Latvia University of Agriculture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opetus-, tiede- ja kulttuuri keskus

Latvia University of Agriculture on ainoa suurempi maatalouden oppilaitoksessa Latviassa ja sen tavoitteena on: edistää henkistä maaseudun kehittämisen mahdollisuuksia maataloudessa; kannustaa nuoria hankkimaan korkeamman akateemisen ja ammatillisen koulutuksen; kehittää tutkimusta; edistää kulttuurin kehittämistä; tutkimus, ylläpitää ja täydellinen kokemusta Latvian kansa ja siirtää sen yli tuleville sukupolville.

Yliopisto on multi-profiloitu. Perinteisen tutkimuksen aloilla, LLU tarjoaa myös monimuotoinen ainutlaatuisen opinto-ohjelmia, jotka liittyvät pitkälle edennyttä maatalouteen, eläinlääketieteen, elintarviketuotanto, metsä- ja maisema-arkkitehtuuri.

Yliopisto sijaitsee Jelgavassa - vanha kulttuurikaupunki, joka on vain 40 kilometrin päässä pääkaupungista Latvian - Riga. Jelgava on tunnustettu todellinen opiskelija kaupunki.

Missio ja visio

Latvian University of Agriculture (LLU) Strategic Development Plan 2015-2020, kehitettiin aikana 2015 ja hyväksytty LLU senaatin 9. joulukuuta 2015.

Voidakseen suorittaa tehtävänsä ja toteuttaa sen tavoitteet ja päämäärät, Latvian maatalousyliopisto on kehittänyt kolme ohjelmapalveluja: 1. Studies 2. Science 3. Hallinnolliset ja taloudellista tukea selvitysten ja tutkimusten työskennellä tavoitteena Latvian maatalousyliopisto on tarjota mahdollisuus saada ylempi ja korkea koulutus maataloudessa, eläinlääketieteessä, elintarvikkeiden teknologian, suunnittelun, metsätalouden tieteen, yhteiskuntatieteissä, tietotekniikan ja ympäristönhoito aloilla sekä kehittää tieteen ja ylläpitää ja kehittää Latvian älyllistä potentiaalia ja kulttuuriin.

Tavoitteet LLU:

1.To varmistaa tutkimuksen laatua vastaava standardien kansallisen yliopiston mitä antaisi kouluttaa kilpailukykyinen asiantuntijat Latvian ja kansainvälisille työmarkkinoille.

2.To kehittää tieteellistä potentiaalia osallistua kansainväliseen tutkimukseen, integroimaan akateemisen koulutuksen ja tutkimuksen mitä varmistaisi innovatiivisten, tietoon - pohjaiset teknologiat osaksi Latvian kansantalouden erityisesti, että Zemgale alueella.

3.To varmistaa kestävä kehitys yliopiston kansallisena koulutuksen, tieteen ja kulttuurin laitos:

 • vahvistaa oikeusperusta;
 • parantaa organisaatiorakenteen mukaisesti
 • että LLU tavoitteiden kehittää yhteistyötä instituutioiden, akateemisen koulutuksen ja tutkimuslaitosten Latviassa ja ulkomailla, yritysten ja ammatillisten järjestöjen ja alueellisten instituutioiden Zemgalen;
 • hallita LLU materiaali ja tekninen perusta tehokkaasti.

Llu missio

Kehittää kilpailukykyisiä henkisen pääoman perusteella huippuosaamista tutkimuksen, tutkimustulosten hyödyntämistä taloudessa, opetuksen korkeaa laatua ja tehokasta hallintaa yliopiston.

Llu visio

Latvia University of Agriculture on yksi johtavista yliopistojen tieteen ja teknologian Itämeren alueella, erikoistunut kestävä luonnonvarojen käyttö, joilla pyritään parantamiseksi elämänlaatua yhteiskunnalle.

Facta

 • Latvia University of Agriculture (LLU) perustettiin vuonna 1939 ja sen vanhin tiedekunta on tiedekunnan maatalous, perustettiin vuonna 1863, joka on läheistä yhteistyötä monien yliopistojen ulkomailla. Llu on ollut nopeasti kasvava laitos jälkeisen ajan Latvia itsenäistyi.
 • On 8 tiedekuntien yliopistossa: maatalous, eläinlääketieteen, Engineering, Food Technology, ympäristö- ja rakennustekniikan, Forest, Information Technologies, Economics ja sosiaalisen kehityksen.
 • 64 kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja tarjoavat 313 opettajien ja tutkijoiden 4350 opiskelijoille 2014-2015.
 • Kansainvälinen yhteistyö perustuu yli 130 tehneet yhteisön kanssa kumppani laitokset 27 Euroopan maassa ja 42 aktiivista kahdenväliset sopimukset HEI ja tutkimuskeskukset 19 maasta ympäri maailmaa.
 • Museo yliopiston tyytyväinen nähdä historia Jelgavan palatsi ja historia Latvian maatalousyliopisto expositions.
 • Kulttuuriympäristö Yliopiston aktiivisesti muodostuu ja tutkitaan perinteisiä ja ainutlaatuisia tapahtumia.
 • Myös laaja valikoima urheilu mahdollisuuksia yliopiston opiskelijoille ja työntekijöille.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Ammatillinen Master Elintarvikehygienian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 14 kuukautta September 2018 Latvia Jelgava

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen. [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]


Master Maataloustekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Master koulutusohjelma of Agricultural Engineering tarjoaa kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: Auto- ja Power Engineering. Ohjelma sisältää tutkimuksen kursseja: Research and Engineering tieteeseen, Automaattisia Measurement Systems, logistiikka, liikenne ja logistiikka, Automobile maarakennusteknologia, liikenteen hallinta ja mallinnus, Vaihtoehtoiset polttoaineet ja öljyt, henkisen Tekniikkaa ja järjestelmiä, jne. [+]

Master koulutusohjelma of Agricultural Engineering tarjoaa kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: Auto- ja Power Engineering.

Ohjelma sisältää tutkimuksen kursseja: Research and Engineering tieteeseen, Automaattisia Measurement Systems, logistiikka, liikenne ja logistiikka, Automobile maarakennusteknologia, liikenteen hallinta ja mallinnus, Vaihtoehtoiset polttoaineet ja öljyt, henkisen Tekniikkaa ja järjestelmiä, jne.

Tutkimus Ohjelma on täydennetty laatimiseen Diplomityö suunnittelee analyyttinen ja kokeellista tutkimusta.

Kokeet suoritetaan tasalle laboratorioiden teknillisessä nykyaikaisia ​​tutkimusmenetelmiä ja laitteita.

Pääsyvaatimukset

Kandidaatin tutkinto Engineering, Computer Sciences, matematiikan tai fysiikan; Engineer pätevyys (korkea koulutus) myöntää opintoja Master koulutusohjelman insinöörin tai tietojenkäsittelytieteiden. Englanti vaatimukset: IELTS 6,0, TOEFL 547, TOEFL-IBT pisteet 76.... [-]


Master Of Engineering In Food Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]


Master Of Engineering In Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Master-ohjelmassa "Information Technologies" tarjoavat tiedekunnan Information Technologies, joka kouluttaa asiantuntijoita niin käytännön kuin tieteellistä työtä IT-alalla. Ajan tasalla Tietokonehuoneiden uusimmat laitteet käytetään tutkimuksiin, jotka ovat käytännönläheisiä ja läheisessä yhteydessä teollisuuden tarpeisiin ja työmarkkinoiden. [+]

Nykyään kehittäminen kaikkia taloudellisen ja tieteellisen toiminnan liittyy läheisesti soveltamiseen Information Technologies (IT). Ohjelma on suunnattu seuraavat sovellukset tietotekniikan tieteidenvälistä suuntaukset:

tuottamista tietokoneella ohjausjärjestelmät, jonka tavoitteena on kouluttaa teitä analysointiin tuotantojärjestelmien kehittämistä ja ylläpito valvontajärjestelmien avulla spesifisyys laitteisto; systeemianalyysin - sinun on hyvä teoreettinen tietämys ohjelmistotuotannon ja käytännön taitoja ongelmien ratkaisemiseksi, jotka liittyvät suunnitteluun, ylläpitäminen ja soveltaminen ohjelmistoja; tietotekniikkaa biosysteemien jonka tavoitteena on valmistaa sinua olemaan luova ja pystyä soveltamaan uusia ratkaisuja tietotekniikan tallentamiseen ja analysointiin biologiset tiedot. ... [-]

Master Sosiologian Of Järjestöjen Ja Julkishallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Vallitsevat suhdanteet Latviassa ja Euroopassa korostaa tarvetta korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja tutkijoita taloustieteen, hallinta ja sosiologista tutkimusta. [+]

Tämänhetkinen talouden kehityksestä Latviassa ja Euroopassa korostavat tarvetta korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja tutkijoita taloustieteen, hallinta ja sosiologista tutkimusta, jotka voivat työskennellä innovatiivisia yrityksiä ja laitoksia. Master-ohjelmassa "sosiologia organisaatiot ja julkisen hallinnon" tarjoavat taloustieteiden tiedekunnan ja sosiaalisen kehityksen.

Academic profiili

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita varten johtotehtävissä organisaatioissa julkisen ja yksityisen sektorin sekä tutkimuslaitosten. Tutkimus ohjelma varmistaa opiskelija-centered lähestymistapa tutkia prosessia, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää teoreettista ja kokemusperäistä tietoa, taitoja ja osaamista varten perusteellisen analyysin nykyajan sosiaalisia prosesseja, organisaation suorituskykyä ja kysymyksiä julkisen hallinnon. Ohjelma kattaa kaksi lukuvuotta. 1st lukukauden opiskelijat laajentaa tietojaan ja taitojaan sosiologinen teoria, metodologia ja tekniikoita, organisaation toiminta ja julkisen hallinnon. Tutkimus kursseja toinen lukukauden nimenomaan keskittyä organisointiin liittyvät tutkimukset, julkinen ja kansalaisjärjestöjen sektori, sosiaali-, tutkimus elämänlaatua, maaseudun tutkimuksia, ja kehittämisohjelmat. Tutkimuksen aikana käytäntö 3. lukukausi opiskelijoille tarjotaan käydä organisaatioille julkisen sektorin ja on osoitettava niiden käytännön osaamista yhteen organisaatioiden; muutamia pakollisia ja valinnaisia ​​kursseja toimitetaan myös esimerkiksi Project Management, Policy Analysis, Human Development, Time Management, sekä innovaatiot ja luovuus. Vuonna 4. lukukauden ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustaminen diplomityön.... [-]


Master Uraneuvonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Tämä ura neuvonta ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa uraohjausta ja hallintaa urakehitykseen monikulttuurisessa ympäristössä koulutuksen ja työllisyyden. [+]

Academic profiili

Tämä ura neuvonta ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa uraohjausta ja hallintaa urakehitykseen monikulttuurisessa ympäristössä koulutuksen ja työllisyyden.

Oppimistavoitteet:

Tieto urakehityksessä, neuvonta ja viestintä teoriat, ura palveluiden hallinta ja erilaisia ​​urakehityksen organisaatioissa; Ymmärtäminen ammattietiikkaa neuvonta viestintä, uusimpia suuntauksia työllisyyttä ja työnhakua, sosiaalinen integraatio ja kulttuurienvälisyyden; Mahdollisuuden kehittää ja ammattitaidon vahvistamiseksi viestinnän ohjauksen prosessista sekä taitoja tietotekniikan uraohjauksen ja tutkimuksen taitoja, jossa tutkimus menetelmiä sovelletaan; Mahdollisuus herättää kiinnostusta tutkimustoimintaan ja saada käytännön koulutusta esittelyssä tutkimustuloksia. ... [-]

Ota yhteyttä

Latvijas Lauksaimniecības universitāte

Osoite, 1. rivi Latvia University of Agriculture, 2 Liela Street
LV-3001 Jelgava, Latvia
Verkkosivu http://www.llu.lv/en/
Puhelin +371 63 022 584