Oppilaitokset ja yliopistot Liechtensteinissa

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Liechtensteinissa 2018

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Liechtensteinssa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Liechtensteinssa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Liechtensteinssa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Liechtensteinssa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Liechtensteinssa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Liechtenstein

University of Liechtenstein

Maisteri Liechtenstein Vaduz September 2018

University of Liechtensteinin on kansainvälisesti tunnustettu korkeakoulututkinto, huippuluokan koska sen viljely läheinen yhteys tutkimuksen ja käytännön. Yliopisto on perusta julkisoikeudellisia, jonka avulla se voi täyttää suorituskykyä valtuudet itsenäisesti ja joustavasti (laki yliopiston Liechtensteinin 25. marraskuuta 2004). Sisältöä koulutuksen ja siirto tarjoukset on suunnattu yhteiskunnan tarpeisiin ja liiketoiminnan vaatimuksiin. Sen keskeisiä näkökohtia (Architecture a… [+] nd Planning, liiketalous) ovat aloilla kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia, jatkuva koulutus, tutkimus ja kehitys tai teknologian ja tiedon siirtoon. Noin 800 opiskelijaa on rekisteröity kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia, Executive maisterin ja jatko-ohjelmia, sekä yliopisto-opetusta joko koko ajan tai täydennyskoulutuksessa kapasiteetti. Nämä koulutuksen tarjonta on monitieteinen ja linjassa kansainväliseen päätöksentekoon ja vastuun asiantuntemusta. Tehtävänanto Meidän tehtävänä on tuottaa ja välittää tietoa. Näin tuemme ja haastaa opiskelijat ja opettajat. Yliopisto Liechtensteinin on ominaista erityisen läheinen suhde liiketoimintaa, mikä luo oppimisympäristö, jossa mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. University of Liechtensteinin on itsenäinen ja rahoittaa eri lähteistä. Opettaminen, oppiminen ja tutkimus ovat laadukkaita sekä kansalliset, alueelliset ja kansainväliset merkitys. Periaatteet työmme Henkilökuntamme jäsenet ovat ennakoiva ja vastuullinen yhteistyössä ajattelijoita ja yhteistyötä suunnittelijoiden erittäin tuottava joukkue. Luomme tuottavuus innovaatioon-verkostoitumisen edistämiseen. Meidän asiakas- ja markkinalähtöisiä koulutus tarjontaa, sovelletaan T & K-ja teknologian siirtoa, tarjoamme kaukonäköistä, kansainvälinen valikoiman palveluja. Tarjontaamme, tuotteet ja palvelut täyttävät enintään laatuvaatimukset sekä sisällön ja muodon hintaan mukaisesti markkinoille. Olemme johtajia alalla vuoksi erikoistuneen tarjontaansa Meidän laatuvaatimukset ja mahdolliset markkinoiden näkymät ovat perusta meidän jatkuva kasvu. Me aloittaa ja toteuttaa innovaatioita Olemme rahoitetaan voittoa tavoittelevia mukaisten palveluiden markkinoiden kautta sekä valtion koulutuksen toimeksiantoa ja kolmannen osapuolen lahjoituksia. Hankintamenojen välillä yrityksen menestyksen muodostavat perustan tulevalle innovaatioihin. Me viljellä oikeudenmukainen, asiakaslähtöinen käytöksestä kaikki meidän viiteryhmien ja sisällyttää ne mahdollisuuksien meidän päätöksentekoon. Olemme aktiivisesti yhteydessä keskus yhdistää yliopiston, yritysten ja yhteiskunnan. Tuomme ihmiset yhteen ja luovat impulsseja tulevaisuutta varten. [-]