AUST: American University of Science and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AUST heijastaa huolenaiheita sen perustajien että American-tyylistä yliopistokoulutus tulisi olla kaikkien ulottuvilla opiskelijoihin. Siksi lukukausimaksut pidetään vähintään tasolla, samalla taloudellista tukea niille opiskelijoille, jotka ei ole varaa opetusta, ja vaarantamatta kasvun vaatimat ja huippuosaamista akateemisen toimitukseen.

American University of Science & Technology pyrkii:

Edistää totuuden etsintä kautta harjoittamisesta tiedon ja soveltamista sen johdannaiset. Tarjoavat miehet ja naiset Libanonista, Lähi-idässä, ja muualla maailmassa mahdollisuuden hakea korkeakoulutukseen (ilman syrjintää uskonnosta, sukupuolesta, ihonväristä, kansallisuudesta tai sosioekonomisista tausta) ilmapiirissä henkistä vapautta ja kunnioitus toimenpiteen erityispiirteiden oman kulttuurin ja tulli. Tarjoa American-tyylistä koulutusohjelmia, jotka ovat verrattavissa vastaavia ohjelmia tarjotaan Yhdysvalloissa, ja räätälöidään tarpeisiin maantieteellisen alueen että se palvelee. Istuttaa mielissä ja sydämissä opiskelijoiden hyviin kansallisten ja kansainvälisten kansalaisuuden, jotta he voivat tulla agentit sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, katalyyttejä maailmanrauhaa, ja promoottorit ihmisoikeuksia. Varmista älyllisesti-tunnelmallisessa akateemisen harjoittamisesta hallitsevat vastuullinen vapaus ja kunnioitusta muiden oikeuksia. Kehittää opiskelijan analyyttinen, kriittinen, luova, ja viestintätaitoja eri oppiaineiden ja para-akateemista toimintaa. Pyrkiä tullut malli korkean teknologian käyttöön koulutuksessa alueella. Käyttää opiskelijat sosiaali-, kulttuuri- ja koulutusohjelmiin ja toimet, jotka tukevat ja täydentävät perinteistä lähiopetus ja oppimisprosesseja. Jatko ympäristötietoisia opiskelijoita, jotka arvostavat ekologia maidensa, ja pyrimme sen säilyttämiseksi tuleville sukupolville. Olla malli harjoittamisesta korkeakoulutuksen alueella että se palvelee.

historia Nykyajan American University of Science & Technology aloitti vuonna 1989 nimellä "American Universal College". Elokuussa 2000, nimi muutettiin American University College of Science & Technology kohti presidentin asetuksella # 3585/2000. Elokuusta 2007 nykyinen nimi amerikkalainen yliopisto Science & Technology vahvistettiin kohti presidentin asetuksella # 677/2007.

Asetus myönnetty AUST hyvin ansaittua yliopistotasoinen luvalla tarjota ohjelmia, jotka johtavat kandidaatin ja maisterin tutkinnot neljän lukuvuoden tiedekuntaa (koulut). Nämä ovat:

Humanistinen tiedekunta & Sciences (FAS) Tiedekunta Business & Economics (FBE) Tiedekunta Engineering (FE) Terveystieteiden tiedekunta (FHS)

Mukaisesti voimassa olevien lakien Libanonin, kaikki opetusohjelmia tarjotaan AUST on jätetty akkreditointia ja vastaavuus Higher Education Vastaavuus komitea, ja kaikki on asianmukaisesti akkreditoitu.

Yliopisto auttaa opiskelijoita työnhaussa aikana college vuotta. Aikana 2014-2015 lähes 67% kaikista opiskelijoiden järjestetään koko-tai osa-aikaisia ​​työpaikkoja.

Sijainnit

beirut

AUST University

Osoite
AUST: American University of Science and Technology,
Ashrafieh, Alfred Naccache Avenue

16-6452 beirut, Beirutin kuvernööri, Libanon

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin