RIT Croatia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ilmoittaudu yhdysvaltalaiselle yliopistolle ja opiskele Kroatiassa!

RIT Croatia perustettiin vuonna 1997 maailmanlaajuisen kampukseksi merkittävälle yksityiselle amerikkalaiselle yliopistolle,

Eri 1. päivästä!

Henkilökohtaisen lähestymistavan avulla varmistamme kannustavan ja vuorovaikutteisen ympäristön, joka auttaa kehittämään potentiaaliasi. Koulutuksen aikana annamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää yhden tai kaksi lukukautta opiskelemaan ulkomailla RIT: n kampuksilla Rochesterissa, New Yorkissa tai Dubaissa, UAE: ssa. Tietojen käytännön soveltamiseen suunnattujen ohjelmien kautta valmistaudutte liike-elämän haasteisiin.

Kansainvälinen akkreditointi

RIT Croatia on yksityinen korkeakoulu ja sen ohjelmat toimitetaan kansallisten akkreditointien mukaisesti. Ohjelmien laatu on tunnustettu kansainvälisillä RIT-akkreditoinneilla, kuten:

  • Lähi-valtioiden korkeakouluvaliokunta, Yhdysvaltain opetusministeriön ja korkeakoulujen akkreditoinnin neuvoston tunnustama institutionaalinen akkreditointielin.
  • Yhdistys Edistää kauppakorkeakouluja. RIT: n liiketoimintaohjelmat ovat AACSB Internationalin akkreditoimia, joka on pisin palveleva maailmanlaajuinen järjestö, joka on kehittänyt johtamiskoulutusta maailmanlaajuisesti.

Apurahat ja rahoitustuki

Jotta päteviä opiskelijoita voitaisiin tukea opintojen rahoittamisessa, RIT Croatia on taannut yli 350 000,00 euroa taloudellista tukea ilmoittautumiseen seuraavana lukuvuonna. Apurahat ja taloudellinen tuki ovat rahallisia varoja, joita käytetään yliopisto-opiskelun lukukausikustannuksiin neljän vuoden aikana.

Miksi opiskella RIT Croatia ?

  • Opi englanniksi. Ansaitse kansainvälisesti tunnustettu amerikkalainen tutkinto: Kaikki luokat pidetään englanniksi, jotka ovat täysin yhdenmukaisia amerikkalaisten nykyisten ohjelmien ja oppikirjojen kanssa. Kun olet suorittanut opintojaan RIT Croatia , sinulle myönnetään kaksi astetta: amerikkalainen tutkinto Rochesterin teknologiainstituutilta ja Kroatian tutkinto RIT Croatia .
  • Tutkimus korkean amerikkalaisen koulutusstandardin mukaisesti: Ohjelmat ja opetussuunnitelma ovat täysin yhden Yhdysvaltain tunnetuimpien yksityisten yliopistojen standardien mukaisia. Monien kansainvälisten akkreditointien, kuten korkeamman tason korkeakoulukomitean, on vahvistanut korkeakoulun laatua. Koulutus - AACSB International, Association of Advance Collegiate Business of Business -koulutus.
  • Vietä lukukausi Yhdysvalloissa tai Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa: koe eri kulttuureja, nähdä asioita globaalista näkökulmasta ja parantaa englannin kielen taitojaan. Mikä tärkeintä, se osoittautuu suureksi eduksi, kun haet työpaikkaa.
  • Erinomainen sijoitusaste valmistumisen jälkeen: yli 80 prosenttia opiskelijoistamme löytää työn kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta (luokka 2017). RIT: n urakehitysohjelman ja yhteistyökoulutuksen jälkeisen mallin mukaan opiskelijat valmistuvat toimintavuoteensa integroitumaan työmarkkinoille.
  • Kokemus, joka antaa sinulle edun: Yhteistyössä toimiva koulutus- ja urakonttorimme auttaa opiskelijoita valmistelemaan työmarkkinoille pääsyä. Neuvojemme auttavat opiskelijoita valitsemaan ja rakentamaan uraansa, tekemään yhteyksiä potentiaalisiin työnantajiin, löytämään apurahoja, opettamaan heille CV: n kirjoittamista ja valmistelemaan heitä työhaastatteluihin.

Sijainnit

Dubrovnik

Osoite
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Dubrovnik-Neretvan piirikunta, Kroatia

Zagreb

Osoite
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Kroatia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited