ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESA Esittely

Perustettu vuonna 1996 seuraavat hallitustenvälinen sopimus Ranskan ja Libanonin ESA on Business School omistettu koulutusta johtajille ja päälliköille Libanonin ja Lähi-idän ja hallinnoi Pariisin Ile-de-France alueellisen kauppa-ja teollisuusministeriö.

Sen tehtävänä on muodostaa eliitin Libanonin ja alueen osaksi johtajat huomenna, ESA on tullut johtotähti akateemista huippuosaamista Libanonin alueella, ja alustan vuorovaikutus ja kokouksia Euroopan, Lähi-idän ja Libanonin.

Maksaminen innokas huomiota yritysten ja niiden tarpeet, ESA auttaa heitä kehittämään omaa näkyjä ja auttaa heitä paremmin pääsemään tavoitteisiinsa koulutusta ja valmennusta niiden johtajille ja päälliköille.

Sijaitsee keskustassa Beirut, ja ytimessä Lähi-idän, ESA väittää sen tavoittaa tärkeä kansainvälinen koulu, jossa yhdistyvät talenttia korkean tason oppijoiden ja professoreita, jotka joukossa maailman preeminent asiantuntijat.

Vahvuudet ESAn

Ja kursseja mittatilaustyönä, kouluttaa johtajille ja päälliköille mukaisesti tarpeiden kansainvälisen työpaikalla.

Tiedekunta koostuu yksinomaan professoreita peräisin parhaista kauppakorkeakouluissa Euroopassa, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Kaksi kansainvälistä sertifikaatit vahvistaa jokaisen akateemisen polun: ESA Tutkinto ja tutkinto sen arvostetun kumppanin koulussa.

Joustavat aikataulut, mahdollistaa sekä koulutuksen ja työelämän yhdistämisen.

Vaikutusvaltainen kansainvälinen verkosto, pääsee liittymällä ESA Alumni ry, joka liittyy ja keskeisiä työtoveri ESCP Alumni ry.

Edullinen paikka liike kohtaamisia, ESA järjestää säännöllisesti seminaareja ja paneeli konferensseja kansainvälisten kaiuttimet.

Akateeminen Partners

Perustamisestaan ​​lähtien ESA on säilyttänyt vankan verkosto koostuu hienoimpia Business Schools, erityisesti ESCP Euroopassa ja HEC Paris.

Näiden kumppanuuksien avulla meidän opiskelijoiden hyötyvät kansainvälisen tiedekunnan akateemista huippuosaamista, ja saada kaksi sertifioinnit kunkin kansainvälisen tutkinnon opetussuunnitelman: ESA korkeakoulututkinto, ja Degree kumppanimme organisaatio.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Executive Master In Varainhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta October 2017 Libanon Beirut Alankomaat Rotterdam + 2 lisää

Kouluttaa rahoituksen ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi. [+]

XFM: Executive Master in Financial Management

Erikoistunut opetussuunnitelman Finance Tavoite: haltija korkeakoulututkinto Minimi kokemus: 3 vuotta Kieli: Englanti

Tavoite

Kouluttaa rahoituksen ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi.

Kansainvälinen tutkinto

Executive Masters Financial Management on yhteinen ohjelma ESA Business School ja SBA Bocconi, School of Management.

kurssin rakenne

Kesto: 16 kuukautta Kurssien: kerran kuukaudessa - torstaina, perjantaina ja lauantaina Aikataulu: 09:00-18:00 palkkiot

Opetus: 19500 USD

[-]

Master In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2 vuotta October 2017 Libanon Beirut

Master in Management ESA, vain Grande Ecole-ohjelma Libanonissa, tulevaisuuden johtajat helposti kehittyä kilpailukykyinen, kansainvälinen ja monikulttuurinen ympäristöissä. [+]

Master in Management

Master in Management of ESA, vain Grande Ecole ohjelman Libanonissa, tulevaisuuden johtajat Helposti kehittyvät kilpailukykyinen, kansainväliset ja monikulttuurisissa ympäristöissä.

INNOVATIIVINEN ohjelman sponsori kunnianhimonne

Race antaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää ja hallita teorioita ja työkaluja menestyksekkään integraation työelämästä. Valmennus opiskelijat määrittelyssä ja virallistaminen uskottavan ammatillisen hankkeen täyttämään toiveita ja tarpeita Libanonin ja kansainvälisen liiketoiminnan. Strategisen liiketoiminnan visio, toiminnalliset taidot ja kyky tehdä päätöksiä ja ajaa muutosta, jotta opiskelijat voivat tulla voimaan työskentelevät omilla aloillaan.... [-]


Mastère De Erikoistuminen En Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2017 Libanon Beirut Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 2 lisää

Kouluttaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi. [+]

MSM: Mastère de Erikoistuminen en Markkinointi Erikoistunut opinto Markkinointi Target: Haltija maisterin tutkinto Minimi kokemus: 2 vuotta Kieli: ranskalainen Tavoite Kouluttaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia ​​hallitsemaan ja syventää tietojaan tarvittavia teorioita ja työkaluja evoluution hoitamiseksi. Kaksi kansainvälistä tutkintotodistukset Erikoistunut Master Markkinointi ja viestintä ESAn Erikoistunut Master Markkinointi ja viestintä ESCP Euroopassa kurssin rakenne Kesto: 18 kuukautta Kurssit pidetään yhtä viikkoa kolmesta, tiistaista perjantaihin 16:00-20:30 ja lauantaina 09:00-13:30 Palkkiot Opetus: 18600 USD [-]

Ota yhteyttä

Ecole Superieure des Affaires

Osoite, 1. rivi ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Libanon
Verkkosivu http://www.esa.edu.lb/
Puhelin +961 1 373 373