Latvia University of Life Sciences and Technologies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus-, tiede- ja kulttuurikeskus

Latvia University of Life Sciences and Technologies sijaitseva Latvia University of Life Sciences and Technologies on ainoa Latvian korkeamman maatalousalan koulutuskeskus, jonka tavoitteena on: edistää maaseudun kehittämisen älyllistä potentiaalia maataloudessa; kannustaa nuoria hankkimaan korkeakouluopetusta ja ammatillista koulutusta; kehittää tutkimusta; edistää kulttuurista kehitystä; tutkia, ylläpitää ja täydentää Latvian kansasta saatua kokemusta ja siirtää sen tuleville sukupolville.
Yliopisto on moniprofiilinen. Perinteisten opintojen lisäksi LLU tarjoaa monimuotoisia ainutlaatuisia opinto-ohjelmia, jotka liittyvät edistyneeseen maatalouteen, eläinlääketieteeseen, elintarviketuotantoon, metsätalouteen ja maisema-arkkitehtuuriin. Yliopisto sijaitsee Jelgavalla - vanha kulttuurikaupunki, joka on vain 40 kilometrin päässä Latvian pääkaupungista - Riiasta. Jelgava tunnetaan todellisen opiskelijakaupungiksi.

Tehtävä

Latvia University of Life Sciences and Technologies ( LLU ) strateginen kehittämissuunnitelma 2015-2020 kehitettiin vuonna 2015 ja LLU senaatti hyväksyi 9. joulukuuta 2015. Latvia University of Life Sciences and Technologies tehtävien suorittamiseksi ja tavoitteiden toteuttamiseksi Latvia University of Life Sciences and Technologies on kehittänyt kolme toimintaohjelmaa: 1. Tutkimukset 2. Tiede 3. Hallinnollinen ja taloudellinen tuki tutkimukselle ja tutkimustyölle Latvia University of Life Sciences and Technologies tavoitteena on tarjota mahdollisuus saada korkeakoulututkintoja ja korkeampia maataloudessa, eläinlääketieteessä, elintarviketeollisuudessa, tekniikassa, metsätaloudessa, yhteiskuntatieteissä, tietotekniikassa ja ympäristöasioiden hallinnossa sekä kehittää tieteitä ja ylläpitää ja kehittää Latvian älyllistä potentiaalia ja kulttuuria. LLU : n tavoitteet: 1.Varmistetaan kansallisen korkeakoulun normien mukainen opetuksen laatu, mikä mahdollistaisi latvialaisten ja kansainvälisten työmarkkinoiden kilpailevien asiantuntijoiden koulutuksen. 2. Kehittää tieteellistä potentiaalia osallistua kansainväliseen tutkimukseen, integroida akateeminen koulutus ja tutkimus, mikä varmistaisi innovatiivisten, osaamisteknologioiden käyttöönottamisen Latvian kansantaloudelle etenkin Zemgalen alueella. 3.Varmistaakseen yliopiston kestävän kehityksen kansallisena koulutus-, tiede- ja kulttuurilaitoksena:

 • oikeusperustan vahvistaminen;
 • parantaa organisaatiorakennetta sen mukaisesti
 • LLU tavoitteisiin; kehittää yhteistyötä Latvian ja ulkomailla toimivien laitosten, akateemisten kasvatustieteiden ja tiedelaitosten, yritysten ja ammatillisten järjestöjen sekä Zemgale-instituutioiden kanssa;
 • hallita LLU materiaalia ja teknistä perusta tehokkaasti.

LLU tehtävä Kilpailukykyisen henkisen pääoman kehittäminen tutkimuksen huippuosaamisen, tutkimustulosten käytön taloudessa, korkeatasoisen koulutuksen ja yliopiston tehokkaan hallinnan avulla. LLU näkemys Latvia University of Life Sciences and Technologies on yksi Itämeren alueen johtavista tieteen ja teknologian korkeakouluista, joka on erikoistunut luonnonvarojen kestävään käyttöön yhteiskunnan elämänlaadun parantamiseksi.

faktat

 • Latvia University of Life Sciences and Technologies LLU perustettiin vuonna 1939, ja sen vanhin tiedekunta on vuonna 1863 perustettu maatalouden tiedekunta, joka on läheisessä yhteistyössä monien ulkomaisten yliopistojen kanssa. LLU on ollut nopeasti kasvava instituutio ajanjaksolla, kun Latvian takaisin itsenäisyys.
 • Yliopistossa on 8 tiedekuntaa: maatalous, eläinlääketiede, insinööri, elintarviketeknologia, ympäristö ja rakennustekniikka, metsät, tietotekniikka, talous ja sosiaalinen kehitys.
 • 64 kandidaatin, maisterin ja tohtorikoulutuksen ohjelmat tarjoavat 313 opettajaa ja tutkijaa 4350 opiskelijalle vuosina 2014-2015.
 • Kansainvälinen yhteistyö perustuu yli 130: een tehtyyn yhteistyösopimukseen kumppanuuslaitosten kanssa 27 Euroopan maasta ja 42 aktiivisesta kahdenvälisestä sopimuksesta korkeakoulujen ja tutkimuskeskusten kanssa 19 maasta maailmanlaajuisesti.
 • Yliopiston museo toivottaa tervetulleeksi tutustumaan Jelgavan palatsin historiaan ja Latvia University of Life Sciences and Technologies historiaan Latvia University of Life Sciences and Technologies -tapahtumaan.
 • Yliopiston kulttuuriympäristö on aktiivisesti muodostettu ja tutkittu perinteisissä ja ainutlaatuisissa tapahtumissa.
 • Yliopisto-opiskelijoille ja työntekijöille on tarjolla myös laaja valikoima urheilumahdollisuuksia.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Ammatillinen Master Elintarvikehygienian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 14 kuukautta September 2018 Latvia Jelgava

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen. [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]


Ammattiopettaja Maisemasuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Ohjelman tavoitteena on valmistella ammatillisen ja luovia asiantuntijoita ratkaisemaan selvä ongelmien maisema-arkkitehtuuri tai liittyvien alojen maisemaan ja ympäristöön. Ohjelma sisältää pakolliset opintokurssien in Landscape Architecture Theory, Maisema Sciences, maisema Inventory, historiallinen maisema laatu, kestävän Community Development, maisemaekologian ja analyysi. [+]

Opintojakson tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavaa osaamista ja taitoja maisema-arkkitehtuurin työhön pätevinä asiantuntijoina, jotka kykenevät tutkimustoiminnan, analysoinnin, kehittämissuunnittelun, kunnossapidon, elvyttämisen ja alueellisen parantamisen sekä kasvillisuuden järjestämisen maisemat, julkinen ulkotila ja oma ulkotila itsenäisesti tai tiimissä. Ohjelman sisältö takaa master-tason tietämyksen hankinnan, jonka tarkoituksena on tutkia tieteenalojen teoreettisia opintoja ja opintojaksoja, hankkia tutkimustoiminnan perusteet, tutkimusmenetelmät, hankkia tarvittavat tiedot ja kokemukset harjoittelun aikana.

Ohjelman tutkinnon suorittaneet voivat:... [-]


Master Agricultural Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Master koulutusohjelma of Agricultural Engineering tarjoaa kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: Auto- ja Power Engineering. Ohjelma sisältää tutkimuksen kursseja: Research and Engineering tieteeseen, Automaattisia Measurement Systems, logistiikka, liikenne ja logistiikka, Automobile maarakennusteknologia, liikenteen hallinta ja mallinnus, Vaihtoehtoiset polttoaineet ja öljyt, henkisen Tekniikkaa ja järjestelmiä, jne. [+]

Master koulutusohjelma of Agricultural Engineering tarjoaa kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: Auto- ja Power Engineering.

Ohjelma sisältää tutkimuksen kursseja: Research and Engineering tieteeseen, Automaattisia Measurement Systems, logistiikka, liikenne ja logistiikka, Automobile maarakennusteknologia, liikenteen hallinta ja mallinnus, Vaihtoehtoiset polttoaineet ja öljyt, henkisen Tekniikkaa ja järjestelmiä, jne.

Tutkimus Ohjelma on täydennetty laatimiseen Diplomityö suunnittelee analyyttinen ja kokeellista tutkimusta.

Kokeet suoritetaan tasalle laboratorioiden teknillisessä nykyaikaisia ​​tutkimusmenetelmiä ja laitteita.... [-]


Master Of Engineering In Food Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]


Master Of Engineering In Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Master-ohjelmassa "Information Technologies" tarjoavat tiedekunnan Information Technologies, joka kouluttaa asiantuntijoita niin käytännön kuin tieteellistä työtä IT-alalla. Ajan tasalla Tietokonehuoneiden uusimmat laitteet käytetään tutkimuksiin, jotka ovat käytännönläheisiä ja läheisessä yhteydessä teollisuuden tarpeisiin ja työmarkkinoiden. [+]

Nykyään kehittäminen kaikkia taloudellisen ja tieteellisen toiminnan liittyy läheisesti soveltamiseen Information Technologies (IT). Ohjelma on suunnattu seuraavat sovellukset tietotekniikan tieteidenvälistä suuntaukset:

tuottamista tietokoneella ohjausjärjestelmät, jonka tavoitteena on kouluttaa teitä analysointiin tuotantojärjestelmien kehittämistä ja ylläpito valvontajärjestelmien avulla spesifisyys laitteisto; systeemianalyysin - sinun on hyvä teoreettinen tietämys ohjelmistotuotannon ja käytännön taitoja ongelmien ratkaisemiseksi, jotka liittyvät suunnitteluun, ylläpitäminen ja soveltaminen ohjelmistoja; tietotekniikkaa biosysteemien jonka tavoitteena on valmistaa sinua olemaan luova ja pystyä soveltamaan uusia ratkaisuja tietotekniikan tallentamiseen ja analysointiin biologiset tiedot. ... [-]

Master Sosiologian Of Järjestöjen Ja Julkishallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Vallitsevat suhdanteet Latviassa ja Euroopassa korostaa tarvetta korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja tutkijoita taloustieteen, hallinta ja sosiologista tutkimusta. [+]

Tämänhetkinen talouden kehityksestä Latviassa ja Euroopassa korostavat tarvetta korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja tutkijoita taloustieteen, hallinta ja sosiologista tutkimusta, jotka voivat työskennellä innovatiivisia yrityksiä ja laitoksia. Kansantaloustieteen ja sosiaalisen kehityksen tiedekunta tarjoaa maisteriohjelmaa "Organisaatioiden ja julkishallinnon sosiologia".

Academic profiili

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita johtaviin tehtäviin julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa sekä tutkimuslaitoksissa. Opinto-ohjelma takaa opiskelijakeskeisen lähestymistavan opiskeluprosessiin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää teoreettista ja empiiristä osaamistaan, taitojaan ja osaamistaan ​​nykyaikaisten yhteiskunnallisten prosessien, organisaation suorituskyvyn ja julkishallinnon kysymysten perusteelliseen analyysiin.... [-]


Master Uraneuvonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Tämä urakehitysohjelma tarjoaa opiskelijoille uran neuvontaa ja urakehityksen hallintaa monikulttuurisessa koulutus- ja työllistymisympäristössä. [+]

Academic profiili

Tämä urakehitysohjelma tarjoaa opiskelijoille uran neuvontaa ja urakehityksen hallintaa monikulttuurisessa koulutus- ja työllistymisympäristössä.

Oppimistavoitteet:

Osaamisen kehittäminen, neuvonta- ja viestintäteoriat, urahallinnon johtaminen ja erilaiset urakehitys organisaatioissa; Ymmärtäminen ammattietiikkaa neuvonta viestintä, uusimpia suuntauksia työllisyyttä ja työnhakua, sosiaalinen integraatio ja kulttuurienvälisyyden; Mahdollisuus kehittää ja vahvistaa neuvontaprosessin viestintätaitoja sekä tietotekniikan osaamista urakehitys- ja tutkimustoiminnassa, jossa käytetään tutkimusmenetelmiä; Mahdollisuus herättää kiinnostusta tutkimustoimintaan ja saada käytännön koulutusta esittelyssä tutkimustuloksia. ... [-]

Ota yhteyttä

Latvijas Lauksaimniecības universitāte

Osoite, 1. rivi Latvia University of Life Sciences and Technologies, 2 Liela Street
LV-3001 Jelgava, Latvia
Verkkosivu http://www.llu.lv/en/
Puhelin +371 63 022 584