Neapolis University Pafos

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Kyproksen Neapoliksen yliopisto on nuori, mutta dynaaminen, nopeasti kasvava yliopisto, joka on toiminut vuodesta 2010 lähtien viehättävän Pafosin kaupungin sydämessä Kyproksen saaren länsirannikolla. ohjelmat sekä kreikkaksi että englanniksi. Opiskelija Kyproksen Neapoliksen yliopistossa antaa opiskelijoille korkeatasoisen, stimuloivan ja nautinnollisen ympäristön. Neapoliksen suurin etu on sen tiedekunnan laatu ja omistautuminen, jolla useimmilla on huomattava kokemus opettamisesta ja tutkimustyöstä Euroopan ja Amerikan yliopistoissa. Tällaisen tiedekunnan ja kunnianhimoisen strategian perusteella siitä on nopeasti tulossa yksi parhaimmista yksityisistä yliopistoista Kyproksessa.

Mitä sinun odotetaan tekevän

Opiskeluaikana Kyproksen Neapoliksen yliopistossa, joko kandidaatin, maisterin tai tohtorin tasolla, odotetaan osallistuttavan luentoihin ja muihin ohjelmiin liittyviin toimintoihin sekä työskentelemään itsenäisesti, joko yksittäin tai ryhmissä , tehtävissä. Kyproksen Neapoliksen yliopistossa kiinnitetään suurta huomiota opiskelijoiden henkisen autonomian kehittämiseen, ja sillä on käytössä opetusohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat saavuttaa tämän.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Arviointi ja tunnustaminen

Kyproksen Neapoliksen yliopisto toimii Kyproksen yksityisten yliopistojen asiaa koskevan lain nojalla. Lopullinen lisenssi on saatu Kyproksen korkeakoulutuksen laadunvarmistus- ja akkreditointivirastolta (DI.PAE), ja Kyproksen Neapoliksen yliopisto toimii täysivaltaisena yliopistona, jolla on toiminnan riippumattomuus.

Lokakuussa 2007 yliopisto rekisteröitiin opetusministeriön yliopistorekisteriin kabinetin päätöksen perusteella. Kesäkuussa 2010 yliopisto sai alkuperäisen toimiluvan. Päätös tehtiin DI.PAE: n myönteisen suosituksen jälkeen Kyproksen Neapoliksen yliopisto on vuodesta 2015 saanut lopullisen luvan ja voi toimia itsenäisenä yliopistona.

Kyproksen tasavalta ja kaikki EU-maat ovat tunnustaneet kaikki yliopiston ohjelmat.

Kreikan kansallinen akateeminen tunnustamis- ja tiedotuskeskus (NARIC) tunnusti perusteellisen arvioinnin jälkeen Kyproksen Neapoliksen yliopiston Kreikan yliopistoille heinäkuussa 2012 perusteellisen arvioinnin jälkeen.

Näkemys

Kyproksen Neapoliksen yliopiston visiona on kehittää eurooppalaisten standardien mukaista ihmislähtöistä koulutusorganisaatiota, jonka jäsenet työskentelevät yhdessä yhteiskunnan kehittämiseksi opetuksen, tutkimuksen ja sosiaalisen toiminnan avulla.

Tehtävä

Kyproksen Neapoliksen yliopiston tehtävänä on tarjota opiskelijoilleen korkealaatuista koulutusta, luoda ja levittää tietoa tutkimuksen kautta, myötävaikuttaa yhteiskuntaelämän taloudellisen ja kulttuurielämän kehitykseen

arvot

  • eheys
  • erinomaisuus
  • yhteistyö
  • Innovaatio
  • Kunnioittaminen
  • solidaarisuus

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Elämä yliopistokampuksella

Elämä Neapoliksen yliopistokampuksella on ainutlaatuinen kokemus, josta opiskelijat nauttivat paljon opintojensa aikana. Se johtaa arvokkaiden hetkien ja muistojen rakentamiseen, jotka kestävät eliniän opiskelijoiden asukkaiden kehittyessä akateemisesti ja sosiaalisesti. Neapoliksen yliopisto on sitoutunut luomaan mukavan ja turvallisen ympäristön ja perustanut monipuolisen, monikielisen, monikulttuurisen yliopistoyhteisön, joka kunnioittaa ja edistää ajatuksien ja elämäntapojen vapaata vaihtoa.

Yliopiston kampuksen sijainti, erilaiset tilat ja palvelut luovat ihanteellisen ympäristön tiedon, työn ja opiskelija-elämän kannustamiselle, jolloin jokainen opiskelija voi rikastuttaa kokemuksiaan opintonsa aikana.

Kampus sijaitsee kätevästi kaupungin sydämessä, ja sillä on monia mukavuuksia kävelyetäisyydellä, kuten bussipysäkit, pankit, rannat, baarit ja ravintolat, ostoskeskus ja kahvilat.
On päivittäin linja-autoreittejä, jotka yhdistävät kaupungin ja tarjoavat yhteydet kaikkiin muihin kaupunkeihin ja lentokentille.

Miksi Pafos

Yhdistelmä historiallisesta menneisyydestä nykymaailmaan, leuto välimerellinen ilmasto, rannat, luonnon kauneus, sen erinomainen kuljetus ulkomaille sekä sen tarjoamien palvelujen määrä tekevät Pafosista ihanteellisen opiskelupaikan .

Yksi suurimmista eduista opiskellessa Neapoliksen Paphos -yliopistossa on se, että oppilaitos sijaitsee yhden Euroopan mielenkiintoisimpien merenrantakaupunkien sydämessä. Pafoksen väkiluku on noin 77 800 asukasta.

  • Pafos on kaupunki, joka on täynnä nuoria ja jolla on yksi korkeimmista 18–35-vuotiaista nuorista verrattuna muihin Kyproksen kaupunkeihin.
  • Paphos on moderni eurooppalainen monikulttuurinen kaupunki, joka toivottaa tervetulleeksi ihmisiä kaikkialta maailmasta etnisestä, sosiaalisesta tai uskonnollisesta alkuperästä riippumatta.
  • Pafos on Unescon maailmanperintökohde ihmisten ja ideoiden risteyksessä arkeologisten kohteiden kanssa todistaakseen 9000 vuoden historiasta ja kulttuurista kärsimätöntä marssia.
  • Paphos on kansainvälinen turistikohde, ainutlaatuisen luonteen, historian ja lievän Välimeren ilmastoyhdistelmän ansiosta. Suorat lennot Pafoksen välillä suurien kreikkalaisten kaupunkien, kuten Ateenan, Patran, Thessalonikin ja Hanian, välillä.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Sijainnit

paphos

Osoite
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

paphos, paphos, Kyproksen tasavalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin