European University Cyprus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EuropeanUniCyprus101

European University Cyprus on aktiivisesti paikallisten, alueellisten ja maailmanlaajuisten kumppaneita edistämään mahdollisuuksia pitkän aikavälin strategisen tutkimuksen kumppanuuksia ja innovatiivisia ohjelmia tutkimus.

Tervetuloa European University Cyprus, yliopiston, joka kuuluu saaja ulkomaisten yliopistojen suurin kansainvälinen yliopisto-organisaation ja johtava maailmanlaajuinen laatu, innovatiivinen korkeakouluissa.

European University Cyprus pitää hyvin erityinen paikka Kyproksella ja alueella Kaakkois-Euroopassa. Se on innovatiivinen laitos määritelty sen dynaaminen kehittyneiden koulutusohjelmia, uraauurtava tutkimus ja laaja sitoutuminen, teollisuuden ja yhteiskunnan.

Lisäksi ylivoimaiset oppiminen ja opetus, joka edistää ja parantaa työllistyvyyttä sekä state-of-the-art infrastruktuurin edistää yleistä tavoitetta, joka European University Kypros tunnetaan kansallisesti ja kansainvälisesti yksi johtavista korkeakoulujen. Siksi European University Cyprus on olennainen osa sosiaalista ja taloudellista rakennetta alueen Kaakkois-Euroopassa.

Integroimalla opetusta ja tutkimusta sekä kokemuksellisen oppimisen opetussuunnitelmiin ja käytännön kenttätyöhön, meidän Academic Malli tekee tehostettua opiskelija koulutus ympäristön keskeinen osa toimintaamme. Tämän seurauksena meidän opiskelijat saavat molemmat arvokasta työpaikalla tietoa ja kansalaistoiminnan tietoisuus.

Laadukkaat tiedekunnan - kanssa tieteellistä kansainvälinen kokemus - on sitoutunut osallistumaan ja edistää tietoon perustuvan yhteiskunnan. Lisäksi European University Kypros on johdonmukaisesti yksi innovatiivisesti sisältäen alueella Kaakkois-Euroopan yliopistojen kanssa sitkeä sitoutunut tarjoamaan uusia maahan kehitteillä oppimisen käytäntöjä ja / tai ammatillinen polkuja muokanneet meidän uraauurtava akateemisessa ympäristössä.

Nykypäivän taloudellinen ilmasto, se on entistä tärkeämpää opiskelijoille hakea korkean aseman University joka on No1 valinta synergiaa tai yhteistyössä arvostetun yritysten tai / ja organisaatiot.

Microsoft, esimerkiksi, on valinnut European University Cyprus yhteistyöhön, käynnistää ja käyttää "Microsoft Innovation Center" (MIC). Se on ainoa MIC Kyproksella ja yksi 100 + Microsoft Innovation Centers (MIC) maailmanlaajuisesti jotka luovat verkoston state-of-the-art technology tilat yhteistyötään innovatiivista tutkimusta, teknologiaa ja ohjelmistoratkaisuja, joihin yhdistelmä hallituksen , akateemisen ja alan toimijoille.

European University Kypros on yksi alkuun yliopistojen kansainvälisesti houkutella opiskelijoita ympäri maailmaa. Monet näkymät meidän opiskella ulkomailla ja sisällyttää kansainvälistä akateemista kokemusta niiden yliopistokoulutus, rikastuttaa opiskelijan kokemus European University Cyprus.

At European University Cyprus, jakaminen saaja International Universities` visio, pyrimme tekemään laatu asteen koulutuksen sekä edullisten niin enemmän opiskelijat voivat jatkaa unia.

Se on tehtävä uskomme auttaa tekemään maailmasta paremman paikan.

VISION

Olla johtava yliopiston alueella, joka tarjoaa opetuksen, tutkimuksen ja opintotukea

MISSION

Kouluttaa opiskelijat menestyksekkään ja täyttää uran ymmärtää ja tarpeisiin yhteiskunnassamme Luo tietämyksen lisääminen tutkimuksen ja innovaation

ARVOT

  • Sitoutunut huippuosaamista
  • Asiakaskeskeinen
  • Ihmisiin suuntautunut
  • innovatiivinen
  • Vastuussa
  • sosiaalisesti vastuullinen
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kreikkalainen

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BScs » Katso M.D. » Katso Maisteri » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Special (Inclusive) Education

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

MA "Special (Inclusive) Education" tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tukemaan sisällyttämistä erityistarpeita lasten ja aikuisten koulutuksessa. Ohjelma tarjoaa käsityksen koulutuspolitiikkaa ja käytännön kannustaa opiskelijoita pohtimaan haasteita ja ratkaisuja varmistetaan parempi osallisuus. Opiskelija oppivat ymmärtämään erilaisia ​​häiriöt, sekä taidot vastaamaan erityistä tukea tarvitsevien yleisopetuksen oppilaitoksissa. [+]

MA "Special (Inclusive) Education" tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tukemaan sisällyttämistä erityistarpeita lasten ja aikuisten koulutuksessa. Ohjelma tarjoaa käsityksen koulutuspolitiikkaa ja käytännön kannustaa opiskelijoita pohtimaan haasteita ja ratkaisuja varmistetaan parempi osallisuus. Opiskelija oppivat ymmärtämään erilaisia ​​häiriöt, sekä taidot vastaamaan erityistä tukea tarvitsevien yleisopetuksen oppilaitoksissa. Kursseja myös tutkimusmenetelmiä, käyttö teknologian osallisuutta luokkahuoneessa, ja laajempia sosiaalisia kysymyksiä, jotka liittyvät vammaisuuteen.

Työllistymismahdollisuuksien

Koulut, Research, aktivistijärjestöjen, Educational Consultancy.... [-]


Maisteri Technologies Of Learning And Communication

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Master of Arts-ohjelman "teknologiat Oppimisen ja Communication" on suunnattu valmistella opettajille ja hoitajien alalla hankkimaan asiantuntemusta ja koulutusta uuden teknologian oppimista ja viestintä. Se pyrkii hoivata taitoja ja syvällistä ymmärtämistä tässä nopeasti muuttuvassa kentässä, jotta ehdokkaat tutkia ja toteuttaa nykyaikaisia ​​oppimisen menetelmiä, välineitä ja yhteyksissä ja edistää uuden teknologian käytön opetuksessa ja oppimisessa. [+]

Master of Arts-ohjelman "teknologiat Oppimisen ja Communication" on suunnattu valmistella opettajille ja hoitajien alalla hankkimaan asiantuntemusta ja koulutusta uuden teknologian oppimista ja viestintä. Se pyrkii hoivata taitoja ja syvällistä ymmärtämistä tässä nopeasti muuttuvassa kentässä, jotta ehdokkaat tutkia ja toteuttaa nykyaikaisia ​​oppimisen menetelmiä, välineitä ja yhteyksissä ja edistää uuden teknologian käytön opetuksessa ja oppimisessa.

Työllistymismahdollisuuksien

Kouluttajat ja Järjestelmänvalvojat voivat käyttää uusia taitojaan ja asiantuntemusta Julkisten ja yksityisten koulutuksen ja / tai tekemään ylimääräisiä alan tutkimusta. ... [-]


Maisteri Varhaiskasvatuksen

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Master of Arts-ohjelman "Early Childhood Education" tarjoaa ehdokkaat perusteellinen erikoistuminen alalla koulutusta 3-8 vuotta vuotiaista ja auttaa muokkaamaan ammatillista asiantuntemusta. Masters opiskelijat ovat varustettu arvioimaan koulutusta teorioita ja tuore tutkimus, harjoittaa omaa tutkimus- ja saavuttaa kyky hakea jatko pätevyys. [+]

Master of Arts-ohjelman "Early Childhood Education" tarjoaa ehdokkaat perusteellinen erikoistuminen alalla koulutusta 3-8 vuotta vuotiaista ja auttaa muokkaamaan ammatillista asiantuntemusta. Masters opiskelijat ovat varustettu arvioimaan koulutusta teorioita ja tuore tutkimus, harjoittaa omaa tutkimus- ja saavuttaa kyky hakea jatko pätevyys. Ne annetaan mahdollisuus osallistua ja ottamaan kriittisesti viimeisimmässä keskusteluissa suuntauksia ja toimintatapoja paikallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tavoitteet & Tulokset

Yleiset tavoitteet

Kurssi antaa kouluttajille mahdollisuuksia ymmärtämiseen ja erikoistumisen Varhaiskasvatuksen luomalla asianmukaiset olosuhteet, jotka mahdollistavat opettajien määrittelemään uudelleen ammatti-identiteettiään tai / ja on mahdollista jatkaa opintojaan tohtorin tasolla .... [-]


Master Of Arts In Education Leadership

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

The 'Education Leadership "Ohjelman tavoitteena on kehittää keskeisiä tietoja ja taitoja teorian ja käytännön johtamisen koulutuksessa. Opiskelijoiden odotetaan saavuttaa osaamista yli spektrin keskeisillä alueilla ja teemoja, kuten innovaatio kouluissa; koulutus ja teknologia; viestintä ja konfliktien ratkaisemiseen; organisaatiokulttuuri ja resurssienhallinta; yleisen järjestyksen; järjestelmät tarkastus- ja katsaus; ja filosofia johdon koulutuksessa. [+]

The 'Education Leadership "Ohjelman tavoitteena on kehittää keskeisiä tietoja ja taitoja teorian ja käytännön johtamisen koulutuksessa. Opiskelijoiden odotetaan saavuttaa osaamista yli spektrin keskeisillä alueilla ja teemoja, kuten innovaatio kouluissa; koulutus ja teknologia; viestintä ja konfliktien ratkaisemiseen; organisaatiokulttuuri ja resurssienhallinta; yleisen järjestyksen; järjestelmät tarkastus- ja katsaus; ja filosofia johdon koulutuksessa.

Työllistymismahdollisuuksien

School hallinto ja johto, politiikan suunnittelu, ajatushautomoiden, Research.

[-]

MSc

Maisteri Työsuojelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

MSc Työturvallisuuslain (MOSH) on kattava ja perusteellinen kurssi, johon johto, taloudelliset, oikeudelliset ja tekniset näkökohdat, jotka liittyvät vaarat työympäristön. Se on suunnattu tutkinnon kanssa tekniikan, numeerinen, liike, psykologia tai terveyteen liittyvää tausta ja pyrkii antamaan perustan opiskelija osaa määritellä ja tutkia niiden valittu Master Thesis. [+]

MSc Työturvallisuuslain (MOSH) on kattava ja perusteellinen kurssi, johon johto, taloudelliset, oikeudelliset ja tekniset näkökohdat, jotka liittyvät vaarat työympäristön. Se on suunnattu tutkinnon kanssa tekniikan, numeerinen, liike, psykologia tai terveyteen liittyvää tausta ja pyrkii antamaan perustan opiskelija osaa määritellä ja tutkia niiden valittu Master Thesis.

Tavoitteet & Tulokset

Yleiset tavoitteet

Kehittää opiskelijoiden yksityiskohtainen käsitys keskeisten käsitteiden taustalla työsuojelun; Antaa syvällistä tietoa tavasta, jolla työnantaja voi saavuttaa ja ylläpitää korkeita työsuojelun; Tarjota jatko-ohjelma Safety Management opiskelijoille monipuolinen akateeminen ja ammatillinen tausta (suunnittelu, hallinta, psykologia, terveys); Sen varmistamiseksi, että opiskelijat ymmärtävät uran työterveyshuollon piirissä Enterprise Risk Management ja Corporate Governance ja tarve integroida hallinnan turvallisuutta ja terveyttä kaikille tasoille vastuuta yrityksen; Sen varmistamiseksi, että opiskelijat ymmärtävät tarpeen lähestyä työturvallisuuden ja terveysriskien käyttämällä ensisijaisesti ennaltaehkäisevien keinoin ... [-]

Master Of Science In Computer Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Ohjelma tarjoaa tunnettava kaikilla tärkeillä aloilla of Computer Science, kuten nykyaikaisen verkkoja, tietokantajärjestelmät, algoritmit ja monimutkaisuus sekä ohjelmistojen suunnittelu, jonka avulla opiskelija penkoa ainakin yksi heistä. [+]

Ohjelma tarjoaa tunnettava kaikilla tärkeillä aloilla of Computer Science, kuten nykyaikaisen verkkoja, tietokantajärjestelmät, algoritmit ja monimutkaisuus sekä ohjelmistojen suunnittelu, jonka avulla opiskelija penkoa ainakin yksi heistä.

Kehitystyön aikana ohjelman opiskelijat oppivat analysoimaan monimutkaisia ​​ongelmia, hyödyntää teoreettisia ja käytännön edistymistä kehittää laadukkaita ratkaisuja. Lopussa ohjelman, opiskelija voi seurata erittäin tuottava ja lupaava ura teollisuudessa tai / ja onnistuneen PhD astetta.

Tavoitteet & Tulokset

Yleiset tavoitteet

Tarjota opetusta, mikä johtaa korkeakoulututkintoa eli diplomi Computer Science. Kehittää opiskelijan kykyä ajatella, kirjoittaa ja puhua tehokkaasti ja luovasti. Kehittää opiskelijan analyyttinen, päätöksenteon ja viestinnän osaaminen sekä näitä ominaisuuksia omatoimisuutta, vastuullisuuden, eheyden ja itsetietoisuuden joka edistää henkilökohtaista kasvua ja panos organisaatioille. Saadakseen hyvän pohjan kehittynyt viesteihin Computer Science läpi keskeisiä aiheita ja saavuttaa erikoistumista kautta valinnaisia ​​kursseja. Antaa opiskelijalle edistyneet taidot, tarpeen edelleen etenemisen akateemisen ja / tai ammatillisen uran. ... [-]

Master Of Science In Psychology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Tämä on soveltavaa ohjelma ja mahdollisuus seurata yksi kahdesta erikoisalojen (kliinisiä tai neuvonta) ammattiin psykologian. Se johtaa maisteri (M, Sc.), Joka mahdollistaa ammatti-lisenssiä vuonna Kyproksen tasavallan. Se on keskittynyt valmistelee ehdokkaita pystyä soveltamaan psykologinen arviointi, diagnostisia koostumuksia ja psykoterapeuttista interventioita. [+]

Tämä on soveltavaa ohjelma ja mahdollisuus seurata yksi kahdesta erikoisalojen (kliinisiä tai neuvonta) ammattiin psykologian. Se johtaa maisteri (M, Sc.), Joka mahdollistaa ammatti-lisenssiä vuonna Kyproksen tasavallan. Se on keskittynyt valmistelee ehdokkaita pystyä soveltamaan psykologinen arviointi, diagnostisia koostumuksia ja psykoterapeuttista interventioita.

Tavoitteet & Tulokset

Yleiset tavoitteet

Tavoitteena ohjelma on kouluttaa ammattilaisia ​​perustuu lääkärin tiedemies mallia koulutusta. Näin valmistellaan ehdokas toimimaan ammattipsykologi joka kykenee tuottamaan psykologista palveluja asiakkaille yhteydessä arvioinnin, diagnosointiin ja hoitoon psykologisia häiriöitä. Lisäksi ohjelma valmistelee ehdokas toimimaan tiedemies ja suorittaa tieteellistä työtä aloilla psykologinen tutkimus ja käytäntö.... [-]


Maisteri

Master Uralla Ohjaus Ja Neuvonta

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeatasoista tieteellistä tietoa valmistaa päteviä tutkijoita, jotka auttavat yksilöitä urasuunnittelussa, ammatti- ja opinto-ohjausta ja urakehitykseen ja kasvua. [+]

Ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeatasoista tieteellistä tietoa valmistaa päteviä tutkijoita, jotka auttavat yksilöitä urasuunnittelussa, ammatti- ja opinto-ohjausta ja urakehitykseen ja kasvua.

Työllistymismahdollisuuksien

Ura ohjaus ja neuvonta julkisen ja yksityisen koulutussektorin, nuoriso- ja työministeri ohjelmat, Human Resource sektori, freelance konsultti.

[-]

Päällikön Musiikkia Musiikkikasvatuksen

Kampus tai online Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Kyproksen tasavalta Nikosia

Master of Music-ohjelman "musiikkikasvatuksen" tarjoaa ehdokkaiden kattavan tutkimuksen teoria, uusin tutkimus ja taitoja, jotka muokkaavat tämän erikoistuminen sekä kyky tutkia laajempaa merkitystä musiikkikasvatuksen sisällä nykyajan sosiaalisessa kontekstissa. [+]

Master of Music-ohjelman "musiikkikasvatuksen" tarjoaa ehdokkaiden kattavan tutkimuksen teoria, uusin tutkimus ja taitoja, jotka muokkaavat tämän erikoistuminen sekä kyky tutkia laajempaa merkitystä musiikkikasvatuksen sisällä nykyajan sosiaalisessa kontekstissa.

Tavoitteet & Tulokset

Yleiset tavoitteet

Ohjelman tavoitteena on:

Tarjoaa laajan ja kattavan jatko-ohjelma musiikkikasvatuksen. Antaa opiskelijalle laaja ja monipuolinen tiedot, taidot, kokemukset ja asenteet alalla musiikkikasvatuksen. Luodaan edellytykset opiskelijoita osallistumaan ja kehittää musiikillisia ja pedagogisia toimintaa korkeimmalla tasolla, alueella nykyajan koulutusympäristöissä. Jotta opiskelijat voivat kehittää kriittistä ajattelua ja osallistua tutkimushankkeisiin liittyvää opetusta ja oppimista musiikin, ja sen ulkopuolella koulun ympäristö, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja yhdistämällä erilaisia ​​virallisia ja epävirallisia opetusstrategioita. Jotta opiskelijat voivat kehittää asiantuntemusta tutkimuksen alalla musiikkikasvatuksen. ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
European University Cyprus
6, Diogenis Str., Engomi,
P.O. Box: 22006

Nicosia, Nicosia, 1516 CY
Sosiaalinen media