Lithuanian Sports University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liettua Urheilu University (NY) on ylpeä ainoa erikoistunut yliopisto Liettuassa, joka on yhdistää liikkeen ja Sports Science yli kahdeksan vuosikymmentä.

Tutkimukset urheilussa ja niihin liittyvillä aloilla ovat saamassa suosiota, samalla avaa uusia mahdollisuuksia menestyksekkään valmistuneet. Tulee jatkuva nousu ammattilaisten tarve auttaa niitä, jotka pyrkivät tervettä, aktiivista ja pitkäikäinen.

Siksi voit menestyä elämässä yhdessä LSU, missä tutkimukset, urheilu tiede ja käytäntö ovat yhteydessä toisiinsa. Poikkeuksellisen huomiota kaikkiin kansainvälisiin opiskelija, tieteeseen perustuvia tutkimuksia ja urheilu-elävä antaa tietoa ja mielenkiintoinen kokemus joka päivä. Tekemään oikean valinnan ja se auttaa toteuttamaan tavoitteesi ja tullut poikkeuksellinen.

Niistä LSU valmistuneet, on monia ansioituneita tutkijoita, maailmankuulu valmentajat, kuuluisia urheilijoita ja julkisuuden henkilöt. Suuri joukko laserskannausyksikkö opiskelijoiden ja valmistuneiden ovat mestareita ja palkinnon voittajat olympialaisten maailma ja EM.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kandidaatti » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

International Master In Suorituskyvyn Analysointi Urheilun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Liettua Kaunas

"International Master in Performance analyysi Sport" on yliopistojen välisen master kurssin, joka yhdistää kolme eurooppalaisen yliopiston: Otto von Guericke University Magdeburgin (Saksa), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro Vila Real (Portugali), ja Liettuan Sports yliopistossa Kaunasissa (Liettua). [+]

PROFIILI

"International Master in Performance analyysi Sport"On yliopistojen välisen master kurssin, joka yhdistää kolme eurooppalaisen yliopiston: Otto von Guericke University Magdeburgin (Saksa), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro Vila Real (Portugali), ja Liettuan Sports yliopistossa Kaunasissa (Liettua) kantavassa tutkimus ohjelma perustuu intensiivinen ja soveltavan tutkimuksen tieteellisiä menetelmiä tiettyjen alueiden sekä monitieteistä ja tieteidenvälistä näkökulmia Sports Studies. Ohjelma on toteutettu liikkuvuuden resursseja Erasmus järjestelmän. Opiskelija joutuu mahdollisuus suorittaa koulutusohjelman kolmessa yliopistossa.

TAVOITTEET Tavoitteena ohjelma on kouluttaa asiantuntijoita ja yrittäjiä suorituskyvyn analysointi urheilussa; tarjota erikoistunut korkealaatuisen koulutuksen kokouksessa työmarkkinoiden vaatimuksiin urheilulliseen alueella; tarjota valmistuneet taitoja, joita saadaan moderni tietolähteitä keskitytty suorituskyvyn analysointi urheilussa, ja on toisiinsa kanssa tarvittavat tiedot ja taidot kehittää uran kansainvälisissä asetukset sekä urheilun alalla ammattilaisten ja virkistystoimintaa. ... [-]

Master Matkailun Ja Sports Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Liettua Kaunas

Tavoitteena ohjelma on antaa opiskelijoille vankka tuntemus hallinnon ja liiketalouden, kehittää eettisesti vastuullinen persoonallisuus luovia ja yrittäjätaitoja osaa arvioida ja ennustaa kansallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan [+]

Kieli: Englanti B2 tasolla tai IELTS 6.0 / TOEFL 5.50

TAVOITTEET

Tavoitteena ohjelma on antaa opiskelijoille vankka tuntemus hallinnon ja liiketalouden, kehittää eettisesti vastuullinen persoonallisuus luovia ja yrittäjyyteen liittyviä taitoja, jotka mahdollistavat jatko arvioida ja ennustaa kansallisten ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, kehittää innovatiivista toimintaa urheilussa ja vapaa organisaatiot, toteuttaa soveltavan tutkimuksen hankkeisiin matkailun ja urheilun aloilla, ja soveltaa tutkimustuloksia päivittäisissä järjestötoimintaan ja strategista päätöksentekoa.

TOPICS Innovations in Management Science (10 op) Urheilu ja matkailu Economy (10 op) Urheilu ja matkailu ja -talouden (10 op) Organizational Innovation and Research Projects (10 op) Tutkimusmenetelmät ja tilastot (10 op) Neuroscience (10 op) Social Research Methods ja tilastot (10 op) DIPLOMITYÖN (30 op) COMPETENCES Tieteellinen tieto ja hallinta ideoita - Viestintä: sosiaalinen ja akateeminen integraatio - Johtaminen ja muutoksen hallinta - Jatkuva ammatillinen kehittyminen - mallinnus urheilu / matkailualan kehittäminen - Urheilu / matkailu organisaation kehittäminen ja luova vuorovaikutus ympäristönsuojelun - Enterprise ja yrittäjyys urheilussa / turismi - Tutkimustoiminta - Asiantuntija-hanketoiminta URAMAHDOLLISUUDET ... [-]

Videot

Lithuanian Sports University