University of Macedonia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto Makedoniassa. Kohde: huippuosaaminen

Kuudennella vuosikymmenen toimintaa, University of MakedoniaJatkuvuus historiallisen Graduate School of Industrial Studies of Thessaloniki, on modernin valtion korkeakouluun, tunnettu tunnelma laatu, vapaus, demokratia, meritokratia ja yksilöllisen kehityksen se tarjoaa kaikille jäsenilleen: opiskelijoiden, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten Henkilöstö ja yliopiston työntekijät.

Missiomme on pitkään ollut edistää yhteiskunnan sosiaalis-taloudellisen kehityksen maamme läpi aiheita tarjoamme meidän neljä koulua, tutkimusta ja etenemistä ja osaamisen levittämiseen.

Tuhansia University of Makedonia valmistuneista jatkaa menestyksekkään uran Kreikassa ja ulkomailla. Meidän puoleltamme, kun otetaan huomioon nykyinen haitallisia talouden tilanne vaikutti Kreikan nuoriso, vaivannut työttömyys, me yliopistossa, teemme parhaamme tukea valmistuneista ja oppilaita parantaa heidän mahdollisuuksiaan pääsyn työmarkkinoille avulla meidän Ura ja Työharjoittelu Toimistot ja kautta päivittää opinto-ohjelmiin kaikissa yksiköissä.

Myönteisen arvioinnin tulokset saama ylivoimainen enemmistö laitoksilla Makedonian, sen moitteeton toiminta koko lukuvuoden, maltillisen talouspoliittisen hallinnan varojen ja asiantunteva, kunnianhimoinen ja lahjakas henkilöresurssit, laadun takaamiseksi Yliopisto tänään ja taata tulevaisuuden kehitystä dynaamisesti kasvava keskisuurten yliopistojen ei vain Kreikassa, mutta myös lähialueilla.

Meidän yliopistoyhteisön asettaa Excellence kuin sen ei-neuvoteltavissa tavoite. Jokapäiväiseen pyrkii vastaamaan vaatimuksiin Korkeakoulujen arvioinnin prosessit ovat ylivoimaisesti paras tapa saavuttaa tavoitteemme.

Uskon todella, että yliopistojen laitokset, yleensä ja yliopisto Makedonian, erityisesti, voi toimia tiennäyttäjänä tässä käännekohta maamme. Kehitys liittyy suoraan tutkimukseen ja tietämyksen. Vain tiiviissä yhteistyössä valtion virastojen, yksityinen sektori, yliopistot ja tutkimuskeskukset voimme onnistua.

Tavoitteenani aikana minun toimikautensa rehtorina on istuttaa asenne huippuosaamista kaikki jäsenet yliopiston opiskelijat, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten Henkilöstö ja yliopistojen työntekijät saavuttamiseksi mahdollisimman yhteistyötä julkisten ja yksityisten tahojen. Tällä tavoin yliopiston Makedonian on avoin kaikille ja täyttää päivittäin yhteiskunnallisen tehtävänsä State University, tekee meistä kaikki ylpeitä.

Yliopiston rehtori Makedonian

Achilleas Zapranis

Sijainti

University of Makedonia sijaitsee Thessalonikissa. Se sijaitsee ryhmän rakennusten kokonaispinta-ala on noin 40.000 neliömetriä, joka koostuu amphitheaters, opetus ja seminaari huoneita, toimistot ja alueet hallinnon osat, ravintola, joka toimii koko lukuvuoden, kuntosali ja book-myymälä; Myös hoitovapaalla asemalle pian toimii. Myös kaksi huonetta, joissa 4-8 henkilöä (enimmäkseen virallinen matkailuopas) voi majoittua. Yliopisto on viime aikoina lisännyt sali, josta tulee yksi nykyajan kokouskeskukset kansainvälisten standardien ja isännöi myös tärkeiden kulttuuritapahtumien kaupungin.

Tilat ja laitteet

Opiskelijat saavat merkittävää tukea kirjaston ja tietopalvelu (LIS), ura- Office ja Computer ja Network Operations Center. Yliopiston urheilu-, kulttuuri- ja poliittiseen toimintaan ovat avoimia kaikille opiskelijoille.

kansainvälisessä ympäristössä

Yliopisto Makedoniassa tyytyväinen opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Tiedämme, että ohjelman laatu on rikastuttanut erilaisia ​​kansainvälisten opiskelijoiden kulttuurin ja koulutuksen kokemuksia. Meidän saapuvien opiskelijoiden siksi saada kaikenlaista tukea Graduate sihteeri ja on erittäin tyytyväinen riippumattoman opiskelijan verkostoja, jotka auttavat heitä tulemaan nopeasti osallistua paikalliseen opiskelijaelämään.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Politics And Economics Of Contemporary Itä-ja Kaakkois-Euroopan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 13 - 25 kuukautta October 2018 Saksa Bamberg Kreikka Thessaloniki + 3 lisää

MA in Politics and Economics of Contemporary Itä-ja Kaakkois-Euroopan yksikkö pyrkii tarjoamaan kattavan analyysin sekä poliittista ja taloudellista kehitystä alueella, jossa korostetaan keskinäistä suhdetta kahden ja asettamalla institutionaalinen ja sosiaalinen konteksti tukevalla analyyttinen syistä. [+]

Kaksinkertainen Masters

valtiotiede (Bambergin yliopisto) ja

MA Politics and Economics of Contemporary Itä- ja Kaakkois-Euroopassa (University of Makedoniassa) http://mabsos.uom.gr/

Double maisterin tutkinnon avulla voit:

Saavuttaa kaksi maisterintutkintoa kahden vuoden kuluessa. Hanki teoreettista osaamista poliittisia instituutioita ja prosesseja kansainvälisissä puitteissa. Rakenna huomattavaa empiiristä tietoa Itä- ja Kaakkois-Euroopassa hyötyvät dual osa kaksoistutkinto-ohjelma. Apurahat ovat käytettävissä. Opetuskielenä on Englanti molemmissa paikoissa. Moduulit opetetaan saksaksi Bamberg ovat avoimia kaikille opiskelijoille riittävä saksan kielen. Monialainen ja alueellinen painotus Thessalonikissa ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, 540 06 GR