University of Osijek Faculty of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tänä vuonna Faculty of Economics Osijek merkitsee viideskymmenestoinen vuotta onnistuneesta työstä ja kahdeksan täytäntöönpanovuoden kokonaan uusia koulutusohjelmia mukautettu mukaisesti Bologna sopimus.

University OsijekinTämä Tiedekunta on ollut tärkeä rooli kouluttamisessa tutkijoiden ja asiantuntijoiden tässä osassa Kroatian. Vuoteen 2013, 10316 opiskelijat ovat valmistuneet, 345 lopettanut jatko asiantuntija tutkimuksissa 691 on myönnetty maisteria ja 191 on myönnetty tohtoria. Tiedekunta haluaa luoda itsensä itsenäiseksi, moderni, verrattain kilpailukykyinen laitos, lähellä Euroopan ja maailman laatu opetuksen ja tieteellisen tutkimuksen. Tulokset näistä ponnisteluista heijastuvat erityisesti elvyttämiseen ja parantamaan kansainvälisen ja paikallisen yhteistyön, jossa osallistumisen lisääminen opiskelijoiden eri koulutusohjelmiin.

Vuonna 2011 tiedekunnassa tehtiin onnistunutta läpivientiä kansainvälisen akkreditoinnin ja sai IQA (CEEMAN International Quality Accreditation) todistus vahvistetaan korkea laatu ohjelman ja sen toteuttamista, henkilöstön potentiaali ja laitteiden laatu sekä lopulliset tulokset. Nimi taloustieteiden tiedekunnan Osijek löytyy myös kansainvälisessä akateemisessa tietokanta maailman parhaista kauppakorkeakouluissa. Tällaiset tunnistettavuuden kansainvälisellä tasolla on tuonut lisätunnustuksen, UNESCO Chair Yrittäjyys, joka on myönnetty laitoksille ja yksilöille merkittävistä saavutuksista alalla.

Vuonna 2013 tiedekunnassa vastaanotettu Todistus siitä, ISO 9001: 2008 mukaisesti, Joka toimii vahvistuksen tiedekunnan sitoutumisesta tarjota laadukkaita koulutuspalveluja ja tieteellistä tutkimusta, ja täytäntöönpano onnistuneen hallinnan organisaation järjestelmä.

University Osijekin

Se, että taloustieteiden tiedekunnan Osijek oli perustettiin 52 vuotta sittenYhtenä ensimmäisistä korkeakoulujen kaupungissa ja alueella ja että se oli yksi rakennusaineita perustamisesta JJ Strossmayer University of Osijek, osoittaa selvästi, että rikas ja läsnä älykkyyttä tiedekunnan tulee olemaan vahva impetuses kehittämiseksi talouden sekä alueen ja Kroatian koko.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriohjelman Yrittäjyyteen Hallinta Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Kroatia Osijek

Jatko tutkimus Entrepreneurial Management ja yrittäjyys keskittyy yrittäjyyteen, ennakoiva ja innovatiivinen ajattelu perustuu tunnustaa mahdollisuuksiin ja vastuun ympäristössä, jossa yksilö elää ja toimii. [+]

Yrittäjyys on yksi kahdeksasta avaintaitoja elinikäisen oppimisen, jonka kaikki yksilöt tarvitsevat voidakseen menestyä elämässä. Yrittäjyys on kyky tuumasta toimeenSe sisältää onnistuneita hankkeiden hallintaa, innovatiivisuutta ja luovuutta, ja riskinottoa (vastuu seurauksista tehtyjen päätösten). Kaikki opinto-ohjelmia yrittäjyyden taloustieteiden tiedekunnan Osijek tarkastellaan yrittäjyyttä juuri tällä tavalla. Jatko tutkimus Entrepreneurial Management ja yrittäjyys keskittyy yrittäjyyteen, ennakoiva ja innovatiivinen ajattelu perustuvat tunnustaa mahdollisuuksiin ja vastuun ympäristössä, jossa yksilö elää ja toimii. Saatettu päätökseen, yrittäjähenkinen johto ja yrittäjyyden koulutusohjelman opiskelijat saavat taidot ongelmanratkaisu, suosii muutosta ja ennakoivia toimia kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä (pienet ja keskisuuret yritykset, suuret yritykset, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, julkisen sektorin, valtion omistamien yhtiöiden ) ja kaikilla teollisuudenaloilla (pankki-, elintarvikkeiden jalostus, maatalous, matkailu, rakentaminen, jne.). Jatko tutkimus Entrepreneurial Management ja yrittäjyys tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä prosessin yhdistää ideoita ja mahdollisuuksia osaksi yrityshankkeisiin, Tarjoaa kokemusta osallistumisesta kilpailua parhaista liiketoimintasuunnitelman, osallistuminen vapaaehtoisohjelmaa toimintaan Legal-taloudelliset klinikan, ja toiminta oppilaskunnan EWoB (Yrittäjät ilman rajoja), jolloin ne voivat aloittaa oman yhteisyritykset, yhtenä vaihtoehdoista omaan urakehitykseen. Ohjelman nimi: Jatko tutkimus Entrepreneurial Management ja yrittäjyys Holder Ohjelman: JJ Strossmayer University Osijek Suorittamat: Faculty of Economics Osijek Ohjelman kesto: 2 vuotta (4 lukukautta) Pääsyvaatimukset: Valmiit perustutkintoa ohjelma (opiskelijat, jotka ovat lopettaneet suorittaville ohjelma yrittäjyyden tai muita opintoja tiedekunnan Economics voi ilmoittautua jatko-ohjelma yrittäjyyden ilman lisäehtoja. Opiskelijoille muista perustutkintoa ohjelmia on muitakin edellytyksiä, jotka opiskelijat on täytettävä) Akateeminen titteli: Master of Economics Toteuduttua jatko-ohjelma tutkimusten YRITTÄJYYTTÄ opiskelijat hankkivat osaamista ymmärtämiseksi kasvuprosessin liiketoiminnan venture, joka perustuu tietoon ja innovaatioihin, eli opiskelijat ovat päteviä hallintaan liiketoiminnan järjestelmien mahdollisuuksia kasvuun. Tämä ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille perustan ilmoittautuminen... [-]

Videot

Promotion video - university of Osijek Faculty of Economics

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7

Osijek, 31000 HR
Sosiaalinen media