen lupa, jos ne on antanut muiden kuin kreikkalaisten laitokset), osoittaa laadut kunkin kurssin... [-]