ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESA Esittely

Perustettu vuonna 1996 seuraavat hallitustenvälinen sopimus Ranskan ja Libanonin ESA on Business School omistettu koulutusta johtajille ja päälliköille Libanonin ja Lähi-idän ja hallinnoi Pariisin Ile-de-France alueellisen kauppa-ja teollisuusministeriö.

Sen tehtävänä on muodostaa eliitin Libanonin ja alueen osaksi johtajat huomenna, ESA on tullut johtotähti akateemista huippuosaamista Libanonin alueella, ja alustan vuorovaikutus ja kokouksia Euroopan, Lähi-idän ja Libanonin.

Maksaminen innokas huomiota yritysten ja niiden tarpeet, ESA auttaa heitä kehittämään omaa näkyjä ja auttaa heitä paremmin pääsemään tavoitteisiinsa koulutusta ja valmennusta niiden johtajille ja päälliköille.

Sijaitsee keskustassa Beirut, ja ytimessä Lähi-idän, ESA väittää sen tavoittaa tärkeä kansainvälinen koulu, jossa yhdistyvät talenttia korkean tason oppijoiden ja professoreita, jotka joukossa maailman preeminent asiantuntijat.

Vahvuudet ESAn

Ja kursseja mittatilaustyönä, kouluttaa johtajille ja päälliköille mukaisesti tarpeiden kansainvälisen työpaikalla.

Tiedekunta koostuu yksinomaan professoreita peräisin parhaista kauppakorkeakouluissa Euroopassa, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Kaksi kansainvälistä sertifikaatit vahvistaa jokaisen akateemisen polun: ESA Tutkinto ja tutkinto sen arvostetun kumppanin koulussa.

Joustavat aikataulut, mahdollistaa sekä koulutuksen ja työelämän yhdistämisen.

Vaikutusvaltainen kansainvälinen verkosto, pääsee liittymällä ESA Alumni ry, joka liittyy ja keskeisiä työtoveri ESCP Alumni ry.

Edullinen paikka liike kohtaamisia, ESA järjestää säännöllisesti seminaareja ja paneeli konferensseja kansainvälisten kaiuttimet.

Akateeminen Partners

Perustamisestaan ​​lähtien ESA on säilyttänyt vankan verkosto koostuu hienoimpia Business Schools, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Näiden kumppanuuksien avulla meidän opiskelijoiden hyötyvät kansainvälisen tiedekunnan akateemista huippuosaamista, ja saada kaksi sertifioinnit kunkin kansainvälisen tutkinnon opetussuunnitelman: ESA korkeakoulututkinto, ja Degree kumppanimme organisaatio.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso DBA » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Erikoistunut Master Markkinoinnissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2018 Libanon Beirut Yhdistynyt kuningaskunta London + 2 lisää

Kouluttaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi. [+]

MSM: erikoistunut markkinoinnin master

Erikoistunut opetussuunnitelma markkinoinnissa Tavoite: Mestarin tutkinto Vähimmäiskokemus: 2 vuotta Kieli: ranska

Tavoite

Kouluttaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi.

Kaksi kansainvälistä tutkintotodistukset Erikoistunut Master Markkinointi ja viestintä ESAn Erikoistunut Master Markkinointi ja viestintä ESCP Euroopassa Kurssin rakenne

Kesto: 18 kuukautta Kurssit järjestetään viikossa joka kolmas, tiistaista perjantaihin klo 16.00-20.30 ja lauantaina klo 9.00-13.30

Palkkiot

Opetus: 18600 USD

[-]

Executive Master In Varainhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta October 2018 Libanon Beirut Alankomaat Rotterdam + 2 lisää

Kouluttaa rahoituksen ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi. [+]

XFM: Executive Master in Financial Management

Erikoistunut opetussuunnitelman Finance Tavoite: haltija korkeakoulututkinto Minimi kokemus: 3 vuotta Kieli: Englanti

Tavoite

Kouluttaa rahoituksen ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi.

Kansainvälinen tutkinto

Executive Masters Financial Management on yhteinen ohjelma ESA Business School ja SBA Bocconi, School of Management.

kurssin rakenne

Kesto: 16 kuukautta Kurssien: kerran kuukaudessa - torstaina, perjantaina ja lauantaina Aikataulu: 09:00-18:00

palkkiot

Opetus: 19500 USD

[-]

Master In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2 vuotta October 2018 Libanon Beirut

Opettajat, liike-elämän asiantuntijat ja kansainväliset libanonilaiset yksinomaan parhaista kansainvälisistä kouluista, kuten ESCP Europe (Financial Timesin sijoitus) ja HEC Paris. [+]

Master in Management

ESA: n maisteriohjelma, vain Libanonissa sijaitseva Grande Ecole -ohjelma, tulevina johtajina, jotka pystyvät helposti kehittämään kilpailukykyisiä, kansainvälisiä ja monikulttuurisia ympäristöjä.

INNOVAATIVINEN OHJELMA SPONSORAA SIJOITUKSET

Kurssi, jonka avulla opiskelijat voivat syventää ja hallita teorioita ja työkaluja onnistuneeseen integroitumiseen ammattimaailmassa. Valmennetaan opiskelijoita uskottavan ammatillisen projektin määrittelyyn ja virallistamiseen, joka täyttää Libanonin ja kansainvälisen liike-elämän pyrkimykset ja tarpeet. Strateginen liike-visio, toimintakyky ja kyky tehdä päätöksiä ja muuttaa muutoksia, jotta opiskelijat voivat tulla tehokkaiksi työntekijöiksi omilla aloillaan.... [-]


Ota yhteyttä

Ecole Superieure des Affaires

Osoite, 1. rivi ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Verkkosivu http://www.esa.edu.lb/
Puhelin +961 1 373 373