Baltic Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Baltic Aviation Academy on eurooppalainen standardi ilmailualan koulutuskeskus, jossa kokemus räätälöityä koulutusta ratkaisuja on kääritty henkilökohtaiseen hygieniaan.

Päämaja Baltic Aviation Academy ovat Liettuassa. Akatemia kuuluu yli 20 vuoden kokemus ilmailualan koulutuksen, mutta sen perintö ulottuu aina 1938 kun laitoksessa Liettuan lentoyhtiöt koulutusosaston perustettiin.

Tänään Baltic Aviation Academy tarjoaa jo alun alkaen, Type Rating lentäjien koulutus, matkustamohenkilökunnan koulutuksen, maapalveluista sekä monia muita ilmailualan koulutusta ratkaisuja. Vuonna 2013 se sai EASA ATO tila. Lisäksi suoritetusta kurssista todistukset, jotka on myönnetty Baltic Aviation Academy ovat voimassa: Euroopan unionin maat, Brasilia, Kiina, Filippiinit, Indonesia, Nigeria, Valko-Venäjä, Afganistan, Kazakstan, Bulgaria ja Israel.

Tärkeimmät toimet Baltic Aviation Academy: Baltic Aviation Academy on osa Avia Solutions Group, laajalti tunnettu toimittaja kattavan lentoliikenteen palveluja. Ryhmä yhdistää MRO palvelut ja toimitusketjun, ohjaajan ja miehistön koulutus, ilmailu henkilöstövuokraus-, maapalveluista ja ilma tankkaus, ilma, liiketoiminnan charter, sekä lentoaseman palveluntarjoajia.

Visiomme: Johtaa teollisuuden kanssa kunnianhimoinen, vastuullinen ja joustava liiketoiminnan näkymät joka luo lisäarvoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille, omistajille ja työntekijöille.

Missio: Tarjoaa Sinulle joustavat ilmailualan koulutus ratkaisuja, jotka ovat kantava voima turvallisempi ilmailualalla. Samalla täytämme kunnianhimoiset kasvu-ja vastuulliseen liiketoimintaan käytännön kehittämiseen.

Menestystarina: unesta Unelma-ammatti

Baltic Aviation Academy haluaisin kertoa teille tarinan. Tarina miehestä, joka ei koskaan luopunut hänen unelma. Joka meni läpi kaikki "ups" ja "alamäkiä" kohti yksi tavoite - tulla ammatti lentäjä.

Kuten useimmat totta lentäjiä, Vitas Kanaporis on kehittänyt hänen intohimonsa ilmailun varhaislapsuudessa. Living lähellä lentokenttää ja katsomassa Neuvostoliiton armeijan Il-76 lentokone on auttanut häntä ymmärtämään,, että lentoliikenne voi olla ja sen pitäisi olla hänen tulevaisuutensa. Siksi heti lukiosta, Vitas liittyi sotilaalliseen lentäjien koulun ja vuodesta 1989 asti 1991 lensi L-39.

Jälkeen hänen tehtävänsä armeija oli tullut tiensä päähän, Vitas kohtasi, että hänen tietonsa ei voida soveltaa nykyisessä työmarkkinoilla. Joten kuuluvat Neuvostoliiton unelma jatkaa lentämistä pikkuhiljaa hiipua. "Ei ollut yksinkertaisesti ole mahdollisuuksia mukauttaa lentävät taidon ja tiedon n aikana saadun armeija, joten minun täytyi valita jotain muuta", kommentoi Vitas. Vuonna 1992 Vitas alkoi kuljetustekniikka kandidaatin opinnot, sitten sai maisterin tutkinto ja alkoi työskennellä insinöörinä eri yhtiöissä.

Silti hän ei koskaan luopunut hänen unelmansa jatkaa lentämistä. Vuonna 2006 Vitas oppinut, että tullakseen lentäjä et välttämättä tarvitse lentoyhtiöitä tukea. Seurauksena, että hän lopetti työnsä insinöörinä lääkealan yritys, ja se tuli lentäjien koulutusta akatemia. Valitettavasti vietettyjen vuosien käytössä olevan lentokoneen armeija ei voitu käyttää etuna enää, joten Vitas aloitti lentäjien koulutuksen alusta alkaen. Yksityislentäjän lupakirjan, ansiolentäjän lupakirja, ATPL tutkimukset ja 200 tuntia lentokoulutusta kesti 2,5 vuotta aikansa ja omistautumista, jotka on palkittu työpaikan yksi Liettuan lentoyhtiön. Täällä Vitas keräsi 2240 lentotuntia kuin ensimmäinen lentäjä Focker 50. Valitettavasti jonkin ajan kuluttua, koska leikkaukset lentoyhtiön laivaston ja henkilöstön, Vitas ovat menettäneet työnsä, ja jälleen palannut lähtöpisteeseen. Se oli kunnes hän sai selville Baltic Aviation Academy. Erinomaiset suositukset hänen lentäjä ystäviä, Vitas päätti aloittaa Baltic Aviation Academy ja jatkaa hänen unelmansa voittamalla Boeing 737 CL tyyppikelpuutuskoulutusta.

"Päätin Baltic Aviation Academy luottaa monista tekijöistä: positiivinen suositukset ystävä-lentäjät, strateginen sijainti akatemia ja tasapaino hinnan ja laadun. Sanoisin, että olin enimmäkseen vaikuttunut Baltic Ilmailuopiston vaativa ja omistettu ohjaajien, ja olen hyvin kiitollinen heidän panoksestaan ​​sisään urallani, "kommentoi Vitas Kanaporis.

Ottamalla yksi Baltian Ilmailuopiston erikoistarjouksia Lentäjien koulutuksessa, Vitas saanut Boeing 737 CL (B737 300-500) tyyppikouluttajien seuraa peruskuntoharjoittelukausilla. Kun suoritettuaan koulutuksen, Baltic Aviation Academy onnistunut tarjoamaan Vitas kanssa ohjaajan arviolla yhdessä kumppanin lentoyhtiö. Vitas lentäjäntaitosi ja soveltuvuus ohjaajan asema oli arvioinut asiantuntijat ja koska hyviä tuloksia, että Vitas osoittivat, hän on tarjottu työtä yhdessä Baltian Ilmailuopiston kumppani lentoyhtiöitä.

"Työttömiksi antoi minulle aikaa analysoida ilmailun työmarkkinoilla, ja olen erittäin iloinen voidessani tarttumaan annettiin mahdollisuus ja tulla lentäjä kysyntää. Olen aina haaveili kaupallisen ilmailun lentäjä ja avulla Baltic Aviation Academy olen saavuttanut unelmani ", jakaa ajatuksiaan Vitas Kanaporis.

Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »