Mykolas Romeris University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vain 20 minuutin päässä Vilnan keskustasta sijaitseva Mykolas Romeris University (MRU) on yksi Liettuan suurimmista ja kansainvälisimmistä yliopistoista, ja sillä on tällä hetkellä noin 7000 opiskelijaa 58 maasta. Yliopisto tarjoaa täysin englanniksi opetettuja ohjelmia kansainvälisille opiskelijoille kaikilla tasoilla - yhteiskuntatieteiden kandidaatista tohtoriksi.

Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä 300 yliopiston, julkisen ja yksityisen laitoksen kanssa ja on MRU aktiivinen jäsen monissa kansainvälisissä organisaatioissa : Yliopistojen kansainvälisessä liitossa, Euroopan yliopistoyhdistyksessä, Euroopan kansainvälisen koulutuksen liitossa, Euroopan ja Aasian tietokonsortiossa Sosiaalitekniikat älykkäälle ja osallistavalle yhteiskunnalle. , jne.

QS: n maailmanyliopistojen (EECA 2019) mukaan Mykolas Romeris University parani 6 paikalla ja on kunniallisella 142. sijalla, kun taas QS-luokituksessa aiheittain 2020 laissa MRU sijoittui maailman 250 parhaan yliopiston joukkoon.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Syyt opiskella MRU: ssa

 1. Progressiivinen, dynaaminen, moderni virtuaalinen oppimisalusta
 2. Monikulttuurinen ympäristö
 3. Monet palvelut ovat täysin maksuttomia: valtava parkkipaikka, urheiluhallit ja kuntosalit, vieraiden kielten kursseja, laulubändejä, tanssi- ja teatteri-studiot, koripallomaajoukkue, langaton internetyhteys, kulttuuri- ja koulutuspalvelut jne.
 4. Alhaiset elinkustannukset (350–400 EUR / kk majoituksella yliopisto-opiskelijoiden talossa)
 5. Kirjasto, joka toimii jopa yöllä
 6. Vapaa aloitusviikko kansainvälisille opiskelijoille (tiedotusseminaarit, matkat, matkat, kulttuuritapahtumat)
 7. Opiskelijan viisumi, joka mahdollistaa matkustamisen koko Schengen-alueelle
 8. Apurahat täyden tutkinnon suorittaneille opiskelijoille ja kansainväliselle liikkuvuudelle (opiskeluun ja harjoitteluun)
 9. Eurooppalaiset tutkintotodistukset, jotka tunnistetaan helposti kaikkialla maailmassa
 10. King Sejong -instituutti, jossa opiskelijat voivat oppia Korean kielen ja kulttuurin ilmaiseksi
 11. Yksi maailman nopeimmista julkisista wifi-yhteyksistä
 12. Kaunis kodikas Vilna; tuore, puhdas ilma (Euroopan puhdas)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Majoitus: Kyllä, tarjotaan kaikille kansainvälisille opiskelijoille
 • Missä: Kampuksella, 5 minuutin jalka päästä yliopiston päärakennukseen
 • Hinta: 85-200 EUR kuukaudessa
 • Tutkimusten alku: 1. syyskuuta.

Hakumenettely ja vaaditut asiakirjat

Seuraa 4 vaihetta:

 1. Täytä online-hakulomake osoitteessa apply.mruni.eu
 2. Lataa tarvittavat asiakirjat
 3. Varmista rekisteröinti maksamalla hakemusmaksu
 4. Lähetä hakemuksesi

Vaaditut dokumentit:

 1. Koulutusasiakirjat
  1. Kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: Korkeakoulututkinnon tai korkeakoulututkinnon sertifioidut todelliset jäljennökset akateemisten asiakirjojen jäljennöksistä. Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
  2. Huom .: Lisäkoulutusasiakirjat (kuten valtiontutkimusten tulokset tai yliopistoa edeltävä koulutus) voidaan vaatia hakijan asuinmaan mukaan .
  3. Maisteritutkinnon suorittaneille: oikeaksi todistetut jäljennökset yliopiston transkriptiosta ja tutkintotodistuksesta (hakijan on oltava yliopistotutkinnon tai vastaavan ensimmäisen korkeakoulututkinnon vähintään kolmen vuoden opinnot). Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
 2. Asiakirja, joka dokumentoi englannin kielen taidon tuloksia.
  1. Kandidaatin tutkinto-opiskelijoille: vähintään taso B1; arvioita englannin kielen taitotodistuksista, jotka vastaavat tasoa B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-taso
  2. Master-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: vähintään B2-taso, B2-tason vastaava englannin kielen taito: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Huomaa: jos sinulla ei ole IELTS tai TOEFL, on mahdollista ottaa yliopiston järjestämä englanninkielinen englannin kielen testi. Valitse tämä vaihtoehto täytettäessä sovellusta. Tälle testille ei ole lisämaksua.
 3. Passi-kopio
 4. Passityyppinen valokuva.

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Hakemuksen määräaika

Hakemus opintoihin 2021/2022 (syksyn saanti) alkaa 1.1.2020.

Kaikille hakijoille, jotka eivät pääse fyysisesti MRU: iin syyskuun 1. syyskuuta, tarjotaan opiskella verkossa ensimmäisen syksyn lukukauden ajan.

Lisäpääsy EU: n jäsenvaltioiden ja viisumittoman matkustusjärjestelmän maiden kansalaisille pääsyä varten Liettuan tasavaltaan sekä niiden maiden kansalaisille, jotka tarvitsevat viisumia tullakseen Liettuan tasavaltaan, missä on tasavallan suurlähetystöjä Liettua järjestetään 7. heinäkuuta - 10. elokuuta.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Sijainnit

Vilna

Mykolas Romeris University

Osoite
Ateities st. 20,

LT-08303 Vilna, Vilnan lääni, Liettua
Puhelin
+370 5 271 4625

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin