University Of Rijeka - Faculty of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja tiedekunnasta

Rijeka-talotekniikan tiedekunta perustettiin vuoden 1961 puolivälissä. Ensimmäisinä luentoina 1. marraskuuta 1961 alkaen tiedekunta on opettanut taloudellisia asiantuntijoita etenkin Kroatian rannikon ja Istrian alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. Vuonna 2001 tiedekunta siirtyi I Filipovića 4: n uuteen osoitteeseen Rijeka.

Lukuvuodesta 2005/2006 alkaen yliopiston kauppakorkeakoulu (EFRI) suorittaa korkeakouluopintoja Bolognan julistuksen mukaisesti taloustieteen ja kauppatieteiden opinto-ohjelmista. Edistää opinto-ohjelmien kehittämistä tiedekunta on hyväksynyt kansainvälisesti tunnustettavan mallin 3 2 3, joten kolmivuotisen korkeakouluopiskeluminalyysin jälkeen opiskelijat saavat kandidaatin tutkinnon (liike) taloudesta, jota seuraa kaksivuotinen jatko-opiskeluohjelma ja valmistumisen jälkeen opiskelijoille suoritetaan maisterin tutkinto. Tällöin kolmen vuoden jatko-opintojen suorittaminen johtaa tohtorintutkinnon suorittamiseen.

Suuri osa ulkomaisista yliopistoista, joiden kanssa tiedekunta on allekirjoittanut yhteistyösopimuksia eri aloilla, opetusprosessiin osallistuvien vierailevien professorien määrän ja ulkomaisten yliopistojen oleskelevien tiedekunnan opettajien määrän sekä tulevien ja lähtevien Liikkuvuusohjelmien opiskelijat osoittavat, että taloustieteiden tiedekunta osallistuu kansainväliseen korkeakoulutukseen ja tutkimukseen.

akkreditoinnit

Elämme korkeimpien laatustandardien mukaisesti, ja ohjelmamme on hyväksytty useilla eri ohjelmilla, ja instituutiosi osallistuu erilaisiin jäsenyyksiin.
Olemme sitoutuneet luomaan uutta sisältöä ja siirtämään tietoa nuorille, jotka tulevat tekemään suuria asioita alan taloustieteessä hyvin pian. Siksi uskomme, että englanninkielinen opintokokonaisuus molemmilla tasoilla (jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille) on paljon edullisempaa kaikille opiskelijoille. Näin ollen oikaisimme opetusmaksumme vastaavasti. Tässä mielessä olemme vakuuttuneita siitä, että seuraamme oikeaa tietä, kun otetaan huomioon, että opiskelijamme antavat erinomaisia ​​tuloksia eri projekteissa. Lisäksi entiset opiskelijat (ALUMNI-jäsenet) ovat johtajia useissa yrityksissä ja instituutioissa.

TEHTÄVÄ

Kansainvälisessä liike-elämässä ja tieteellisessä ympäristössä sekä yhteistyössä yhteisön kanssa kouluttamalla ja kehittämällä yrittäjyyteen suuntautuneita ja sosiaalisesti vastuullisia johtajia, johtajia ja tutkijoita myötämme yhteiskunnan ja tieteen kehitykseen.

NÄKEMYS

Integroituminen eurooppalaiseen korkeakoulutukseen ja eurooppalaiseen tutkimusalueeseen, johon liittyy ylivoimainen tuki talouden kehitykselle. Integraatiota voidaan tarkastella opinto-ohjelmien, opiskelijavaihdon, akateemisten ja hallinnollisten henkilöiden kilpailukyvyn, yhteisten kansainvälisten tutkimus- ja tutkimushankkeiden avulla. Taloudellista rahoitusta tuetaan hyödyntämällä taloudellisia hyödyllisiä koulutusohjelmia, yhteisiä, molempia hyödyttäviä tutkimushankkeita sekä opiskelijoiden kapasiteetin laajamittaista sisällyttämistä. Tiedekunta tunnustetaan halutuiksi ja luotettavaksi korkeakouluiksi, kumppaniksi talouden sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten tiede- ja oppilaitosten sekä opiskelijoiden kanssa. Tiedekunta on laitos, joka kehittää jatkuvasti opinto-ohjelmiaan, tutkimustaan ​​ja sen henkilökuntaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Taloustieteen maisteri: Kansainvälinen liiketoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Kroatia Rijeka

Yliopistotutkijan opinto-ohjelmassa opiskelevat ja suorittaneet kurssit, jotka hankitaan Rijekain taloustieteellisessä tiedekunnassa, hankkivat osaamista ja taitoja, jotka ovat tärkeitä ja tarpeellisia heidän tulevassa urassaan taloustieteiden maistereina. [+]

Taloustieteen maisteri: Kansainvälinen liiketoiminta

Taloustieteiden tiedekunta Rijeka (EFRI) on Kroatian ensimmäinen kauppatieteellinen tiedekunta, joka tarjoaa yliopisto-opintoja englanniksi. Lukuvuodesta 2011/12 alkaen Rijeka-yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa 3 vuoden korkeakoulututkinnon Business Economics - "International Business" -tutkinnon, joka on vuodesta 2014/15 lähtien laajennettu 2 vuoden jatkokoulutukseen opinto-ohjelma.

Tutkintoon johtavan opintojakson suorittaminen johtaa akateemiseen otsikkoon: Master in Business Economics.

Yliopistotutkijan opinto-ohjelmassa opiskelevat ja suorittaneet kurssit, jotka hankitaan Rijekain taloustieteellisessä tiedekunnassa, hankkivat osaamista ja taitoja, jotka ovat tärkeitä ja tarpeellisia heidän tulevassa urassaan taloustieteiden maistereina. Näihin kuuluvat kompetenssit analysoimisessa, synteesissä ja monimutkaisessa ongelmanratkaisussa taloustieteen ja taloustieteellisiin kysymyksiin liittyvissä kysymyksissä; kriittisen ajattelun kehittäminen, itsenäisen ja osallistavan oppimisen mahdollisuus, joustavuus ja sopeutumiskyky, kyky soveltaa tutkimusmenetelmiä ja -menettelyjä luovaan ongelmanratkaisuun laitoksissa ja yrityksissä, niiden organisaatiota ja hallintaa sekä kykyä suorittaa korkeasti koulutettuja työpaikkoja talous- ja liike-elämä, eli asiantuntemuksen kehittäminen ja toteuttaminen sekä käytännön toteuttaminen.... [-]