University of Central Lancashire - Cyprus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Parhaat puolet eri vaihtoehdoista

Keski-Lancashiren yliopisto, Kypros (UCLan Cyprus) on perustettu vuodesta 2012 Larnakassa. Se sijaitsee Larlanassa Pylassa ja se on nyt seitsemäntenä toimintavuotena. UCLan Kypros on Keski-Lancashiren yliopiston ensimmäinen sivukampus ja samaan aikaan täysin lisensoitu Kyproksen yliopisto. Kyproksen ja Britannian yliopiston opetuskokemuksen ainutlaatuinen ja innovatiivinen malli, jonka sekä Kyproksen opetus- ja kulttuuriministeriö että Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto (QAA) ovat hyväksyneet ja vahvistaneet.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Vahviin akateemisiin säätiöihin perustuva Keski-Lancashiren yliopisto, meidän äitiyliopistomme, laskee yli 191 vuoden historiaa, ja sitä pidetään maailman yliopistojen maailmanluokan (CWUR) keskuksen 3,3%: ssa. UCLan Kypros toimii UCLan UK: n akateemisessa sateenvarjossa, kun taas sen akateemiset ja toiminnalliset toiminnot eivät vaikuta millään tavalla Yhdistyneen kuningaskunnan Euroopan unionista poistumisen uusimpiin poliittisiin muutoksiin (BREXIT).

UCLan Cyprusin opintojen loppuunsaattaminen johtaa kahteen tutkintoon (kaksi todistusta) kahdesta yliopistosta, UCLan Cyprusista ja UCLan UK: sta , jotka tunnetaan paitsi Kyproksessa, myös Euroopassa ja muualla. Opiskelijamme hyötyvät myös poikkeuksellisesta opiskelijakokemuksesta kaikessa yliopiston elämässään, olipa kyseessä oppiminen, henkilökohtainen tuki, tilat, majoitus, työllistettävyys ja sosiaalinen elämä sekä henkilökohtainen kehitys.

Tuodessamme maailmanluokan mainetta akateemista huippuosaamista ja innovatiivista ajattelua Kyprokselle pyrimme kehittämään tulevia yritysjohtajia ja kansainvälisiä yrittäjiä, joilla on osaamista ja liike-elämää modernin maailmantalouden menestykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen yhdistelmän tietämystä, käytännön kokemusta ja modernia merkitystä, jotta opiskelijat saisivat kansainvälisen työllisyysmarkkinoiden pätevyyden ja taidot. Monet kursseistamme ovat myös ammatillisten ja lakisääteisten elinten hyväksymiä, mikä takaa kaikille UCLan Kyproksen opiskelijoille nykypäivän yritysten odotettavissa olevat standardit.

Sitoumuksemme tähän etossiin on kaiken tekemisen ydin.118439_UCLAN001.JPG

Näkemyksemme

UCLanin Kyproksen strategisena visiona on rakentaa johtava, nykyaikainen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus kolmen maanosan (Eurooppa, Aasia ja Afrikka) risteyksessä ja joka tarjoaa korkeakoulututkintoa ja jatkokoulutusta. UCLan Kypros on yliopisto, joka tunnustetaan sitoutuneisuudestaan huippuluokan opiskelijayliopistokokemukseen, erinomaiseen tutkimukseen, innovatiiviseen oppimiseen ja arvokkaaseen yhteistyöhön Kyproksen, itäisen Välimeren, Lähi-idän ja kauempanakin teollisuuden ja yhteisöjen kanssa.

Tehtävämme

  • Edistetään huippuosaamisen saatavuutta, jotta voit kehittää mahdollisuuksiasi
  • Arvo ja käytäntö yhtäläiset mahdollisuudet, avoimuus ja suvaitsevaisuus
  • Pyrimme huippuosaamiseen kaikessa toiminnassamme: paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti
  • Työskentele yhteistyössä yritysten, yhteisön ja muiden opettajien kanssa118440_UCLAN1051.JPG

Sijainnit

Larnaka

Osoite
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaka, Larnaka, Kyproksen tasavalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin