Webster University Athens

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Webster Ateena on omistettu edistää kampuksen kulttuuria hyödynnetään ja juhlii monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä edistää kansainvälistä ymmärrystä ja arvostusta. Valmistautuminen opiskelijamme tehokasta, vastuullista ja dynaamista osallistumista moderneissa yhteiskunnissa, joissa he elävät ja toimivat, sekä huippuosaamista ja johtajuutta heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Kampuksen sijaitsee Ateena, Kreikka - historiallisessa kaupunginosassa Plaka.

Laatu koulutus

Tavoitteenamme on saavuttamista pedagogiset toiveita. Vastaanottaminen ainutlaatuinen oppimiskokemus Webster Ateenan voidaan toteuttaa meidän avullamme soittamalla Hakutoimisto klo +30 211-990-5309 ja +30 211-990-5329.

Oppia tekemällä

Olipa korko on yrityksen tai viestintä, voit olla aktiivinen oppija Webster Ateenassa. Jos luokassa ei anna tarpeeksi "käytännön" kokemusta, sijaintimme pääkaupunki Kreikka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työharjoitteluun.

Sinuja keskenään

Joilla on alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde ja keskimääräinen ryhmäkoko, Webster Ateena tekee koulutuksen henkilökohtainen. Tiedekunnan tutustua opiskelijoiden on etunimellä ja ovat helposti saatavilla auttaa oppilaita tarvittaessa.

Webster Athens on omistettu opetuksen, joissa on kansainvälinen näkökulma koko opetussuunnitelmaan. Jokainen askel tieltä, saat huomiota ja tukea teitä tarvitsevat menestyäkseen.

Tarjoamme amerikkalainen kandidaatin ja maisterin tutkinnot joustavan rakenteen, joka edistää akateemista syvyyttä ja kannustaa tutustumaan eri intressejä. Webster Athens joudut mahdollisuuksia rakentaa taitojen ja osaamisen kautta opintomatkoja, konferensseja ja harjoittelupaikkoja. Meidän kampuksella, voit opiskella kulttuurisesti monimuotoisen ympäristöön, joka luo elinikäistä kansainvälistä verkostoa.

Webster University, perustettiin St. Louisissa, Missourissa vuonna 1915 on voittoa yhdysvaltalaisen yliopisto, joka on akkreditoitu Higher Learning komissio. Webster yliopiston oppimisympäristössä yhdistyvät mukavuudet pieni yliopisto, jossa mahdollisuudet suuri yksi. Kaikki on kunnossa meidän kampuksella antaa sinulle käytännön lähestymistapaa koulutukseen, joka liittyy työelämästä tulet pian tulla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Opetusta Englanti Toisena Kielenä (TESL)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kreikka Ateena

TESL jatko-ohjelma on suunniteltu koulutuksen ammattilaisia ​​tai ilman opetuskokemus. Kouluttajille opetus lisenssin on mahdollisuus lisätä heidän tietojaan opetuksen K-12 Englanti kieltenopiskelijoille ja muiden ammattilaisten ilman opetusta valtakirjaa voi opiskella tämän ohjelman tulla tulevaisuuden opettajat aikuisopiskelijoiden. [+]

Edistää tehokasta oppimista ja viestintästrategioiden, opiskelijat ansaitsevat maisteriksi Opetus Englanti toisena kielenä (TESL) avulla ei-äidinkielenään Englanti puhujia kehittää kielitaitoaan. Webster tarjoaa myös yhdistetyn perustutkintoa / jatkotutkinto-ohjelma johtaa opettaja sertifioinnin peruskoulutusta lopussa BA ohjelman päätyttyä MA TESL, ehdokas on oikeutettu sertifioinnin ESOL. TESL jatko-ohjelma on suunniteltu koulutuksen ammattilaisia ​​tai ilman opetuskokemus. Kouluttajille opetus lisenssin on mahdollisuus lisätä heidän tietojaan opetuksen K-12 Englanti kieltenopiskelijoille ja muiden ammattilaisten ilman opetusta valtakirjaa voi opiskella tämän ohjelman tulla tulevaisuuden opettajat aikuisopiskelijoiden. Ja jatketaan samalla maisteri TESL, opiskelijat hiovat tuntemus Englanti kielen järjestelmään ja toisen kielen oppimisen. He tutkivat fonologia, murteita ja oikeudellisia politiikkoja, jotka vaikuttavat opetuksen tasosta. Webster TESL opiskelijat myös keskittyä teoriaan koskien kulttuurin, kielen rakenne ja opetusmenetelmät, jotta niistä tulee vaikutusvaltainen opettajat tulevaisuudessa. TESL Points of Distinction Websterin ESL luokat käyttää neljän taitoja viestinnällinen lähestymistapa oppimiseen kielen. Luokat ovat interaktiivisia, vilkas ja pieni kannustaa osallistumista ja antaa ohjaajien enemmän aikaa jokaisen oppilaan. Ohjaajina ovat maisterin tutkinnot, eniten TESL / TEFL. Monet työ opettajankouluttajia ja on vuosien kokemus opetuksen Englanti sekä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Monet tekniset välineet ovat käytettävissä kieltenopiskelua, kuten blogit, elektroniset luokkahuoneissa, online-keskustelua työkaluja ja video- ja audio-laitteet. Webster University maailmanlaajuinen konteksti mahdollistaa vuorovaikutuksen oppilaiden ympäri maailmaa kautta online koulutusta ja / tai opiskeluun jossain yliopiston monista kansainvälisistä kampuksilla. [-]

Master Kansainvälisissä Suhteissa (ma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kreikka Ateena

Master of Arts (MA) kansainvälisissä suhteissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden analysoida monimutkaisia ​​ja prosessit maailmanpolitiikassa ja kansainväliset asiat. Kursseista tarjoaa altistuminen keskeisiä osa-alueisiin kurinalaisuutta ja asiaan liittyviä kysymyksiä kuten globalisaatio, ihmisoikeudet, humanitaarinen toiminta, ja taloudellista kehitystä. [+]

Master of Arts (MA) kansainvälisissä suhteissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden analysoida monimutkaisia ​​ja prosessit maailmanpolitiikassa ja kansainväliset asiat. Kursseista tarjoaa altistuminen keskeisiä osa-alueisiin kurinalaisuutta ja asiaan liittyviä kysymyksiä kuten globalisaatio, ihmisoikeudet, humanitaarinen toiminta, ja taloudellista kehitystä. Ohjelma voi auttaa valmistaa opiskelijoita kilpailla työtä valtion virasto, hallitustenvälinen organisaatio, yleishyödyllinen organisaatio, tai monikansallinen yhtiö. Tämä ohjelma on myös suositeltavaa opiskelijat suunnittelevat jatkaa tohtorin tai akateemisen uran toisessa laitoksessa. Tutkintoon vaaditaan hyväksytysti suorittanut 27 luotto tuntia INTL opetussuunnitelman ja 9 luotto tuntia jatko valittavien varten yhteensä 36 luotto tuntia. Tämä ohjelma on tarjolla verkossa, osoitteessa St. Louis kotiin kampukselle, ja valitsemalla Yhdysvaltain ja kansainvälisten kampuksilla. Webster tarjoaa myös Global MA ohjelma kansainvälisissä suhteissa. Oppimistulokset Opiskelijat, jotka suorittaa tämän ohjelman pystyy: Osoittaa käytännön kokemusta useiden osa-alueiden kansainvälisten suhteiden kurinalaisuutta. Osoittaa vahvaa tutkimuksen taitoja. Kriittisesti kansainvälisiin tapahtumiin ja kysymyksiä. Levitä teorioita kansainvälisten suhteiden. Osoittaa tehokas kirjallisen viestinnän taitoja. Opetussuunnitelmassa 36 luotto tuntia vaaditaan Master of Arts (MA) tutkinto kansainvälisten suhteiden on oltava seuraavat kurssit: INTL 5000 Johdatus kansainväliset suhteet (3 tuntia) KV 5100 Tutkimusmenetelmät ja Perspectives (3 tuntia) KV 6000 Capstone Kansainvälisten suhteiden (3 tuntia) tai INTL 6250 Thesis (6 tuntia) ja KV 6900 yliopisto, väitöskirja vaatimus (0 tuntia) Kaksi kursseja vertailevan politiikan Cluster (6 tuntia) Neljä kursseja kansainvälisen politiikan Cluster (12 tuntia) Muita jatko valittavia luotto tuntia (9 tuntia) 57 luotto tuntia vaaditaan Master of Business Administration (MBA) painottaen kansainvälisissä suhteissa on oltava seuraavat kurssit: INTL 5000 Johdatus kansainväliset suhteet (3 tuntia) KV 5100 Tutkimusmenetelmät ja Perspectives (3 tuntia) Kaksi kursseja vertailevan politiikan Cluster (6... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
9 Ipitou Street
Athens, 105 57 GR
Sosiaalinen media