ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESA Esittely

Perustettu vuonna 1996 seuraavat hallitustenvälinen sopimus Ranskan ja Libanonin ESA on Business School omistettu koulutusta johtajille ja päälliköille Libanonin ja Lähi-idän ja hallinnoi Pariisin Ile-de-France alueellisen kauppa-ja teollisuusministeriö.

Sen tehtävänä on muodostaa eliitin Libanonin ja alueen osaksi johtajat huomenna, ESA on tullut johtotähti akateemista huippuosaamista Libanonin alueella, ja alustan vuorovaikutus ja kokouksia Euroopan, Lähi-idän ja Libanonin.

Maksaminen innokas huomiota yritysten ja niiden tarpeet, ESA auttaa heitä kehittämään omaa näkyjä ja auttaa heitä paremmin pääsemään tavoitteisiinsa koulutusta ja valmennusta niiden johtajille ja päälliköille.

Sijaitsee keskustassa Beirut, ja ytimessä Lähi-idän, ESA väittää sen tavoittaa tärkeä kansainvälinen koulu, jossa yhdistyvät talenttia korkean tason oppijoiden ja professoreita, jotka joukossa maailman preeminent asiantuntijat.

Vahvuudet ESAn

Ja kursseja mittatilaustyönä, kouluttaa johtajille ja päälliköille mukaisesti tarpeiden kansainvälisen työpaikalla.

Tiedekunta koostuu yksinomaan professoreita peräisin parhaista kauppakorkeakouluissa Euroopassa, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Kaksi kansainvälistä sertifikaatit vahvistaa jokaisen akateemisen polun: ESA Tutkinto ja tutkinto sen arvostetun kumppanin koulussa.

Joustavat aikataulut, mahdollistaa sekä koulutuksen ja työelämän yhdistämisen.

Vaikutusvaltainen kansainvälinen verkosto, pääsee liittymällä ESA Alumni ry, joka liittyy ja keskeisiä työtoveri ESCP Alumni ry.

Edullinen paikka liike kohtaamisia, ESA järjestää säännöllisesti seminaareja ja paneeli konferensseja kansainvälisten kaiuttimet.

Akateeminen Partners

Perustamisestaan ​​lähtien ESA on säilyttänyt vankan verkosto koostuu hienoimpia Business Schools, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Näiden kumppanuuksien avulla meidän opiskelijoiden hyötyvät kansainvälisen tiedekunnan akateemista huippuosaamista, ja saada kaksi sertifioinnit kunkin kansainvälisen tutkinnon opetussuunnitelman: ESA korkeakoulututkinto, ja Degree kumppanimme organisaatio.

Sijainnit

beirut

Ecole Superieure des Affaires

Osoite
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

beirut, Beirutin kuvernööri, Libanon
Puhelin
+961 1 373 373

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin