Lue virallinen kuvaus

118814_16255880117_4def23218d_o1.jpg

University of Macedonia . Kohde: huippuosaaminen

Kuudennessa toimintavuonnaan Thessalonikin historiallisen teollisuusopintojen jatko-opintojen jatkuva University of Macedonia on nykyaikainen valtion korkeakoulu, joka tunnetaan laadun, vapauden, demokratian, meritokratian ja yksilöllisen kehityksen ilmapiiristä. kaikille jäsenilleen: opiskelijoille, akateemiselle ja tutkimushenkilöstölle sekä yliopistojen työntekijöille.

Missiomme on jo pitkään ollut myötävaikuttaa yhteiskuntaan, maamme yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen kehitykseen aiheiden kautta, joita tarjoamme neljässä koulussa, suoritetun tutkimuksen sekä tiedon edistämisen ja levittämisen kautta.

Tuhannet University of Macedonia tutkinnon suorittaneet suorittavat menestyvää uraa Kreikassa ja ulkomailla. Ottaen huomioon kreikkalaisiin nuoriin kohdistuvan nykyisen haitallisen taloudellisen tilanteen, jota vaivaa työttömyys, me yliopistossa teemme parhaamme tukeaksemme tutkinnon suorittaneita ja opiskelijoitamme parantamaan heidän mahdollisuuksiaan tulla työmarkkinoille uran ja Harjoittelutoimistot ja päivittämällä opinto-ohjelmat kaikilla osastoillamme.

Ylivoimaiselle osalle University of Macedonia laitoksia saamat myönteiset arviointitulokset, sen sujuva toiminta koko lukuvuoden ajan, varojen harkittu taloudellinen hallinta ja asiantunteva, kunnianhimoinen ja lahjakas henkilöstö takaavat tutkimuksen laadun. Yliopisto tänään ja takaa tulevaisuuden kehityksemme dynaamisesti kasvavaksi keskikokoiseksi yliopistoksi paitsi Kreikassa myös ympäröivillä alueilla.

Yliopistoyhteisömme asettaa huippuosaamisen neuvottelemattomaksi tavoitteekseen. Päivittäinen pyrkimys vastata yliopistojen arviointiprosessien vaatimuksiin on ylivoimaisesti paras tapa saavuttaa tavoitteemme.

Uskon todella, että yliopistot instituutioina yleensä ja erityisesti University of Macedonia voivat ottaa johtavan roolin tässä maamme käännekohdassa. Kehitys liittyy suoraan tutkimukseen ja tiedon edistämiseen. Vain hallitusvirastojen, yksityisen sektorin, yliopistojen ja tutkimuskeskusten tiiviissä yhteistyössä voimme menestyä.

Rehtorin virkakauteni tavoitteena on juontaa huippuosaamisen asenne kaikille yliopiston jäsenille: opiskelijoille, akateemiselle ja tutkimushenkilöstölle sekä yliopistojen työntekijöille, jotta mahdollinen yhteistyö julkisen ja yksityisen sektorin kanssa olisi mahdollisimman hyvä. Tällä tavoin University of Macedonia on avoin kaikille ja suorittaa päivittäin sosiaalisen tehtävänsä valtionyliopistona tekemällä meille kaikille ylpeitä.

University of Macedonia rehtori
Achilleas Zapranis

118809_kastra2.jpg

Sijainti

University of Macedonia sijaitsee Thessalonikissa. Se sijaitsee rakennusryhmässä, jonka kokonaispinta-ala on noin 40 000 neliömetriä, ja se koostuu amfiteattereista, opetus- ja seminaaritiloista, toimistoista ja hallintoosastojen alueista, ravintola, joka toimii koko lukuvuoden, kuntosali ja kirjakauppa; myös lastenhoitoasema toimii pian. Siellä on myös kaksi huonetta, joihin mahtuu 4-8 henkilöä (enimmäkseen virallisia vieraita). Yliopisto on äskettäin lisännyt pää auditorion, josta tulee yksi nykyaikaisimmista kansainvälisten standardien mukaisista konferenssikeskuksista ja joka isännöi myös kaupungin tärkeitä kulttuuritapahtumia.

Tilat ja varusteet

Opiskelijoille tarjotaan huomattavaa tukea kirjasto- ja tietopalvelusta (LIS), uratoimistosta sekä tietokone- ja verkonhallintakeskuksesta. Yliopiston urheilu-, kulttuuri- ja poliittinen toiminta ovat avoimia kaikille opiskelijoille.

Kansainvälinen ympäristö

University of Macedonia toivottaa opiskelijat tervetulleiksi ympäri maailmaa. Tiedämme, että ohjelman laatua rikastavat monipuoliset kansainvälisten opiskelijoiden kulttuuri- ja koulutuskokemukset. Siksi tulevat opiskelijamme saavat kaikenlaista tukea jatko-sihteeriltä, ja riippumattomat opiskelijaverkot, jotka auttavat heitä osallistumaan nopeasti paikallisiin opiskelijaelämiin, ovat lämpimästi tervetulleita.

Alumnien ja opiskelijoiden lausunnot

118819_martinidis2.jpg

Dr. George Martinidis (PhD), Kreikka

"Sen lisäksi, että se on kiinnostava ja valaiseva kokemus ja mahdollisuus tavata erittäin mielenkiintoisia ihmisiä, UoM MA politiikan ja talouden nykyajan E

118818_rodjetton.jpg

Rod Jetton, Yhdysvallat

about.me/rodjetton

"Aikani University of Macedonia auttoi minua saavuttamaan uran tavoitteeni. Keskittyminen kaikkiin Kaakkois-Euroopan maihin oli korvaamatonta ja pidän talouden painottamista virkistävän hyödyllisenä. Professorit olivat vaativia, mikä vaati kovaa työtä ja keskittymistä Menestyäkseen, mutta he olivat paras ryhmä ohjaajia, joita olen koskaan opiskellut. Uskon, että jokainen heistä ei vain kiinnostunut henkilökohtaisesti kiinnostamaan minua oppimaan materiaalia, vaan tarjosi myös neuvoja, neuvoja ja tukea kaikissa pyrkimyksissäni. Valmistumisesta lähtien. UOM: n kiinnostus auttaa minua menestymään ja heidän ohjauksensa laatu ylittivät huomattavasti ulkomailla opiskelevana amerikkalaisena odotukseni. Suosittelen tätä ohjelmaa kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin, miten politiikka ja talous vaikuttavat hallitukseen Kaakkois-Euroopassa ja koko Euroopan unionissa. "

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Macedonia

Nykyisen Itä- ja Kaakkois-Euroopan politiikan ja talouden maisterin tavoitteena on tarjota kattava analyysi sekä alueen poliittisesta ja taloudellisesta kehityksestä, kor ... [+]

Double Masters

Valtiotieteellinen tiedekunta (Bambergin yliopisto)

ja

Nykyaikaisen Itä- ja Kaakkois-Euroopan politiikan maisteri ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

Double Masters -asteella voit:

Saavuta kaksi MA-astetta kahden vuoden kuluessa.Hanki teoreettista asiantuntemusta poliittisissa instituutioissa ja prosesseissa kansainvälisessä kehyksessä.Hanki huomattava empiirinen tieto Itä- ja Kaakkois-Euroopasta hyödyntämällä kaksoistutkinto-ohjelman kaksiosaista osaa.Apurahat ovat käytettävissä.Opetuskieli on englanti molemmissa paikoissa. Bambergin saksan kielellä opettavat moduulit ovat avoimia kaikille opiskelijoille, joilla on riittävä saksalainen käsky.Tieteellinen ja alueellinen painopiste Thessalonikissa... [-]
Saksa Bamberg Kreikka Thessaloniki
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
13 - 25 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Sijainnin osoite
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR