Holy Spirit University of Kaslik - USEK

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pyhä Henki University of Kaslik (USEK) on yksityinen katolinen korkeakoulu perustivat Libanonin maroniittiyhteisön Order (LMO) vuonna 1938. Se on siis ensimmäinen yliopisto, joka perustettiin, kun Libanonin aloitteestaan ​​Libanonin kansalaiset (tässä tapauksessa LMO munkit). Siitä hetkestä, nämä munkit, jotka oli uskottu opetuksen tehtävä yli kolme vuosisataa, ovat sitoutuneet hallinnan USEK. Heidän tehtävänä oli antaa yliopisto-opetusta, vuonna vaatimusten mukaisesti työmarkkinoiden ja tiiviissä yhteistyössä tieteellisen tutkimuksen.

Koska kansallinen instituutio, USEK on tuonut sen opetukset ja opetussuunnitelmien mukaisiksi viranomaisvaatimukset Libanonin valtion, jossa tunnustetaan tutkintotodistukset se tuottaa. Lisäksi USEK pysyy tarkkana saavuttamisessa synteesissä perinteen ja modernismin koulutukseen vaihtoehtoja se tarjoaa, pysyen uskollisena kristitty humanismi, joka on painettu koulutustason se tarjoaa.

Sijaitsee Lähi-idän miljöö, lisäksi sen koulutustehtävä, USEK on sitoutunut säilyttämistä ja edistämistä Maroniittikirkko kulttuuriperinnön ja luoda yhteisöllisyyttä, jossa hengellinen, kansalais- ja eettisiä arvoja kunnioittaen muiden ja niiden uskomuksia vallitsevat.

Koska paine demokratisoida korkeakoulutuksen, yliopisto on käyttöön tarvittavat toimet syrjäytymisen torjumiseksi ja noudattamaan kuin elitistinen politiikka, vaikkakin tekemättä mitään myönnytyksiä osalta koulutuksen laatua. Perustaminen hajautettujen alueellisten keskusten (Zahle, Chekka ja Rmeich) siten jouset pois halun panna täytäntöön oikeutta korkeakoulutukseen.

USEK on sopeutunut hyvin valossa huiman sosioekonomisen kehityksen ja on luonut uusia ammatillista erikoisaloista, jotta monipuolistaa opetusta ja tarpeita työmarkkinoilla. Sen tavoitteena on myös asennus viihtyisä ja palveleva infrastruktuurit, jotka perustuvat uuteen tieto- ja viestintätekniikkaan. USEK koskee nykyaikaistamista hallinnollisten menettelyjen ja korkeakoulut, ja myös tarjota jatkuvaa koulutusta.

USEK sijaitsee keskeisellä Mount Lebanon; se on monikielinen perinteet, ja pääasiassa ranskankielinen laitos. Kiitos erittäin tiheän kansallisten ja kansainvälisten suhteiden, se on avainasemassa koulutuksessa korkeasti koulutettujen tutkijoiden ja ammattilaisten.

Nykyään USEK tyytyväinen yli 7500 opiskelijaa koko sen yksitoista tiedekuntaa ja neljä laitokset; eli viisitoista akateeminen yksiköt, jotka tarjoavat laajan valikoiman korkean tason monipuolista koulutusta.

USEK motto: "Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät koko totuus." (Joh 16:13)

Tehtävä Perustamisestaan ​​lähtien USEK pyrkii, ja noudattaen 92 artiklan perustuslakien OLM (ed. 2012) ja sosiaalista opetusta katolisen kirkon yliopistoja, edistää kehitystä kaikkien opiskelijoiden kautta laadukkaita koulutusohjelmia ja tutkimusta eri koulutusaloilla. Tarjoamalla laadukasta amerikkalaistyylinen opetusta sen opiskelijoita, USEK aikoo laatia tulevia johtajia innovaatioiden, ammatillisen kasvun ja elinikäisen oppimisen, Libanonissa, sisällä Lähi-idässä ja kaikkialla maailmassa. USEK on sitoutunut uskoon perustuva opetus kehittämiseen opiskelijoiden juuret katolisen perinteen, jossa henkiset arvot ja etiikka sekä kulttuurisen ja uskonnollisen moniarvoisuuden edistetään.

Miksi valita USEK? Tutkintotodistukset toimittama USEK virallisesti oikeaksi Libanonin valtion. Opetussuunnitelmat kehitetään siten valmistautua tuleviin tutkinnon päästä työmarkkinoille, yhdistämällä teoriakurssit käytännön työssä (lab työtä, harjoittelujaksot, tutkimushankkeita ja monitieteellinen luoviin hankkeisiin, jne), lisäksi tarjoaa perustiedot yleisen tietoa tarvitaan varustamaan tutkinnon ammatillisten piireissä ja yhteiskunnassa. Laaja valikoima hi-tech koulutuksia ja erikoisalat, jotka on mukautettu työmarkkinoiden tarpeisiin ja yhteisön vaatimukset, tarjotaan opiskelijoiden USEK kymmenen tiedekuntien ja neljä laitokset.

Tutkimukset USEK perustuvat modulaariseen järjestelmään yksiköt, jotka kirjanpidossa on puolen vuoden välein tai "hyvityksiä". Hyväksymällä tämän järjestelmän, yliopisto on noudattaa määräyksiä määräämällä Libanonin valtion ja määräysten kanssa, että äskettäin hyväksyttiin Euroopan yliopistoissa, mutta myös jäljellä yhteensopivia järjestelmän voimassa Yhdysvaltain ja Kanadan yliopistojen kanssa. Lisäksi hyväksyminen tällainen rakenne antaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia joustavuutta kaikilla tasoilla akateemisten ja varainhoitoa mahdollisille tutkintoihin. Se mahdollistaa myös:

Edistäminen opiskelijoiden liikkuvuudesta Libanonissa ja ulkomailla: Laajuus voidaan kerätä ja siirretään yliopistosta toiseen. Persoonallinen opiskelijoiden koulutus: akateeminen aikana jokainen opiskelija on mukautettu hänen (hänen) henkilökohtaisen ja ammatillisen hankkeen. Joustava organisaatio lukukausi: opiskelijat saavat vapauden valita määrän opintopistettä (samalla kun noudatetaan vähimmäis- ja enimmäismäärien asettamat yliopisto) ja kurssit lukukauden aikana (pois ryhmän kursseja, joita tarvitaan annettu opetussuunnitelma), jolloin he voivat parantaa tapaa, jolla ne asettavat niiden aikataulu. Tiiviiden pedagoginen tuki: seuranta ja tukea, jota opettajat on vahvistaa se, että kiitos tähän järjestelmään, koulutus keskittyy opiskelijoiden. Tarjoa monipuolinen kursseja opiskelijoille: Tämä järjestelmä edistää monitieteistä lähestymistapaa, sekä vaihto-alojen sisällä ja välillä. Helpottaminen uudelleen suuntaaminen: Kiitos perustaminen yhteyksien eri kursseja, joita ehdotetaan, opiskelijat voivat helposti muuttaa niiden opetussuunnitelmaa menettämättä kaikki saavutukset.

USEK on aina ollut kiinnostunut tutkimustoimintaa, ovat todistuksena kansainvälinen lehtien julkaisemat yliopiston (Melto, Parole de l'Orient), Annals ja oikeudenkäynnin korkean tason konferensseja ja seminaareja järjestetään USEK lisäksi lukuisia julkaisuja , jotka ovat seurausta yksilön tai kollektiivisen tutkimuksen töitä ja joka - ja suuret - liittyvät laajaan teemaan monipuolistamiseen, eli Libanonin ja Lähi-idän perintö (musikaali, teologinen, liturgisen, kirjallisuuden, oikeudellisia, historiallinen, arkkitehtoninen , teknisen, tieteellisen, jne). Tässä yhteydessä vaihtoa alojen sisällä ja välillä edistetään ja luodaan näin yhteyksiä keskuudessa USEK tiedekuntien ja laitosten, jotta saavutettaisiin paremmin yhteistyötä. Lisäksi yliopistossa on pääsy paljon resursseja laitteita, varattu tutkimustoimintaa ja jotka asetettiin opettajien / tutkijoiden ja opiskelijoiden.

Koska sen nuoriso, USEK on vakiintuu lähteenä dynaamisuutta ja elinvoimaa, mikä osoitettiin sen jatkuva laajeneminen, sen moderneja rakennuksia ja sen tietokoneistamista. Uusi tieto- ja viestintäteknologia, jotka ovat ensimmäisen luokan oppimisen välineitä, ovat kokonaan upotettu USEK ja käytetään kaikilla tieteenaloilla. Kaikki luentosalit ovat yhteydessä internetiin ja USEK intranetiä, ja monet ovat varustettu innovatiivisen multimedia-järjestelmä. Tiedekunnat ja laitokset ovat myös varustettu useilla hi-tech laboratorioita. Esimerkiksi, kauppahalli, joka sijaitsee tiedekunnan Business and Commercial Sciences, on yksi tärkeimmistä keskuudessa arabien yliopistot, on pinta-alaltaan ja laitteita. Tämä sali, joka vastaanottaa tosielämän taloudelliset tiedot rehun, liittyy tietoa ja analyysi Reuters taloudellisten tietojen viraston, ja se kattaa 20 operatiivista tietokoneita. Siten opiskelijat saavat ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa samanlainen kuin käytetyn Trading osastot suurten kansainvälisten pankkien.

Koska sen historiasta, sen maantieteellinen sijainti, sen dynaamisuutta ja sen maine koulutuksen ja ammatillisen koulutuksen, Libanon houkuttelee suuri joukko opiskelijoita, pääasiassa Lähi-idästä, mutta myös Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Opetuksen runko myös heijastaa tätä kulttuurinen monimuotoisuus, joka luonnehtii USEK, on ​​lähde rikastamiseen ja tuottaa iloisen tunnelman. USEK kansainvälinen ulottuvuus on myös paljasti kautta useita hankkeita, seminaareja ja muuta kulttuuritoimintaa, joka USEK on sitoutunut, yhteistyössä ulkomaisten korkeakoulujen kanssa. Nämä vaihdot ja yhteiset työt ovat syntyneet 81 yhteistyön allekirjoittamat yleissopimukset USEK ja ulkomaiset instituutiot. Kiitos näiden sopimusten opiskelijaa USEK pystyvät harjoittamaan tutkimuksia osana yhteistä suuntaa tai valvontaa. Lisäksi opiskelijat voivat hyötyä mahdollisuus koulutuksessa yhden tai kaksi lukukautta jossakin kumppanin yliopistoissa. Lopuksi, USEK ehdottaa useita erikoisalojen, jossa opiskelija on myönnetty kaksi tutkintotodistus (eli tutkintotodistuksen toimitetaan allekirjoittavat sekä USEK ja kumppaniyliopisto).

Yhteisön elämä USEK on noin ihmisen läheisyys suhteista opiskelijoiden keskuudessa, opettajat ja hallintohenkilöstö, ilmapiirissä vastavuoroinen kunnioitus ja vastuullinen vapaus. Yliopisto on ominaista aito solidaarisuuden ja tuen, jonka ansiosta, vankka ystävyyden muodostuvat. On kasvanut tottunut monimutkaisuuden ja vaatimusten korkeakoulutuksen, USEK on siis pyrkii rekrytoimaan opettajia, joilla on korkea pätevyyden omalla erikoisalallaan, sekä halu olla eettisesti tehty osana palvelun nuoria opiskelijoita. USEK pääkampuksella sijaitsee kaupungissa Jounieh, joka rajoittuu lahden samannimisen, itärannikolla Välimeren. Jounieh on kosmopoliittinen kaupunki, jossa on säteilevä historia, arkeologia, luonnon kauneutta, vapaa-ajan ja urheilun sekä lukuisia huvi keskuksissa. Yliopiston tiloissa yhdistyvät perinteet ja modernismi, ja tarjota miellyttävä ja rauhallinen ympäristö, joka suosii ajattelua ja opiskelua.

USEK viljelee vahvaa tunnetta keskuudestaan ​​opiskelijoiden ansiosta kutsuva opiskelijaelämään ja useita palveluja se tarjoaa heille. Siten kehyksen ulkopuolella kursseja, opiskelijan elämä USEK kestää useita muotoja ja tarjoaa uusia tilaisuuksia kehittää uusia taitoja ja tietoa ja rakentaa laaja kontaktiverkosto: opiskelija aikakauslehti, yhteiskunnallisten järjestöjen ja seurojen, pastoraalinen työ, kulttuurimatkojen, opiskelija osapuolet , jne. Koska yliopisto on innokas korostamaan kulttuurin kehon sekä että mielen, se tarjoaa myös opiskelijoille laajan valikoiman urheilutoimintaa. Ohjelma sisältää: koripallo, lentopallo, jalkapallo, tennis, pöytätennis, itämaista tanssia, joogaa, hiihto, jne. Lisäksi USEK on useita urheilujoukkueiden, jotka osallistuvat säännöllisesti kilpailuihin yliopistojen, sekä kansallisia ja kansainvälisiä mestaruuksia.

Kuten korkeakoulutuksen yleistyi ja sosioekonomisen kriisi maassa kasvoi kovempia, USEK on asettanut seuraavat tavoitteet itselleen:

Tee korkeakoulutuksen kaikkien saatavilla tasapuolisesti ilman syrjintää ja, mikä tärkeintä, unohtamatta taloudellisesti heikoimmassa asemassa opiskelijoille; Säilytä laatua opiskelijoiden koulutukseen, jotta he voivat paremmin elää yhteiskunnassa ja ammatillisen alalla.

USEK on kiinnostunut pitämään maksujaan edullinen, ja tarjoaa kaikkein varattomat opiskelijoille taloudellista tukea ja maksuhelpotuksia. Apurahat ovat myös varattu ansioituneimmille opiskelijoille. Useita toimistoja ja palvelut on arviolta opiskelijoiden käytössä, jotta niille tukea, kuunnellaan, neuvoja ja suunta. Näitä ovat: Social Service toimisto, yliopiston Pastoral työtä, opiskelijoiden asioiden toimisto, Suunta ja Pääsymaksu toimisto, sairaala jne

USEK pääkampuksella sijaitsee kaupungissa Jounieh, 15 km pohjoiseen Libanonin pääkaupungin Beirutin, 10 km etelään Byblos (Jbeil) ja 50 km etelään Tripoli. Se voidaan helposti ja nopeasti pääsee julkisilla liikennevälineillä. Lisäksi sen kolme alueellista Korkeakouluista, jotka sijaitsevat sisämaassa (in Zahlé, Chekka ja Rmeich) opettavat siirtokunnat opiskelijoille, jotka eivät voi mennä Keski kampuksella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Certificates »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts Historia

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 5 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Historia koulutus, sisällä osasto, pyritään etsimään totuutta mukaan tiukan objektiivinen lähestymistapa. Tämä rooli erityisesti auttaa ymmärtämään ja selittämään tosiasioita päätökseen Ihmiskunta kautta aikojen, ja tavoitteena on johtaa riitaisa analyysi tilanteista kuuluvat nykyajan History. Etuoikeutettu paikallistaminen yliopisto on mahdollistanut jäseniä, Institute of History, perustamisesta lähtien, toteuttaa lukeminen humanitaarisen ja Christian inspiraatiota yhä vääristynyttä todellisuutta. Historia koulutus pyrkii myös tapoja, joilla voidaan sovittaa yhteen Libanonin identiteettiä ja kulttuurista monimuotoisuutta; jotta sekä tehdä maailmasta mallia vuoropuhelun ja Libanonin koulutettu kansalainen, jossa kunnioitetaan ihmisoikeuksia ja demokraattisia arvoja. Tätä varten instituutti Historia tarjoaa koulutusta, joka on avoin yleistä historiallista tietoa ja erikoistunut itämainen kulttuuri. Se käynnistää kehittynyt tutkimushankkeita, jotka valottavat perintöä ja kysymyksistä ajankohtaisohjelmat, läpi perustavanlaatuisia kysymyksiä, jotka liittyvät tutkimukseen (keskustelut, konferenssit, työryhmät, selvitykset ...) ™ [+]

Historia koulutus, sisällä osasto, pyritään etsimään totuutta mukaan tiukan objektiivinen lähestymistapa. Tämä rooli erityisesti auttaa ymmärtämään ja selittämään tosiasioita päätökseen Ihmiskunta kautta aikojen, ja tavoitteena on johtaa riitaisa analyysi tilanteista kuuluvat nykyajan History. Etuoikeutettu paikallistaminen yliopisto on mahdollistanut jäseniä, Institute of History, perustamisesta lähtien, toteuttaa lukeminen humanitaarisen ja Christian inspiraatiota yhä vääristynyttä todellisuutta. Historia koulutus pyrkii myös tapoja, joilla voidaan sovittaa yhteen Libanonin identiteettiä ja kulttuurista monimuotoisuutta; jotta sekä tehdä maailmasta mallia vuoropuhelun ja Libanonin koulutettu kansalainen, jossa kunnioitetaan ihmisoikeuksia ja demokraattisia arvoja. Tätä varten instituutti Historia tarjoaa koulutusta, joka on avoin yleistä historiallista tietoa ja erikoistunut itämainen kulttuuri. Se käynnistää kehittynyt tutkimushankkeita, jotka valottavat perintöä ja kysymyksistä ajankohtaisohjelmat, läpi perustavanlaatuisia kysymyksiä, jotka liittyvät tutkimukseen (keskustelut, konferenssit, työryhmät, selvitykset ...) ... [-]


Master Of Arts In Arabian Kielen Ja Kirjallisuuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Department of arabian kielen ja kirjallisuuden palvelee yliopiston pitkäaikainen sitoutuminen elvyttää arabian perintö ja kannustamalla nykyaikaa ja kehitys arabimaailmassa. Se tarjoaa myös rikastuttava panoksensa maailman sivilisaation johon painottamaan aito inhimillisiä arvoja. [+]

Department of arabian kielen ja kirjallisuuden palvelee yliopiston pitkäaikainen sitoutuminen elvyttää arabian perintö ja kannustamalla nykyaikaa ja kehitys arabimaailmassa. Se tarjoaa myös rikastuttava panoksensa maailman sivilisaation johon painottamaan aito inhimillisiä arvoja.

Diplomit

Osasto toimittaa seuraavat tutkintotodistukset, jotka on tunnustettu Libanonin valtion: Bachelor of Arts in arabian kielen ja kirjallisuuden (96 ov - 3 vuotta) Master of Arts in arabian kielen ja kirjallisuuden (36 op - 2 vuotta) Ph.D. arabiaksi kieli ja kirjallisuus (60 ov - 3 vuotta)

Avoimet työpaikat

Nämä virallisesti tunnustettu diplomeja valtuuttaa haltijansa työskentelemään Libanonissa, arabimaissa ja muualla maailmassa. Ne avaavat valtavia näköaloja ja tarjoaa erilaisia ​​työmahdollisuuksia. Esimerkiksi, valmistuneet voivat olla:... [-]


Master Of Arts In E-journalismin Ja Sähköinen Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Master of Professional Studies in E-journalismin ja E-Communication: (36 op - 2 vuotta) [+]

Yleiskatsaus

Perustettu vuonna 2007, Department of journalismin ja viestinnän tiedekunnan sisällä Letters tarjoaa monitieteisen koulutuksen, joka on kaksi tavoitetta. Ensinnäkin, samoin hyödyntämällä uuden median, tulevia toimittajia tutkimaan tapoja parantaa viestintätaitoja ja kokemusta miten käyttää erilaisia ​​journalismin tyylilajeja. Lisäksi ne kehittävät ymmärtämistä valmiuksia arvioida tapahtumia ja yhteiskunnallisia ilmiöitä. Toiseksi, opiskelijat saavat tietoa media-diskurssianalyysin, puolueetonta tietoa ja viestinnän teorioita; kaikki tämä puututtava sisällä maailmassa, jossa teknologia ja sen haasteena ovat kehittyy jatkuvasti.

Diplomit

Osasto antaa seuraavan tutkintotodistukset, jotka on tunnustettu Libanonin valtion:... [-]


Master Of Arts In Syro-antiochene Tieteet

Kampus tai online Kokopäiväinen 2 viikkoa October 2018 Libanon Jounieh

Syyrialaisen-Antiochene perintö on taustalla teologisen ajattelun tiedekunnan Uskonnolliset ja Oriental Sciences. Tiedekunnan tavoitteena on kehittää tutkimus- ja tutkimuksia tällä alalla perinnön. [+]

Syyrialaisen-Antiochene perintö on taustalla teologisen ajattelun tiedekunnan Uskonnolliset ja Oriental Sciences. Tiedekunnan tavoitteena on kehittää tutkimus- ja tutkimuksia tällä alalla perinnön.

Tässä näkökulma, se on sitoutunut prosessiin säilyttämistä ja kehittämistä teologinen perintö syyrialainen kielen ja perinteitä. Tämä arvokas Syriac perintöä on oltava tutkijoiden käytettävissä.

Department of Syro-Antiochene Sciences tavoitteena on kouluttaa tutkijoita alalla kulttuurin ja sivistyksen sekä syyrialaisen kielen. Sitä pidetään olennaisena täydentää tiedekunnan Religious ja Oriental laitos USEK, joka on ottanut, sillä tärkein tehtävä, arvostamaan Antiochene perintöä. Syyrialainen kieli ja kulttuuri on yksi olennainen osa tämän perinnön osasto ei sivuuttaa muita osia tämän perinnön; siksi se sisältää sen ohjelmissa läheinen kulttuurin ja sivistyksen: kreikka, arabien ja arameaa. ... [-]


Master Of Arts In Yhteiskuntatieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Department of Social Sciences voit tutkia käyttäytymistä of Society, ymmärtää ihminen omassa ympäristössään, ja mitata syitä ja seurauksia hänen hyvinvointia. Se on velvollisuus sosiologi olla palveluksessa hänen Society, jotta johtamaan sitä kohti valveutuneita, poliittisesti turvalliseen kehitykseen, ja eettinen vastuu. [+]

Department of Social Sciences voit tutkia käyttäytymistä of Society, ymmärtää ihminen omassa ympäristössään, ja mitata syitä ja seurauksia hänen hyvinvointia. Se on velvollisuus sosiologi olla palveluksessa hänen Society, jotta johtamaan sitä kohti valveutuneita, poliittisesti turvalliseen kehitykseen, ja eettinen vastuu.

Kiitos koulutuksen yhteiskuntatieteiden, opiskelijat käsittelevät yhteiskunnallisia kysymyksiä kannalta globalisaation komponentit sanaston, tarkoituksensa ja tavoitteensa. He oppivat kamppailla eriarvoisuutta, johtaa työtaistelutoimiin, ymmärtää kaikenlaisen Lähi-idän, Välimeren tai muiden politiikasta, ja järjestää kulttuurikeskuksia. Koulutus valmistaa opiskelijoita tekemään tutkimusta yhteiskuntatieteisiin; etenkin tutkimusta, joka keskittyy syvä etsintä heidän yhteiskuntansa, jotta osallistuvat niihin edistäjinä pelastuksen. ... [-]


Master Of Arts Kansainvälisissä Suhteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Bachelor of Arts in International Relations ISSPA tavoitteena on kasvattaa opiskelijoita poliittisiin ja taloudellisiin teorioihin ja panokset, jotka rakenne valtioiden välisissä suhteissa. [+]

Bachelor of Arts in International Relations ISSPA tavoitteena on kasvattaa opiskelijoita poliittisiin ja taloudellisiin teorioihin ja panokset, jotka rakenne valtioiden välisissä suhteissa.

Tämä ohjelma perustuu seuraaviin teemoihin:

Kansainvälinen oikeus ja kansainväliset järjestöt Historia ja teoria kansainvälisten suhteiden Contemporary poliittisen ja taloudellisen panokset World Order ja Superpowers Diplomit

Bachelor of Arts in International Relations (96 ov - 3 vuotta) Master of Arts in International Relations (36 op - 2 vuotta) Tämä Master valottaa seuraavia aiheita:

Terrorismi ja kansainvälinen turvallisuus Kansainvälinen talous ja globalisaatio Kansainvälinen muuttoliike Ajankohtaisohjelmat Välimeren politiikka Poliittinen viestintä Jatko tutkimus väitöskirja Avoimet työpaikat ... [-]

Master Of Arts Kieli- Ja Käännöstieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Department of tulkkauksen ja kääntämisen avulla sen opiskelijoille täyttämään ammattiin kotimaahansa edistämällä välistä kielellistä viestintää. Tiedot ja käytännön komento arabia, ranska ja Englanti, sekä lisävarusteena hankinnan muiden kansainvälisten kielten, antaa Libanonille historiallisesti hyödyllistä monikielisyys. Libanon, joka sijaitsee yhtymäkohdassa idän ja lännen, myös hyötyy kursseille taiteen kääntämisen ja tulkkauksen välillä edellä kieliä. Tämä antaa kykyä avoimuuteen, vuoropuhelua, viestintää ja vaihtoa, mikä on rikastuttavaa kaikilla tasoilla: taloudellinen, yhteiskuntapoliittisen, koulutukseen ja kulttuuriin. Osasto on halukas edistämään tätä rikastuttavaa monikielisyyttä ja kouluttaa ammattilaisia ​​harjoitella kirjallinen käännös ja tulkkaus. [+]

Department of tulkkauksen ja kääntämisen avulla sen opiskelijoille täyttämään ammattiin kotimaahansa edistämällä välistä kielellistä viestintää. Tiedot ja käytännön komento arabia, ranska ja Englanti, sekä lisävarusteena hankinnan muiden kansainvälisten kielten, antaa Libanonille historiallisesti hyödyllistä monikielisyys. Libanon, joka sijaitsee yhtymäkohdassa idän ja lännen, myös hyötyy kursseille taiteen kääntämisen ja tulkkauksen välillä edellä kieliä. Tämä antaa kykyä avoimuuteen, vuoropuhelua, viestintää ja vaihtoa, mikä on rikastuttavaa kaikilla tasoilla: taloudellinen, yhteiskuntapoliittisen, koulutukseen ja kulttuuriin. Osasto on halukas edistämään tätä rikastuttavaa monikielisyyttä ja kouluttaa ammattilaisia ​​harjoitella kirjallinen käännös ja tulkkaus. ... [-]


MSc

Master Of Science In Enology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta June 2018 Libanon Jounieh

Department of Agri-Food Sciences tukee vision, mission tiedekunnan maatalouden ja elintarvikkeiden Sciences kautta monialainen opetuksen, oppimisen ja tutkimustoimintaa ravitsemustieteen. Tehtävänä osasto on tuottaa sosiaalisesti ja eettisesti vastuullinen opiskelijoille, jotka ovat johtajia käsittelemään menestyksekkäästi kansallisten ja elintarvikkeiden maailmanmarkkinahintojen ja terveydenhuollon haasteita ja joilla on myönteinen vaikutus heidän yhteisöjensä ja elintarviketeollisuus, jolla parannetaan laatua ihmisen life. [+]

Department of Agri-Food Sciences tukee vision, mission tiedekunnan maatalouden ja elintarvikkeiden Sciences kautta monialainen opetuksen, oppimisen ja tutkimustoimintaa ravitsemustieteen. Tehtävänä osasto on tuottaa sosiaalisesti ja eettisesti vastuullinen opiskelijoille, jotka ovat johtajia käsittelemään menestyksekkäästi kansallisten ja elintarvikkeiden maailmanmarkkinahintojen ja terveydenhuollon haasteita ja joilla on myönteinen vaikutus heidän yhteisöjensä ja elintarviketeollisuus, jolla parannetaan laatua ihmisen life.

Ohjelman Koulutuksen tavoitteet

Tutkinnon Agri-Food Sciences ohjelman USEK ovat erittäin päteviä:

Investointi tieteen ja tekniikan osaamista hankitaan koko opiskeluajan vastaamaan uusiin haasteisiin elintarviketeollisuudessa; Toimiminen tehokkaita johtajia ja tiimin jäsenet soveltamalla akateemiset taidot ja edistää tehokkaasti moniammatillisessa tutkivan ja alkiontuotantoryhmistä. Ohjelma Oppimistulokset ... [-]

Master Of Science In Food Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Department of Agri-Food Sciences tukee vision, mission tiedekunnan maatalouden ja elintarvikkeiden Sciences kautta monialainen opetuksen, oppimisen ja tutkimustoimintaa ravitsemustieteen. Tehtävänä osasto on tuottaa sosiaalisesti ja eettisesti vastuullinen opiskelijoille, jotka ovat johtajia käsittelemään menestyksekkäästi kansallisten ja elintarvikkeiden maailmanmarkkinahintojen ja terveydenhuollon haasteita ja joilla on myönteinen vaikutus heidän yhteisöjensä ja elintarviketeollisuus, jolla parannetaan laatua ihmisen life. [+]

Department of Agri-Food Sciences tukee vision, mission tiedekunnan maatalouden ja elintarvikkeiden Sciences kautta monialainen opetuksen, oppimisen ja tutkimustoimintaa ravitsemustieteen. Tehtävänä osasto on tuottaa sosiaalisesti ja eettisesti vastuullinen opiskelijoille, jotka ovat johtajia käsittelemään menestyksekkäästi kansallisten ja elintarvikkeiden maailmanmarkkinahintojen ja terveydenhuollon haasteita ja joilla on myönteinen vaikutus heidän yhteisöjensä ja elintarviketeollisuus, jolla parannetaan laatua ihmisen life.

Ohjelman Koulutuksen tavoitteet

Tutkinnon Agri-Food Sciences ohjelman USEK ovat erittäin päteviä:

Investointi tieteen ja tekniikan osaamista hankitaan koko opiskeluajan vastaamaan uusiin haasteisiin elintarviketeollisuudessa; Toimiminen tehokkaita johtajia ja tiimin jäsenet soveltamalla akateemiset taidot ja edistää tehokkaasti moniammatillisessa tutkivan ja alkiontuotantoryhmistä. Ohjelma Oppimistulokset ... [-]

Ms Biokemia

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Tämä erittäin monipuolinen uuden erikoistumisen, kiinnostunut kemian elävän maailman, on tehnyt merkittäviä läpimurtoja eri aloilla, kuten bioteknologia, erityisesti terveys, genetiikka, farmakologian, kosmetiikka, elintarviketeollisuus, ja ympäristö. Koulutus perustuu pitkälle kehittynyttä ohjelmaa solujen biologian, kemian ja biokemian, sekä teoreettisen ja kokeellisen tasoja ja monitieteistä tutkimusta. [+]

Tämä erittäin monipuolinen uuden erikoistumisen, kiinnostunut kemian elävän maailman, on tehnyt merkittäviä läpimurtoja eri aloilla, kuten bioteknologia, erityisesti terveys, genetiikka, farmakologian, kosmetiikka, elintarviketeollisuus, ja ympäristö. Koulutus perustuu pitkälle kehittynyttä ohjelmaa solujen biologian, kemian ja biokemian, sekä teoreettisen ja kokeellisen tasoja ja monitieteistä tutkimusta.

Diplomit Bachelor of Sciences Biokemian (96 ov - 3 vuotta) Master of Sciences in biokemian (36 op - AMK + 2 vuotta) Tämä ohjelma on suunnattu vaihtoehtoja seuraavaan kenttään: kosmetologi ja farmakologian (ranska ja Englanti kohdat). Avoimet työpaikat ... [-]

Ms On Vakuutus- Ja Finanssimatematiikasta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Sovellusaloja matematiikassa ovat lukuisia ja vaihtelevat tilastoja ja tietojen analysointi algoritmiikkaa, kurinalaisuutta liittyvä teoreettinen laskentateho ja sovellettava mallinnus kaikkien tieteenalojen kautta tietoverkoista, kemia, biologia, talous, rahoitus ja väestörakenteeseen lisäksi järjestelmien suunnittelu. Vakuutusmatemaatikkojen ovat yksi näistä hakemuksen aloilla. [+]

Sovellusaloja matematiikassa ovat lukuisia ja vaihtelevat tilastoja ja tietojen analysointi algoritmiikkaa, kurinalaisuutta liittyvä teoreettinen laskentateho ja sovellettava mallinnus kaikkien tieteenalojen kautta tietoverkoista, kemia, biologia, talous, rahoitus ja väestörakenteeseen lisäksi järjestelmien suunnittelu. Vakuutusmatemaatikkojen ovat yksi näistä hakemuksen aloilla.

Tämä koulutus keskittyy analyysiin, riskien hallinnasta ja tulevia taloudellisia seurauksia epävarmoista tapahtumista. Actuaries erityisesti käsittelevät laskelmien vakuutuksia, eläkejärjestelyt, korot, sosiaalietuudet, yritysten hankkeisiin, jne

Tilastot tarjoavat numeerisia menetelmiä analysointiin ja tulkintaan tietojen keruu. ... [-]


Maisteri

Master Diplomatian Ja Kansainvälisen Turvallisuuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa Master tutkinto Diplomatia ja International Security yli kaksi vuotta, jatkona kandidaatin tutkinto, ja on räätälöity tarpeisiin sekä englanninkielisten ja ranskankielisten julkisia ja paremmin noudattamaan vaatimuksia työmarkkinoille ja diplomaattikuntaa. [+]

Haluatko kehittää kokonaisnäkemys kansainvälisen turvallisuuden ja puolustuksen läpi innovatiivisen vision diplomatian ja turvallisuuden?

Master Diplomatia ja International Security tarjoamia korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu voi odotuksiasi.

Korkeakoulun poliittinen ja hallinnollinen ammattikorkeakoulu tarjoaa Master tutkinto Diplomatia ja International Security yli kaksi vuotta, jatkona kandidaatin tutkinto, ja on räätälöity tarpeisiin sekä englanninkielisten ja ranskankielisten julkisia ja paremmin noudattamaan vaatimuksia työmarkkinoille ja diplomaattikuntaa.

Master Diplomatia ja International Security voit:

Paranna urasi sisällyttämällä uusia tekniikoita jatkuvasti kehittyvän alan Kehitä taitoja diplomatiaa ja konfliktien ratkaisemista, riskianalyysi ja poliittisen, taloudellisen ja inhimillisen safetyt Opiskella ja työskennellä samanaikaisesti Kehitä suullinen ja kirjallinen taito, jotta kommunikoida diplomaattisiin andInternational Security yhteyksissä ... [-]

Master In Korkeakoulutasolla Musiikin Koulutus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Libanon Jounieh

Department of Higher ja Erikoistunut Musical Koulutus [+]

Department of Higher ja Erikoistunut Musical Koulutus ehdottanut vaihtoehtoja Department of Higher ja Erikoistunut Musical koulutus ovat seuraavat: Soitinten Occidental klassisen laulun Arabia laulaa Musiikkiteos Solfeggio / sanelu Tämä osasto on tarkoitettu opiskelijoille School of Music, jotka ovat heidän Baccalaureate , ovat saavuttaneet ¾ välinettä tai laulua ohjelman, ja haluat täydellinen toimialueen suorituskykyä ja tulkintaa. Lopussa Opintojen palkitaan kandidaatin, maisterin tai tohtorin Erikoistunut Higher Musical koulutus johonkin seuraavista erikoisalojen: Musical Instrument, Occidental Klassinen Singing, arabia Singing, musiikkiteoksen Solfeggio / sanelu.

[-]

Master Koulutuksessa - Teknologiaan Koulutuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Technology of Education [+]

Department of Educational Science

Koulutus maailma on nykyään kohtaamaan yhä monimutkaisempia tilanteita ja suuria haasteita.

On tärkeää, että asianomaisten toimijoiden on linkki harkitsemaan tällaisia ​​haasteita, edistää uusi analyysi ja toimintamalleja, päivittää käytäntöjä ja kehittää uusia hankkeita.

Koska koulutuksen merkitystä, joka on aarre osaamisyhteiskunta, Department of Education kouluttaa useita koulutusalan ammattilaisia ​​eri yliopistossa tasoilla: koulutuksen hallintohenkilöstön, opettajien syklit I ja II ja perusopetuksen tason, koulutus- tekniikan, ja tutkijoiden koulutuksen alalla.

Department perustaa koulutusta paitsi summan kertyneen tiedon, vaan myös kyky ajatella ja arvostella, jotta voidaan rakentaa parempaa maailmaa. Ja se on vastuussa kouluttaja tänään muodostavat miehet ja naiset huomenna. ... [-]


Master Kriminologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Master kriminologian (36 op - 2 vuotta) [+]

Master kriminologian (36 op - 2 vuotta) Avoimet työpaikat

Tutkinnon oikeustieteellisessä tiedekunnassa on pätevä käytännössä seuraavat ammatteja:

Tuomarineuvoston Bar Diplomaattiuransa Notaari Armeijan palveluksessa Pankki ja vakuutus Toimialat Kansainväliset järjestöt ja toimielimet Corporate Konsultti opetus [-]

Master Kuvataiteessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Tutkimukset Visual ja esittävät taiteet perustuvat etsintä, osaamisen ja asteittainen syventäminen tiedon, sekä syventämiseen ja jatkuvasta kehityksestä oppimisen. Tämä ohjelma ei siten voida akateemisesti huomioon ilman tukea säännöllisen ja uuttera käytännöllisiä ja refleksiivinen opiskelijoiden osallistuminen. [+]

Tutkimukset Visual ja esittävät taiteet perustuvat etsintä, osaamisen ja asteittainen syventäminen tiedon, sekä syventämiseen ja jatkuvasta kehityksestä oppimisen. Tämä ohjelma ei siten voida akateemisesti huomioon ilman tukea säännöllisen ja uuttera käytännöllisiä ja refleksiivinen opiskelijoiden osallistuminen.

Ohjelmat, tehdään kansainvälisen järjestelmän amerikkalaisen opintopistettä. Kautta opinnoissa (BA), ohjelma keskittyy erikoiskoulutusta valitseman mallin opiskelijoille. Hallussapito teknisten, teoreettisia ja taiteellista osaamista ne voivat ammattimaisesti toteuttamaan hankkeita, jotka johtavat itsenäisestä menettelystä taiteellisten ja kaupallisten tilauksia. ... [-]


Master Sisustusarkkitehtuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Libanon Jounieh

Master Sisustussuunnittelu antaa opiskelijalle ammatillista koulutusta taso perustuu luovuuteen, ammattitaitoa, ja myös sen perusteella tiedon hankkimista ja taitoja. Suunnitella projekti on asettaa herkkä ja luova älyllisiä ja taiteellisia suhteita tilaa ja valoa, materiaalit, värit, laitteet, kalusteet, esineitä ja käyttäjille. [+]

Master Sisustussuunnittelu antaa opiskelijalle ammatillista koulutusta taso perustuu luovuuteen, ammattitaitoa, ja myös sen perusteella tiedon hankkimista ja taitoja. Suunnitella projekti on asettaa herkkä ja luova älyllisiä ja taiteellisia suhteita tilaa ja valoa, materiaalit, värit, laitteet, kalusteet, esineitä ja käyttäjille.

Ohjelman rakennetta

Tutkimukset johtavat Master Sisustussuunnittelu järjestetään noin kolme suuntautumisvaihtoehtoa: Sisustussuunnittelu Arkkitehtuuri, tuotesuunnittelu ja lavastustaiteen. Kukin optio on paikka pohtia, synteesi ja luominen, jonka työpaja hanke on tärkein osa koulutusta.

Kursseille ja seminaareihin avulla opiskelija voi syventää pätevyytensä erikoisaloilla ohjauksessa ammattilaisia. Ne laajentaa niiden käyttöalaa kautta monitieteistä lähestymistapaa ja kehittää niiden monipuolisuus näillä opiskelijan työpajoja, suunnitteilla liittyviä teemoja sisustusarkkitehtuurin, muotoilun, maisema, teatteri ja uusia teknologioita viestinnän jne Ne sopivat myös opiskelijan työtä sen inhimillinen ja sosiaalinen konteksti. ... [-]