Klaipeda University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

  1. lokakuuta 1990 puheenjohtaja korkeimman neuvoston (Reconstituent Seimas) Vytautas Landsbergis allekirjoitettu asetus nro 1-640 perustamisesta Klaipėda University 1. tammikuuta 1991 alkaen.

Klaipėda University aloitti akateemisen toiminnan kanssa kolme tiedekuntaa (Niille Marine Engineering, pedagogiikka, ja humanistiset ja luonnontieteet) ja noin 3000 opiskelijaa. Se juhli 25-vuotisjuhlavuottaan 4500 opiskelijoiden tiedekunnassa Marine Engineering ja luonnontieteet, humanistiset ja kasvatustieteiden, sosiaali- ja Health Sciences, samoin kuin Taideakatemiassa, Institute of Jatkuva Studies, ja Institute of Baltic Region History ja Arkeologia. Yli 25 vuoden akateemisen henkilöstön yliopiston on noussut 300: sta lähes 700 opettajaa ja tutkijaa, mukaan lukien 59% tohtoreita ja / tai tunnustettu taiteilijoita.

Tällä hetkellä yliopiston toteuttaa yli 100 koulutusohjelmaa kaikissa kolmessa syklit, joka tarjoaa tutkimus- ja teknologisten innovaatioiden perustuva nykyaikainen tietoon, joka varmistaa kehittyneen yliopistokoulutus ja korkea ammattitaito ja kehittää älykäs, vastuullinen, ja luova persoonallisuus. Meidän Alma Mater on yli 30600 valmistuneet jonka riveissä kuuluvat tohtoreita, jäsenet Seimasin ja hallituksen päämiehet suuret yritykset, insinöörit, opettajat, solisteja, ja teatteri ammattilaisia.

Yli 60 tutkimuksen ja koulutuksen labs, kasvitieteellinen puutarha, tutkimusalus Mintis, tutkimus- ja koulutus purjevene Brabander, jahti Odisėja, Open Access Centre for Merentutkimuslaitos, koulutus teatteri, konserttisalissa on erinomainen akustiikka ja Rieger Kloss elin , ekumeeninen evankelis Chapel, kirjastoasiakirjan varoja lähes 500 000 kappaletta, ja kustantamo säätää tärkeän infrastruktuurin, joka mahdollistaa menestyksekkään kehittämisen kansainvälisesti taiteellisen toiminnan, perus- ja soveltavaa tutkimus-, kokeellista kehittämistä aloilla fyysinen, biolääketieteen, teknologian, yhteiskuntatieteiden ja humanististen. Yliopisto vuosittain toteuttaa yli 60 kansainvälistä ja kansallista tutkimushanketta, tekee yhteistyötä tutkimus- ja academical kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa, ja osallistuu toimintaan kansainvälisten rahastojen, ohjelmien ja verkkojen.

.Arts Ovat olennainen osa yliopiston akateemista toimintaa. Tutkimus toteutettiin yliopiston liittyy historiaan, kulttuuriin ja taiteen Itä-Preussin, Liettua Minor (preussilainen Liettua), ja Klaipėda Alue: se mahdollistaa yhden tutustua historiallisen, kielellisen, tunnustuksellinen, musiikin, ja etnisen perintö ja mahdollistaa mielekästä parantaminen sen jatkuvuuden mahdollisuuksia.

Klaipėda yliopisto perustettiin vuonna maantieteelliselle alueelle ainutlaatuinen talouden, kulttuurin ja geopoliittiset näkökohdat, eli Liettuan meren rannalla, kehua ainoa satama Liettua: kansallisella tasolla, yritetään kehittää Klaipėda kuin suurkaupungin keskustan ja lisätä kansainvälisen kilpailukyvyn Liettua kuin merenkulun tilassa. Vuodesta 2008, Klaipėda Yliopisto toteuttaa valtion ohjelma yhdennetyn Research, Study, Business Centre Marine Valley kehittämiskeskus Liettuan merenkulkualan ja siten johdonmukaisesti yhdistelee johtavaa aloilla meritieteet ja teknologiset innovaatiot.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of Social Work

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Liettua Klaipeda + 1 lisää

Haltija maisterin tutkinto Sosiaalityön pätevyys on hankkinut tiedot ja taidot, joiden avulla hänen / häntä hahmottamaan yhteiskunnallisia ilmiöitä yhteydessä niiden kulttuuristen arvojen ja yhteiskunnan dynamiikka. Jatko on vahvistettu (konsolidoitu) menetelmät määrällisen ja laadullisen tutkimuksen. Voi ulottua niitä taitoja luoda ja hallita sosiaalisten ohjelmien ja hankkeiden omistettu ... [+]

Master of Social Work Haltija maisterin tutkinto Sosiaalityön pätevyys on hankkinut tiedot ja taidot, joiden avulla hänen / häntä hahmottamaan yhteiskunnallisia ilmiöitä yhteydessä niiden kulttuuristen arvojen ja yhteiskunnan dynamiikka. Jatko on vahvistettu (konsolidoitu) menetelmät määrällisen ja laadullisen tutkimuksen. Voi ulottua niitä taitoja luoda ja hallita sosiaalisten ohjelmien ja hankkeiden omistettu optimointi sosiaalisen integraation sosiaalisten riskiryhmien, kuten vammaisille. Lisäksi haltija maisterin tutkinto on vahvistanut sosiaalisen ja henkilökohtaisen pätevyyden, merkittävä ammatillista ja tieteellistä toimintaa (kuten luovuus, aloitteellisuus, sosiaalinen vastuu, ja meta-oppiminen). Key oppimistulokset 1. Tieto ja ymmärtäminen 2. henkiset kyvyt 3. Käytännön kyvyt ja taidot 4. Yleinen siirrettävissä kyvyt ja taidot Ammattiprofiileja valmistuneiden esimerkkejä Taso 7 pätevyys antaa mahdollisuuden toteuttaa itseään ammattialan Sosiaalityön; ottaa hallinnollisia työpaikkoja liittyvät strategiat sosiaalialan kehittämishankkeen ja hankkeen kirjoittaminen, ja työskennellä eri yhteiskunnallisiin instituutioihin tekee sosiaalipalvelut (perhe, ryhmien, yhteisöjen) antamalla prosessi ammatillinen innovaatioiden ja tiimityön strategioita. Pääsy jatko-opintoihin Pääsy kolmannen syklin opinnot 1 lukukausi Integroitu erikoiskurssi (S000M239) Tieteellinen tutkimustyö 1 (S000M054) Verkostoja yhteiskunnallisten instituutioiden yhteisössä (S000M002) Tieteidenvälistä tutkimukset sosiaalipsykologinen ongelmat (S000M009) Sosiaalityön tutkimuksen metodologia (S000M126) 2 lukukausi Tieteellinen tutkimustyö 2 (S000M079) Sosiaalipolitiikka (S000M284) Technologies sosiokulttuuristen Työ yhteisön (S000M281) Liettuan Yhteiskunta ja politiikka (S170M010) 3 lukukausi Suunnittelu ja hallinto Social ohjelmien (S000M114) Valvonta Sosiaalityön (S000M024) Tieteellinen tutkimustyö 3 (S000M168) Moderni Sosiaalinen teoriat (S000M075) 4 lukukausi Tieteellinen Opinnäytteet Master Degree (S000M062) Mallit käsitellä eettisiä ongelmia yhteisön (S000M053) Laadullinen Social Research Methodology (S000M147) Inhimillinen ja sosiaalinen Ympäristö (S000M103) Case Management (S000M059) Ihmisoikeudet ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus (S000M279) Laadullinen Social Research Methodology (S000M147) Inhimillinen ja sosiaalinen Ympäristö (S000M103) Mallit käsitellä eettisiä ongelmia yhteisön... [-]

Päällikön Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Liettua Klaipeda

Jatko Master koulutusohjelman Liikkeenjohdon on hankittava: pitkälle erikoistunutta teoreettista ja käytännön tietoa ja kriittinen ymmärrys ongelmista liikkeenjohdon ja päällekkäisiä aloilla; taito ongelmista pohjalta tutkimuksen ja käytön osaamista uusien tai tieteidenvälistä kentät Keskeneräisten tai rajoitetusti tietoa, koska ... [+]

Master of Business Management Jatko Master koulutusohjelman Liikkeenjohdon on hankittava: pitkälle erikoistunutta teoreettista ja käytännön tietoa ja kriittinen ymmärrys ongelmista liikkeenjohdon ja päällekkäisiä aloilla; taito ongelmista pohjalta tutkimuksen ja käytön osaamista uusien tai tieteidenvälistä kentät Keskeneräisten tai vähän tietoa kun palkattu tutkijoita, konsultteja, ja johtajat alayksiköt tai organisaatioiden tahansa yrityksen organisaatio; heillä on ammatillinen, oppiminen, itsenäinen työskentely ja vastuu, viestintä ja sosiaalisia taitoja. Business Management maisteriohjelman tavoitteena - antaa päteviä ammattilaisia ​​tieteellistä tutkimusta tai opettajan ura, sekä pystyy osallistumaan käytännön toimintaan johtotehtävissä tahansa yrityksen organisaatio. Key oppimistulokset Tieto ja sen soveltaminen A1 tietää tulokset perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen alalla johdon, voi järjestelmällisesti ja luovasti soveltaa niitä tieteellisen tutkimuksen ja ongelma ratkaisu elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. A2 tuntee ja osaa soveltaa liiketoiminnan projektio, strateginen johtaminen, tieteellinen ja soveltava tutkimus tulosten liikkeenjohdon ja tieteellistä tutkimusta. A3 tietää uusimmat tulokset tutkimuksen markkinointi, voi soveltaa niitä, jotta yritysten johdon päätöksiin. A4 tietää uusimmat teoriat ja menetelmät organisaatiokulttuuri, liiketoimintapäätöksiä ja innovaatio, voi soveltaa niitä tieteellistä tutkimusta. Tutkimuksen taitoja B1 pystyä laatimaan tieteellinen ongelma, valita tai kehittää tieteellisen tutkimuksen metodologia, suorittaa tieteellistä tutkimusta itsenäisesti. B2 osaa analysoida, koota tutkimustietoa, joka on tarpeen tieteellisten ja käytännön toimintaa, käyttää kattava ja tietokantoihin. B3 kyettävä perustelemaan tieteellisten tutkimustulosten suullisesti ja kirjallisesti, antaa syytä liikkeenjohdon päätöksiin, yhdistämällä tulokset johdon ja muiden tieteellistä tutkimusta. Aihe liittyviä taitoja C1 osaa analysoida liiketoimintaympäristössä, valitse resurssit, sijainti ja markkinat, arvioida kriittisesti tietoa, soveltaa menetelmiä ja välineitä liiketoiminta-analyysin muotoilemaan ja panemaan täytäntöön strateginen liiketoimintasuunnitelma. C2 voitava suorittaa markkinatutkimukset, soveltaa tuloksia markkinatutkimus valita tuotteen hinta, maksujärjestelmä, arvioida... [-]