Kaunas University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyvä maine

Vuodesta 1922 lähtien Kaunas University of Technology on kehittänyt erinomaiset mahdollisuudet opiskeluun ja tutkimukseen, ja se on Baltian alueen innovaatioiden ja teknologioiden johtaja. 10 500 opiskelijaa ja 1 000 akateemista henkilökuntaa, KTU pyrkii yhdistämään erittäin lahjakkaita opiskelijoita (yliopiston ja ulkoisten apurahojen tukemana), tutkijoita ja akateemisia tutkijoita tekemään huippututkimusta huipputason koulutuksen tarjoamiseksi sekä tarjoamaan tutkimus- ja kehittämispalveluja laajalle alueita.

kansainvälisyys

KTU parantaa kansainvälistä näkyvyyttään osallistumalla kansainvälisiin tutkimusyhteistyöhön perustamalla kansainvälisiä opinto-ohjelmia, tekemällä yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa yhteisten opinto-ohjelmien luomisessa ja kannustamalla osallistumaan kansainväliseen vaihto-ohjelmaan opiskelijoiden ja akateemisten yhteisöjen välillä. Tällä hetkellä kansainväliset opiskelijat voivat valita 37 perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmasta ja 19 tohtoriohjelmasta englanniksi tekniikan, fyysisen, biolääketieteen ja yhteiskuntatieteiden, humanististen ja luovan taiteen aloilla.

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastruktuuri ja teknologia

KTU ei ainoastaan ​​perustanut ensimmäistä menestyksekästä akateemista Startup Spacea, vaan asuu Baltian suurimman tiede- ja teknologiakeskuksen. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Liettuan nykyaikaisiin tutkimuslaitteisiin. Suurin Baltian maissa moderni mobiilisovelluslaboratorio, ainoa Baltian maissa Bloomberg Financial Market Lab, Intermedix-luova keskus sekä kestävän kemian laboratorio, mekatroniikka, tulevaisuuden energia- ja ympäristötekniikka, tieto- ja teletekniikka ovat vain murto-osa käytettävissä olevista teknologisista voimavaroista. KTU tekee yhteistyötä maailmanlaajuisten organisaatioiden, kuten Barclaysin, BASF: n, FESTO: n, Hitachin, Naton, Samsungin, Schneider Electricin jne. Kanssa.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Kasvavat kyvyt

KTU investoi nykyisiin opiskelijoihinsa parantaen heidän opiskeluympäristöään ja sen laatua tarjoamalla mahdollisuuksia toimia aktiivisesti urheilussa, taiteissa, opiskelijoiden yhdistyksissä ja rakentamalla luottamusta, sillä se on investointi yhteiskunnan tulevaisuudelle paikallisesti ja globaalisti ehdoin. Opiskelijat muodostavat suuren osan elinvoimaisesta opiskelijayhteisöstä Kaunasissa, toiseksi suurimmassa kaupungissa Liettuassa.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Jännittävä paikka elää ja opiskella

KTU sijaitsee Kaunasissa, Liettuan toiseksi suurimmassa kaupungissa, jota kutsutaan usein Liettuan älymystöksi ja kulttuuripääomaksi. Turvallinen ympäristö ja lauhkeat luonnonolosuhteet tekevät miellyttävästä elämisestä. Vilkas vanhakaupunki, vihreät puistot, joenpatsas ja vapaa-ajan alueet ovat 15 minuutin päässä KTU-kampusta. Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus asua KTU-asuntoloissa, nauttia urheilusta, taiteesta ja muista opiskelijoiden aktiviteeteista kampuksella.

Parhaat syyt opiskella Liettuassa

  • Laadukkaat, modernit ja innovatiiviset tutkimukset, jotka täyttävät Euroopan unionin koulutuspolitiikan vaatimukset.
  • Kansainvälisesti tunnustettu tutkintotodistus menestyksekkään kansainvälisen uran tai jatkokoulutuksen harjoittamiseksi.
  • Ainutlaatuinen kulttuuri, joka pitää vanhoja perinteitä. Liettuan kieltä kuvataan usein vanhimmaksi indoeurooppalaiseksi kieleksi.

Kaunasissa

  • Nuorten ja lahjakkaiden ihmisten kaupunki: jokainen seitsemäs asukas opiskelee yliopistossa tai korkeakoulussa. Siksi tämä on myös opiskelijoiden kaupunki.
  • Liettuan 2. suurin kaupunki, mutta pääkohteet ovat helpon matkan päässä jalka tai polkupyörällä.
  • Kaupunki on Euroopan 10 parhaan kustannustehokkaan kaupungin joukossa.

KTU: ssa

  • Maailman huippuyliopistojen 2,7%: n joukossa: KTU kokoaa yhteen erittäin lahjakkaita opiskelijoita, tutkijoita ja tutkijoita.
  • Johtaja yhteistyössä yritysten kanssa: opinto-ohjelmien kehittämisestä ja tapausanalyysistä teknologian siirtoon.
  • Laaja valikoima palveluja opiskelijoille: vaihto-ohjelmat, harjoittelupaikat, käynnistysalue, urheilu jne.

Sijoituksia

QS

Sijainnit

kaunas

Kaunas University of Technology

Osoite
Donelaicio St. 73,
44249 kaunas, Kaunasin lääni, Liettua
Verkkosivusto
Puhelin
37037323894

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin