Kazimieras Simonavicius University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kazimieras SIMONAVIČIUS University (KSU), perustettiin vuonna 2003, on akkreditoitu yksityinen korkeakoulun kanssa kampuksilla Vilnassa ja Klaipedassa, Liettuassa. KSU erottuu innovatiivinen lähestymistapa oppimiseen ja sen yrittäjyyden arvoja.

Tutkimukset kattavat pääalueeseen Social Sciences - Business and Management, julkisen hallinnon, Law, Communication, Economics, valtiotieteitä ja sosiologia - sekä teknologisen Sciences alalla Information Technologies. Yliopisto tarjoaa 13 kandidaatin, viisi maisterin ja yksi Integrated ohjelmia sekä elinikäistä oppimista tutkimuksia ja kursseja.

MIKSI KSU?

URA-suuntautunutta koulutusta. Yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten yritysten, olemme kehittäneet opinto-ohjelmia, jotka valmistaa opiskelijoita uran menestys valitsemassaan koulutusaloilla. Yliopisto edistää kolme ominaisuutta, jotka ovat elintärkeitä nuoren onnistua.

Yrittäjyys. Tutkimuksessa ohjelmat KSU painottamaan edistämiseen yrittäjyyden arvoja ja taitoja. Yliopiston tukee opiskelijan käynnistyksen ideoita ja kannustaa niitä luomaan uusia yrityksiä.

Innovaatio. Luennoitsijat KSU käyttää innovatiivisia opetusmenetelmiä. Opiskelijoita kannustetaan käyttämään uusinta nykytekniikan aikana tutkimuksia ja projektityö.

Luovuutta. Mahdollisuudet Runsaita luovuutta ja itseilmaisua kaikissa KSU ohjelmissa: kaikissa koulutusohjelmissa opiskelijat opetetaan integroida tieteellisen tiedon, teknologisen innovaation ja taidetta. Yliopisto tukee opiskelijoiden osallistuminen yrittäjyyteen kilpailuun ja projekteja, harjoittaa työmarkkinaosapuolten opiskeluprosessia, tarjoamalla opiskelijoille ratkaista tosielämän ongelmia.

Huomiota ja tukea. Opintoryhmää varmistaa, että jokainen opiskelija saa henkilökohtaista huomiota. Ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat henkilökohtaista mentoreita ant tutorit. Opiskelija koko tutkimukset ovat säännöllisiä neuvotteluja heidän urakehitystään ja he voivat ilmoittautua Urapolku ohjelma, joka auttaa heitä hallitsemaan käytännön ja henkilökohtainen taitoja ja varautua uran.

KANSAINVÄLINEN YHTEISTYÖ. Yliopisto on opiskelijavaihtosopimuksia yli 100 yliopistojen ympäri maailmaa. KSU tarjoaa useita mahdollisuuksia opiskelijoille ja tutkijoille osallistua ulkomaisen ammatillisen koulutus ja koulutushankkeita. Jokainen lukukausi on pakollisia ja valinnaisia ​​kursseja, jotka opettavat ulkomaiset tutkijat eri puolilta maailmaa.

KSU - yliopisto, jossa voi keksiä tulevaisuudessa!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriksi Tulevissa Ennakointi Ja Strateginen Hallinto

Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta September 2018 Liettua Vilnius

Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance on ensimmäinen koulutusohjelmaa tulevien tutkimusten Liettuassa. Ohjelma yhdistää monitieteisyyttä, täydentävät ja kiinteä universaalisuus asiaa osaamista, joka luo mahdollisuuksia integroitumista paremmin jatkuvasti muuttuvilla työmarkkinoilla: oivalluksia menetelmiä opetetaan, että voidaan soveltaa eri alueilla ja eri tasoilla, ohjaamalla ne kykyjä strategista mallintaminen sosiaaliset, taloudelliset, poliittiset, kulttuuriset ja teknisten prosessien sekä tulevaisuuden muokkaamisessa osaamisyhteiskunnan. [+]

Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance on ensimmäinen koulutusohjelmaa tulevien tutkimusten Liettuassa. Ohjelma yhdistää monitieteisyyttä, täydentävät ja kiinteä universaalisuus asiaa osaamista, joka luo mahdollisuuksia integroitumista paremmin jatkuvasti muuttuvilla työmarkkinoilla: oivalluksia menetelmiä opetetaan, että voidaan soveltaa eri alueilla ja eri tasoilla, ohjaamalla ne kykyjä strategista mallintaminen sosiaaliset, taloudelliset, poliittiset, kulttuuriset ja teknisten prosessien sekä tulevaisuuden muokkaamisessa osaamisyhteiskunnan.

Tavoitteena Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance ohjelma on valmistaa huipputason julkisen hallinnon asiantuntijat, jotka kykenevät ymmärtämään monimutkaisia ​​johdon suhteet kiinteästi monivaiheinen ja muuttuvassa ympäristössä maailmanlaajuisesti. Tutkinnon ohjelman voivat: 1. soveltaa tulevaisuuden ennakointiin menetelmiä samalla muotoilla julkisen hallinnon politiikkaa ja taloudellista toimintaa.... [-]


Videot

Students about Kazimieras Simonavičius University