Unicaf University (ZM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UNICAFin yliopisto yhdellä silmäyksellä

Unicaf-yliopisto on Pan Afrikan itsenäinen, tunnustettu yliopisto, joka yhdistää kansainvälisen koulutuksen parhaat elementit ja tarjoaa korkealaatuisia kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja.

Yliopistossa on sivukonttoreita ja / tai oppimiskeskuksia 9 eri Afrikan maassa, ja se on rekisteröity ja hyväksytty Malawin kansallisen korkeakouluopetuksen (NCHE) ja Sambian korkeakouluopetuksen (HEA) toimesta.

Unicaf-yliopisto pyrkii huippuosaamiseen opetuksessa, oppilaiden saavutuksissa ja tyytyväisyydessä jatkuvaan akateemiseen ympäristöön. Yliopisto pyrkii johtamaan Saharan eteläpuolisen Afrikan johtavaa yliopistoa tunnustettuna sen merkittävästä panoksesta opetukseen, oppimiseen ja tutkimukseen.

Unicafin yliopistoyliopistot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita korkealaatuisia kansainvälisesti tunnustettuja pätevyyttä hyvin edullisin ehdoin. Unicaf-yliopiston tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus lisätä heidän tietämystään ja henkilökohtaisia ​​taitojaan, edistää uransa ja rakentaa elämää, josta he haaveilevat.

Unicaf-yliopisto tarjoaa täysin online-ohjelmia sekä ohjelmia, joita tarjotaan yhdistetyllä oppimisella yhdessä sen kampuksilla ja oppimiskeskuksissa. Lisäksi sen sivukonttoreissa opiskelijoilla on mahdollisuus käydä henkilökohtaista istuntoa ja hyötyä useista palveluista, kuten digitaalisten kirjastojen, julkisten luentojen, seminaarien ja lukuisten yhteiskunnallisten toimintojen saatavuudesta.

Yliopisto hyödyntää UNICAFin kumppanuuksia kansainvälisesti akkreditoitujen yliopistojen, kuten Etelä-Walesin yliopiston, Nicosia-yliopiston ja Marymount California Universityn kanssa, tarjota kilpailukykyisiä, kansainvälisesti akkreditoituja sähköisiä tutkintoja kohtuuhintaan. Opiskelijat hyötyvät myös Unicaf-yliopiston itsensä tarjoamista kampuskursseista.

UNICAF on yksi runsaimmista apurahajärjestelmistä. Ohjelma tukee opiskelijoita, joilla on kotipaikka Afrikassa ja tarjoaa mahdollisuuksia opiskeluun eri etäopiskeluohjelmiin, joita eurooppalaiset, brittiläiset ja amerikkalaiset yliopistot antavat. Tällä hetkellä UNICAF tarjoaa stipendejä Etelä-Walesin yliopistossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Nikosian yliopistossa EU: ssa ja USA: n Marymount California yliopistossa.

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana apulaisinstituutit ovat tarjoavat apurahoja kansainvälisille opiskelijoille. Menestyksekkäitä opiskelijoita pystyttiin merkittävällä tavalla myötävaikuttamaan kotimaansa korkeimpaan tasoon.

UNICAF-apurahaohjelma perustettiin tarjoamaan lahjakkaille heikommassa asemassa oleville opiskelijoille mahdollisuuden edistää koulutustaan ​​opiskelemalla kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja huomattavasti edullisemmilla kustannuksilla.

Näkemyksemme

Unicaf University pyrkii johtamaan huippuosaamista korkea-asteen koulutuksessa ja tutkimuksessa Afrikan maissa.

Tehtävämme

Auttamaan opiskelijoita tulemaan koulutetuiksi yksilöiksi, saavuttamaan akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa ja ottamaan vastuulliset roolit maailmanlaajuisen keskinäisen riippuvuuden muuttuvassa maailmassa; edistää tutkimusta ja tiedon tuottamista; palvelemaan yhteiskuntaa tiedon levittämisen ja soveltamisen kautta sekä innovatiivisten kumppanuuksien avulla yritysten ja kansalaisyhteiskunnan instituutioiden kanssa.

Sijainnit

Larnaka

Osoite
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaka, Larnaka, Kyproksen tasavalta

New York

Osoite
1745 Broadway
10019 New York, New York, Yhdysvallat

Ateena

Osoite
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka

Bukarest

Osoite
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Romania

Lontoo

Osoite
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Kairo

Osoite
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Accra

Osoite
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Suur-Accran alue, Ghana

Lilongwe

Osoite
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Keskusalue, Malawi

Port Louis

Osoite
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis -alue, Mauritius

Nairobi

Osoite
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobin lääni, Kenia

lagos

Osoite
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
lagos, lagos, Nigeria

Mogadishu

Osoite
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Osoite
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusakan maakunta, Sambia

Irbid

Osoite
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbidin hallinto, Jordania

Kypros Online

Osoite
Kypros Online, Kyproksen tasavalta