University Of Mediterranean Karpasia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa yliopisto Välimeren Karpasia!

Perustettu vuonna 2012, yliopiston Välimeren Karpasia sijaitsee Nikosia, pääkaupunki Turkin Pohjois-Kyproksen tasavalta (TRNC). Sen toinen kampuksella perustettu vuonna 2014, UMK aikoo lisätä opetuksen laadusta ja kouluttaa suvaitsevainen, itsevarma ja yrittäjyyteen yksilöiden, varustettu maailmanluokan ammatillisia tietoja, taitoja ja osaamista. Tavoitteenamme on olla meidän opiskelijat oppivat tieteellistä tietoa kokeilemalla sekä testaus- ja tutkia lisäksi käyttää tätä tietoa jokapäiväisessä elämässään.

Yliopisto Välimeren Karpasia pyrkii hyödy akateemisen tutkimuksen ja opintojen tekemällä koulutuksen sisällä tuotanto ja käyttöönotto yliopiston - yritysten välistä yhteistyötä. Näin ollen, jotta päästäisiin standardien maailmanlaajuista yliopistojen ja mahdollistaa ulos opiskelijat ovat kansainvälisesti tunnustetun todistuksen valmistumisen jälkeen, sopimuksia on tehty joidenkin kansainvälisten yliopistojen, mukaan lukien BHMS Business & Hotel Management School - Sveitsi, Superior yliopisto ja College of Tourism & Hotelli Management (COTHM).

Jossa akateemikot, jotka korostavat tieteen ja käytännön, yliopistomme tarjoaa yhteensä 10 Associate koulutusohjelmien siviili-ilmailun Ammattikoulu Lukio, Ammattikoulu School of Management, Culinary Arts ammattioppilaitos, amerikkalainen Matkailu ja Hospitality Management, ammattioppilaitos kirjanpidon; 9 kandidaatin tutkinto-ohjelmia kauppatieteiden tiedekunta, tiedekunta Matkailun ja Hospitality Management, ja oikeustieteellinen tiedekunta; ja 12 maisterin tutkinto-ohjelmia Institute of Social Sciences.

MEIDÄN TEHTÄVÄ Yhteisten eettisten arvojen ja valossa tieteen, yliopistomme on sitoutunut kouluttaa suvaitsevainen, avoimia ja itsevarma yrittäjyyteen henkilöille, jotka on varustettu maailmanluokan ammatillisia tietoja, taitoja ja osaamista ja reagoivat kotimaisia ​​ja kansainvälisiä kysymyksiä. Tärkein tavoite on kouluttaa laadukasta työvoimaa kannalta tietojen, taitojen, tunne ja huomiota. Toteuttaminen koulutusta malli, johon nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä ja tekniikoita sekä käytäntöjen tarpeen ammatillista tietämystä ja taitoja, me kouluttaa hyvin kurinalainen henkilöt, joilla on tehokas ulkoinen viestintätaidot, korkea vastuuntunto ja sisäinen tavoite valvontaa. Tieteellistä tutkimusta maailmanlaajuista tasoa sekä yliopiston Välimeren Karpasia tekee arvokasta työtä kansalaisten hyvinvointia kuin tutkimuksen ja kehityksen keskus. Tässä yhteydessä "Koulutus Production" ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada käytännön työkokemusta, jonka tarkoituksena on kouluttaa johtaja henkilöresurssien jotka ovat toimivaltaisia ​​sovelluksia, ekologisesti ja sosiaalisesti tietoista ja jotka ovat jatkuvasti itse innovaatio prosessi.

Visiomme Visiomme on olla johtava koulutusorganisaatio meidän alalla. Koska uraauurtava oppilaitos, aiomme kouluttaa ratkaisu suuntautunut, oma-aloitteisuutta yksilöiden hyvä johtaminen ja ammattitaitoa, jotka mukautuvat nopeasti muuttuvaan tieteellisiä ja sosiaalisia oloja 21. vuosisadan korkeatasoinen ja päivitetty tieto, hyvä sosiaalinen viestintä taito , Teknologian tehokas käyttö, ja tarvittavat taidot onnistuneesti joukkue work.stitution hallintoa ja tarkastusta (Englanti)

MIKSI UMK?

Pohjois-Kypros, koska se tarjoaa - Helppo integroida kulttuuri- ja ilmasto-olosuhteet, - saari kuuluisa poikkeuksellisen luonnon kauneutta ja historiallisia rikkauden, - ystävällinen ja sydämellinen ihmistä, - Lifestyle ominaista hiljaisuutta ja rauhaa (erittäin matala rikollisuus) - Monikulttuurinen ympäristö opiskelijoiden kanssa 80 eri maasta, - saari Yliopistot ja tietämyksen - Koulutus maailmanlaajuisella ja eurooppalaisten standardien - EngliAn etu koulutuksen Englanti kansainvälistä uraa, - Tilat ja koulutuksen laatu tarjoamia yliopiston.

UMK, koska se tarjoaa

  • Kansainvälisesti hyväksytty arvostetun 4 vuoden ja jatko-ohjelmia, - Englanti koulutus hyväksyttyjä maailmanlaajuisesti, - Learning elämällä, kokeilemalla, tarkkailemalla ja tutkimalla -Evening kursseja ammattilaisille - Korkealaatuinen koulutus kohtuulliseen maksuja, - Kokenut akateemisen henkilöstön ja työntekijöille.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Kansainvälisissä Suhteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kyproksen tasavalta Nicosia Turkki Istanbul + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot suunnitella ja täydentää väitöskirjan tai sijoitus hankkeen asiantuntija aiheesta, kuten muotoilussa tutkimus kysymyksiä, suorittaa kirjallisuuskatsaus valitaan tarkoituksenmukaiset tiedon keruu-, käynnistämässä tietojen analysointi antaa vastauksia tutkimuksen kysymyksiin , ja esittää tutkimuksen mukaan tieteellistä sopimuksiin. [+]

Yleiskatsaus

Ohjelma koostuu kolmesta polkuja. Kansainväliset suhteet koulutusjakso tarjoaa syvä ymmärrys keskeisiä kysymyksiä nykyajan kansainvälisen järjestelmän. Toinen polku, terrorismia ja turvallisuutta, keskittyy avain kotimaan ja kansainvälisen turvallisuuden uhkia valtioiden 21. vuosisadalla. Lopuksi, innovatiivinen International Intervention koulutusjakso voit ymmärtää ja arvioida nykyajan keskusteluja tutkimuksen kansainvälistä väliintuloa. Tämä polku on myös sijoitus vaihtoehto, jonka avulla voit viettää aikaa työskennellä alalla kansainvälisen politiikan.

Ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot suunnitella ja täydentää väitöskirjan tai sijoitus hankkeen asiantuntija aiheesta, kuten muotoilussa tutkimus kysymyksiä, suorittaa kirjallisuuskatsaus valitaan tarkoituksenmukaiset tiedon keruu-, käynnistämässä tietojen analysointi antaa vastauksia tutkimuksen kysymyksiin , ja esittää tutkimuksen mukaan tieteellistä sopimuksiin.... [-]


MSc Matkailu Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kyproksen tasavalta Nicosia Turkki Istanbul + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle perustiedot matkailun myös matkailussa järjestöt, jotka liittyvät liiketoiminnan ja palvelualalla, matkailija käyttäytyminen, matkailu suunnittelu, matkailun tutkimukseen ja markkinointiin. [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle perustiedot matkailun myös matkailussa järjestöt, jotka liittyvät liiketoiminnan ja palvelualalla, matkailija käyttäytyminen, matkailu suunnittelu, matkailun tutkimukseen ja markkinointiin. Lisäksi tämä kurssi auttaa myös oppilaita tutkimaan toimintojen hallinnan maailmaan matkailun, osoittaa, kuinka matkailu liiketoiminta on kehittynyt, miten matkailu ja matkailualan on rakennettu ja miten matkailuyritysten toimivat niiden poliittisia, taloudellisia ja sosiaalis kulttuuriolympiadin ympäristöissä.

Oppimistulokset Oppia matkailun kehityksestä ja vaikutuksista maailman. Ymmärtää, mitä matkailu on ja sen monia määritelmiä. Opi osat matkailun ja matkailualan hallintaa. Tutkitaan erilaisia ​​lähestymistapoja opiskeluun matkailuun. Arvostaa kuinka tärkeä tämä ala on talous maailman ja monissa maissa. Tunne edut ja kustannukset matkailua. Taidot ... [-]