BMI Baltic Management Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Baltic Management Institute (BMI) on alkuun koulutuskeskus liikematkailijoille Baltiassa, missä se on ainoa todella Länsi-Euroopan Executive Master n Business Administration (EMBA) sekä seminaareja, yrityksissä koulutuksiin ja muut Executive Education ratkaisut.

Kuten yhteenliittymä johtavien eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen, BMI on valtavasti tietoa ja tiedekunnan resurssit, puhumattakaan globaalin linkkejä. Kurssit opetetaan Englanti vierailevien luennoitsijoiden-alan ammattilaisille Superior akateeminen valtakirjat sekä käytännön kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Yli vuosikymmenen BMI on mukana avainhenkilöt niiden johtajuuden kehittämiseen matkaa, auttaa heitä paremmin ymmärtää tehtävänsä, testata rajoja ja luoda perusta pitkän aikavälin tehokkuutta.

BMI: n kansainvälisen Executive MBA koulutusohjelma on ensimmäinen alueen saada EPAS akkreditointia European Foundation for Management Development. Että sinetti hyväksyntää Euroopan arvostetuimpiin johdon koulutuksen kehon seuraa tarkastelun kansainvälisten ikäisensä, joka vahvisti ohjelman laatua ja merkitystä. Vuodesta 1999, yli 650 yritysjohtajat ovat osallistuneet BMI International EMBA. Ohjelman erinomaiset tulokset ovat osoituksena lukuisat käyttäjäkokemukset ja kasvava perhe BMI alumnien yritysten johtotehtävissä. BMI: n Executive MBA varauduttu myös kansainvälisiä opiskelijoita, jotka voivat tuoda lisäarvoa oppimiskokemus. International Student Apurahat ovat saatavilla tukikelpoisille ulkomaisille hakijoille.

BMI Executive Education seminaarit, Yrityksissä koulutuksiin ja motivoiva tapahtumia, sekä neuvonta ja valmennus palvelut, kaikki auttavat yksittäisiä yrityksiä terävöittämään kilpailukykyä ja reagoivat tiettyihin liiketoiminnan haasteisiin, mikä säästää aikaa ja resursseja paikallisten opetusta. Me hyödyntää resursseja kuuluisan kansainvälisen liiketoiminnan koulut tuoda yrityksille maailmanluokan koulutus räätälöity heidän tarpeisiinsa ja strategioita. BMI asiantuntijat ovat käytettävissä tarkastuksen koulutustarpeisiin yrityksen laatia strateginen koulutussuunnitelma, ja toimittaa tarvittavan koulutuksen tai neuvotteluja.

Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: