Turiba University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saada käytännön tietoa Arvostavat Työnantajat

Korkeakoulutus on kiinteä alusta luomisessa menestyksekkään uran. Se avaa ovia kasvua, kehitystä ja menestystä. Vuonna Turiba yliopiston tieto kulkee käsi kädessä käytännön taitoja - se on yhdistelmä, joka on erittäin arvostettu työnantajien paitsi Latviassa, mutta myös muualla maailmassa.

Turiba yliopisto on saanut tunnustusta työnantajien ja sijoittui ylimmäksi tunnetuimmista yliopistoista. 99,61% valmistuneista työskentelee - se on korkein työllisyysaste Latvian yliopistojen lisäksi, yli 80% yliopisto-opiskelijoista työskentelee opintojensa aikana.

Tutkinnon Turiba yliopisto ovat kilpailukykyisiä ja kysyntä työmarkkinoilla. Myös kansainvälinen suuntautuminen, menestyksekäs yhteistyö teollisuuden, sekä järjestetty opiskeluympäristö yliopiston on hyväksytty; opiskeluympäristö on parantaa ottamalla huomioon neuvoja kentän ammattilaisten ja ottamalla oppia työnantajien, lähellä yhteistyökumppanit yliopiston tutkimuksessa kehityskysymyksissä.

Turiba on käytännöllisesti suuntautunut yliopisto, koska käytännön opinnot muodostaa 60% vietetyn ajan tutkimuksia, kun taas teoria - 40%. Luennoitsijat ovat alan ammattilaisia, joilla on laaja kokemus, jonka lisäksi teoriassa antaa käsityksen maailmaan tietyllä alalla. Jokainen voi saada heidän ammattialansa mukaan liiketoimintalähtöistä koulutus ja kehittyä luova johtaja.

Ammatillinen suuntautuminen Turiba yliopiston jonka avulla opiskelijat voivat saada työkokemusta jo opintojen aikana kunkin opintovuoden tarjoamalla laajan oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksia tarjolla perusteella korkea työllisyysaste. Jo opintojen aikana on mahdollista hankkia todellisia taitoja ja kokemusta tarvitaan työtä. Tutkimukset eivät perustu pelkästään akateemisen materiaalit ja teoreettinen tehtävät; jolloin opiskelijat ovat kilpailukykyisempiä työmarkkinoilla. Työnantajat hyväksyä käytännön kokemus, siksi rekrytoidessaan nuoria, mieltymykset annetaan niille nuorille, jotka ovat saaneet kokemusta työnantajan valitsemaansa alaa.

Turiba on työmarkkinat suuntautunut yliopisto, ja se on hyväksytty sekä tulevien opiskelijoiden ja työnantajien. Arvioimalla työnhakijalla, se on myös otettava huomioon missä yliopistossa hän on valmistunut, koska se viittaa tietojen ja taitojen työntekijän suorittamaan tiettyä työtä. On tärkeää, että työnantaja tietää, kuinka paljon aikaa ja työtä olisi investoitava koulutukseen uuden työntekijän. Enemmän kokemusta ja käytännön tietoa nuorille on, sitä vähemmän aikaa olisi sijoittaneet työnantaja, mikä korkeakoulu ja sisältö opinto-ohjelma on tärkeä, samoin kuin aiempaa kokemusta opiskelijoiden kanssa erityisesti korkeakoulun.

Yhteistyö

Työskentely Työnantajat

Turiba yliopisto huolehtii päivittäin parantaa liiketoimintaympäristöä Latviassa ja edistää kaikkein mahdollisille toimialat. Tätä varten Turiba toimii yhdessä työnantajien tarjoamalla heille neuvontaa, koulutusta ja tutkimusta. Työnantajat, opiskelijat ja edustajia eri yhdistysten tiedot voimassa olevista markkinoiden kehitystä ja vaatimuksia kutsutaan säännöllisesti osallistumaan tiedekuntaneuvostot, työryhmien ja keskusteluja, siten osallistu uusien opetussuunnitelmien, hyväksyntää teemoja valmistumisen paperit ja harjoitteluohjelmia, sekä yhdessä etsivät vastauksia siihen, miten parhaiten valmistautua uuden asiantuntijoita ja mikä on tarpeen parantaa yritysten toimintaympäristöä.

Liiketoimintatutkimus

Päivittäinen liiketoiminta opetushenkilöstön ei ole vain luennointi tai pitämällä työpajoja ja tarjota neuvotteluja opiskelijoille. Tärkeä osa työtä tutoreista Turiba yliopisto on parantaa akateemista osaamista julkaisemalla tutkielmia, kanssa työnantajien ja sekaantuu työryhmissä järjestetty tarkoituksena tutkii erityinen huolenaihe, helpottaa integraatiota innovaatioita liiketoiminnan ja huolehtia talouden elpymisen maassa. Soveltava tutkimus on kehitetty yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja opiskelijoiden olisi hyödyllistä jokaisen työnantajan seuraavat alakohtaiset suuntaukset ja suunnittelu tulevaa kehitystä yritys. Tutkimus tehdään neljällä tieteellistä toimintaa. Suurin osa tutkimushankkeita toteutetaan alalla liiketalouden, sekä painopistealueeksi Latvian valtion - matkailualaa.

Tiedekunta Business Administration yhteistyössä Business Technology Institute suorit- soveltavaa tutkimusta aiheista avainasemassa kehittämiseen liiketoimintaympäristön Latviassa ja pyrkimys korostaa yrityksen tehokkuuden:

Kehitysmahdollisuuksia pk muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä; Johdon toiminta Latvian pk-yritys, sen arviointi kannalta tuottavuuden kasvu, ja tarvittavat muutokset hallituksen talouspolitiikan elvyttämiselle työn tehokkuutta; Tietojenkäsittely ja tietojenkäsittely.

Tutorit ja tutkijoita Kansainvälisen Matkailun tiedekunnan toteuttaessa matkailu tutkimushankkeita, mukaan lukien kansainväliset niitä, jotka voidaan arvioida merkittävästi kasvuun Latvian matkailualan. Tärkeimmät tutkimusaiheet ovat seuraavat:

Latvian alueellisten matkailu kohdemarkkinoilla, heidän tarpeensa ja riittävyyttä tarjottujen tuotteiden kysyntää; Ammatilliset valmiudet matkailualan palveluntarjoajien - vaadittavat taidot ja osaaminen, niiden arviointi; Tutkimukset vieraanvaraisuudesta Matkailu esineitä; Tutkimukset Sijainti tuotemerkin.

Tutkijat instituutin alalla työskentelevien viestinnän ja ohjaajia tiedonannon tiedekunnan tutkimuksen tekeminen joukkotiedotusvälineiden markkinoilla Latviassa, sekä kulttuurien välinen viestintä alalla yritysten sosiaalisen vastuun Latviassa. Suurimmat tutkimusaiheita ovat seuraavat:

Tietoisuus muodostumiseen kansallisen identiteetin palauttamisen jälkeen Latvian itsenäisyyden: suuntaukset ja tekijät; Inter-kulttuuriset näkökohdat yritysten sosiaalista vastuuta Latviassa; Viestintä ja näkökulmia tekohetkellä Euroopan tyyppi ihmiskunnan; Konfliktit organisaatioiden - vaihtoehdot analysointia ja resoluutio.

Asiantuntijat alalla oikeuden Business Technology Institute ja oikeustieteellisen tiedekunnan toimivat niiden toiminta-alue neuvonnassa kysymyksistä liiketoiminnan ja perustuslaillisia oikeuksia sekä yrityksille ja yksityishenkilöille. He ovat osallistuneet hankkeet, joissa oikeudellisia kysymyksiä kansallisen ja monikansallisen ulottuvuuden esimerkiksi kehittäminen muutosten säädösten ja neuvonta kansainväliseen oikeuteen kysymyksistä. Jotkut tärkeimmistä tutkimusaiheita ovat:

Vaikutus Länsi perustuslaillisia oikeuksia kulttuurin muodostumista ja kehittämistä perustuslaillisia oikeuksia Latvian tasavallan; Kysymyksiä tekijänoikeussuoja tietoyhteiskunnassa; Julkinen hallinto uudistuksia; Perustuslaillisia julkishallinnon uudistuksia; Kehitystrendit sosiologia oikeuksia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Tradenomin tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Videot

Get to know Turiba University

Ota yhteyttä

Turiba

Osoite, 1. rivi Graudu street 68
LV – 1058 Riika, Latvia
Verkkosivu http://www.turiba.lv/
Puhelin +371 67 622 551